Pujsita 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Uživam ob moji jutranji "Svinjski kavi ", poseben recept in čakam, da se polkna dokončno dvignejo... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Rada pijem kavo in uzivam v njej, ampak nisem pa obsedena z njo..Se mi zdi hecno, kako nekateri ne morejo brez kave in je prva stvar, ki jo zjutraj naredijo, da pristavijo loncek za kavo.. Taka je tudi moja mama, ki se brez kave ne more zbudit..Potem pa nekateri se cigareto prizgejo zraven in "jutranje zastrupljanje" je popolno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Kako pa oče to prenaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 No, to, kar praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 hmmm... .. cisto preprosto ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kava je pogon mojga teleščka! Skodelica kave............... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jajta, le kaj bi pa še drinkal˝,ko ne bi bilo kave na slovenskem seznamu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ....še dobro, da me spomnete, sedaj si moram privoščiti eno turško, pa ne kopel, ampak kavico z zelo malo sladkorja po kosilu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 ....še dobro, da me spomnete, sedaj si moram privoščiti eno turško, pa ne kopel, ampak kavico z zelo malo sladkorja po kosilu .. joj, jaz pa pri tirski kavi potrebujem celo goro sladkorja.. Pri kavici s smetano se nekak gre brez sladkorja ali pa ledena kava, frapuchino,..., turske pa ne spravim grenke po grlu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 kako omamno lepo se kadi iz kavice in dišiiiiiii! MMmmmmm Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Stankaaa, prosim ne delat luštov Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Jst jo pa glih zdle zadnje požirke šlukam.. Full sem dobro naredla... njammmmmmmmmm....... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Na še ena dama, ki rada uživa, saj sem pravkar spil capuccino, ampak ni to to ...Mushi pozdrav , naj ti tekne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 mi je teknilo.. tnx..sej kapučino je tud dober.. oh kolk časa ga že nisem pila.. še mam eno škatlico tega doma, ah je že stokrat rok potekel, ko sem tak fuks doma, ko jst edina kofi pijem, B. pa ne, pol ga pa zelo redko doma, mi ne tekne tolk ko v službi ko smo USI taki komarji srk srk....... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 stanka ti tud tak komarček ne, sem gledala enkrat en dokumentarc, so se vidno barvali v rdeče, ko so srk srk delali, ko pa so bli take transparentne barve, me pa sva že čist čokoladno rjavi od znotraj... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Obvezno vsak dan pijem kavico, a ne pretiravam..Vseeno mi je ali je z mlekom, smetano, ledena, .. vse so mi ok, le cisto crno kavo tezko pijem..Rada imam sladke stvari in crna brez dodatkov, mi je pregrenka.. Sem pa nasla nek dodatek od ( mislim da je ta firma ) Neskvika - ja vem narobe je napisano , ki je kot mleko ampak je sladko in se lahko daje v kavo ali pa na kruh ( kot bel evrokrem).. Super stvarca! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Po nesreči smo v firmo dobili kavo v zrnju , tako jo je bilo potrebno zmelti pred uporabo . Sem jo po dolgem dolgem času in aroma je bila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 neverjetno, da si glih kavo osvezila... namrec ravnokar pijem najlsabso kavo v lajfu... takorekoc brozgo, spljachino... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Uuuuu, kavica grenka z mlekom. Res naredi vzdušje, njena aroma, to, ko se s frendico vsedeš, srkaš kavo, pogovor steče, besede so bolj zaupne... Ampak to je mene tolk not potegnlo, da sm bla too much odvisna, da se zjutri nism mogla z nobenmu ment, dokler nism spila kave, pa glavoboli, pa to, ko nism mogla povezat misli pa besed... Sm se odvajala: prve tri dni- totalna cunja, pol pa tri tedne glavoboli, pa ful pritisk v glavi: ampak sm zadnje tri dni spila po eno na dan : mi ga je tolk zaštromal po eni, da sm bla hiperaktivna... Ej, pa kok se voha na WC- ju, ko greš lulat... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ah.. druga kuha mogoč.. že iz uporabljenega zorca.. :xx!: devica, jst sem se takle čokolade odvajala, da sem bla en teden čist paf, no zdej sladkarije jem, ni mi pa treba! Neki časa pa čokolada zjutri, čokolada takoj ko sem domov pršla, čokolada zvečer, prava zombija sva že bila oba! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 A meni pravis, Mushi?Ne, tega nikoli ne naredim, ni druga kuha... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 marsa, misla sem da ti jo je kdo skuhal, ne vem kje , ne da si jo ti naredla.. Kva TI si si sama tako patoko nrdila? Se zgodi tud.. Men se je tudi že, pa ne vem kaj je blo narobe.. enostavno ni bla dobra... Od takrat pa vedno tolk kave not usujem, da že ni variante da ne bi bla taka da zadane... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.