otožna 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 ha, ha , ne morš verjet ravno dans je pr nas na radiu spiker spraševal folk kaj bi si predstavljali če bi jih nekdo zvečer povabil k sebi na kavo. Hm le kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Haha Otožna...a ti povem, da sem poslušala to oddajo... Na poti v službo... Kaj si predstavljam, če kakšen simpatičen gospod povabi mene dopoldan ob 10.00 k sebi na kavo. Seveda: "Kava. Pogovor. Nič drugega." Kaj si "domišljamo" če taisti gospod popolnoma isto vprašanje izusti zvečer ob 21.00 uri? Seveda: "V horizontalo bi me rad spravil (eni tudi na eno nogo )". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Hecno ... sem ravno mislila, da bi mi ena kavica sedla, pa si rečem, ah, bom prej mal na forum pokukala, če kaj zanimivega dogaja... na, pa tale tema laufa ... jah, nč, pol pa si grem kofetka skuhat, ne az pa ravno sedajle, ko gledam to temo, dobim po mailu neko zgodbico o kavi ... Hecno... Jaz pa sem vceraj ravno popravljala in urejala tole temo (kot do sedaj ze ful tem, ki so bile popacene, nepregledne ipd.), pa je bila cisto nekje spodaj, se pravi ni bila v tistem trenutku aktualna, morda je bila celo na drugi strani neprebranih, pa glih ko vse uredim, vidim, da je tudi Mateja v tej temi... Potem pa se Tina.. Samo sem bila prevec sesuta in se mi ni dalo niti vec 'b' napisat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 sanjalica, očitno to včeraj ni bila tema samo na našem radiu, ker mislim, da bi imela kar dolgo pot če bi se k nam v službo vozila. evo, jaz pa dišečo kavico pijem, ker sem fulll prijetno utrujena (bere se zaspana, pst) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 evo... glih konchujem drugo shalco moje kakfice take chrne pa gooooste...(hehe....fotr, dokler je she tacal o tem svetu, me je zmeri hecu, de zhgance kuham )....biu model vechno vash ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 mMM Nč si grem še četrti lonec kave skuhat . (a sem se res neki odvajala od kave, hm, zgleda da mi tole ni najbolje uspelo...) MucaMaca Zdaj sem pa že skoraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Avtor Prijavi Deli 8. november 2003 Jaz tudi zdajle kavico pijem... Mmm, kok je dobra. Zunaj nikoli ne narocim turske, doma pa skoraj ne pijem drugacne kot turske. Zgance kuhas, Aakhut! Moj frend pa je enkrat rekel za ful nad pravi caj iz ne vem katere vzhodne dezele, res kao ultra special in nad: okus ima kot kostanjeva voda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Nekaj časa je nisem pila sedaj pa si jo tu in tam privoščim, ko sem dobre volje , če mi pa tako diši. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Heheheh... zvečer nekoga na kavo povabit... kak prozoren izgovor za.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Jaz jo pa pijem, kr tko zarad družbe, pogovorov.Nisem nek spešl ljubitelj.Pijem jo občasno,turško seveda, da si še v šalco mal pogledam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 .zarad družbe?le zakaj,hmm.ne bi jest trpel zarad tega,hmm,raje u luft zevam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Najraje zjutraj in sicer "etiophien yerge",pa en čik zraven,...potem se userjem kot mamba in dan se prijetno začne. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Grem kr kofe skuhat, pa ne da skadim čik in ne da se userjem kot mamba... tako ko je zdej čas zato, njam.. njam kofi šluk, šluk.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Jaz pa do sedaj delala (garala), sedaj bi se pa po damsko pustila povabiti na kavo... Ampak nobenega "dameka" ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mormo aquariusa vprašat direkt! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Prav zabavno je, kako ljudje znamo iz par sestavin toliko različnih umetnij skup spravit. Kava, ki je sestavljena iz kave, vode in sladkorja (osnovna varianta), pa se zna zgodit, da se skuha taka kava, ki ti niti približno ni všeč.... POtem so pa še razne variacije z mlekom, smetano, brez sladkorja, z limono, konjakom, pa ledena kava, pa instant kava, pa kava iz avtomata, pa bianca, pa seveda capuccino - me en prijatelj vztrajno vabi na Štajersko na to zadevo.... Jaz dolgo časa nisem pila kave, pa so me sodelavke v honorarni službi navadile nanjo. Zdaj pijem Svinjsko kavo - tam nismo imele štedilnika, tako smo v lonček za čaj (tak večji), dale kavno žličko (glej glej še celo žlička je dobila ime po kavi) sladkorja pa 1 in pol kave, pa to prelile z zavreto vodo (imele smo lonec, ki ti zavre vodo), pa potem prelile z mlekom. Je en tak prav poseben okus, ko piješ prvič, se ponavadi nakremžiš, ampak sem žetudi tule eno sodelavko okužila s tem. http://www.coffeetimes.com/images/green-coffee.jpg Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kava z limono? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ja, to je moja stara mama prakticirala, naj bi pomagalo proti glavobolu Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 A ja, pa veš da sem že to slišala! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 kaaaavaaaaa....glih zdele.......jutranja....dve shalce........mmmmmm.......njami......najlepsh pa je, k pomislim, na vse, ki ste v sluzhbah 666 zlobijeu......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kava z limono? Saj tole je res preizkušeno, mora biti brez sladkorja v razmerju 1:1, pa še pravi čas (dovolj zgodaj!), da prežene glavobol......sicer je pa grozno grenko, no ne vem na kaj me spominja.......saj so povečini vsa dobra zdravila grenka......v glavnem, da pomaga Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 kaaaavaaaaa....glih zdele.......jutranja....dve shalce........mmmmmm.......njami......najlepsh pa je, k pomislim, na vse, ki ste v sluzhbah 666 zlobijeu......tralalaJutranja ??????? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ja valda de jutranja....jutro je k se chlouk zbudi...a ne?ergo jutranja 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kak enim velja... jst bi mela tud zdle jutranjo, je pa že kr popoldanska bla.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ne se sekirat...bom meu she eno jutranjo ob ene 0400.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.