nosorog 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 V slovenski poeziji je problematiko vaginalnega krča prvi analiziral Simon Gregorčič, v pesmi "Ujetega tiča tožba". Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kdor govori seje, kdor molči žanje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 antonidemelo pravi, da tisti, ki malo molijo, živijo varno vsakdanje življenje brez presenečenj, tveganj...ipd...........kar pa ni v naravi človeka oz. ni bil za to narejen............kdor živi po svoji duši, velikokrat tvega...in veliko moli ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. Albert Einstein Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Kdor hoče pomagati, ne počne tega samo z usti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Nekdo ni bil nikdar oženjen in to je njegov pekel; drugi se je oženil in to je njegova kazenBurton Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Karkoli delaš, delaj preudarno in misli na konec. Latinski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Sreča daje mnogim preveč, nikomur dovoljMarcel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Nikoli ne skušaj dokazati tistega, o čemer nihče ne dvomi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Tega topika niti nisem šla prebirat nazaj, morda je sledeče že bilo objavljeno, morda sem niti ne paše, ampak želela sem nekje tole deliti z vami... Ko cilji umikajo se ti v praznino,ko sebi in drugim obljubil si molk,ko nimaš nikogar več, da bi ga ljubil,ko svoje in tuje bridkosti preziraš,takrat že počasi, počasi umiraš..... Tole mi je pred tam nekje 25 leti v spominsko knjigo napisala sošolka. Seveda takrat pomena teh besed nisem razumela.Danes zjutraj so mi tile verzi kar od nekje uleteli v misli in dolgo časa sem potrebovala, da sem se spomnila, kje sem jih prebrala....kr en tak čudn filing.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ko cilji umikajo se ti v praznino,ko sebi in drugim obljubil si molk,ko nimaš nikogar več, da bi ga ljubil,ko svoje in tuje bridkosti preziraš,takrat že počasi, počasi umiraš..... Tole mi je pred tam nekje 25 leti v spominsko knjigo napisala sošolka. Seveda takrat pomena teh besed nisem razumela.Danes zjutraj so mi tile verzi kar od nekje uleteli v misli in dolgo časa sem potrebovala, da sem se spomnila, kje sem jih prebrala....kr en tak čudn filing.... tak cudn feeling minljivosti ampak takoj za tem: zakaj bi preziral bridkosti? kaj pa ce te na hitr pobere v tistem pocasnem minevanju? je ja vedn kdo ki bi ga na taksen ali pa drugacen nacin ljubil, spostoval... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 DaRiLa DoBiVaMo ZaViTa v PrObLeMe(richard bach) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Ko cilji umikajo se ti v praznino,ko sebi in drugim obljubil si molk,ko nimaš nikogar več, da bi ga ljubil,ko svoje in tuje bridkosti preziraš,takrat že počasi, počasi umiraš..... Huhja... naj moja smrt pride hitro pošteno in brez bolečin...... "A man should never live long enough to see his children or his work die." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Nikoli ne moreš prisiliti drugega da bi te ljubil. Največ kar lahko storiš je da ljubiš. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LORD*llunchyka* 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 bog ima rad neumne ljudi, saj jih je naredil veliko Citiraj Being evil means never having to say you're sorry! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 helo lord pa dobrodošel Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 bog ima rad neumne ljudi, saj jih je naredil veliko Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Zakaj ni pogreba, ko ljubezen umre?Ker prava ljubezen nikoli ne umre! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Vse je tiho: zlato sonce, ki v dolino sije, tiho je zeleno drevje, ki na bregu rase. (Vse je tiho, Kosovel, Srečko, 1904-1926) Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 (Vse je tiho, Kosovel, Srečko, 1904-1926)Kristus--------Dal mi je roko skozi sanje. In povedal sem mu vse, vse, da bi rad umrl, sem mu rekel, da bi rad počival. On pa mi je rekel, da moram živeti.Torej sem živel. Rekel sem, da bi bil rad umetnik. "Umetnik?" se je začudil, a potem je prikimal.Čez mesec sem napisal "Molitev k mojstru, daj, da umrem!"Ko me je srečal zopet v sanjah, mi je dejal:Ne smeš umreti!(Srečko Kosovel, Pesmi v prozi) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zakaj ni pogreba, ko ljubezen umre? Ker prava ljubezen nikoli ne umre! lahko jo zakoplješ v namišljenem grobu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zakaj ni pogreba, ko ljubezen umre? Ker prava ljubezen nikoli ne umre! lahko jo zakoplješ v namišljenem grobu :palec: ali napišeš poslovilno pismo in zakoplješ. ali ga sežgeš... ali ga zmelješ... lahko ga tudi razstreliš in poravnaš z zemljo..... :vragec: najboljše pa da se skupaj s pismom vržešiz letala. (mrk je kriv) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Bolje tič v roki kot pa češplja na drevesu! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Bolje tič v roki kot pa češplja na drevesu! lahko tudi roka v češplji in lesen tič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hladno je kot v kurbinem srcu! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.