El Nino 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Old Faithful... hehe no kak je že blo ja dvojne sanje, tokrat oboje pozitivne, in enih se ne spomnim.... no nekaj z internetom ala mi je zmankalo placa na internetu nekaj sem gor dajal pa ni blo več prostora (HALO !!!), sicer pa kupil sem si psička, takega majhnega v velikosti moje iztegnjene dlani, cortkan bel psiček, baje da ta vrsta zraste tolk velika kot kak konj (haha when pigs fly) ampak zelo prijazen mal sva se podila po vrtu, pol pa je prišel mimo avtobus psiček je šel nalajat šoferja, ta je zapru vrata (nehote pač ni ga opazil) in ga odpeljal sabo na eno furco, malo nespretno sem iskal ključe svojga avta da grem zasledovat bus, ampak po kakih 200m je psiček pritekel nazaj jaja... nice nd fuzzy prijetna žvalca... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Pazi,da ti nekaj dragega ne pobegne, sicer se zna vrniti, samo kdo ve! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 že tri dni sanjam da nekdo umre hmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Sanje o smrti so še eno znamenje spremembe, mogoče globoko zakoreninjene psihološke spremembe, ki jo je tvoja podzavest opazila, preden si se tega sam zavedel. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Včeraj sem sanjala, da sem bila s sošolkami iz OŠ v šoli v naravi, nekje na morju. Ko sem plavala v morju, sem videla polno biserov.... sem jih prijemala v roke, sem se malo potapljala, ampak povsod biseri.... Jih je tudi tok nesel. (na način kot nese veter jesensko listje po zraku) Ko sem prišla nazaj v hišo, kjer smo bile nastanjene, sem opazila, da mojih sošolk ni bilo noter (oz. tistih, s katerimi sem se družila) in sem eno vprašala, kje so. Je rekla, da so šle ven na cigaret. Ok, sem jih šla poiskat, sem ugotovila, da sedi ena sama zase, druge pa so za drugo mizo. Sem se potem spomnila, da so se skregale (tudi v resnici). Potem je prišla še moja mami, pa sva skupaj šle do tiste, ki je bila sama in sva jo nameravale bodrit. Danes sem sanjala polno stvari, ampak spomnem se tega, da smo bili s fantovo družbo na pikniku. In sem bla enmu všeč, non stop se je premikal bližje meni, mi je šlo že res na živce. (mogoče je bil že pijan) Mi je nekaj razlagal, pa na uho govoril.... sem imela lase spete, pa me je kar naenkrat polizal po vratu. :xx!: What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem sanjala polno stvari, ampak spomnem se tega, da smo bili s fantovo družbo na pikniku. In sem bla enmu všeč, non stop se je premikal bližje meni, mi je šlo že res na živce. (mogoče je bil že pijan) Mi je nekaj razlagal, pa na uho govoril.... sem imela lase spete, pa me je kar naenkrat polizal po vratu. :xx!: Daš veliko na zvestobo ... Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Tokrat se mi je sanjalo, da sva šla s kolegom mislim da v knjižnico. Tam je bilo veliko ljudi in vsi so bili oblečeni razen mene, kar pa me sploh ni motilo, kljub temu, da sem vedela, da sem edina gola. Motilo pa je mojega kolega, zato mi je dal ogrinjalo, da sem se zagrnila. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj sem sanjala, da sem bila s sošolkami iz OŠ v šoli v naravi, nekje na morju. Ko sem plavala v morju, sem videla polno biserov.... sem jih prijemala v roke, sem se malo potapljala, ampak povsod biseri.... Jih je tudi tok nesel. (na način kot nese veter jesensko listje po zraku) Biseri niso ravno pozitiven signal. Glede nekaterih stvari živiš v utopiji in ne želiš spregledati realnosti, čeprav jo imaš čisto pred seboj. Nabiranje biserov pomeni, da raje lažeš sama sebi in si prekrivaš resnico ali ker ti jo je težko sprejeti takšno kot je ali pa ti je navidezna resničnost ljubša! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tokrat se mi je sanjalo, da sva šla s kolegom mislim da v knjižnico. Tam je bilo veliko ljudi in vsi so bili oblečeni razen mene, kar pa me sploh ni motilo, kljub temu, da sem vedela, da sem edina gola. Motilo pa je mojega kolega, zato mi je dal ogrinjalo, da sem se zagrnila. Takšne sanje so lahko preprost namig, da svoji obleki posvetiš nekoliko pozornosti. Mogoče si podzavestno nezadovoljna zaradi načina oblačenja, ki se mu moraš podrediti(določeno delovno mesto) ali pa samo preglej stanje zadrg in gumbov! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Uf, Contesa, ti pa zmeraj prav poveš. Škoda da se sama teh zadev ne morem spomnit. Si bo treba vzet cajt zase in čimprej razčistit sama s sabo. Volk, res je! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LiliLilit 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Pozdrav vsem! Minulo noč sem sanjala (prvič), da imam močno razvite mišice na rokah. Gledala sem se v ogledalu... Nič drugega se ne spomnim, so bile pa izrazite (mišice in sanje). Prosim za komentar!Hvala! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 pozdravljeni.. nekaj dni nazaj, sem sanjala da smo z družbo nekam pešačilo...oviral nas je dež... s težka smo se prebijali... hribi doline, blato pa še dež.... v družbi so ble tudi sošolke iz srednje šole... tako smo se trudili, a sploh nievem kam smo bili namenjeni ... prosim za razlago..... lp... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pozdrav vsem! Minulo noč sem sanjala (prvič), da imam močno razvite mišice na rokah. Gledala sem se v ogledalu... Nič drugega se ne spomnim, so bile pa izrazite (mišice in sanje). Prosim za komentar!Hvala! Sanje o določenem delu telesa spadajo v posebno kategorijo. Pogosto se ne nanašajo na kaj drugega, kot na fizično stanje tistega dela telesa med spanjem, ki povzroča pritisk in neugodje. Takšne opozorilne sanje so pogosto osnovane na informaciji, shranjeni v podzavesti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> pozdravljeni.. nekaj dni nazaj, sem sanjala da smo z družbo nekam pešačilo...oviral nas je dež... s težka smo se prebijali... hribi doline, blato pa še dež.... v družbi so ble tudi sošolke iz srednje šole... tako smo se trudili, a sploh nievem kam smo bili namenjeni ... prosim za razlago..... lp... Hoja na splošno pomeni počasen,gotov, vztrajen napredek. Pomembno je, kam hodiš! Sanje se lahko nanašajo tudi na tvoje prihodnje obveznosti, razvoj dogodkov ali priložnosti. Težave pri hoji(vremenske neprilike) ali stopicanje na mestu, je očitna prispodoba zamude! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Takšne sanje so lahko preprost namig, da svoji obleki posvetiš nekoliko pozornosti. Mogoče si podzavestno nezadovoljna zaradi načina oblačenja, ki se mu moraš podrediti(določeno delovno mesto) ali pa samo preglej stanje zadrg in gumbov! Hvala za razlago.V bistvu je res, da svoji obleki ne posvečam nobene pozornosti. Se niti ne spomnim kdaj sem si kaj novega kupila, niti nimam namena... no enkrat že. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Hello! Danes ponoči sem sanjala lokvanje, bila sem ob/v majhnem zelenem jezeru, po katerem so plavali listi od lokvanjev... ves čas me je oviral moj pogled, kakor bi imela na glavi plašnice ker sem imela ful ozko vidno polje. Iskala pa sem cvetove lokvanje, in jih tudi na koncu našla... lepi cvetovi, ki sem jih tudi vohala.... celo vonja se spomnim.... v resnici ne vem kako dišijo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 Ker jih večina povezuje z lepoto in zavidljivo naravno kakovostjo, se sanje morda nanašajo na tvoj pogled na lastno osebnost in potek samozavedanja. Take sanje lahko upodabljajo ljubezenski ali spolni odnos. Morda si v budnem življenju žalostna, v tem primeru bi bil lahko lokvanj sporočilo, da vse stvari celo najbolj lepe, umirajo. Običajno vonj vzbudi spomin na kraje in ljudi, ki so v nekakšni zvezi z njim, take sanje pa lahko sproži tud nek direkten dražljaj iz okolja(v tvojem primeru mogoče rože ali vonj parfuma) Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 2. november 2004 Prijavi Deli 2. november 2004 WOW vsakič sproti me navdušiš s svojo razlago! Imaš u bistvu prav.... TNX Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 sanjala sem,da sem jedla makov kruh niti sanja se mi ne kam s tem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Verjetno si šla spat s precej praznim želodcem in ti je zadišala hrana! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 mislim,da ni bla lakota-bi prej rekla,da mi je kaj drugega bolj zadišalo,kar se ,da tud z makom nardit Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Edino kar se spomnim od sanj v teh dneh je da je vse povezano s potjo v hrib, da iščem prtljago... v različnih sanjah, različnih situacijah, pot gor in izgubljena prtljaga ali pa strah da se mi spet ne izgubi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Mogoče skrbi... meni se pa zadnje čase...sanja o ljudeh, ki jih nisem že dolgo vidla in s katerimi nisem imela ne vem kakšnih dobrih izkušenj. Zanimivo, v sanjah mi ne pomenijo nič...občutek čisto nevtralen. Torej sem se jih končno rešila??? Kaj naj bi to pomenilo.... Pozdravček Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 sanjala, da sva se z enim blond tipom ful objemala in mečkala ....ko sem se zbudila pa sem ga povezala z enim kolegom s faksa, čeprav mu v sanjah ni bil podoben, ampak sem najprej pomislila nanj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Jest sem pa dons dirkala s kolesom iz zasneženega "morja" v gorah proti POŽEGI (Slavonija HR!) Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts