Skoči na vsebino

~ Kava ~

Marsa

Recommended Posts

Rada pijem kavo in uzivam v njej, ampak nisem pa obsedena z njo..

Se mi zdi hecno, kako nekateri ne morejo brez kave in je prva stvar, ki jo zjutraj naredijo, da pristavijo loncek za kavo.. Taka je tudi moja mama, ki se brez kave ne more zbudit..

Potem pa nekateri se cigareto prizgejo zraven in "jutranje zastrupljanje" je popolno.. x:px

Deli na socialnih omrežjih

....še dobro, da me spomnete, sedaj si moram privoščiti eno turško, pa ne kopel, ampak kavico z zelo malo sladkorja po kosilu x^x  x;)x

.. joj, jaz pa pri tirski kavi potrebujem celo goro sladkorja.. x:px

Pri kavici s smetano se nekak gre brez sladkorja ali pa ledena kava, frapuchino,..., turske pa ne spravim grenke po grlu.. x;)x

• 2 weeks later...

mi je teknilo.. tnx..

sej kapučino je tud dober.. oh kolk časa ga že nisem pila.. še mam eno škatlico tega doma, ah je že stokrat rok potekel, ko sem tak fuks doma, ko jst edina kofi pijem, B. pa ne, pol ga pa zelo redko doma, mi ne tekne tolk ko v službi ko smo USI taki komarji srk srk....... x:Dx

Mushi

stanka ti tud tak komarček ne, sem gledala enkrat en dokumentarc, so se vidno barvali v rdeče, ko so srk srk delali, ko pa so bli take transparentne barve, me pa sva že čist čokoladno rjavi od znotraj... x:Dx x:Dx x:Dx x:px
Mushi

• 4 weeks later...

Obvezno vsak dan pijem kavico, a ne pretiravam..

Vseeno mi je ali je z mlekom, smetano, ledena, .. vse so mi ok, le cisto crno kavo tezko pijem..

Rada imam sladke stvari in crna brez dodatkov, mi je pregrenka..

Sem pa nasla nek dodatek od ( mislim da je ta firma ) Neskvika - ja vem narobe je napisano x;)x , ki je kot mleko ampak je sladko in se lahko daje v kavo ali pa na kruh ( kot bel evrokrem).. Super stvarca! x:)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

• 4 weeks later...
Po nesreči smo v firmo dobili kavo v zrnju :8): , tako jo je bilo potrebno zmelti pred uporabo . Sem jo po dolgem dolgem času in aroma je bila xokx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

neverjetno, da si glih kavo osvezila... namrec ravnokar pijem najlsabso kavo v lajfu... takorekoc brozgo, spljachino... xrolleyesx :o|o: :sick:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uuuuu, kavica grenka z mlekom. Res naredi vzdušje, njena aroma, to, ko se s frendico vsedeš, srkaš kavo, pogovor steče, besede so bolj zaupne... Ampak to je mene tolk not potegnlo, da sm bla too much odvisna, da se zjutri nism mogla z nobenmu ment, dokler nism spila kave, pa glavoboli, pa to, ko nism mogla povezat misli pa besed... Sm se odvajala: prve tri dni- totalna cunja, pol pa tri tedne glavoboli, pa ful pritisk v glavi: ampak sm zadnje tri dni spila po eno na dan : mi ga je tolk zaštromal po eni, da sm bla hiperaktivna...

Ej, pa kok se voha na WC- ju, ko greš lulat...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ah.. druga kuha mogoč.. že iz uporabljenega zorca.. xrolleyesx :xx!: :eek:

devica, jst sem se takle čokolade odvajala, da sem bla en teden čist paf, no zdej sladkarije jem, ni mi pa treba! Neki časa pa čokolada zjutri, čokolada takoj ko sem domov pršla, čokolada zvečer, prava zombija sva že bila oba! x:o)x x:o)x

Mushi

A meni pravis, Mushi?

Ne, tega nikoli ne naredim, ni druga kuha...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

marsa, misla sem da ti jo je kdo skuhal, ne vem kje x:Dx x:Dx x:Dx , ne da si jo ti naredla.. Kva TI si si sama tako patoko nrdila? Se zgodi tud.. x;)x x:)x x:Ix

Men se je tudi že, pa ne vem kaj je blo narobe.. enostavno ni bla dobra... Od takrat pa vedno tolk kave not usujem, da že ni variante da ne bi bla taka da zadane... x:px

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...