Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 ka pa teb spet ni jasn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ka pa teb spet ni jasn Da imate Savinjčani mehko vodo za kafe kuhat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 aja ups puzabla....se pravi črna, močna, z dodatkom apnenca....s hepi zdej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja ups puzabla....se pravi črna, močna, z dodatkom apnenca....s hepi zdej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 Na vsake tolko časa mi zadiši...v bistvu mi zlo dobr zadiši takrat, ko se jo na frišno zmelje... Doma je ne pijem nikol , pri sosedih je pa vedno odlična...Tašča mi skuha najbolšo...pa mal smetance, posipana s cimetom, ingverjem... Zanimive so mi te nove kave s karamelo...sicer je še nisem pila na tak način, ampak po moje je odlična! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 pri meni ni jutra brez kave.Obvezno x!x Da se zbudim Pijem jo vedno z mlekom in brez sladkorja.Čez dan pa zelo redko Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2005 Prijavi Deli 9. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pri meni ni jutra brez kave.Obvezno x!x Da se zbudim Pijem jo vedno z mlekom in brez sladkorja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 vsako jutro, po zajtrku - velika skodelica turške kave z malo mlekapo hrani tekom dneva ali večera - mali espresoobčasno na klepetih - kapučinoskatka, sem kofetarka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 10. julij 2005 Prijavi Deli 10. julij 2005 Jst imam najrajš belo kavo enkrat na dan (ne vem, možno da sem že pisala v to temo) , pa ne prepozno zvečer, pa dosti je tudi dni brez kave... pozimi pa imam rajši pravi čaj, črni seveda Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ne,da si domišljam ampak je res,da zjutraj brez kave sploh ne funkcioniram.Mora bit 'takratka'in brez sladkorja. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Meni je kava ritual. Sploh zjutraj. Obvezen. Zjutraj jo spijem sama v miru, kolikor se le da ali pa s sodelavci v Zajčku. Samo zadnje čase se temu raje izognem, ker me ena natakarica prav zajebava in imava pogoste konflikte Mene je najdla, zjutraj, naročim kavo (druge mi že same takoj prinesejo ), čakam, pridejo eni za mano, naročijo, DOBIJO!!!, jaz pa še kar čakam, dokler mi moja Škorpija ne prihrumi na plano in potem ni več povratka In me vsi mirijo, vsaj ta prvič so me, sedaj že vejo, da ni najbolje zanje No pa pustimo to, v lokalčkih kavica s smetano obvezno, naravno, kravjo. Če je ni, sem čisto zbegana in mi potem sploh NIČ ne paše pit. Sami so si krivi. Doma pa z mlekcom, pa še kak dodatek, ne to ni alkohol eno, dve,...če je nizek pritisk ni omejeno koliko. Ko pridejo prijatelji: Ali boste kavo? Je moje prvo vprašanje. In ko pridem jaz v goste:Ali boš kavo? Je njihovo prvo vprašanje in potem se debata lahko začne. Ko gremo ven, ponavadi prijateljčki pijejo alkohol, jaz pa natakarjem ob polnoči ali pa enih zjutraj morim z kavo, pa vodo. Kaj češ, vsak po svoje. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Dolgo cajta vztrajala ob beli kavi. Pol se je ta v lokalih nenormalno podražila, prešaltala na kapučino. Obupala ob večnem razlaganju natakarjem, da zame kapučino pomeni gosta mlečna pena na kavi z mlekom. :xx!: Nato preskušala toleranco jezika s kavo z mlekom. Totalno obupala. Zdej pijem čaj. Če me morajo buditi od mrtvih, pa kratek espresso s par zrni sladkorja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 je, pa naucili so me, da je treba kavo zmesat se v hladno vodo in sele nato na kuhalnik.? pa neeee tega delat! se opravicujem, ti kr ce ti tko pase, oziroma si tko naucen drugace pa ce jo das v mrzlo vodo pa sele nato v kuhalnik pa tko naprej ja zgubi tisto "pribitost" rata tko "vodena" (manjka mi besednega zaklada) js mam rada pa full sladkano, mam grenek lajf Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ne pijem kave mi je pa zelo vsecin vonj in okus in izgled in ritual...samo me ne zbudi, me samo zelodec boli.vcasih si jo lahko privoscim po jediedinokrat ko mi ni skodila, je bilo na portugalskem, pila sem zelooo mocno in crno kavo ( kot jo tam pac delajo) in mi ni bilo nic!!!neverjetno. mislim, da je drugace prazena.zadnjic je brazilski doktor kave razlagal, da je zelo zdravilna, ce ni prevec prazena - kar bojdapocnemo v evropi.zjutraj pijem limonado, rahlo slano ( ) , nakar zelo mocen caj z malo sojinega mleka ampak to je ze druga tema.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buća 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 hmmm...jutranja kava!Zame je pitje kave kot nek jutranji obred ,brez katerega bol težko začnem dan. Prva stvar, ki jo zjutri nrdim je ta, da grem v kuhno in si zavrem vodo. Ponavad če kdo pride na obisk cukra nikol ne dam v kavo ampak dam cukr na mizo, naj si vsak sladka tok k hoče, ker so moje količine cukra v kavi nenormalno velike. Kavo trikrat zavrem, počakam da se kava usede in si nalijem. Dodam še malo mleka in to je moja kava. Najbolj uživam v kavi če mam mir, da ni nobenga doma. Ponavadi ob kavi preberem še časopis, zelo grda razvada ki pa je, je pa tist jutranji cigaret brez katerga ne morm. Če mi slučajno zjutri kava ne sede, si ponavadi skuham zeleni čaj, al pa kapučino. Nekaj časa sm pila kapučino, ker sm ugotovila da je pač to nek nadomestk za kavo. Tep se zdi, da pijš kavo pijš pa kapučino, ampak te oboje isto zbudi. Torej kapučino je biu moj placebo. Citiraj jebiga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 ...hehe...točno to zdej počnem....sm si kavo skuhal , čik nakuru , pol pa bo počas treba začet živet.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...hehe...točno to zdej počnem....sm si kavo skuhal , čik nakuru , pol pa bo počas treba začet živet.... Si imel nočno službo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Tud....sm mogu zaključit stvari pred dopustom, ne...... Kaj zaj, kdaj prideš kaj v MB....na kavo? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Pridem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 23. julij 2005 Prijavi Deli 23. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Če mi slučajno zjutri kava ne sede, si ponavadi skuham zeleni čaj, al pa kapučino. Nekaj časa sm pila kapučino, ker sm ugotovila da je pač to nek nadomestk za kavo. Tep se zdi, da pijš kavo pijš pa kapučino, ampak te oboje isto zbudi. Torej kapučino je biu moj placebo. Ne štekam kapučina in podobnih nadomestkov, ki jih streseš iz vrečice v vrelo vodo in voila. Zadeva sploh ne vsebuje kofeina...Mislim, v čem je pol fora pit ta zvarek?? Jz sm kofetarski odvisnik...Pr men ne pride druga v poštev kot Barcaffe classic v rdeči pakungi, brez kakršnihkol okusov po vaniliji al pa lešniku. Za pol velke skodelce zavrem vodo, nasujem tri žličke kave, enkrat povrem...nalijem v šalco, pa mleko...brez cukra. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buća 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne štekam kapučina in podobnih nadomestkov, ki jih streseš iz vrečice v vrelo vodo in voila. Zadeva sploh ne vsebuje kofeina...Mislim, v čem je pol fora pit ta zvarek?? sj to je to..ugotovila sm, da sama sebe lahko nategnm in pijm kapučino in bo isti učnik k kava. no skor. to je brezakomliciran da bi napisala..pač placebo. Citiraj jebiga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 Hm...jz se pa ne morm nategnt...Men je point v kofeinu, druga bi blo, če bi bla nora na okus. Tud glava me boli, če ne dobim svoje doze kofeina...Mogoče je tud to psiha: če vem, da pijem Kavo, pol sm zdrava, če je ne, pa nism... Ampak, neeee...Sm se odvajala kave. En tedn sm bla ko cota.Priznam:jz sm kofeinski odvisnik Hmmm, dons sm jo še brez mleka...pa mal orehovca zravn Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 sj to je to..ugotovila sm, da sama sebe lahko nategnm in pijm kapučino in bo isti učnik k kava. no skor. to je brezakomliciran da bi napisala..pač placebo Ti pa si faca sama sebe nategnila, hi, hi Jaz tudi čez dan srebam brezkofeinsko kavo, pa se večina folka čudi, v čem je fora, je pa res, da večina niso kaki hudi kafetkarji, pa ne vedo... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Ne pijem kave, razen ob posebnih priložnostih. Nočem postati odvisna od nje. Drugače pa mi je všeč kava s čokolado in smetano. mmmmmmmmljjjaask... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.