Pujsita 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 patoko Kwa je pa to Mushi ? Prevod namreč Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 31. maj 2004 Ja, nic hudega, Mushi - se zgodi... ampak zagledam glih Kavo na vrhu in tale je pa res ogabna...Thanx za socustvovanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 devica, jst sem se takle čokolade odvajala, da sem bla en teden čist paf, no zdej sladkarije jem, ni mi pa treba! Neki časa pa čokolada zjutri, čokolada takoj ko sem domov pršla, čokolada zvečer, prava zombija sva že bila oba! A to sam čokolado al vse ogljikove hidrate. Sam a veš, da jz tud poznam eno kozoroginjo ( tisto, ki tud hod z ovnom ) pa ful čokolade tud poje, pa govori, da je odvisna... Sm pomisla, da si ti ona, sam mislim, da si ti mal starejša. To bi bla fora! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 patoko Kwa je pa to Mushi ? Prevod namreč tako patotko= tako in tako Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Itak. Zadnje čase sem spet začel kavo pit........kapučino pravzaprav. Me daje neko pomanjkanje energije.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 čobodra, taka.. hm.. nikakva reč...tko slaba recimo kava, kot da je eden kavo mim vode nesu.. pa je mal arome dobla.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 devica, jst sem se takle čokolade odvajala, da sem bla en teden čist paf, no zdej sladkarije jem, ni mi pa treba! Neki časa pa čokolada zjutri, čokolada takoj ko sem domov pršla, čokolada zvečer, prava zombija sva že bila oba! A to sam čokolado al vse ogljikove hidrate. Sam a veš, da jz tud poznam eno kozoroginjo ( tisto, ki tud hod z ovnom ) pa ful čokolade tud poje, pa govori, da je odvisna... Sm pomisla, da si ti ona, sam mislim, da si ti mal starejša. To bi bla fora! ja čokolada predvsem, no ostalo tud mogoč.. sam tist je blo bolj pozimi izraženo.. čokolada, ja to je pa odvisnost, ko not zapadem...bi bla pa res fora, da bi se poznali.. ampak, zgleda da imamo z ono tvojo znanko podobne pregrehe.. pa izbiro astroloških znakov, Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ....bova eno kavico Mushi , lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Lep dan tudi tebi boris! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2004 A zna kdo slogat iz kave oz. ve kaj vec o tem ali ima kaksen vir?Ker namrec - zadnje cajte pa take hecne dobivam v kofetu... Skoda ker ne obvladam. danes sem spila ogabno kavo (spet, a tokrat ne spljachino, pac pa grenkotino nabijasko, me bo kar razneslo)... a je zdajle notri veliko srce in nad njim nekaksen 'ogenjcek', lahko pa bi bil tudi gozdicek ali hisica s stolpicem zraven hribcka... vse zivo bi lahko bilo, zdaj ko se poglobim, a najprej sem videla ogenj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Tam palačinke...tu kava.... :D ... jaz pa poln gobec slin :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 He, a veš da imam trenutno oboje pred seboj. Ko grešim, grešim Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Grešnica.... :xx!: Ti oboje...jaz bi pa vsaj eno... Viš ti ta svet...eni vse, drugi nič..... Pokojni Kalimero bi rekel: "Pa ovo je nepravda " ( ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 http://www.gastrocr.cz/kava%20u%20internetu2.jpg Jutranji obred, ob skodelici kave sčekirati vse neprebrane poste, seveda najprej ta forumske, potem šele ta službene . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Enkrat v lifu sem pa res probal kavo.. Ker je bila totalno zanic.. sej jo poiskusil malo posladkati.. in ker je bial potem se hujsa.. sem jo posolil.. in pol pa res :xx!: Ne vem kako to skombinirate, da pride ven dober okus?!Drugace, pa ce nekdo potrebuje kavo vsak dan.. je ze kriza.. pa tudi ce se na obred zgovarja.Zakja ne bi bil obred z vodo? Ali pa z jabolkom? Ker ponavadi kakor opazujem ljudi, h kavi jim najbolj pase se cigaret.. Potem je to za nekatere popoln obred.. Sej vsak im svoj uzitek.. samo ob tem je potrebno spostovati tiste, ki v javnem prostoru ne zelijo biti delezni taksnih obredov. Najprej so vsi prostori bili kadilski.. zdaj so locili.. in slabse prostore odrinili nekadilcem.. Ravno tako se dogaja pri nudisticnah in tekstilnih palzah.. Sej. kakor pri eni stvari, tako pri vseh.. Svet gre ekspresno k hudicu. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Tjazy meni paše kava brez cigarete , potem tekom dneva pa voda . Meni je všeč, če ljudje živijo, kot jim paše. Če jim paše dolgo spati, da spijo dolgo, če jim paše delati takoj zjutraj Tibetančke, da si vzamejo čas za to, če jim paše kozarec stisnjenih agrumov, komur paše pravi čaj, naj si ga privošči, pa tudi tistim, ki jim paše kava z ali brez cigarete privoščim. Najlepše je pa vsekakor začeti vsak dan poln ljubezni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaz grem pa na heroin zdele.. pa na en seks s tajnico.. Mi tko pase.. prav z uzitkom.. jo bom.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 . Najlepše je pa vsekakor začeti vsak dan poln ljubezni . ....JanjaK se popolnoma strinjam....in ni treba, da je to ljubezen do drugih ampak tudi do samega sebe ....pravkar ljubeče popila kavico in prav prijazno enega pokadila Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaz pa ravno zdaj tajnico prepricujem.. da greva.. Sej bo prijela.. Samo se malo.. To bo zdaj moj jutranji obred.. Zdruzis telovadbo z uzitkom.. Morm iti.. heroin se me je ze mal prijel.. CAO! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Jaz grem pa na heroin zdele.. pa na en seks s tajnico.. Mi tko pase.. prav z uzitkom.. jo bom.. Kooončno.... Tudi Tjazy postal normalno grešen... V tem oblačno-turobnem-deževnem jutru... je normalen in pričakovan seks s tajnico... Pa še heroin zraven... Kot čik in kafe... (za nas, ki nismo hardisti) Ni besed samo: ( me pa res firbec...če glih v tem trenutku to počne.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Ti je všeč Sanjalica, če kdo greši, a... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 jaz tajnica biti in danes grešiti... s jutranjo kavo....nič muckanja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 BorisM...če mi je všeč, če kdo "greši" ??? Ne... Ker vsak greši, samo eni imamo "jajčka" priznat, da ga kdaj pa kdaj kaj človeško poserjemo (ali pa pogosto ), drugi pa so kot "brezmadežno spočeti in v tem duhu živijo življenje pravičnega.... " (pa to ne leti na Tjazija). Všeč mi je, če kdo napiše oz. izrazi tisto, kar mu pride na misel... ne tisto, kar bi naj bilo (po knjigah in pričakovanjih) ... ampak tako kot čuti in kot v resnici razmišlja... Diplomacija ni moja jaka strana... in kar je še bolj važno... pri ljudeh diplomatih imam zmeraj občutek, da ne vem, na čem sem (pa vedno rada vem, da čem sem ). Zadovoljen BorisM? Mislilm potešen? ... z odgovorom, seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Ojla Sanjalica, zdaj bi mi pa ful zapasal en kafe. In vem, da bi medve marsikero zraun rekle! ja, nepotešena, kar se kafeja dans tiče...pa še pester vikend se bliža s svetlobno hitrostjo...ajmo domu bejž, dost maš za ta tedn vsega Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.