Aira 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 Vsaka ljubeze se prične z ljubeznijo do sebe. Misli- afirmacije- v zvezi s tem. Ljubim in sprejemam se takega kot sem. Ljubim se brezpogojno. Ljubezen napolnjuje in obkroža vsako celico mojega bitja. Bolj ko ljubim sebe, bolj ljubim druge. Moje življenje prekipeva od obilja ljubezni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 kdor pije cviček stoji mu tiček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. maj 2004 Prijavi Deli 14. maj 2004 che cvichka ne bi pil,se ti tichek neb krivil... 666 zlomkou....tralala...juhuhu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Zdaj sta se pa dva packa skupaj najdla,al kaj!? packa je zhenskega spola 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Aakhut,snov drugega razreda osnovne šole Sklanjaj pacek v dvojini! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 Aakhut,snov drugega razreda osnovne šole Sklanjaj pacek v dvojini! sicer pa modra misel of the day... je pogrešana v akciji.... nothing wise about this day, just blue... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. maj 2004 Prijavi Deli 15. maj 2004 uff, se je zamislil tisti ,ki je preveč vedel Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 vsak poraz odstira pogled. a. grabar: človek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 ergo>....zmaga je posledica zamegljevanja 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 zmaga je poizkus počitka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ne pij iz soda, če lahko piješ pri izviru. Nietzsche Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Trenutki so kot neskončni biseri v nizu neminljivosti... So kot večnost, ki se je radi spominjamo... Sončen dan ti želim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Kdor izkoristi možnost, je uspešen, kdor jo ima, je samo srečen. Če so pozdravi zame, hvala ...vračam...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ne pij iz soda, če lahko piješ pri izviru. hja, in kdo se bo sprehajau tja gor? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Le budala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 izvir Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Da bi držali besedo, je najbolje, da je nikoli ne dajemo. Napoleon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Da bi držali besedo, je najbolje, da je nikoli ne dajemo. Napoleontočn tko!!!! Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Človek se težko najde, ker se išče tam, kjer bi se rad dobil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot, zastavi znova pogumno svoj korak. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Kdo sem? Tvoja stalna sopotnica sem, tvoja najboljša pomočnica ali pa najhujše breme. Gnala te bom naprej ali pa te potopila. Popolnoma sem ti na voljo. Polovico zadev mi lahko mirno predaš in zmogla jih bom opraviti hitro in v redu. Zlahka sem obvladljiva - le odločen moraš biti z menoj. Natančno mi pokaži, kako naj kaj izpeljem, in po nekaj lekcijah bom delovala samodejno. Služim vsem velikim ljudem in, žal, tudi vsem poražencem. Kdor je velik, je velik zaradi mene. Kdor je zguba, je zguba zaradi mene. Nisem stroj, čeprav delam natančno kot stroj in inteligentno kot človek. Lahko me uporabiš v dobre in slabe namene - meni je vseeno. Vzemi me, izpopolni me, trdno me vodi, in položila ti bom svet k nogam. Toda če boš popustljiv z menoj te bom uničila. Kdo sem? Navada Najprej mi oblikujemo navade, potem navade oblikujejo nas. ANGLEŠKI PESNIK sem. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Govori veliko o sebi, ko govoriš o drugih. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Nadzoruj svojo usodo, sicer jo bo kdo drug. JACK WELCH Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Narava je moja mati. V njenem naročju sem večen otrok. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ne premagamo gore, marveč sebe. EDMUND HILLARY (prvi človek, ki se je povzpel na Mount Everest) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.