teja 25. februar 2003 Prijavi Deli 25. februar 2003 Me zanima zakaj sem skoraj dve uri brskala po starih objavah in pisala prispevke, ko berem, pa vidim da ime da, prispevka pa ne. Ali jih sproti preverjate, lai je prišlo do napake? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2003 Prijavi Deli 25. februar 2003 Teja - sem ti ravno odgovorila ze na e-mail: ?Nic takega se ni zgodilo... saj so objavljeni - ali kaj manjka? Praviloma ne brisem objav. Ce pa se to izjemoma le zgodi, dobi objavljalec sporocilo o tem, to pa se zgodi le v primeru zaljenja in podobnega, ali pa neprimernega odpiranja novih tem - recimo pete teme z enakim naslovom, ali pa v primerih, da gre za objave, ki so dobesedni prepisi textov z drugih portalov in me na urednistvo kdo obvesti o tem. ... Pojma nimam, kaj bi bilo - prvic slisim, da bi se zgodilo kaj takega.Saj sem tudi komentirala in se celo rekla sem ti, da imas + tocke za odpiranje starih tem..Ali mislis, da bi ti jih takole potiho pa skenslala? )))))) Nekaj je moralo biti ocitno narobe... Ali pa se ti stran se ni do konca odprla, pa nisi v celoti videla odgovora... ali pa kaj podobnega - nic drugega se ne morem spomniti, kaj bi se lahko bilo.. Vsekakor pa me veseli za te stare teme, ki si jih "obudila" - po krivici odrinjene in pozabljene. Marsa Vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci. Latinski pregovor Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.