nosorog 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Za srečno otroštvo ni nikoli prepozno! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 aira nosorog !!!??? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Zakaj ni pogreba, ko ljubezen umre?Ker prava ljubezen nikoli ne umre! najbrž res ne... kdo bi vedu... "True love wait's unreleased." Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 zakaj vsi zbirajo zbiramo zbirate najlepse misli? tk, kt da bi jedli cesnje..., najprej izberemo najlepse, na konc pa pojemo vse Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 zato ker človek ne je samo hrane... včasih lahko "poješ" tudi dobro misel... pač mal modrosti v vsakdanji puhli dan... mal življenja da ni človek preveč zaspan pa to, da ma nesmiselno življenje smisel, in da lahko rečeš kako dober dan je bil čeprav je bil enak kot včeraj... Lahkonoč LNF.... Jure gre spat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Brez laži bi bilo življenje kot otroštvo brez pravljic. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Dve življenji ima, kdor zna eno živeti. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Potihoma sem se naužil sreče na studencu življenja, zdaj delim to pijačo z žejnimi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 dve napaki moraš premagati;domišljevanje, da ti do sreče nič ne manjkain malodušje, kot da v tem svetu ni mogoče biti srečen epiktet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Iščite najprej božje kraljestvo in njegovo pravico in vse drugo vam bo navrženo. Matej 6:33 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ni važno kako ozka so vrata in kako hudo je breme.Lahko izbiram svojo usodo, lahko vodim svojo dušo W.E.Henley Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ko roža vzcveti, jo čebele obiščejo brez povabila. Ramakrišna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ko roža vzcveti, jo čebele obiščejo brez povabila. Ramakrišna te lahko obiščem? a ni treba povabila... no pol pa kar pridem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Življenje je seštevek malenkosti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Izgubila sem nedolžnost. Upam, da bo najditelj pošten. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Mnogi iščejo življenje zunaj sebe, nevedoč, da se nahaja v njih samih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ko ljubimo, ima leto dve pomladi. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Nasvet je nekaj, kar modrim ni potrebno, bedaki pa ga ne poslušajo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 TUJA IZKUSHNJA JE, KOT DA MI POVESH, KAJ SI VCHERAJ JEDEL ZA KOSILO....JAZ PA SEM OD TEGA SIT 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...še od včerajšnjega kosila sit, ejej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 s tujimi modrostmi se hvalit....ejejej 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Biti človek, je biti cvet. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 fajn vam gre, res Kdor pijan ubija, bo trezen obešenjohn heywood Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.