Skoči na vsebino

prvi pogled

božo

Recommended Posts

• 2 years later...
Kakšni punci pa lahko pokažem jezik  x:pxx:Dx  x:Dx

He he...mene je moj na nesramnost ujel...ne na pogled... x:Dx x:Dx xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Meni že prvi pogled pove marsikaj... :eek:  x^x

Meni tudi.......pogled na tople oči. :eek: x^x

http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gif

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo,

temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo!

prvi pogled, nasmeh, rdečica in tresoče roke... prvi pogled, ki obljublja, da sta se našli pravi osebi... le kaj bo prinesel drugi, tretji pogled... ampak prvi pogled je pravi pogled... za filozofirat sploh x8Dx

• 4 weeks later...
Jaz pa ne dam veliko na ta prvi pogled...mogoce zato, ker tudi jaz nasplosno ne gledam najleps..ko hodim po cesti..pa naprimer razmislam o faksu al pa problemih...mam baje prav zoprno faco...in ce me kdo takrat vidi xrolleyesx x:Dx Nisem clovek, k bi se ful smejckal, ko prvic nekoga spozna...
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz pa ne dam veliko na ta prvi pogled...mogoce zato, ker tudi jaz nasplosno ne gledam najleps..ko hodim po cesti..pa naprimer razmislam o faksu al pa problemih...mam baje prav zoprno faco...in ce me kdo takrat vidi xrolleyesx  x:Dx  Nisem clovek, k bi se ful smejckal, ko prvic nekoga spozna...

michelle take sorte si kot jst, hihihihi... jst tud v ksihte neznane ljudi ne buljim, pa vedno mam neki na skrbi, to, uno, tisto še za uredit... pol pa.. uh kok si važna, nč ne vidiš.. Pa nimam jst cajta po mestu hodit, al pa namena druge zijat, če neki mam vedno za urejat...

Mushi

Ja ja ja...to da sem vazna, sem tudi jaz kdaj ze slisala. Ljudem ni jasno, da ce drvim cez Ljubljano, ne gledam okol in se spogledujem x:Dx Poleg tega, pa tudi ne vidim, ker ponavadi nimam ocal x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

ja, a ni fora, kokr je en člouk zamišljen nekaj, pol je že neki čudn, men se zdi glih da je z zijali narobe kaj... sej ko sem v avtu tud nč ne vidim okol, sem na cesto usmerjena, al pa na cd-plejer, al pa če mamo vse stvari za omleto delat doma..... x:Dx
Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...