Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz znam baje tud ful grdo gledat, pa me sprašujejo kaj sem jezna... jezna nič, zamišljena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 mushi ma ja no! Men je pa rekla profksa se v gimnaziji, da se mi niti ne upa dat slabse ocene, ker ubijam s pogledi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 pa se ti ne zdi Selene, da kej zamujaš, a ne.. Grdogledke.. Pač nimaš flirtajočega izraza na faci.. pol pa je že kr kao grdo.. Breizrazen pogled, al pa rahlo namrščeno čelo.. Michelle... kak pa pol to pogledaš.. da še jst pr enem izpitu na zagovoru porabim.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ja prvi pogled..... ko ti začne tud srček hitro biti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Michelle... kak pa pol to pogledaš.. da še jst pr enem izpitu na zagovoru porabim.. Pojma nimam. Jaz tako delujem, da skoraj ne morem skrit mojih custev. Se mi na faci pozna. Sej poskusam zdej zakrivat to...ker tudi, ce mi je kaksen clovek ful zoprn, naredim cudno fazo. Ze tko...sama od sebe, ne da bi nalasc... Drugac pa na faksu...poskusam biti cim bolj prijazna, s tistim narvoznim nasmehom, ker grdo gledanje bi imelo prej negativne posledice Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.