Pujsita 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Ne hodite na pogrebe drugih,kajti oni ne bodo prišli na vašega.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 JANIA, TA PA JE RES PUJSOVSKA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 Tako nekako običajno izgleda... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 na nagrobniku prjatla k je biu novinar pishe tole:VSE ZHIVLJENJE SEM BIU ZDRAU,ZDAJ PA TOLE... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 SEKA MODERNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Me prav zanima aakhut s čem se ti ukvarjaš, kakšno profesijo imaš Sam ne mi rečt da si kakšen Danilo Slivnik. Ker vem da on ne mara komunajzarjev. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 hehe danilo moj zlo dobr prjatu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Po mojem bi lahko kej v povezavi z nagrobniki počel, sej veš, eni dol k vragcu na toplo, drugi pa gor... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 evo, še ena iz nagrobnega spomenika; tukaj počiva nekdo, ki je imel prednost. (mišljeno avtomobilsko križišče) Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 heheshe en podobn:KAJ MI JE TEGA TREBA BILO... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 ok, sedaj pa eno za res modro misel Eleonor RooseveltPočni, kar v srcu čutiš, da je prav, kajti v vsakem primeru te bodo kritizirali. Preklinali te bodo, če boš ravnal po svoji volji in preklinjali te bodo, če boš ravnal drugače. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. avgust 2003 Prijavi Deli 3. avgust 2003 Pameten človek ne samo,da ne govori neumnosti,ampak jih tudi ne posluša... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. avgust 2003 Prijavi Deli 7. avgust 2003 ...pa je šlo vse k hudiču... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Medicina je toliko napredovala,da nobeden praktično ni več zdrav... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Staranje je zaenkrat edina obramba proti temu, da ne umreš mlad. uživajte! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 Čudno je,kako malo je potrebno,da postanemo srečni,še bolj čudno pa je;kako pogosto nam ravno to "MALO" primankuje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Ljudje smo 70% voda, vse ostalo pa čista ljubezen.... by me Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Ne bojte se, da se bo vaše življenje končalo, bojte se, da se ne bo nikoli pričelo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 "Ne zanima me prihodnost. Zanima me prihodnost prihodnosti." Robert Donige, 1996 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo, se duh smeji zaradi tistega, kar je našel... Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 xfijux Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 kdor premal diha, naj vsaj je!! -moja- kdor se ne ukvarja z zdravjem,se bo moral z boleznijo.--gospa Mia--- Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Bogastvo ni tisto, kar si želimo, ampak tisto kar smo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Levičarstvo je opravičevanje lastne nesposobnosti!http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102blink_1_prv.gifKljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.