Skoči na vsebino

~ Kava ~

Marsa

Recommended Posts

Dobro jutro ...srk.... Dobra kava... srk... Dobro jutro

stanje: še malo prebujanja x:Ix

Lep dan vsem in lepo splanirajte vikend xsrcx

Aha, kdaj bomo se dobli na kofetarskem šloganju??? x:px x:o)x :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Šla bi kr nazaj v pojstlo dans, ampak zanalašč sem si rekla, da bom danes naredila maximum, samo do 9. sem si uro postavla za malo ...

ni treba usedline... že tist rob, ki ostane, ko spiješ kapučin, je lahko poln ptic, zmajev, rožic...samo malo domišljije in ck...

Ne, ne, niam pojma, sploh ne...samo rada gledam oblike oblakov, in kar po kavi ostane ni dost drugač

srk...hladna že...pa še kr paše

da znam uživat...utrinkoljubce, kak si to lepo rekla, tak so mi všeč besedni izumi, :2src: veš kaj bi prej rekla, da me narava včasih, ko jo gledam posrka vase ali pa jaz njo x:Ix in se raztopim kot kaplja na listu, ki ga gledam, kar posedim na oblaku, sem še vedno prepričana, da je oblak iz sladke smetane in da je Božiček in da so vile in Kekec, zaman me prepričujejo, da ne... x!x

Sladko smetano bi zdajle+še eno kavico sevede,

obožujem sladko smetano že od malega x:Ix

xsrcx

Jaz tudi sladko smetano x:px x:px x:px , na kremšniti jo najprej, v lokalu si vedno naročim kavo s smetano x:px ..

Narava ja, kok lepih prizorčkov nam nudi, jaz sem zdaj v šoli opazovanja narave, kaka tepka sem, kok vsega ne opazim x:Dx x;)x , je pa moj najljubši predmet :2src: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Men je tud zdele sedla že druga dons, je kr bolš feeling; sam smetane pa nimam :sori: , pa še k gremo ven na cofe si jest naročim z mlekom, JanjaK pa z smetano in to sam zato, da jest lohk z užitkom pr njej smetano snedem :vragec: , ona pa men ne more...hi, hi, hi............ x:Dx x:Dx x;)x

Trudi, pol sta pa isto naštimana, kot mi2, samo pri nama on naroči s smetano jaz z kavo, pol mu njamsnem malo x:Dx

mislim, kaj sem napisala...jaz z mlekom sn misla, uh boljši da grem kr spat :vio:

...včeri sem bila tul v bližini službe na kavi, res da je bila to moja drga kava na ta dan in da običajno popijem le eno, ampak ko sem se vrnila na delovno mesto me je prijela totalna paranoja, srce mi je razbijalo in postala sem zelo živčna, xrolleyesx

Šele prijatelj me je zvečer, ko sem mu razlagala o dogodku opomnil, da je to lahko zaradi kave.

Tko, da pazt se, da nas kava ne vzame... x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

strokovnjaki pravijo, da učinek kave traja samo 20 minut, torej pri tebi ni šlo za razbijanje srca zarad kave x;)x mogoč pa zaradi kterga ki je tudi bil na kavi xDDx

jaz kavo obožujem, ne rabim pa njenega učinka, tako da pijem kr brezkofeinsko pa z velik mleka da lahko vsaj tri cigarete zraven pokadim :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...