misa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Contesa hvala za odgovor! Najin odnos je ok....če ti ta podatek kako pomaga.... LP Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ne prav veliko, ker imajo sanje še vedno negativen priokus! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Eh Contesa oprosti....šele zdajle sem sporočilo prebrala do konca!)) Hvala za odgovor....je jasen! LP, Misa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 dvoje cudnih sanj: najprej sem ene ciprese presajala so bile zunaj, pa sem jih noter odnesla, kot, da bi si vrt delala v hisi, namesto pred njo.selila sem se skupaj z dobro prijateljico, ki se je v mojih sanjah v bistvu zelo sminkersko incudno obnasala...totalno se je nekaj lispala ves cas in rihtala, meni pa nic jasno...samo cipresesem presajala... druge sanje: neke grozno divje poplave v domaci vasi (kjer je sicer reka vipava.) sicer se mi nic zgodilo in tudi nikomur drugemu, nekako sem bila zelo skulirana in neprizadeta, mislim, da sem imela neke obiske, pa sem z njimi mirno okrog hodila in razlagala to in ono...med vso to vodo, blatno rjavo!kot da ni nic. no, saj mi tudi ni bilo nic...nekako se mi ni nic zgodilo in tudi bala se nisem pretirano...ampak hecne sanje. any ideas? Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Tinka, prve sanje ponazarjajo odnos do neke tebi ljube osebe,pri kateri ti pomeni zelo veliko njena ali njegova notranjost, čutenje, občutki(zato vrt v hiši, ne zunaj nje) Druge sanje govorijo o tvojem poslovnem življenju. Nek projekt, ki si se ga lotila, mnogim pomeni kamen spotike, zato pazi, koga seznanjaš s svojimi odločitvami(saj blatna kalna voda pomeni sovražnike, lažnivce in hinavce) Ker pa praviš, da te vsa situacija ni bistveno skrbela, boš verjetno tudi v realnosti poskrbela, da do izpolnitve spletk ne bo prišlo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Danse sem imel tudi jaz čudne sanje. In sicer:trije smo se znašli v hladni cerkvi, same stene - vse sivo. Nakar se je bilo potrebno splaziti skozi majhno luknjico v nekakšen tunel, ki je vodil nekam ven, nekam drugam. Prvemu je uspelo, na vrsti sem bil jaz. Še rekel sem si, bolje da sem drugi, ker mi lahko pomagajo, če mi ne bo šlo. Še preden sem zlelu v luknjo sem pomisli, da bo tako, kot takrat, ko sem se rojeval. Luknja je imela v premeru cca 10 cm - no meni je brez težav uspelo.......... znašel sem se na dvorišču, kjer me je tiščalo na stranišče. Hladno sem lulal po travi, po vsem in to zelo dolgo, nakar je prišla nuna, stara nuna, ki me je poklicala po priimku, kar me je zelo presenetilo. Sicer ni bilo nič narobe, ker sem se s spretnimi odgovori izmotal vprašanju, kaj tu delam.Drug del sanj je bil poln čiste, bistre vode, sicer tekoče, jasnega vremena in lepega vzdušja. Malo manj vešč mi je bil tisti del, ko sem osvajal in otipaval dekle najboljšega prijatelja.......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Preveri, če imaš vse dokumente urejene, pa ne mislim samo na potne liste! Uh...hvala...ta teden mi nekaj poteče, pa bi skoraj pozabila Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danse sem imel tudi jaz čudne sanje. In sicer:trije smo se znašli v hladni cerkvi, same stene - vse sivo. Nakar se je bilo potrebno splaziti skozi majhno luknjico v nekakšen tunel, ki je vodil nekam ven, nekam drugam. Prvemu je uspelo, na vrsti sem bil jaz. Še rekel sem si, bolje da sem drugi, ker mi lahko pomagajo, če mi ne bo šlo. Še preden sem zlelu v luknjo sem pomisli, da bo tako, kot takrat, ko sem se rojeval. Luknja je imela v premeru cca 10 cm - no meni je brez težav uspelo.......... znašel sem se na dvorišču, kjer me je tiščalo na stranišče. Hladno sem lulal po travi, po vsem in to zelo dolgo, nakar je prišla nuna, stara nuna, ki me je poklicala po priimku, kar me je zelo presenetilo. Sicer ni bilo nič narobe, ker sem se s spretnimi odgovori izmotal vprašanju, kaj tu delam.Drug del sanj je bil poln čiste, bistre vode, sicer tekoče, jasnega vremena in lepega vzdušja. Malo manj vešč mi je bil tisti del, ko sem osvajal in otipaval dekle najboljšega prijatelja.......... Trenutno greš skozi neko preizkušnjo(test), ki ti ni preveč všeč in se tudi po malem bojiš, kakšni bojo rezultati. Ne bo tako hudo, kot se ti dozdeva, stvari bodo potekale brez hujših težav in zapletov in globoko se boš oddahnil, ker ti bo uspelo pripeljati stvari, do konca, kot si želel.Tvoje misli so čiste, ne želiš nič slabega nikomur,pa vendar se vse konča, ko želiš priti do svojega cilja. Premisli čemu boš dal prednost, želji po priznanju in osvojitvi ali svoji vesti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aja? v katerem pa? hehe ti ti ti, lunina odvisnica nvem kako bi tebe sanjal, ampak pomoje bi bilo polno vročih trenutkov, prijetnih napetosti, in upam da se nebi zbudil lih sredi, temveč mal kasnej... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Moje današnje sanje Preselili smo se v stanovanje v stari hiši sredi mesta. Do stanovanja se je prišlo skozi velika vhodna vrata in potem čez dvorišče. Stanovanje je bilo v pritličju in lepo urejeno. Na obisku je bil možev prijatelj. Mož je odšel v kuhinjo, njegov prijatelj pa je ostal z mano v sobi. K možu so začeli prihajati neki čudni neznani tipi. Možev prijatelj mi je rekel, da gre v kuhinjo in da bo probal izvedeti, kaj se grejo. Otroke sem dala spat in sem šla v trgovino, ki je bila čez cesto. Ko sem se vračala v stanovanje, sem srečala nekaj mlajših fantov, ki so bili namenjeni na naš naslov...še vprašali so me, kam naj grejo...Imeli smo hišno št. 13 .Sem rekla, da jih spustim noter, če mi povejo, kaj se grejo. Eden od najmlajših je povedal, da ustanavljajo manjšo mafijsko družino. Moj mož naj bi bil nekakšen vodja . Ostalim fantom ni bilo všeč, da jih je mlajši izdal...so se obrnili in rekli, da grejo raje k neki punci (pozabila ime) igrati tetris . Prišla sem v kuhinjo, kjer sta bila samo še dva od sumljivih tipov. Kuhinja je bila razmetana, polna umazane posode in praznih pločevink piva. Pa ena stena je bila čisto popisana in polna udrtin (prej se mi je pa zdelo tako lepo stanovanje). Tipa sta me čudno gledala,...kakor da ne bi smela priti v lastno kuhinjo. Potem sta rekla, da gresta. V kuhinjo je prišel mož ves resen in pomemben. Skozi cele sanje pa se je stanovanje spreminjalo....od lepega urejenega.....do vedno bolj podrtega So bile pa tako slikovite sanje. Sem jih takoj zapisala, ko sem se zbudila, drugače bi sigurno že kaj pozabila Mi bo kdo pojasnil, kaj pomeni ta moj mini filmček Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Sanjal sem da sem šel z bližnjo družino in z sorodniki iz Nemčije na en koncert, nekje na odprtem. Je bilo ful folka. Mi pa smo stali na vrhu grička in gledali navzdol proti odru. Ura je morala biti okrog 12h, saj je sonce nabijalo točno nad našimi glavami. oz. sence so bile zelo kratke. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Moje današnje sanje Preselili smo se v stanovanje v stari hiši sredi mesta. Do stanovanja se je prišlo skozi velika vhodna vrata in potem čez dvorišče. Stanovanje je bilo v pritličju in lepo urejeno. Na obisku je bil možev prijatelj. Mož je odšel v kuhinjo, njegov prijatelj pa je ostal z mano v sobi. K možu so začeli prihajati neki čudni neznani tipi. Možev prijatelj mi je rekel, da gre v kuhinjo in da bo probal izvedeti, kaj se grejo. Otroke sem dala spat in sem šla v trgovino, ki je bila čez cesto. Ko sem se vračala v stanovanje, sem srečala nekaj mlajših fantov, ki so bili namenjeni na naš naslov...še vprašali so me, kam naj grejo...Imeli smo hišno št. 13 .Sem rekla, da jih spustim noter, če mi povejo, kaj se grejo. Eden od najmlajših je povedal, da ustanavljajo manjšo mafijsko družino. Moj mož naj bi bil nekakšen vodja . Ostalim fantom ni bilo všeč, da jih je mlajši izdal...so se obrnili in rekli, da grejo raje k neki punci (pozabila ime) igrati tetris . Prišla sem v kuhinjo, kjer sta bila samo še dva od sumljivih tipov. Kuhinja je bila razmetana, polna umazane posode in praznih pločevink piva. Pa ena stena je bila čisto popisana in polna udrtin (prej se mi je pa zdelo tako lepo stanovanje). Tipa sta me čudno gledala,...kakor da ne bi smela priti v lastno kuhinjo. Potem sta rekla, da gresta. V kuhinjo je prišel mož ves resen in pomemben. Skozi cele sanje pa se je stanovanje spreminjalo....od lepega urejenega.....do vedno bolj podrtega So bile pa tako slikovite sanje. Sem jih takoj zapisala, ko sem se zbudila, drugače bi sigurno že kaj pozabila Mi bo kdo pojasnil, kaj pomeni ta moj mini filmček Odnos z nekom, ki ti pomeni zelo veliko, ni takšen, kot se zdi na prvi pogled. Mogoče bi se bilo dobro temeljito pogovoriti, saj bi tako lažje razrešila določene težave, za katere sploh ne veš, da obstajajo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanjal sem da sem šel z bližnjo družino in z sorodniki iz Nemčije na en koncert, nekje na odprtem. Je bilo ful folka. Mi pa smo stali na vrhu grička in gledali navzdol proti odru. Ura je morala biti okrog 12h, saj je sonce nabijalo točno nad našimi glavami. oz. sence so bile zelo kratke. Vse imaš pod nadzorom in svoje službeno in privat življenje. Za trenutke se počutiš izgubljen, vendar občutek hitro mine in vse je tako, kot mora biti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Js sem sanjal, Lipicanca, velikega belega, njegove podkvice so bile ya 50% večje od običajnih, tudi cel konj je bil nekam velik, bil je spodaj v dnevni sobi, in puščal je ogromne sledi, sicer mal nelogične sanje, konj je višji kt tista sobca, in nevem kako mu je ratalo pridet skoz balkonska vratca ampak... bil je tam (v sanjah seveda) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Konj je simbol za energijo in moč!Pogosto pa je tudi seksualno znamenje, posebej če sanjaš, da ga jahaš! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 haha a sem poudaril da je bil zelo velik konj hihi iha gone with the wind ahja pa zdele mam tak kavbojski klobuk gor... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Nino, Nino,verjetno žrebec ali kobila(ne pa konj),saj veš kaj to pomeni! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Mama mi je povedala njene sanje pretekle noči... ...povedala sem ji , da sem noseča... ni pa še bilo videt z očmi.. .. ... ona pa ni mogla verjet, in je rekla: pa to ni res, to ne more biti res, če pa si še ne dolgo tega imela menstroacijo, ne moreš biti noseča..... ... prosim za razlago sanj......le kaj bi lahko to pomenilo????? Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Si mislim, da boš dobila bratca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mama mi je povedala njene sanje pretekle noči... ...povedala sem ji , da sem noseča... ni pa še bilo videt z očmi.. .. ... ona pa ni mogla verjet, in je rekla: pa to ni res, to ne more biti res, če pa si še ne dolgo tega imela menstroacijo, ne moreš biti noseča..... ... prosim za razlago sanj......le kaj bi lahko to pomenilo????? Lahko gre za izpolnitev resnične želje v sanjah, lahko gre za namig, da si v resnici noseča. Lahko pa daje simbol iz sanj slutiti, da neka tvoja ideja še ni zrela za dokončno predstavitev. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Contesa hvala za razlago...... ..sedaj 100% nisem noeča, saj imam........ ... pa sedaj nimam niti stalnega partnerja in tudi o tem seveda še ne razmišljam... . zanimivo pa je da je pododne sanje imela že pred časom, a takrat sme baje imela velik trebuh že, ....a pozneje nisem bila tako pozorna na potek dogajanja po tem, tako da nevem na kaj bi lahko to nakazovalo... Lahko noč vem....... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Oooo Contesa, hvala za razlago. Veš sinoči pa sem sanjal, ravno obratno. Nočna mora. Sprehajal sem se po ulicah, ljudi so se začeli skrivati po zakloniščih. Šel sem v neko visoko stekleno stavbo. Lahko bi rekel nebotičnik. Ljudi sem videl kako so zgroženi laufali v zaklonišča, vsi so bežali pred nečim. In res! Stal sem zraven okna. Videl sem strašen prizor, ki se je dogajalo nekaj kilometrov stran od mene. Videl sem velikansko jedrsko gobo-eksplozijo. Bil sem čisto okamenel nad tako strašnim prizorom, kar naenkrat, z veliko hitrostjo pridrvi udarni val proti meni. In ko je udarilo... bammmm sem se zbudil . Udarna sila ki me je zajela, ti ne znam opisati, bila je gromozanska. Apokalipsa na 10 potenco. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 Meni se je tokrat sanjalo, da sem bila na blagajni, kjer bi morala plačati nakupljene stvari. Zraven stvari je bila tudi denarnica, ki sicer ni bila moja, pa sem jo kljub temu odprla in ko sem že hotela dati denar iz te denarnice, ga nisem, pač pa sem dala denar nazaj, vzela iz žepa svojo denarnico in plačala, poleg tega znesek ni bil visok. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Oooo Contesa, hvala za razlago. Veš sinoči pa sem sanjal, ravno obratno. Nočna mora. Sprehajal sem se po ulicah, ljudi so se začeli skrivati po zakloniščih. Šel sem v neko visoko stekleno stavbo. Lahko bi rekel nebotičnik. Ljudi sem videl kako so zgroženi laufali v zaklonišča, vsi so bežali pred nečim. In res! Stal sem zraven okna. Videl sem strašen prizor, ki se je dogajalo nekaj kilometrov stran od mene. Videl sem velikansko jedrsko gobo-eksplozijo. Bil sem čisto okamenel nad tako strašnim prizorom, kar naenkrat, z veliko hitrostjo pridrvi udarni val proti meni. In ko je udarilo... bammmm sem se zbudil . Udarna sila ki me je zajela, ti ne znam opisati, bila je gromozanska. Apokalipsa na 10 potenco. Bo v tvojih čustvih vsak hip eksplodirala bomba?Ali preveč skrbno in previdno zadržuješ čustva? Eksplodiraj, če že moraš-z jezo ali pa ljubeznijo.Če predolgo zatiraš neko čustvo, to neizogibno vodi k eksploziji.In če je tako, naj bo izbruh vsaj kontroliran. Se mogoče izmikaš čustvenim, družinskim problemom. Morda pa sanje simbolizirajo potrebo po preživetju ali pa praznino, po "bombi". Ali pa je drugače;mogoče bi moral začeti z eksplozivno akcijo.Nesreča(katastrofa) v sanjah je lahko v zvezi z neko napako v tvojem življenju, razmisli o tem in skušaj povezati s katerimkoli stanjem, v katerega si vpleten.Ljudje, ki so vključeni v te sanje, so lahko pomembni.Utegnejo se vmešavati v tvoje življenje in ovirati tvoj razvoj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni se je tokrat sanjalo, da sem bila na blagajni, kjer bi morala plačati nakupljene stvari. Zraven stvari je bila tudi denarnica, ki sicer ni bila moja, pa sem jo kljub temu odprla in ko sem že hotela dati denar iz te denarnice, ga nisem, pač pa sem dala denar nazaj, vzela iz žepa svojo denarnico in plačala, poleg tega znesek ni bil visok. Ceniš tisto kar je tvoje in si ne pustiš delovati drugače. Tuja lastnina-ne, zakaj? Nikoli ne bi vzela nekaj ali nekoga, ki ti ne pripada.Poštenje ali neumnost? Velikokrat si že pomislila na to. Pa boš zbrala pogum in tudi udejanila?Nekdo drug ne bi pomislil dvakrat,ampak storil že prvič.Boš tudi ti, ko se ti bo spet ponudila priložnost ali boš ohranila čisto vest in se ponosno obrnila stran! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts