Skoči na vsebino

MORJE

daisy

Recommended Posts

Pridemo na morje. Zmečemo prtljago(zlaganje preložimo na kasnejši čas), brisače, krema in hajd na plažo. Pol pa plavamo, plavamo, plavamo se potapljamo do onemoglosti.

Nekaj vržemo v sebe in spet nazaj...

Nič ne kompliciramo. V majici in kratkih hlačah ali kar kopalkah lazim na okrog.. ...

Tako nekako tudi mi, ja...

Zato je morje tako fajn - manj kompliciranja...

Vcasih se hecava, kako smo najbolj dolgocasna druzina na morju... Nic ne iscemo druzbe, ne tekamo sem in tja (ce mi gre kaj na zivce, so to 'organizirane pocitnice'), pa ce mi pase se valjat en dan, pa se valjam, imam pa velik apetit vedno na morju in skoz kaj jem.

Najraje imam: paradajz, sir, kruh in cebulo. In crno bevando.

To je zakon...

Tamle spodaj pogledam po blitvi, vstanem zgodaj, si naberem, napedenckam... Pride Davor, pripelje ribe... Ali: pridejo modeli s skoljkami iz najcistejsega moznega morja - na Korculi... ma ce to ni!!!

Potem pa Mitja, ko jih tam kuhca...

Pa morjece, ki ga gledas tamle dol in gledas, kje je glava, pa vsake toliko vidis kaksno nogo (Tim), pa tko..

Oh, ja... morje...

Sam zaenkrat se nic ne kaze... :cry:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 132
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hmmm, morje x:)x . Nekaj časa kar dolgo nisem bil na morju, ker so me bolj mikali bolj avanturistični dopusti, pa čeprav v glavnem po Evropi, potepi, ne zdržim dolgo na istem mestu, v lenarjenju, pa to. ...

Pa naj se kdo rece res potem, da astrologija ne deluje! :palec:

x;)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vidis, mene pa nikamor ne premaknes, lenarim, vse, po drugi strani pa me pichi, pa grem 'jutri' v Berlin stopat. V troje.

Aja - in ne tadobra oz. ugodnejsa varianta - jaz in ena punca in tip, ampak jaz in dva tipa (in to ne enkrat, na razlicne destinacije - berlin, amsterdam)... To pa se tudi vidi v Chartu...

tako da - itak, da deluje... Prevec 'dokazov', da ne bi verjela, ce pa mi kaj ne bi dishalio ali me ne prepricalo, bi pa ze zdavnaj opustila - ker je astro le eno od podrocij, ki me zanima, tako ne rabim 'viset na tem' pa iz tega vidika potem jasno verjet v to...

Smo tudi majhne Ribice lustna in simpaticna bitjeca...

ceprav je se moja mama rekla enkrat: pa si res skorpijon! s taksnim srdom... x:Dx

Picasso

Artem...jadrnica...čudovito se sliši...ampak kaj ko na njej zboliš za morsko boleznijo?

sedaj si pa predstavljaj to kombinacijo - morska bolezen in sončarca skupaj x:Dx pa kot si rekla, iz ladnje je treba pridit, a je treba pridit v domače pristanišče.

sem mal zadremala, da se pomirim, to so za mene najboljše arcnije na svet in me gre moj dragi slikat x!x in posledica tega je bila, da sem se zbudila, najzaj zaspat pa ne. Sem sam molila, da bomo kmalu na cilju.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

ja,...veste na ladjo je treba it s polnim trebuhom, na pa lačen to je prvo pravilo.

slabost je lahk tud posledica fobije, strah pred omejenim prostorom na ladji ali pa strah pred neomejenim prostorm, ki ladjo obkroža.

Pa ta prava družba mora bit x:)x

www.rael.org

ja,...veste na ladjo je treba it s polnim trebuhom, na pa lačen to je prvo pravilo.

slabost je lahk tud posledica fobije, strah pred omejenim prostorom na ladji ali pa strah pred neomejenim prostorm, ki ladjo obkroža.

Pa ta prava družba mora bit x:)x

družba je že bila, so se ga napil, pa pel in plesal, jaz pa tem v enem čošku vsa nesrečan. :\:

pa praviš, da mora biti polen želodec? Zakaj pa? Jaz imam občutek, če bi bil moj želodec poln, bi vse vesn spravila, skoz usta, se ve

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

jaz v primeru morske bolezni prakticiram:

z roko krožiš po trebuhu v kontra smeri urinega kaz. in neverjetno pomaga...

pa ne samo za morsko bolezen pri vsakih bolečinah v trebuhu....

Mislim pa da po več plovbah tudi morska bolezen izgine.....

Malo se je pač treba privadit.....

z - do +

*one love*

*one heart*

*one unity*

• 3 weeks later...

Jo, Artem je fajn povedal...

Gres pac, kamor te pelje pot, in se ustavis, ko ti je vsec...

Ce ni placa, nic hudega - ni Pravo...

Gres naprej, najdes... x:)x :palec:

Ja, in recimo, Contesa (btw, osvezitev - nova ikonca x;)x)... da ti zdaj recem, da ja, da sem bila tam in da je ful bedno... x:o)x x:Dx

Kaj pa zdaj?

A ves...

Ne - ne se ustrasit - pojma nimam, kje je to... ampak tako, recimo...

Kot pravi Artem - kar je za nekoga dobro, je za drugega lahko slabo... in obratno, seveda.

Gres in se imas cimbolj fajn - to je vsa potrebna filozofija (ki zraven ze vkljucuje to in ono, odvisno kaksen tip si)...

Picasso

Ni mi všeč morje... slana voda in to, brr, gužva na plaži, masovni turizem, nene, gore so mi bolj všeč... pravzaprav doma je najlepše...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...