žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 VSAK DAN JE LAHKO NOV ZAČETEK ( se mi ful dobr sliš tale stavek, drugače je pa to naslov ene prav cool knijgice) Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 BESEDE IMAJO VEČJO MOČ, KOT SI MISLIMO IN KO SE ENKRAT VTISNEJO GLOBOKO V NAŠ SPOMIN, JIH JE TEŽKO ZBRISATI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja besede in pogled Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Modrec ima jezik v duši, bedak vso dušo na jeziku. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 itk, pa kateri modrec pa ni bedak? pa kateri bedak ni modrec? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Če ne veš koga obdolžiti, obdolži jezik. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Življenje je najlepša iznajdba narave, a smrt njena veščina, da življenje čim bolj izkoristimo. GOETHE Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Usoda vodi tistega, ki ji sledi, in vleče tistega, ki se ji upira."- Plutarh Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Kuj železo dokler je vroče! Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Rad-a živim! - Svobodni smo v izbiri, kaj bomo naredili z življenjem , kako ga bomo preživeli in na kakšen način. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 KAJ TI POVEM Kaj ti povem, otrok moj, za življenje, učenje in čas, ki je vedno pozneje kot misliš? Kaj ti povem, kaj ti dam za popotnico, da boš imel leva v srcu za vse dni, trdne prijatelje, spoštovanje pri vsakih gladko namazanih vratih? Ne meči vrat s tečajev, ko vstopaš čez prag! Tako povem tudi sebi. Kaj ti povem in kaj naj ti nadevam v bisago tvoje rasti - débel kos sonca, kozarec sveže sreče, smeh v vrtljivem vetru za dobro kri, zemeljsko igro, da boš znal tudi izgubljati, delo pa za ognjeno plačilo hitrih, dobrih rok in za molitev. Kaj ti povem, ko ti poklonim Besedo na življenjski poti, ko ti govorim človeško in verno iskreno na glas - da si boš pel na svoji poti in da ne boš klel: da boš pokončen. Kaj ti povem, kaj podarim, da bo večno živ tvoj pogled in da boš gibčno poskočen v blaginji in stiski, razigran v moči in se boš rad učil pametno, kaj. Tako povem tudi sebi. Kaj ti povem za dobroto in da boš znal razumeti samega sebe, otrok moj, ki si hkrati krhko droban in trdno močan! In zmerom proti krivici in za resnico! Kaj ti povem, otrok moj! Na življenjsko pot ti dajem še plašč resnice za pokončnost, uro miru za pravico in lepo, pojočo, kraljevsko navado. Kaj ti povem na svetu za nasvet, ki naj bo sol na tvoji žlici, a tudi zdravilna grenčica: sredi sveta bodi, kdor si! Vzemi medenjake znanja za svojega duha, da boš krepak in čil, ko boš spoznaval svet. Tako povem tudi sebi. Kaj ti povem, otrok moj, s svojim lastnim primerom in zgledom, da boš varno prišel daleč, ko ti bojo šteli napake in boš znal pohiteti, kadar bo treba!? Kaj? Kaj, ti povem: O, posvečuj življenje, otrok moj in hodi po ravni poti skozi življenje! Naj bo luč v tebi! Kajti ko se razlije svetloba čez svet, je tudi življenje svetlo in sveto. Kaj ti povem! Ali ti res nimam dati ničesar drugega na tvoji poti in v potrpljenju? Saj veš, sneg ne polomi vrbovih vej in vihar ne izruje gibčnih sadik! Kaj ti povem, otrok moj, da boš moder, ko te bojo preskušali, da boš srečen, kakor si sam želiš! Odpri oči in srce! Bodi skušen bolj kot učen! Tako povem tudi sebi. Kaj ti povem in podam, ko se podaš na pot, če ne duha življenja! Kaj ti povem, otrok moj, da boš prvi hvaležen in da boš našel rešitev za sleherno skrb, saj dež ne ostane na nebu. Tako povem tudi sebi. Kaj ti povem, otrok moj, da ti ostane v sladkem spominu tudi kdaj moj grenki nauk - in da boš vedel, da boš vedel, kar sem ti dal za življenjsko popotnico. - Nič drugega ti ne morem dati, a to bodi dovolj! In kar sem povedal tebi, sem izrekel tudi sebi. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Nobeno drevo ne zraste v nebo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Nobeno drevo ne zraste v nebo.razn fižolovke Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Tvoje najglobje spoznanje, je le tvoja največja last. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Morja ne moreš prečkati,če le zreš v vodo...Tagore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Skupaj sediva,gora in jaz,dokler ni tu samo še gora. Li Tai Po Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Skupaj sediva,gora in jaz,ja, Gora in Jaz Veter in Zrak,pa Meglice in Pršiceduh ,dih in dah Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 " Prijateljevo oko je natančno zrcalo. Angleąki pregovor " " Treba se je zamisliti in ne samo misliti! " Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Lepo ni tisto, kar je lepo, marveč tisto, kar nam je všeč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Če hočeš potovati, moraš imeti sokolje oči, oslovska ušesa, opičji obraz, svinjski rilec, kamelji hrbet, zraven pa še dve polni torbi, v eni potrpljenje in v drugi denar. (italijanski pregovor) Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Popolnoma razumemo samo tisto, kar smo sami doživeli. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Življenje je skrivnost, ki se vsakemu kaže po svoje in le sproti. Zato si pomagajmo med seboj in se imejmo radi. Kdor zve kaj več, naj to pove drugim; komur se pokaže kaj več, naj to podeli. Saj se le drug z drugim, skupaj, učimo živeti to življenje. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Kdor veruje, ne potrebuje razlage.Tistemu pa, ki ne veruje, ni mogoče razložiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Lepo je če spoznaš, da na svetu nekaj veljaš, da nekdo misli nate, ti zaupa in verjame vate. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Mnoge neprijetnosti v življenju nas učijo molčati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.