aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 CHLOVESHTVO SE DELI NA DVE VRSTI GLOBOKO CHUTECHETREZNO MISLECHE 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ostali pa s(m)o -i? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ti itaq spadash med globoko chuteche....ki se spet deliojo na vech vrstLEBERALENEWAGE... 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 CHLOVESHTVO SE DELI NA DVE VRSTI GLOBOKO CHUTECHETREZNO MISLECHE 666 zlomkou...tralalaKaj pa oboje... ma kamen namesto srca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 CHLOVESHTVO SE DELI NA DVE VRSTI GLOBOKO CHUTECHETREZNO MISLECHE 666 zlomkou...tralalaKaj pa oboje... ma kamen namesto srca... zhe zhe kamen....ampak.....bije pa samo zate 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Nasvet je nekaj, kar modrim ni potrebno, bedaki pa ga ne poslušajo. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 CHLOVESHTVO SE DELI NA DVE VRSTI GLOBOKO CHUTECHETREZNO MISLECHE 666 zlomkou...tralalapa na...globoko mislecepa trezno cutece Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Tale je od mojga fotra... tik predn sem šel oziorma tik za tem ko sem šel na faks... Otroci so naše največje bogastvo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Mine dan, mine jutro, mine življenje. Tako preprosto in razumljivo mine. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Če imaš le enega dobrega prijatelja, si varen pred temo. Pam Brown Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Prijateljstvo. Ena polovica prijateljev nas potrebuje, druga polovica, pa so ljudje, za katere mislimo, da so naši prijatelji. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 tretja polovica pa prprosto oni, ki so.....prijatelji 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Nisem, kar sem bil-a,nisem, kar si želim biti,nisem, kar upam, da bom,A glede na to, kar nisem...SEM KAR SEM! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Live and, Let Die! pa še mal metalske modrosti... The secrets of the hanged man the smile on his lips, gledam ej kako v bistvu je ta karta močna nabita s simbolko iz sedme čakre mu švigajo ven niti poritlem proti kački... kako v bistvu so njegove roke razširjene v kotu 90° in se če združiš to geometrijo seka ves skupaj v četrti čakri... kako zanimivo da je prva čakra center slike... da je obešen sam za eno nogo na lilith pravzaprav glede na položaj druge noge kot bi bil v lotosu in če ga obrneš zgleda kot bi bil največji car ki stoji na znakcu obešalniku in izvaja največjo salto mortale.... definitivno najbolj modra karta.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Vse življenje je sestavljeno iz samih malenkosti, kakor telo iz atomov, luč iz utrinkov, ura iz hipov. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ..in človek iz kože in kostmi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kar lahko storiš danes ne prenašaj na jutri... kar pa lahko jutri boš lahko tudi pojutrišnem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Kaj stori ptica v viharju?Ne drži se veje: sledi viharju. Resnica pajka je muha. Umetnost: resnico suniti malce naprej. Iz dnevnika Julesa Renarda Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ce isces resnico, jo moras znati tudi prenesti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 resnica se ne prevaža v vrečkah;b. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Beseda je žebelj, na katero obesimo misel. ZH. W. Beecher Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 ja in pa smisel Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Kar je v dveh dimenzijah definicijsko območje je v treh smisel... ko pa to neseš v štiri dimenzije imaš filozofijo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 Ce si moder, se ne pomeni, da si MODER! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 "Ta pametni" odneha; zato svetu vladajo bedaki. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.