Tina 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Tale nerazumevanje ... posledica morske bolezni? :xx!: Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 bemu... pr vseh jezikih k jih znam...pa glih tale sfalu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Jaz pa pravkar prišla s plaže. Uuu, kašn fajn občutek: ležat med morjem in kopnim, ko valovi pljuskajo po tebi... Danes je bilo posebno lepo morje. Me je ohladilo, zmasiralo in prečistilo kožo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Aakhut: kwa?prevod bitte Evo ti bom prevedel v slovenščino. Napisal sem, da si najbrž zbolel od morske bolezni, da ti je slabo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 kuko si ti dober Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 22. julij 2003 Prijavi Deli 22. julij 2003 Zdaj živim ob morju že dobrih šest let.In vedno znova me pritegne. Ne samo poleti,včasih pozimi še bolj, ker je lepše barve in bolj divje. No, mene morje vedno sprošča, če pa še plavam pa še toliko bolj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ko se Sonček zvečer v morje potopi...razliva barve čarobne... Sunset in the ethereal waves:I cannot tell if the dayis ending, or the world,or if the secret of secrets is inside me again.(A.Akhmatova) Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 ka ste vi žlehti!!! nas uboge ludi, k ne mormo na morje tracate, bote že vidli !! Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Zvečer zapri oči in se v mislih odpravi na morje. Imej domišljijo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Zvečer zapri oči in se v mislih odpravi na morje. Imej domišljijo!!!zraven pa noge v lavorju v slani vodi namakaj, še mal za atmosfero Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Pa takole slikico zraven na steno prilepiš ... http://images.webshots.com/ProThumbs/90/32890_wallpaper110.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,..................................................................... lakše se diše,.................... Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Jooj Tina na tej plaži bi pa jaz tebe mazal s sončno kremo. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Pa takole slikico zraven na steno prilepiš ... http://images.webshots.com/ProThumbs/90/32890_wallpaper110.jpg... ali bolje - SEBE prilepis tjale gor... Uf, to pa je... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 ja pa še dve, ki ti strežejo s hladno pijačo po tvoji želji in ti z pahljačo hladijo trebušček in po potrebi zmasiajo...jast grem....................... Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Izgleda,da je v teh dneh res najbolj prijetno tistim ob/na morju... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Baje bo od jutri dalje še večja gneča na morju... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 hja morda pa res, hmm, prihajam tut jest hej, sej teb pa butterflaychek piha s krili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 hja morda pa res, hmm, prihajam tut jest hej, sej teb pa butterflaychek piha s krili Fajn se imej,samo da ne boš divjal z skuterjem.Pa izpit za čoln,da ne pozabiš z seboj vzeti... A si opazil(metuljčka),res izbral sem si ob tej vročini naravni ventilator,vendar jih bom pred zimo zamenjal ter spomladi vrnil.Ne smem jih utrujati čez zimo,ni fer do metuljčov. Sicer pa je vseeno najti boljšo/primernejšo senco... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 jaa, sm dobu klobuk, pa soncnik velki kupl, pa se en kup stvari,sam za tiste k so problematicni se pogovarjat z vrocino.letos bo senca prvic umetna,hmmm glede tvoje animacije spodi pa tko,jah cist men podobna,wuheee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2003 Prijavi Deli 29. julij 2003 Misliš na senco za intelektualce oziroma animacijo.Saj ni slaba,kaj....Mislim,da se pametnejši bolj zadržujejo v senci,pa ne mislim s tem nikogar prizadeti....naj bo,kakor komu"paše"! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Uf, včeraj sem se po naključju ustavu pri morju, je tako lepo pihalo in morje je bilo ..... Tega se ne da opisati. Kako si take trenutke ustaviš? Ma bi ostal tam še kako leto ali dve, pa kaj ko je tolko stvari ki te "odvlečejo" stran. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. julij 2003 Prijavi Deli 30. julij 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 5. avgust 2003 Prijavi Deli 5. avgust 2003 mislim, da je ta prva slika nebo z oblaki.......hm......resje.....hm ...ni morje''' Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.