borism 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Ljubezen je nagonska Se vidi,da še nimaš izkušenj(šele sedma objava).Saj ti bomo stali ob strani,če bo poterbno..... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Boris,jaz pa se strinjam,da je kot pravi g.Budala.,a pa veš zakaj zato, ker to vsak nosi v sebi in le zadrževanje le tega pripelje do notranjega neravnovesja. Prvotna Čustva so vsa v nagonu in le razum jih zbistri, ko so dovolj zrela, ker spadajo h karakterju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Prav,se strinjam s teboj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Prijatelji so kot zvezde, ne vidiš jih vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Razlika med prevaranim fantom in prevarano punco: punca gleda na uro,kdaj se bo fant opravičil; fant gleda v koledar.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Nihče me ne bo prisilil, da bi ga sovražil, saj bi mu tako dovolil, da poniža mojo dušo.(Booker T. Washington) Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Ker jutri začnejo z aktivnostmi študentje: Tri največje študentske laži: 1.Jutri se bom učil... 2.Sleči se,ne bom ti nič naredil... 3.Ne hvala,nisem lačen... Veliko uspeha vsem študentom.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Žena moža nosi na obrazu,a mož ženo na srajci... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Ljubezen zdravi ljudi, tako tiste, ki dajejo, kot tiste, ki sprejemajo. Karl Menninger Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 nekje se je že nekaj o tem pisalo Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Noben partner te ni ob vsakokratnem snidenju tako vesel kot kuža. Janja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ženske so kot zvečilni;Najprej so sladke,a kasneje se lepijo… Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Če v iskrico pljuneš,ugasne.Če v iskrico pihneš,razplamti. Oboje pa prihaja iz tvojih ust. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 ...pred 50 letom le malo ljudi umre, po 50 pa vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Če moški ženski odpre vrata avtomobila,ali ima nov avto ali novo žensko…. Pripis,da ne bom spet trn v peti:jaz jih tudi ob drugih priložnostih…. Pokowc,tale je pa resnično življenska!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Uspehi nam stojijo na srcu, neuspehe nam pokriva črna zemlja! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Žena moža nosi na obrazu,a mož ženo na srajci...Dolgo sem rabila, da sem kapirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 komur pozno pride.....dlje uzhiva... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ..čist odvisn kakšni stranski učinki so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Branje kvari VID,dobro vidijo samo nepismeni! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Nekje sem prebrala:Ko pridem, ne ve nihče, kdo sem in od kje prihaja. Ko grem, ne ve nihče, kdo sem bil in kam grem. Sovražnik ti lahko stori veliko žalosti in zla,še bolj pa ti škodujejo zmedene in napačne misli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Za človeka obstajajo samo trije dogodki: roditi se,živeti in umreti.Ne občuti,ko se rodi,na smrt se muči,a živeti pozablja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Optimist gleda vsako situacijo z lepe platipravi optimist jo pa tako tudi vidi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.