Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Killer dreams....

Bil sem v tej glasbeni trgovini, in sem se igral z različnimi inštrumenti, mmm mislim ej kako kitaro sem pol igral :D hehe kar samo je šlo.... aaa res neverjetno.... sicer taka kitara ni lih najbolj možna :) ampak blo pa zlo stylish, pol je blo cel kup ljudi tam ene par starih frendov, k so včasih meli bend, sam zdaj so se ulenili se bolj posvečajo puncam pa to.... (čeprav v bistvu sam en jo ma) hm hja no v glavnem nekaj smo se pol tam z glasbo bavili..... pol še mal po ljubljani vozili, js tako kot ponavadi nisem vedu kam se gre ampak bil pa sem tisti ki vozi :D k sreči so sopotniki in sovoznik vedeli kam tak da se nismo nič zgubili :D ampak hecno kolk večja je ljubljana ponavad v mojih sanjah kt je zares... čista kriza, ziher nekje za ene 5 miljonsko mesto v mojih sanjah... :D aha pa promet je bil neverjetno gladek za ljubljano :D haha to morem pripomnit...

Avto v sanjah predstavlja zelo oseben simbol, sploh če voziš.Ker je promet potekal gladko, ni vzroka za kakršnokoli zaskrbljenost. Sanje o glasbi namigujejo na to, kako se znaš družiti z drugimi ljudmi, koliko zmoreš prispevati skupnosti. Si v zadnjem času slišal novice, ki so vplivale nate kot blagodejna glasba? Ali imaš življenje v celoti v svojih rokah? Si "uglašen" v sebi? Glasbeni napev lahko odraža uglašenost tvojega življenja. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Vrata so lahko zelo lep in pomenljiv simbol, posebno če se odpirajo. To običajno pomeni osebni razvoj in samozavedanje.Pred teboj je nek nov projekt. Glede na to, da je bila za vrati črnina, pa še ni napočil pravi čas za realizacijo.To, da si pustila vrata odprta, pomeni, da te izziva ni strah in ga boš samo nekoliko odložila, ne pa opustila. x:)x

:palec: :palec: :palec:

Hvala. Tudi tokrat bo držalo. Upam samo, da mi ne bo treba več odlagati :detelca:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Hja contes o moji uglašenosti :D opažam sicer da so moje kitare dokaj uglašene ampak js osebno niham kot sinusna krivulja hm hm no saj, bo že, k mam že nove sanje....

torej tam nekje od 11.00 pa tja do večera sva se ljubimkala s tole miško (my heart's desire) ful lepo mal je bil problem k je bla gužva, ena njena prjatlca in ena moja prjatlca je bla zraven, pa sta bli zlo nadležni no v bistvu naju sploh nista zmotili :D ampak ne moreš lih velik počet če te kdo gleda, anyway zelo ljubko, prijetno ljubeznivo... skor še čutim njen poljub... hm no anyway pol sem šel pa žurat s tisto mojo frendico, kao neki žur ala piknik, dost se je jedlo, nekak do zjutraj vmes smo spali ampak se ne spomnim lih kdaj in kako le zjutraj mi reče frendica prid gremo faks se začne čez 10 minut... spet sem moral moj avto poiskat meu sem ga parkiranga čist nekje dalč, 10 min sem rabu da sem ga našel, ne vem če sem pol prišel na faks ob času za prvo uro ker sem se zbudil, ampak vsekakor mi je najbrž to tako kot ponavadi uspelo (akademskih 15 minut vožnje)...

Vidim da se mi tale avtoček ponavlja... heja, mal sem razočaran k so ble tolk lepe sanje v RL, pa nič....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Morda si sanjal o poljubu,ker želiš, da bi te nekdo poljubil.Poljub v sanjah je močnejši simbol naklonjenosti in ljubezni od spolnega odnosa. Med to osebo in tabo je neko izredno in nežno razmerje. Pomisli, kaj pomeni ta tesen stik v zvezi z resnično osebo. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

moje sanje pa so ble danes dolge pa jih ne bom opisoval, ker niti ne vem na kak način, pa še luknje so... samo na koncu vem, da sem se pogovarjal s tremi bjondami z vsako samo po ene par stavkov, pol na koncu pa je ostala še ena in z njo sma mela kr neko debato, pol sem moral nekam it, pridem nazaj pa me neki trije tipi sprašujejo če sem videl kje to punco... nič jasno zakaj me to sprašujejo, pol provali eden, da pač krade... jaz letim do placa kjer sma se nazadnje menla in res je ni, tam je ostala samo vrečka z uporabljeno injekcijo, brez mojih stvari kamera, fotoaparat, denarnica itd... narkomanka me je okradla :o|o: ...aja s kamero pa je bil point, da je bla prej neka predstava, ne vem neka igra pač in jaz sem jo snemal... in potem sem tej punci kao predvajal in ta posnetek bi naj bil v 3D, mislim bla je ena taka scena da so igralci stali v krogu in če si šel med predvajanjem v tisti krog si bil kao v središču dogajanja... in ti trije tipi naj bi mi tud rekli da jim moram dat ta posneket ker se to naj nebi snemalo... tolk samo o pointu kamere... v glavnem navdušen sem bil nad svojim delom x:Dx x:Dx

Snemanje nekega dogodka pomeni, da stvari želiš gledati nevtralno in neosebno, čeprav se tičejo prav tebe. Želiš se izolirati pred okolico in vse samo opazovati kot stranski igralec, čeprav imaš v igri glavno vlogo. x:)x

HONORE DE BALZAC

Morda si sanjal o poljubu,ker želiš, da bi te nekdo poljubil.Poljub v sanjah je močnejši simbol naklonjenosti in ljubezni od spolnega odnosa. Med to osebo in tabo je neko izredno in nežno razmerje. Pomisli, kaj pomeni ta tesen stik v zvezi z resnično osebo. x:)x

:D hja nobenga spolnega odnosa saj pravim so naju motili, ampak ja velik poljubljanja.... resnična oseba pa se mi tesno izmika ...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

O, hvala ti, Contesa, za ukvarjanje! :vio: :palec:

Morda imas prav, sicer pa sama nisem gledala tako, se mi bo ze se pojavil kaksen odgovor oz. povezava, morda je slo za sprejet impulz iz cesa, ker je tudi mateja nekaj zelo odstekanega, pa podobnega sanjala...

Nekaj dni ali dan pred vojno v Sloveniji sem sanjala... pac, sem nekaj sanjala, sem ze tolkrat govorila, da se mi ne da...

Hocem pa reci, da so bile zelo simbolicne sanje, nekaj, kar se je v koncni fazi 'zgodilo' vsem nam...

Zadnjic pa sem sanjala grlice in stevilke 5, ko pa se je razvijal nek pentagram ljubezni ali cesa ze...

ne spomnim se podrobnosti, vendar pa vem da je bilo nekaj takega.

Hocem reci, vcasih se v sanjah lahko tudi preklopimo na kaj takole, visje...

Seveda pa je mozno, da gre za nekaj zelo individualnega, povezanega izkljucno z mano, s tem kar si omenjala ali pa da se bo konec koncev meni ali bognedaj komu od bliznjih ali pac znanih kaj zgodilo.

Ampak thanx, sploh lepo od tebe, da se takole vsakemu totalno posvetis! :vio: x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ampak thanx, sploh lepo od tebe, da se takole vsakemu totalno posvetis!  :vio:  x:Xx  :palec:

:) to pa res ja :) čist pozabu se zahvalit tnx contesa x:Xx

Jaz sem hotel samo pocedat, da se mi ne zdi smisel sanj, da jih takoj poveš komu, da o njih razglabljaš z drugimi, medtem, ko sploh nisi utegnil vprašati sebe.

Pa brez zamere.

Let the sunshine in

Oj, sploh ni zamere, saj sem ti rekla, da te stekam...

Ampak kot jaz to vidim, gre itak za postavljanje zadev pri sebi, ko jih denimo skusas ubesediti, kar pa pravzaprav itak pocnemo tu, ne samo v primeru sanj, torej gre za nek nov, moderen nacin obravnavanja zivljenjskih tem in vprasanj. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pred tremi nočmi sem sanjala, da sm bla obuta v natikače in da me je frendica opozorila, da imam na desni nogi sedem prstov. Potem sem jih preštevala in seštevala in imela pri tem velike težave, potem sm ugotovila, da imam 6 prstov in 1 palec ( ta palec bi lahko pomenil moj ego). Podvojena sta bila kazalec in sredinec. Potem sem razmišljala, kako so mi v otroštvu prikrivali to mojo napako, da sm jo odkrila šele sedaj...

nč jasn

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

:eek: Cist odstekane sanje, Devica. xDDx

Ampak zanimivo, jaz pa sem se ta hip, ko sem zacela prebirati tvoje sanje tele, spomnila, da sem sanjala, da sem sla ven in sem se obula in me je frendica opozarjala, da imam odvezane vezalke in zlo pomembno je to postavljala, kot da bi bilo zivljenjsko pomembno...

bedasto. :D

Picasso

Ej, odštekan pa bedast obenem. Mogoče pa se obe zavedama, da bi mogle opozorila prijateljev jemat bolj resno in jim bolj zaupat x;)x x:)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ja, sam da moje so bile cist brezvezne, tvoje bi pa skorajda lohk bile mal moraste, vsaj pa mal tesnobne (recimo da so ti kao prikrivali :D :P)...

recimo lahko jemljem (pri sebi sem pac tako razlozila) takole:

Ko grem z avtom, se moram zavezat... al kaj tacga...

Bolj pazit... v tem smislu jemljem recimo...

Tvojega pa si pri najboljsi volji ne morem nikakor razlagati, morda mi kaj pade na pamet se. :)

Picasso

Ej, ko sm se zbudila, sm tapru podrgnla obe nogi, da sm vidla, da je vse uredu x:Dx pa še pol sm nosla cel dan čudn filing s seboj xrolleyesx .

Dear Human,

Verjetno si predolgo zavlačeval. Bi moral takoj v akcijo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Ja,imaš prav.Ponoči, pa zjutraj tudi! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

Sanjal sem da je mene in mojo drago preganjal tornado, velik tornado. Vendar sem se zbudil vesel in zadovoljen, ker kamorkoli sva šla ali se obrnila, karkoli se je zgodilo, sva bila zmeraj skupaj in skupaj reševala problem. Ko naju je tornado dosegel sva se skupaj prijela stene neke stavbe, ni naju nikamor odneslo.

Za vama je manjša partnerska kriza, kot bi primerjal vihar v kozarcu vode! Sanje so posledice prestanega,tvoja podzavest! x:)x

Ah no ni mi treba jezička kazat x;)x x:Dx x:Dx . Veš da mi zelo pomagaš s svojim sugeriranjem in se popolnoma strinjam s tabo. Imaš prav, sva res dala čez eno tako krizo.

Ja sam ka mali pao s lipe

Po nekaj nočeh nespanja, sem danes končno malo več spala ampak sanjala intenzivno, nekaj stvari se spomnim:

vozila sem malo s premajhnim kolesom, bežala domov skozi druga stanovanja, preko kuhinjskih omaric, spomnim se nareda na njih, vozila se z dvigalom, ki se nikakor ni ustavil, nosila majčkenega otročička, mimo množice ljudi po hribu navzgor, vem da mi je bilo ful hudo, ker je bil oblečen v jopici s kratkimi rokavi, ful sem ga stiskala k sebi, nato pa mu rokice dala v jopico ter se mučila z zadrgo, klicala fanta, ki se je oglasil med tem, ko se je ljubezensko razdajal z drugo, kar je po telefonu z glasnim vzdihom potrdil, no tale njun odnos s to dečvo mi v realnosti tud ni čisto čist (verjento esm samo nesigruna vase in nezaupljiva)....torej ful dogajanja, ampak najbolj grozne so bile te zadnje, sicer se je zgodba tko prepletala, ampak ko sem slišala njegov glas, me je zagrabila panika, do konca odsanjala pogovor in se v solzah prebudila... na zdej sem pa ful utrujena, bo verjetno treba it mal lenarit :o|o:

.z teto sva bile v moji sobi, ko sva naenkrat zagledali skozi okno iskrice... zajela naju je panika, saj sva bile v hiši, ki bi naj gorela... najprej sem pomislila, da bo zgorel denar, vzela sem škatljo, a denarja nisem našla...potem sem odhitela ven.... ko sem zgoraj gledala skozi okno je bila zunaj še tema, sedaj pa je blo že svetlo.. ko se m na hiši zagledala veliko luknjo in ogenj sem rekla na gleas: gasilce pokliči... ptem pa je ogenj kar naenkrat sam ugasnil tako da nismo klicali gasilcev......na srehi pa je ostala velika luknja...

....hmmm..le kak pomen bi lahko to imelo??....... :eek: xrolleyesx

..Prosim za razlago oz. tolmačenje...

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Heh kaj so tele sanje zadnje čase... same ženske not... no hja sam ena... torej ne bom se trudil opisovat podobno kot včeraj...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...