Skoči na vsebino

Kefir

Jaman

Recommended Posts

OK, sem iz LJ. Ce si interesent, jih lohk namnozim tolk v cca 1 tednu (previdevam), pa ti jih dam...

sam povej, da ne sparam tega pa gojim celih vojsk teh organizmov tule. x:Dx x;)x

(mam bolj mal placa, ze tole zase je kr schtraufenpacht)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 7 months later...
  • 4 weeks later...

:palec:

(lepo od nje x:)x)

((in tudi od tebe, da si prišla še sem 'poročat' in se zahvalt x:)x))

Mačka, žal jih moja frenda več ne goji, bom še soseda vprašala če še furata.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec:

(sam sej ne vem, če bo kej, ampak se bo že ubodlo, kdo ima ziher xyesx)

Picasso

Saj se mi je zdel, sam me je pač zanimal. x:)x

No fino, men je tud pasal, tko osveži te pa energijo ti da, res super zadeva.

(sem hotla tud jaz zafurat, pa si v vsem štr. zdej -selitev itd.- ne morem tega privoščit oz. se mi ne da še s tem drkat, pa še placa nimam... ampak bom ziher tud jaz še kdaj se spet šla tole x:)x)

A daš slive al fige not?

Picasso

• 4 months later...

aja, jaz sem pa vidla da si na osrednji strani napisala, pa ti še hotla rečt v dnevniku, da se bom slišala z ex sosedoma pa da ju pobaram, ampak vidim, da želiš mlečnega (onadva imata vo0dnega, če sploh še).

Upam da kdo vidi in se javi oz. da dobiš. :palec:

Picasso

Ja, I. dobi po novem vsak teden liter in pol čist svežega domačega mleka od sodelavke ... pa nisva taka porabnika mleka, kefir imava pa oba ful rada .. saj zaenkrat bom probala zmešat s kupljenim, samo bi se rada malo igrala in sprobala kako gobice delajo :)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 8 months later...
Lp. Pred kratkim sem dobil gobico za mlecni kefir katero redno uporabljam in razmnozujem med svoje prijatle,večina nas je sportnikov in kefir zelo pomaga pri krepitvi imunskega sistema in telesa :) prosil bi vas če ima morda nekdo kaj kristalov. Viska za vodni kefir,zelo si ga želim probati,ga razmnozevati in tako pomagati se ostalim,da živijo zdravo življenje :) na tem forumu sem nov,tako da se ne znajdem glih najbolse,prosim ce mi lahko odgovorite na e mail naslov ribakp@gmail.com hvala :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...