Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:P no tole razlago za tele sanje še sam vem :P torej s tole miško sva se pogovarjala prek mesengerja, :D :D prvič mesenger v sanjah, ampak kakorkoli mislim da razlaga je ista kot za telefonski klic, kaj praviš contesa?

P.S.: nice ikonca:D

Ja, Nino imaš prav! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravček.

Jaz običajno ne sanjam oz. se sanj ne spomnim.....prejšnjo noč pa sem sanjala št. 58. To je vse kar sem se zapomnila iz sanj!:) :o|o:

Prosim, če mi nekdo pove kaj to pomeni?

Hvala.

Sanje lahko povežeš z realnostjo, te številke lahko nekaj pomenijo 58 kot številka,potem ura 5 in 8 minut,datum 5.8. lahko poznaš osebo, ki je rojena tega datuma in se bo zgodilo nekaj v povezavi z njo..... x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Odvisno kakšno vlogo ima v sanjah. Gledaš to iz astrološkega zornega kota ali znanstvenega (Freud, Jung)?

Najboljše, da napišem kar celotne sanje.

Se mi zdi, da je contesa kar zadela, ko je rekla, da prihaja iz globoke podzavesti.

Sanje so stare več kot eno leto, pa še vedno mi ne grejo iz glave. So pa v obliki zgodbice:

Bil je parček, fant in punca, srečno sta bila skupaj. Šla sta v gozd in tam sta skupaj sedela. Skrivno so ju opazovali otroci in neka starejša ženska. Punca je za nekaj časa nekam odšla in on ostane tam sam. Opazi te otroke in žensko. Otroci se ustrašijo in zbežijo. Tudi ženska se zelo boji in ne more zbežati, saj se ji je noga zataknila v koreniko na tleh. On gre proti njej in jo poskuša umiriti, saj se ga nima kaj bati. Ko pride do nje, vidi, kako si z vso silo ona vleče nogo ven. Tam verjetno jaz iz opazovalca preidem v njegovo vlogo. Takrat se ji skozi nogo zapiči ta smreka, verjetno je na podplatu prisotna tudi kri(ampak ni toliko vpadljivo). Potem se zgodi ta hud-moreč del:

Smreka ji gre skozi celotno nogo in naprej po telesu in se razpre. Nato postane iz obeh, neki nizki zelen stvor mešanica med drevesom in hudobno čarovnico. Ta nato zgrabi njega- mene in ga več ne spusti. Tako se zbudim.

Vmes slišim še to: in ni imel več časa, kajti Guld(neko podobno ime) ga je zgrabil.

Se mi zdi da sem od takrat čustveno bolj zaprt do pripadnic nasprotnega spola.

To so ene izmed mojih najzanimivejših ter tudi morečih, skrb vzbujajočih sanj, ki jih moram nekako razrešiti, če se hočem otresti tistega stvora.

grozne sanje tokrat: sanjalo se mi je, da mi je ena "kolegica" prinesla kači za darilo(kao hišni ljubljenček) , nesla sem ju v sobo na pojstlo, ko sem ju hotela pobožat, sta me vgriznili,zbežala sem iz sobe, ko sem pa se vrnila, pa sta se ti dve kači kar pošteno pomnožili. Blo jih je za celo pojstlo,jaz vsa panična začnem iskat strup za njih, v sobo si nisem več upala, strupa pa tudi nisem več našla, ker sem se prej zbudla.....

Lepo prosim za kakšno konkretno razlago, zakaj me te kače morijo v sanjah........

hvala

Leica, pobrskaj malo nazaj,prosim. Pred kratkim sem razlagala sanje o kačah! x:)x

HONORE DE BALZAC

Ojla,družba

Meni se je pa sanjalo o močnem potresu,ki je trajal zelo dolgo...kaj bi to pomenilo?

Lep večer še naprej,Dadika

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

ojla x:Xx meni se pa ze kar nekaj casa sanja o eni osebi, v katero sem bila pred casom zaljubljena x:Ix moram poudarit, da se mi nikoli ni sanjalo o osebah, ki jih poznam, zdaj se mi pa kar naprej sanja o tem tipu :eek: ssanje so totalno zive in vedno na koncu koncava skupaj x:Ix fora je v tem, da z njim pac nocem biti :sori: v cem je fora taksnih sanj x?x
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Sem se zdele spomnila. Sem sanjala, da jem polze. Take pripravljene, po moje so bli peceni. Pa sploh se mi niso gnusili. Smo bli kao na neki vecerji...

x?x x?x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

V sanjah sem sodelavko peljala domov in ko sva prisli do doma, sva šli iz avta in sem ga zaklenila. Potem je ona stopila h avtu in odpla vrat, kao da so nezaklenjena. Potem ga še enkrta odklenem in potem jst probam vrata odpret, in jih lahko.... :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>Ojla,družba

Meni se je pa sanjalo o močnem potresu,ki je trajal zelo dolgo...kaj bi to pomenilo?

Lep večer še naprej,Dadika

Občutek potresa nakazuje negotovost(psihološko ali materialno)-poskušaj povezati simbol s tvojim budnim življenjem. Če se v zemlji pojavijo razpoke, je to še posebno resno opozorilo. Se ti spodmikajo tla pod nogami? Ne pozabi na možen fizični vzrok,na moteče šume v tvoji okolici! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>ojla x:Xx meni se pa ze kar nekaj casa sanja o eni osebi, v katero sem bila pred casom zaljubljena x:Ix moram poudarit, da se mi nikoli ni sanjalo o osebah, ki jih poznam, zdaj se mi pa kar naprej sanja o tem tipu :eek: ssanje so totalno zive in vedno na koncu koncava skupaj x:Ix fora je v tem, da z njim pac nocem biti :sori: v cem je fora taksnih sanj x?x

Morda se sanje nanašajo na tvoj drugi jaz(na moško stran tvoje narave) Sanje lahko pričajo tudi o tvojem odnosu do partnerja ali seksualnosti. Take sanje lahko napovedujejo izpolnitev neke želje, v tem primeru se vprašaj, kaj lahko storiš,da bi bila tvoja resnična zveza s partnerjem tako uspešna kot tista v sanjah! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Sem se zdele spomnila. Sem sanjala, da jem polze. Take pripravljene, po moje so bli peceni. Pa sploh se mi niso gnusili. Smo bli kao na neki vecerji...

x?x  x?x

Možno je, da gre za vprašanje samodiscipline, zlasti če so starši od tebe v otroštvu zahtevali, da poješ vse do zadnjega grižljaja. Takšne sanje te lahko vzpodbujajo k večji samodisciplini. Če si v sanjah na večerji ali kakem drugem skupnem obroku, se vprašaj ali si v resnici pripravljena na čustveno izkušnjo, ki te bo obogatila-ali lahko v sebi spoznaš globoko notranjo željo,poželenje? Če si hrano goltala v celih kosih(ne da bi jo zgrizla) pa lahko pomeni lakoto po neki bolj osebni obliki hrane-ljubezni ali varnosti. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>V sanjah sem sodelavko peljala domov in ko sva prisli do doma, sva šli iz avta in sem ga zaklenila. Potem je ona stopila h avtu in odpla vrat, kao da so nezaklenjena. Potem ga še enkrta odklenem in potem jst probam vrata odpret, in jih lahko....  :o|o:

Morda pa si vključena ali izključena iz nekega področja v svojem življenju. Skrbno premisli, če imaš kak psihološki problem,zaradi katerega ne moreš polno in vredno izraziti sama sebe. x:)x

HONORE DE BALZAC

Danes se mi je pa sanjalo, da je bilo na travniku ogromno levov in levinj, morda pa so bili tigri namesto levinj, ne vem točno, katerih se nisem bala. Ločevala nas je navadna ograja, vendar sem kljub temu splezala par metrov višje na oder.

V drugem delu sanj sem videla neko žensko, katere občutek je bil strašljiv, kljub temu, da je izgledala normalno, kajti ob njej nisem mogla začutiti ničesar "človeškega", skoraj kot živ mrtvec,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Čas je,da realiziraš neko svojo idejo, ki si jo do sedaj samo premlevala. Za nasvet pa se obrni na osebo, ki ti vedno pomaga v tvojih neodločenih trenutkih in ti pametno svetuje. Saj veš kaj moraš storiti, potrebuješ samo potrditev! x:)x

HONORE DE BALZAC

Jaz sem pa sanjala marsikaj, najbolj se spomnim mučnega kolesarjenja s čudnim kolesom- na normalen pogon (noge) in pogon na belanci z rokami z neko novo tehniko, enkrat sem kolesarila na normalen pogon, drugič na oni nov, v glavnem večinoma navzdol po asfaltirani cesti, malo navzgor....podobno tekmovanju...kar naenkrat sem prišla do Bleda x!x , naprej pa več ne vem natančno kaj je bilo.

Hm, a ima to sploh kak pomen ali ne? Aja pa še to- zbudila sem se zmatrana kot da bi res kolesarila :eek: x:Dx

Če si prišla varno do cilja(kljub težavam), pomeni,da si na pravi poti in da jo boš prevozila v doglednem času in bila z rezultati zadovoljna! x:)x

HONORE DE BALZAC

sanjala angela smrti, pa mi ni nič naredil ker sem bila med ta pridnimi :inocent: :O:

potem pa še ene zmedene reči, verjetno se podzavest čisti. v glavnem šla sem obiskat nekoga pa mi ni odprl, potem sem ga pa najdla v enem lokalu in je imel piercing na palcih in uhane xg:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Čas je,da realiziraš neko svojo idejo, ki si jo do sedaj samo premlevala. Za nasvet pa se obrni na osebo, ki ti vedno pomaga v tvojih neodločenih trenutkih in ti pametno svetuje. Saj veš kaj moraš storiti, potrebuješ samo potrditev! x:)x

Hvala Contesa :palec:

Sem jo že realizirala, vendar ni uspela, zato tudi zadnjih par dni slabo spim. Poleg tega sem ugotovila, da moram poslušati samo samo sebe in nikogar drugega in pika, kajti skoraj vedno vidim "znamenja".

Ne bi smela dvomiti niti za hip,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

to noč sem imelakr nekaj različnih sanja, a najbolj so mi v spominu ostale naslednje sanje...

... kot ta bi šla spet v srednjo šolo in nesla neko opravičilo za bolezen, saj 2 meseca naj ne bi bila v šoli...tisto opravičilo sem jim dala, da so prebrali, nato sem pa ga zraven njih vrgla v koš..čez par minut, pa so še hodteli enkrat videti.. takrat sem panično načela iskati po košu,..a nisem našla..... medtem ko sem po košu iskala je blo konec sanj...

..prosim za razlago ..

LP

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Kmalu boš potrebovala neke dokumente. Poišči jih pravočasno,da ne boš potem v stiski(verjetno si jih nekam založila) Poglej tam, kamor jih ne bi nikoli spravila. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>sanjala angela smrti, pa mi ni nič naredil ker sem bila med ta pridnimi :inocent: :O:

potem pa še ene zmedene reči, verjetno se podzavest čisti. v glavnem šla sem obiskat nekoga pa mi ni odprl, potem sem ga pa najdla v enem lokalu in je imel piercing na palcih in uhane xg:Dx

Čaka te neka preizkušnja(lahko znanja),katero ne veš če boš dobro opravila. Zaupaj vase in ne poslušaj nekoga, ki te bo želel prepričati,da se temu izogneš! x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...