božo 6. marec 2002 Prijavi Deli 6. marec 2002 Na polju ljubezni so ga posejale oči ljubljene osebe, vzkliti so mu pomagala čustva in požela ga je duša. Neznan božo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Meni že prvi pogled pove marsikaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Meni že prvi pogled pove marsikaj... Vsekakor si potem želim še drugi pogled Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Pa res, znova pikapolonica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Meni že prvi pogled pove marsikaj... Vsekakor si potem želim še drugi pogled Ni nujno zmeraj Sstane, si opazil... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 prvi pogled :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Sstane, si opazil... Sure Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Meni že prvi pogled pove marsikaj... Aja. Kaj pa če je človek takrat utrujen. Mu boš zameril zaradi grdega pogleda Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ne, sploh ne, saj se vidi po ostalih gestah, v kakšnem stanju je in kako se ujemata in kako ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 No to pomeni, da je pri prvem pogledu pomembna tudi celotna govorica telesa. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Zakaj pa ne, če se boš preveč afnal, si že oplel... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Kakšni punci pa lahko pokažem jezik . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ona pa nazaj, pa sta že skup, berem te kot bukvico Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Čista spontanost . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 V glavnem, da sta oba prevzeta eden od drugega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Kakšni punci pa lahko pokažem jezik . He he...mene je moj na nesramnost ujel...ne na pogled... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. julij 2004 Prijavi Deli 4. julij 2004 Prvi pogled Kar raznežim se, ko pomislim na en prvi pogled ............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Meni že prvi pogled pove marsikaj... Meni tudi.......pogled na tople oči. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 prvi pogled, nasmeh, rdečica in tresoče roke... prvi pogled, ki obljublja, da sta se našli pravi osebi... le kaj bo prinesel drugi, tretji pogled... ampak prvi pogled je pravi pogled... za filozofirat sploh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 prvi pogled ti ostane v spominu zato, ker te je pripeljal po poti do drugega, tretjega,...pogleda. bil je tisti zacetek, ki vcasih pripelje do gledanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 oh kak noro je ko se dva pogleda srečata in si brez besed vpijeta na tisoče besed in med njima švigajo iskre naravnost do srca.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz pa ne dam veliko na ta prvi pogled...mogoce zato, ker tudi jaz nasplosno ne gledam najleps..ko hodim po cesti..pa naprimer razmislam o faksu al pa problemih...mam baje prav zoprno faco...in ce me kdo takrat vidi Nisem clovek, k bi se ful smejckal, ko prvic nekoga spozna... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz pa ne dam veliko na ta prvi pogled...mogoce zato, ker tudi jaz nasplosno ne gledam najleps..ko hodim po cesti..pa naprimer razmislam o faksu al pa problemih...mam baje prav zoprno faco...in ce me kdo takrat vidi Nisem clovek, k bi se ful smejckal, ko prvic nekoga spozna...michelle take sorte si kot jst, hihihihi... jst tud v ksihte neznane ljudi ne buljim, pa vedno mam neki na skrbi, to, uno, tisto še za uredit... pol pa.. uh kok si važna, nč ne vidiš.. Pa nimam jst cajta po mestu hodit, al pa namena druge zijat, če neki mam vedno za urejat... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja ja ja...to da sem vazna, sem tudi jaz kdaj ze slisala. Ljudem ni jasno, da ce drvim cez Ljubljano, ne gledam okol in se spogledujem Poleg tega, pa tudi ne vidim, ker ponavadi nimam ocal Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja, a ni fora, kokr je en člouk zamišljen nekaj, pol je že neki čudn, men se zdi glih da je z zijali narobe kaj... sej ko sem v avtu tud nč ne vidim okol, sem na cesto usmerjena, al pa na cd-plejer, al pa če mamo vse stvari za omleto delat doma..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.