Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Grrrr Ona si je drznla pohajat po mojih koncih.....pa je dobla kaj je iskala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Premal si zavaroval svoj teritorij. In? Te je kej naučila? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Ja. Tud to, da ste Celanke ful vredi bejbe Da se o vaši lepoti sploh ne menimo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 11. december 2004 Prijavi Deli 11. december 2004 Tako se govori Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. december 2004 Prijavi Deli 12. december 2004 Sam, da ste srečne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2004 Prijavi Deli 13. december 2004 Fajn tehnika; primerna tudi zaradi moznosti primernega sproscanja. <{POST_SNAPBACK}>http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifISCEM MNENJA VSAKEGA, KI SE JE ZE SRECAL S TEHNIKO SPROSCANJA JOGA NIDRA. ZELIM IZMENJATI KAJ MNENJ IN DOBITI KAKSNE NAPOTKE, AMATERSKE PREDVSEM. HVALA!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_approve.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Ekola, dans pa grem čist zares na jogo......prvič, me prav zanima Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 pa kako fajn babo bos vido ne... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Pa da se ne menimo v kakih vse pozah...... Fajn je blo. Končno sem se lotu tega in sem zadovoljen. Sem pa ugotovil, kako zelo imam nerazgibano telo, velik dela bo treba. Pa se veselim, tako ga prepogosto zapostavljam....telo......in duha tud včasih, no. Kakorkoli, zelo sem zadovoljen, voditelj mi je simpa, prav tako bejbe in tipčki, ki hodijo, vesel sem, da spet nekaj nardim zase. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Jeah. ti prvoscm, ker je res ponavad ZDRAVA zadeva! ja, sam da naus obupal, tko k velik folka, k se loti necesa kar je povezano s telesom Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Bemu, tota joga bo mene bujla. Zdaj sem se šele zavedel kako nerazgibano telo imam, sm se mel na sumu, samo to ......No, bom vztrajal. Me pa vse boli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 No, grem se jst počas pripravljat za na jogo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Nič mujceki, grem se lomit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Hih, na koncu, med sproščanjem, sm zaspal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ma ja, jst tu bluzim, ko pred temo joga zagledam to temo, pa kar sem pišem.... Sicer pa, ja, to je ok ..........včasih se težko sprostim, v skupini ljudi še mal težje, tu pa mi je ratal čist otkačit, total.......zaspim k beba Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 ..po čiku Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 Ta teden sm švinglal, pa tud sicer je ta poobedek je mal bl obilen..... Dupli, nekje.... ....če ne grem na pir. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Zdownloadala angleško verzijo vodenja skozi eno osnovnih joga nidra meditacij in se ji dva dni nazaj tudi prvič prepustila. Lepo mi je bilo. Po tem sem počutila željo ustvarjati in prijela v roke barvice, ki so kar sam švigale po papirju in je nastala kar lepa slikica. Moram si kupit slovenski cd z jogo nidro, sam kaj ko so tako dragi. Mislim, da je to tehnika pri kateri se celo jaz lahko sprostim. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 V knjigarni na Copovi, pa tudi mogoce drugje majo CD z alfa stanjem zavesti. Naslov je :"Poezija alfa stanja zavesti". Je v slovenscini in veliko ljudi mi je ze reklo, da je boljsi kot vsi tuji.Za probat je. Jest ga uporabljam od kar je izsel. Je pa fajn, ker traja tehnika samo pol urce, tako da si tolk casa skor vsak lahko uzame zase.Drugace je pa yoga nidra /alfa stanje zavesti ena najmocnejsih in najenostavnejsih meditacij. Ce redno poslusas CD, se to obcutno pozna v zivljenju v raznih situacijah.Kako malo je ljudi, ki so sprosceni. Kar neverjetno se mi zdi, da se jih tako malo potrudi kaj narest za bolj sprosceno zivljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Kul. Thx za info. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjaz_76 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 mislim da ga majo točno tm. čeprav mami ga je kr na jogi kupla. je pa kr drag. se mi zdi da je skor 5 jurjev. ti ga raj presnamem pa pošlem. ker 5 jurjev je res ma l preveč za tistih 45 min govora. čmok ne vem če je še aktualno ampak jaz bi tut mel ta CD in bi prosil če mi ga lahko kdo pošlje za ostale info se domenimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Srbohrvatska verzija: http://rapidshare.com/files/38598657/01_Track_1.rar Angleška verzija: http://www.freeyoganidra.co.uk/download.html More info: http://www.freeyoganidra.co.uk/ Daš email in Tim ti pošlje kodo... NI teženja s spamom !!! Yoga nidra za napredne: http://www.ednevnik.si/entry.php?w=synergya&e_id=30713 http://www.ednevnik.si/entry.php?w=synergya&e_id=31874_________ Kundalini. Chakra Dhyana za tiste, katerim je sproščanje dolgočasno in hočejo več: http://www.ednevnik.si/entry.php?w=synergya&e_id=31142 http://www.ednevnik.si/entry.php?w=synergya&e_id=31215 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 14. oktober 2007 Prijavi Deli 14. oktober 2007 V knjigarni na Copovi, pa tudi mogoce drugje majo CD z alfa stanjem zavesti. Naslov je :"Poezija alfa stanja zavesti". Je v slovenscini in veliko ljudi mi je ze reklo, da je boljsi kot vsi tuji.Za probat je. Jest ga uporabljam od kar je izsel. Je pa fajn, ker traja tehnika samo pol urce, tako da si tolk casa skor vsak lahko uzame zase.Drugace je pa yoga nidra /alfa stanje zavesti ena najmocnejsih in najenostavnejsih meditacij. Ce redno poslusas CD, se to obcutno pozna v zivljenju v raznih situacijah.Kako malo je ljudi, ki so sprosceni. Kar neverjetno se mi zdi, da se jih tako malo potrudi kaj narest za bolj sprosceno zivljenje. Ta CD tudi jaz uporabljam že kar nekaj časa. Kmalu sem dosegel večjo sproščenost telesa, obraza, bolj se zavedam telesa in še kaj. Priporočam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.