Skoči na vsebino

~ Kava ~

Marsa

Recommended Posts

Guest sanjalica

Haha Otožna...a ti povem, da sem poslušala to oddajo...

Na poti v službo...

Kaj si predstavljam, če kakšen simpatičen gospod povabi mene dopoldan ob 10.00 k sebi na kavo.

Seveda: "Kava. Pogovor. Nič drugega."

Kaj si "domišljamo" če taisti gospod popolnoma isto vprašanje izusti zvečer ob 21.00 uri?

Seveda: "V horizontalo bi me rad spravil (eni tudi na eno nogo x;)x )".

Deli na socialnih omrežjih

Hecno  :vio: ... sem ravno mislila, da bi mi ena kavica sedla, pa si rečem, ah, bom prej mal na forum pokukala, če kaj zanimivega dogaja... na, pa tale tema laufa  x^x  x:Xx ... jah, nč, pol pa si grem kofetka skuhat, ne  x:Dx  x:Ix
az pa ravno sedajle, ko gledam to temo, dobim po mailu neko zgodbico o kavi ... x:px

xsrcx  x:)x

Hecno... :)

Jaz pa sem vceraj ravno popravljala in urejala tole temo (kot do sedaj ze ful tem, ki so bile popacene, nepregledne ipd.), pa je bila cisto nekje spodaj, se pravi ni bila v tistem trenutku aktualna, morda je bila celo na drugi strani neprebranih, pa glih ko vse uredim, vidim, da je tudi Mateja v tej temi... Potem pa se Tina.. :)

Samo sem bila prevec sesuta in se mi ni dalo niti vec 'b' napisat. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sanjalica, očitno to včeraj ni bila tema samo na našem radiu, ker mislim, da bi imela kar dolgo pot če bi se k nam v službo vozila. evo, jaz pa dišečo kavico pijem, ker sem fulll prijetno utrujena (bere se zaspana, pst)

:vragec:

evo... :palec:

glih konchujem drugo shalco moje kakfice x:)x

take chrne pa gooooste...(hehe....fotr, dokler je she tacal o tem svetu, me je zmeri hecu, de zhgance kuham x:Dx )....biu model x:)x x;)x

vechno vash :vragec: ....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

xDDx xDDx

Jaz tudi zdajle kavico pijem... Mmm, kok je dobra. :vio:

Zunaj nikoli ne narocim turske, doma pa skoraj ne pijem drugacne kot turske.

Zgance kuhas, Aakhut! x:Dx x:)x :palec:

Moj frend pa je enkrat rekel za ful nad pravi caj iz ne vem katere vzhodne dezele, res kao ultra special in nad: okus ima kot kostanjeva voda. x:Dx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prav zabavno je, kako ljudje znamo iz par sestavin toliko različnih umetnij skup spravit. Kava, ki je sestavljena iz kave, vode in sladkorja (osnovna varianta), pa se zna zgodit, da se skuha taka kava, ki ti niti približno ni všeč.... POtem so pa še razne variacije z mlekom, smetano, brez sladkorja, z limono, konjakom, pa ledena kava, pa instant kava, pa kava iz avtomata, pa bianca, pa seveda capuccino - me en prijatelj vztrajno vabi na Štajersko na to zadevo....

Jaz dolgo časa nisem pila kave, pa so me sodelavke v honorarni službi navadile nanjo. Zdaj pijem Svinjsko kavo - tam nismo imele štedilnika, tako smo v lonček za čaj (tak večji), dale kavno žličko (glej glej še celo žlička je dobila ime po kavi) sladkorja pa 1 in pol kave, pa to prelile z zavreto vodo (imele smo lonec, ki ti zavre vodo), pa potem prelile z mlekom. Je en tak prav poseben okus, ko piješ prvič, se ponavadi nakremžiš, ampak sem žetudi tule eno sodelavko okužila s tem.

http://www.coffeetimes.com/images/green-coffee.jpg

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

kaaaavaaaaa....glih zdele.......jutranja....dve shalce........mmmmmm.......njami......

najlepsh pa je, k pomislim, na vse, ki ste v sluzhbah x:px

666 zlobijeu......tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

kaaaavaaaaa....glih zdele.......jutranja....dve shalce........mmmmmm.......njami......

najlepsh pa je, k pomislim, na vse, ki ste v sluzhbah x:px

666 zlobijeu......tralala

Jutranja ??????? :eek: x:Dx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...