Bombonček 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Oj kiki! Ne ne ni isto....Obstajajo različne variante. Jaz pripravljam pijačo iz kefirjevih vodnih kristalčkov-o teh katerih pišeš tudi ti in si pripopala navodila...Potem pa obstaja kefir-so kot neke male gobice, katere daš v mleko in nato po dveh dneh nastane tisti kefir katerega lahko kupiš tudi v trgovini. Meni je full fino. No ta kefir se tudi veča in veča...pri vsakem postopku več. Meni ga je dala sosda, samo zdej ga mam res malo, ker sem šele na začetku. Čez neki časa bi ti lahko dala kšno gobico, sem pa s Primorskega konca. Javi če boš hotla,ne?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Bombonček hvala za ponudbo. Zdi se mi, da je sestra imela tole gobico in da jo je kupila v lekarni Jo moram vprašat'.Če ne pa .....pridem na Primorsko, ampak ne še zdaj mal kasneje, ko bo bolj toplo, ko ti bo gobica "zrasla" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 27. marec 2004 Prijavi Deli 27. marec 2004 ..za kristale sem se odločila po tem, ko sem spoznala gospo, ki se je rečila luskavice (komolciso bili ena velika 10 mc široka rana...,ušesa...) potem, ko ji nobena žavba več ni pomagala... AYA samo tole sem pozabila dodati: - kerfir za zdravljenje oz. mazanje pustimov hladilniku vsaj 48 ur - medtem, ko lahko kefir pijemo že po 24 urah Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bombonček 29. marec 2004 Prijavi Deli 29. marec 2004 Živjo Aya, Ja hvala za informacije. Ma neki pa mi ni jasno. Pri mojih navodilih-imam enake kot je posredovala kiki, pa kefirja nimamo v hladilniku. Mogoče pa maš ti drugačne kristalčke. Tudi nekakšna predavanja si omenila? No jaz zdaj pijem to stvarco nekaj časa...in se res dobro počutim, pa druzga vzroka za moje počutje ne najdem....Namreč-to zimo sem bila veliko bolna...in sem postala čisto zdelana in meglena...Potem je moja soseda prišla na dan s tem kefirjem...malo nenavadno, ampak na meni res deluje!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Pozdravljeni! Se zelo zanimam za kefir, predvsem za varijanto, ki jo je opisala Kiki7. Bega pa me naslednje:-v razlicnih postih omenjate kristalcke, pa perlice, glivice in gobice.Kot ze povedano, bi jaz rada pripravljala kefir po navodilu od Kiki7. Si pa v trgovini kupujem tudi kefir na osnovi mleka, vendar bi rada kefir uporabljala v kurativne namene.Kje bi se dalo kupit glivice? V lekarni? Hvala vnaprej,Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Tudi jaz, tudi jaz!!!Kdo odstopi nekaj glivic??? in pove navodila priprave! placam, ce treba!moj mail: info@cokolada.net Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Živjo Aya, Ja hvala za informacije. Ma neki pa mi ni jasno. Pri mojih navodilih-imam enake kot je posredovala kiki, pa kefirja nimamo v hladilniku. Mogoče pa maš ti drugačne kristalčke. Tudi nekakšna predavanja si omenila? No jaz zdaj pijem to stvarco nekaj časa...in se res dobro počutim, pa druzga vzroka za moje počutje ne najdem....Namreč-to zimo sem bila veliko bolna...in sem postala čisto zdelana in meglena...Potem je moja soseda prišla na dan s tem kefirjem...malo nenavadno, ampak na meni res deluje!!!Bombonček, jaz imam kerfir na okenski polici oziroma kot piše v navodilih:stekleno posodo pokrijemo s krožnikom in postavimo na svetlo... v hladilniku imam pa že gotov kefir, tistega ki se je naredil.Sicer ga ne pijem hladnega temveč ga nekaj časa pustimv kozarcu na sobni temperaturi.. ..če imaš še kakšna vprašanja, prosim... lep dan še naprej... AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ..še neki sem pozabila Bombonček..hodim na predavanja o zdravem načinu prehranjevanja...ki pa niso povezanas kefijem, ampak sem tam pač iz pogovora izvedela za ta kefir.. Ruby 72 + free jaz lahko odstopim nekaj kristalčkov, sem iz MB,če bosta želela javita - lahko tudi na OS, da jihzačnem "zbirati".. v štirih, petih dneh jih imam enkrat toliko, kar pomeni,da v desetih dneh lahko dobita že oba... ..kar se imena tiče, mislim, da je to enako..so takšne majhne belo proizorne kroglice oz. boljkvadrateki, skoraj prosojne take simpatične...meni so zelo všeč že po obliki pa mnogo kristalčkov naj vam prekriža današnji dan.. LPAYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ruby 72 + free jaz lahko odstopim nekaj kristalčkov, sem iz MB,če bosta želela javita - lahko tudi na OS, da jihzačnem "zbirati".. v štirih, petih dneh jih imam enkrat toliko, kar pomeni,da v desetih dneh lahko dobita že oba... ..kar se imena tiče, mislim, da je to enako..so takšne majhne belo proizorne kroglice oz. boljkvadrateki, skoraj prosojne take simpatične...meni so zelo všeč že po obliki pa mnogo kristalčkov naj vam prekriža današnji dan.. LPAYA Aya Najlepsa hvala!Sledi OsRuby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Aya Najlepsa hvala!Sledi OsRuby ..potem sva dogovorjene.. ..se bova še brale.. LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ..še neki sem pozabila Bombonček..hodim na predavanja o zdravem načinu prehranjevanja...ki pa niso povezanas kefijem, ampak sem tam pač iz pogovora izvedela za ta kefir.. Ruby 72 + free jaz lahko odstopim nekaj kristalčkov, sem iz MB,če bosta želela javita - lahko tudi na OS, da jihzačnem "zbirati".. v štirih, petih dneh jih imam enkrat toliko, kar pomeni,da v desetih dneh lahko dobita že oba... ..kar se imena tiče, mislim, da je to enako..so takšne majhne belo proizorne kroglice oz. boljkvadrateki, skoraj prosojne take simpatične...meni so zelo všeč že po obliki pa mnogo kristalčkov naj vam prekriža današnji dan.. LPAYA COOL! Hvala! bi te prosil za nekaj njih!a se lahko posljejo po posti (po povzetju)?pa a kej stane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ..še neki sem pozabila Bombonček..hodim na predavanja o zdravem načinu prehranjevanja...ki pa niso povezanas kefijem, ampak sem tam pač iz pogovora izvedela za ta kefir.. Ruby 72 + free jaz lahko odstopim nekaj kristalčkov, sem iz MB,če bosta želela javita - lahko tudi na OS, da jihzačnem "zbirati".. v štirih, petih dneh jih imam enkrat toliko, kar pomeni,da v desetih dneh lahko dobita že oba... ..kar se imena tiče, mislim, da je to enako..so takšne majhne belo proizorne kroglice oz. boljkvadrateki, skoraj prosojne take simpatične...meni so zelo všeč že po obliki pa mnogo kristalčkov naj vam prekriža današnji dan.. LPAYA COOL! Hvala! bi te prosil za nekaj njih!a se lahko posljejo po posti (po povzetju)?pa a kej stane? free.. hmmm načeloma morajo bitikristalčki v vodi...tako da po PTT mendane bo mogoče.. ..imam pa še eno drugo zamisel......Ruby72 si jih bo spravila iz MB do sebe domovin če je iz LJ (smatram da sta oba ...kar tko naslepo..) potem ti lahko ona "naredi" kristalčke.......uh..smo zakomplicirali ..se beremo.. LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ja, bi blo vredu! Ruby72 Ruby72 Ruby72 Ruby72 Ruby72 .... moj mail sem dal gor; tako da ce se varianta iztecese priporocam! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 ja, bi blo vredu! Ruby72 Ruby72 Ruby72 Ruby72 Ruby72 .... moj mail sem dal gor; tako da ce se varianta iztecese priporocam! ..OKI DOKI... zdaj še sam Ruby 72 odgovori... ..če ne ...pa bomo imeli party v Celjuin jaz priletim dol s kristali LPAYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Pozdravljena Aya Sem se enkrat poslala sporocilo na osebni mail, upam, da si ga tokrat dobila! Hvala, hvala! Free, oglasim se ti na Os, verjetno bo izvedljivo, da prides do kristalckov tudi ti! Lep pozdrav obema!Ruby Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Pozdravljena Aya Sem se enkrat poslala sporocilo na osebni mail, upam, da si ga tokrat dobila! Hvala, hvala! Free, oglasim se ti na Os, verjetno bo izvedljivo, da prides do kristalckov tudi ti! Lep pozdrav obema!Ruby Ruby 72.. ..dobila, prebrala, bom zvečer odgovorila.. takoooooooo.....pa je veriga stekla.. ..in zaenkrat nimamo najšibkejšega člena... ...LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Aya pozdravljena!!!! Kefir uspesno pripravljam! Zame je prav dobrega okusa. Zaenkrat sem se odlocila za 24 urno varijanto. Sicer pa se neverjetno mnozi tale zadeva. Kupila sem majhno plasticno okroglo sito, ki se da zapret in dala notri tri zlice kristalckov in spustila v pol litra mlacnega mleka- in dobila po 24 urah mlecni kefir V enem tvojem postu sem precitala, da si je neka gospa pozdravila s kefirjem luskavico. Moja mami jo ima ze celo zivljenje, pa me zanima, na kaksen nacin se zdravi luskavica s kefirjem. S pitjem ali mazasnjem? ali morda oboje? Lepo nedeljo zelim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 V tej kombinaciji je veliko C - vitamina in malo pravih mineralov.Popravi in uspeh je zagotovljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 V tej kombinaciji je veliko C - vitamina in malo pravih mineralov.Popravi in uspeh je zagotovljen.Stane, a je bilo to meni namenjeno? Kaj naj popravim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Aya pozdravljena!!!! Kefir uspesno pripravljam! Zame je prav dobrega okusa. Zaenkrat sem se odlocila za 24 urno varijanto. Sicer pa se neverjetno mnozi tale zadeva. Kupila sem majhno plasticno okroglo sito, ki se da zapret in dala notri tri zlice kristalckov in spustila v pol litra mlacnega mleka- in dobila po 24 urah mlecni kefir V enem tvojem postu sem precitala, da si je neka gospa pozdravila s kefirjem luskavico. Moja mami jo ima ze celo zivljenje, pa me zanima, na kaksen nacin se zdravi luskavica s kefirjem. S pitjem ali mazasnjem? ali morda oboje? Lepo nedeljo zelim! Ruby..čer ja vidim, da kar dobro obvladaš kristale tista "moja gospa" si je delala dva kefirja:z 48 urnim si je mazala komolce, 24 urnega pa je pila in pravi, da pomaga... ..iskreno želim to tudi tvoji mamici LP AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kaj naj popravim? Recepturo. Kefir, ki je poln C-vitamina, moraš uravnotežiti z minerali zdrave soli. Vse piše v knjigi. 8gr/l približno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Stane, Joj, tale tvoja sol! Nic proti, resno, samo malo siten si pa res; :o|o: cisto povsod solis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Aya Najlepsa hvala!Ce bo mami pomagalo, pa vso rec patentirava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ruby, pa ni šala. Z velikim vnosom neuravnoteženega C - vitamina dobiš po navadi le drisko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Aya pozdravljena!!!! Kefir uspesno pripravljam! Zame je prav dobrega okusa. Zaenkrat sem se odlocila za 24 urno varijanto. Sicer pa se neverjetno mnozi tale zadeva. Kupila sem majhno plasticno okroglo sito, ki se da zapret in dala notri tri zlice kristalckov in spustila v pol litra mlacnega mleka- in dobila po 24 urah mlecni kefir V enem tvojem postu sem precitala, da si je neka gospa pozdravila s kefirjem luskavico. Moja mami jo ima ze celo zivljenje, pa me zanima, na kaksen nacin se zdravi luskavica s kefirjem. S pitjem ali mazasnjem? ali morda oboje? Lepo nedeljo zelim! HVALA ZA KRISTALCKE!!! zdej sprobavava a bo delal al ne!?v 2 literski posodi pa to... pa limonca, pa rjav sladkor, etc... pa 2 slivi.. zgleda ze zdej tko dobro, da bi kar popil Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.