Aira 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 tiho pa le upam, da kaka kilca zgine poleti, pa ob več gibanja , ne štekam tega... tiho upati da se nekaj zgodi... je kdaj komu uspelo shujšati tako da je tiho upal, ali karkoli drugega storiti...'?? isto pri Selene... ona bi shujšala 5 kil, ampak bomo videli... bi ne bi...itd. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Probala sem že skoraj vse diete, kar jih obstaja in shujšala 25 kg. Najbolj se je obnesla tista s kombiniranjem hrane in vmes držanje luninega posta....samo potem je pa treba še veliko volje, da se te kile obdrži ... hja, marsičemu se je treba odpovedovati :xx!: ... pri meni gre ponavadi takole, da se med tedno še nekako držim stran od kruha in kalorične pijače....za vikend si pa privoščim, kar si zaželim .... ja pa kar gre zaenkrat Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Od Rakitne dalje si pa že lahko brez skrbi za svoje idealne kile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ne Selene bo vse naredila da bo, ampak je pa veliko odvisno do tega, al ji bodo dozo hormonov povečali al zmanjšali, zaradi petih kg ne mislim izkrvavet ane al pa celo si kostni m. zjebat totalno trenutno :xx!: ... ker manj jest kot jem ne morem, pazim na kombinacije, edino kr mi preostane je telovadba, pa mi jo trenutno odsvetujejo... sem pričela s tibetančki nazaj, pa bom videla... nisem obsedena s kg, zato sem napisala bomo videli... zanimivo ko sem imela 20 let se niti približno nisem obremenjevala s kg, sem jih imela od 48 -50, ampak kje so ta leta, sedaj sem pač malce bolj popolno oblikovana, bi rekli temu... kaj praviš Aira, a mi bo uspelo al ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Od Rakitne dalje si pa že lahko brez skrbi za svoje idealne kile ..a se je dogajalo kaj takega, za kar jest ne vem Stane? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Od Rakitne dalje si pa že lahko brez skrbi za svoje idealne kile ..a se je dogajalo kaj takega, za kar jest ne vem Stane?Kako, a tebe nisem nič posolil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Cosma...si mi dala idejo... ..sem si postavila sobno kolo na teraso...gledala Pohorje...na svežem zraku...in naredila 10 km...pa ne zdaj reči...da je to malo...ker komaj diham.. ...pa majca je čist mokra... Eh, unih fint s premajhnimi hlačami se pa jaz več ne grem... :xx!: ..pač pa čakam, da bom zadovoljna..potem pa v shoping... bemu, tolk rada mama zelenjavo...zdaj ko pa bi naj jedla bolj ali manj sam to..pa mi je ogabna... ...to je vse v glavi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Jaz imam skos probleme z kilogrami. Ce ne drugace, pa v moji glavi :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ne štekam tega... tiho upati da se nekaj zgodi... je kdaj komu uspelo shujšati tako da je tiho upal, ali karkoli drugega storiti...'??Ne skrbi, še veliko tega je in bo kar ne štekaš...... sam ne samo tiho upat, da nekoč boš..... Da pa vsaj nekaj boš štekala........pojasnilo zate .......ne da se mi kaj dosti odpovedovati gudijem....ker pa smo poleti običajno precej bolj aktivni kot pozimi, (jaz izrazito, ker ne smučam).....in ker ob lepem vremenu rad in precej pogosto "športam".......pa tiho upam, da glede na to tako tud kakšna kilca zgine. Prekomplicirano zate? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 ...praviš, da je A...najboljša alternativa... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 B tudi ni šfoh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 kdo je Tisnikar???... zveni kot kritik Jože Tisnikar Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 http://www.umetnostnagalerija.si/slike/slika24.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ma en frend njegove "krokarje"al kaj že so v stanovanju......ma, joj, to men ful morbidno deluje v stanovanju.... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 http://www.cerdonis.si/odsevanja/slike/tisnikar.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 http://www.umetnostnagalerija.si/slike/druzina/TISNIKAR.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Iiiiiiiiiii....točno.....ziher je on kriv za moje težave s kg.... .....Sstane, a ti si kak njegov velik fen? A veš, da pa njega pa je baje res nek delirium nosil, pa v mrtvašnici je baje delal...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Ja, delal je obdukcije, tudi spolnih organov, zato sem ga Airi omenil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 kdo je Tisnikar???... zveni kot kritik UKRADENA SLIKA http://www.policija.si/si/kriminal/ukradene_slike/fotografije/tisnikar.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 A to si v svoji dnevni fotknil? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 A to je Tisnikar...zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Take je pa kar na serviete po gostilnah malal http://www.turizem-tina-sp.si/Tisnikar.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hulia 18. maj 2004 Prijavi Deli 18. maj 2004 Pozdravljeni ! Tudi jaz sem ne tako daleč nazaj hujšala in tudi shujšala tako, da sem lahko oblekla krilo, ki sem ga oblekla na sinovem maturanskem plesu... zavzela sem se, da bom peš hodila v službo in iz nje , pa še daljšo nazaj grede sem naredila ... pa tudi manj sem jedla (popoldne ) , vendar so prišli trenutki, ko bi z užitkom pojedla kar pol mize !!A kaj, ko sem pridobila te kile v zimskem času nazaj...in sedaj bo treba spet na novo hujšat lp...hulia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.