cosma 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Meni je tko kul vzdusje ob morju, rada sem tam. (sem rakica) Druga dinamika zivljenja, drugi ritem prezivljanja casa, men je tko kul k gremo ''na morje''.Vsec mi je Piran kot mestece, ne da bi se kopala tam, sam utrip mesta in to zivopisnost, ki jo ima.Vem pa da, ko pripeljem prijatelje iz tujine v Piran ostanejo ''breathless'' kako lepo mestece in kako cisto morje imamo. Takoj vprasajo, ce grejo lahko v morje in se kopajo...in to je wow ...medtem, ko jaz sedim v sencki in pijem hladno pivo. Drugo vprasanje je, a so kaksna stanovanja naprodaj? Oni bi kar ostali....Meni je bolj vsec na Kornatih, samo morje tam mi je wow tam se se jaz kopam v vodi, ker drugace grem bolj nerada.2 leti nazaj so me prijatelji prosili (iz tujine-s severa) naj jim rezerviram hiso z bazenom nekje na Jadranu...Ok...zakaj pa rabite bazen??? Ja kako zakaj, da se bomo kopali ne....Pri nas se ne nemakamo v bazenih ampak v morju. To jim je bilo malo cudno ampak so rekli ok...ti ze ves rezerviraj.Letos prihajajo... zopet 3 leto...in so navduseni..kaksen St. tropez, vsa spanska obala in francoska riviera...Jadran je zakon pravijo in se cel dan cofotajo v vodi. Pravijo, da se pri nas pocutijo, kot bi bili doma..vse je tako kul. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2003 Tina, taprva slika mi je super... Mmmmmmmmmm. Kar noter bi šla.. V sliko, v morje.... Ja, tauh je super!.. Samo vedno težje je najti zanimivo področje... Vedno manj jih je.. Leta nazaj smo na naši plaži malo bolj stran lahko opazovali med morskim rastlinjem morske konjičke... Če si ga narahlo prijel, se je z repkom ovil okoli tvojega mezinca...Danes pa so tam le še kamni.. :xx!: Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Letos morja nič... , čisto nič ... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Ah, Nataly ne bodi žalostna zaradi tega, saj tudi jaz ne bom šla, če ti to kaj pomaga, tudi lani nisem šla, sem šla na Triglav, letos grem tudi za dva dni nekam s sodelavci in čeprav bomo dva dni hodili mi je boljše kot pa iskati senco, ki je itak vroča. Saj vem ti imaš rada morje, jaz pa ne preveč v tem je razlika, boš šla pa naslednje leto ! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Morje je zakon. Stara mesta pa strošek. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 morje, kt gorska jasa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 Morje zame ni pojem, rezerviran za teden dni poletja. Bi se kar preselila tja. (v bistvu se je treba samo odločit, ne?)Bi blo verjetno ceneje, kot pa ves pokurjen bencin za nomadenje proti obali ob vsaki ugodni priliki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 Morje kot pocitnice??? Na zalost. pa ne prenasam vrocine , ampak borovci so pa tisto ta pravo. Pa vetrcek. Pa voda tudi, kakrsnakoli, ceprav mi je nase morje najljubse v predsezoni, ko so tudi temperature nasploh bolj ok. Ko se spravim v vodo, pomeni da preplavam vsaj 500 m ali vec, cofotam pa lahko tudi doma v kadi. x!x Morje ne sme biti pretoplo.(Ko sem bila v Turciji, ki je cudovita dezela, me je najbolj motilo pretoplo morje, bolj mlaka...) In nasprotno, se mi je zdelo zelo kul, ko smo na Irskem plavali v eni reki, ki je imela 16 C. ccekm kr Najboljse morje zame: Severno, pa Atlantik, pa Baltik, pa ful mora veter pihat, pa mal temno in kazat na nevihto. Tako kot zdajle v resnici, ko kaze da bo neurje. Koncno. No, prezivim pa tudi tiste obvezne dni na Jadranu, haha. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 27. maj 2003 Prijavi Deli 27. maj 2003 , pa ful mora veter pihat, pa mal temno in kazat na nevihto. :Nevihta OK, pihat ni OK Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 rada imam nemirno morje.in valoveki butajo vame s svojo silovitostjo. in potapljanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 28. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 28. maj 2003 Pa plavat med ribicami..... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 28. maj 2003 Prijavi Deli 28. maj 2003 pa se špilat mrtvaka......... jeah in se prepustit božanju valov in ljubkovanju sončnih žarkov Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Uh morje...Vanja, hvala ti za sočustvovanje...Namesto morja bo malta, švica....in v najslabšem primeru poljska...no poljske verjetno ne bo . Švica in malta pa zagotovo hja..potapljanje, pa plavanje do onemoglosti. Pa valovi....pa....S hčerkami norimo v vodi do onemoglosti, potem kratek počitek in nazaj. Se kar bojim, da nam bo plavalna kožica takrat zrasla....moj dragi pa uživa na sončku...nas malo pogleda, se tu pa tam potopi in brž nazaj... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Ja, morje... komaj čakam tistih nekaj dni vsako leto, ko si ga lahko privoščim... na kakšnem Jadranskem otoku. Idealna temperatura: okoli 25 stopinj (sem pač bolj zmrznjene sorte - ampak prenesem tudi manj), pa lahko uživam v njegovem objemu cele ure. Aja, pa vedno me je zanimalo, kaj se skriva pod površino - tako da sem čofotala z masko in plavutkami okoli, še preden sem znala plavati. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Nataly, nikarte ne bodi žalostna! Ti boš z malto, pa s švico vsaj kaj imela za pokazat in ostalo ti bo zadovoljstvo... Mi k gremo na morje pa traja zadovoljstvo kakšen teden ali dva, potem pa sam prijeten spomin, k ga ne moreš zagrabit.....Naroči si kakšno školjkico pa kakšno flašo morske vode... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 ja....ja...morje..... tam nekje oktobra...ko ni vech vroche......pa chehou ja pa tauhat jasno je k ena ribica....pa ne po vonju (de nau spet kake insinuacije klele) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Morje - je močan duh borovcev cel dan in celo noč ...... Morje - je petje čričkov ponoči ..... se držati za roke in sprehajati po plaži ... uf uf ... Morje - uf uf ... poležavanje v šotoru brez elektrike celo popoldne po kosilu - in poslušati vriskanje otrok ... Morje ..... uuuuuuuuuuuuaaaaa ... .... dve goli preznojeni telesi delata pizdarije v šotoru - pol pa tuširanje v umazanih tuš kabinah v kempu .... Tak za ene 2 tedna - pol pa spet v gore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 .... dve goli preznojeni telesi delata pizdarije v šotoru - pol pa tuširanje v umazanih tuš kabinah v kempu .... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 .... dve goli preznojeni telesi delata pizdarije v šotoru - pol pa tuširanje v umazanih tuš kabinah v kempu .... MucaMaca Prvi del OK, drugi del-zamenjaj kamp ali pa ne plačaj računa Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Prvi del OK, drugi del-zamenjaj kamp ali pa ne plačaj računa Ja, ampak vsakič si v enem kempu prvič .... saj pol ne greš več ... Tak je blo bolj mišljeno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Ja, tudi jaz se veselim morja, predvsem plavanja! Že prejšnji teden sva bila namenjena odrajžati, pa je med drugim tudi astro napoved in KI bila kriva, da še nisva na morju. Ampak čez štiri ure, ko bodo ceste prazne, vsaj upava tako, pa hajd na morje. Vse je že spakirano v avtu ! Adijo, pa zdravi ostanite, dragi prijatelji! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ShantiZoo 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Letos se mi obeta 6 tednov morja - delo na Jadranskem otoku. Veselim se spanja na plaži, zgodnjega vstajanja, jutranjega plavanja in dnevne sence. Vzela si bom cas za isanje svojega mira, za povezovanje z morjem, ki je moja velika ljubezenvže odkar pomnim. Nikoli še toliko časa na morju v enem 'šusu' . Bomo rjavi in slani in veseli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Evo! sem vedela! Da ne 'smem' it v temo Morje...Sploh nocem gledat notri.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 joj..men tud letos nic kaj dobro ne kaze za kaj daljsega na morju... mislim, da se bom samo vsake toliko casa malo do nase obale zapeljala za par dni..sem se namrec odlocila, da bom denar za nekaj drugega porabla letos. itak pa je ze kar nekaj let, ko sem nazadnje bila kaj doma med pocitnicami.. se rojstne dni zadnjih nekaj let na poti praznujem... mal spremembe nic ne skodi. Zaenkrat pa Rakitna.. pa studij na soncku.. saj je tam gor tud ful lepo cez teden, ko ni ljudi.. ampak ni isto :\: Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. junij 2003 Prijavi Deli 9. junij 2003 Hvala, Tina... sam da vidim morje, pa ze zavzdihnem... me res pomiri..Ze recimo filmi, vse, prizori... samo da je ob morju, na morju, v morju... me privlaci od malega...Ce se znajdem v blizini, sem takoj notri, me kar potegne vanj.Cisto shizim, no.Tu sem totalna in prava Riba.Upam, da imas prav - brez tele letne doze morja ne vem kaj bi (*se sreca, da si ga znam shraniti) Ampak vseeno - tole je cisto premalo... bi bila kar skoz ob morju. Kwa bi blo dobr! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.