Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Ponavadi to pomeni, da boš imela neke nenapovedane stroške, katerih ne boš preveč vesela! Žal! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

joj, jst sem pa danes sanju, kako sem delal pasti za podgane......... :eek: pri tem, sem se bal, da bi se past predhodno sprožila in bi me po prstih, vendar se ni, ker sem bil izjemno previden...............sanje so bile sive................

hvala za razlago......

to noč sem imela spet naval sanj... zanimajo pa me naslednje...

..z avtom sma se z mamo pripeljale pred blok...bila je tema..ta blok je imel nenormalno velika okna.... tako da se je vdel celotni prostir skozi okno ...zunaj je bila tema-noč.. 3 okna so bila razsvetlejna, ostala pa temna.... ni bilo zaves, tako da sem skozi eno okno sem videla kolegici, dvojčici...ki sta se pripravljali na nočni izhod.. in obe zelo zrihtani.....

...le kakšen pomen lahko ima to?????... prosim za razlago

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>joj, jst sem pa danes sanju, kako sem delal pasti za podgane......... :eek: pri tem, sem se bal, da bi se past predhodno sprožila in bi me po prstih, vendar se ni, ker sem bil izjemno previden...............sanje so bile sive................

Take sanje so v zvezi z nekim tvojim resničnim načrtom ali dejanjem. Morda pa te sanje opozarjajo, da ti v resničnem življenju nastavljajo past? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>hvala za razlago......

to noč sem imela spet naval sanj... zanimajo pa me naslednje...

..z avtom sma se z mamo pripeljale pred blok...bila je tema..ta blok je imel nenormalno velika okna.... tako da se je vdel celotni prostir skozi okno ...zunaj je bila tema-noč.. 3 okna so bila razsvetlejna, ostala pa temna....  ni bilo zaves, tako da sem skozi eno  okno sem videla kolegici, dvojčici...ki sta se pripravljali na nočni izhod.. in obe zelo zrihtani.....

...le kakšen pomen lahko ima to?????... prosim za razlago

Sanje v katerih gledaš skozi okno se verjetno nanašajo na tvoj odnos do nekoga ali njegovega ravnanja- ali pa seveda tvoje lastno ravnanje. Verjetno bi bilo potrebno raziskati še vrsto simbolov(lahko imaš tudi delni ali popačeni razgled na neko situacijo) Sanje zaslužijo resen razmislek, ker ti očitno nekaj kažejo in povdarjajo nekaj pomembnega! x:)x

HONORE DE BALZAC

ojla x;)x jaz sem imela pa danes naravnost grozne sanje :xx!: v njih sem bila prica samomoru ene punce (sploh ne vem, zakaj se je ubila), v sanjah sem bila popolnoma sokirana, ljudje okoli mene pa sploh niso reagirali :o|o: kaj mislis da take sanje pomenijo x?x lepo sredo ti zelim x:Xx
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Čeprav je pri samomoru še tako prisotna tendenca uničevanja, morda pomenijo zgolj opozorilo, da je neka tvoja trenutna akcija "samomorilska" ali pa, da moraš biti pripravljena na nekaj pomembnih sprememb v življenju. x:)x

HONORE DE BALZAC

No če boš imel srečo, bo pa v naslednjih že akcija! x:px x:Dx

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Čeprav je pri samomoru še tako prisotna tendenca uničevanja, morda pomenijo zgolj opozorilo, da je neka tvoja trenutna akcija "samomorilska" ali pa, da moraš biti pripravljena na nekaj pomembnih sprememb v življenju. x:)x

ja, je za razmislit tole :inocent: hvala Contesa :palec:

Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

contesa hvala....

...moje noči so podlne sanj,... to noč so izstopale tako "žive" sanje.. povedali so mi , da je nekdo umrl, takrat sem vedela kdo, sedja pa nimam pojma.....šla sem po stopnicah in v določenem nadstropju je blo že velik ljuci .....pogovarjali smo se o tej smrti in o tem , kdo bo na pogrebu nosil leterno, križ in kdo bo bral........nekdanja sošolka iz osnovne šole je samozavesno rekal, da bo ona prebrala in nesla leterno, ostalo pa je njej vseeno...

......prosim za razlago,... :inocent: :inocent:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Sanje o smrti sem že velikokrat opisovala. Pobrskaj malo nazaj, da se ne ponavljam! x:)x

HONORE DE BALZAC

včeraj sanjala, da sem flirtala in se potem lupčkala z ladom bizovičarjem!!! :eek: x:Dx sej se tko piše, voditelj s tlp?

kje sem ga najdla, pa nimam pojma, nimam posebnega odnosa do njega...

Poskusi realizirati stvar o kateri že dalj časa premišljuješ,mogoče je nastopil pravi čas! x:)x

HONORE DE BALZAC

Tokrat se mi je sanjalo, da sem iz kozarca pila sok. Toda še preden sem ga do konca spila sem opazila, da je v soku pajek, zato sem kozarec s pajkom lepo odstranila. Za pajka pa mislim, da ni bil več živ in zadeva mi ni delala slabih občutkov.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Malemu I. sem pripravljala posteljo na neki ploščadi na prostem

okrog ploščadi je bila napeta žica, kot nekakšen električni pastir :eek:

Kar dobro sva se štekala, v resnici je bil najin odnos dosti bolj zapleten.

Preden sem se odločila, ali naj mu dam lupčka za lahko noč,

so me zbudili.

<{POST_SNAPBACK}> :eek: danes sem sanjala, da bi naj bila pod mojo posteljo mrtva PODGANA

nisem je videla, samo vedela sem, da je tam  :xx!:

Kdo v resničnem življenju bi lahko bil podgana iz tvojih sanj? Se morda sama kdaj obnašaš kot podgana? Če si imela do nje v sanjah agresivne misli in občutke, te sanje pomirjajo,da imaš v resnici dovolj moči za spopad s svojo življensko situacijo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Tokrat se mi je sanjalo, da sem iz kozarca pila sok. Toda še preden sem ga do konca spila sem opazila, da je v soku pajek, zato sem kozarec s pajkom lepo odstranila. Za pajka pa mislim, da ni bil več živ in zadeva mi ni delala slabih občutkov.

Lahko je šlo za običajne sanje o pajkih, posebno , če te odbijajo tudi v resničnem življenju. Upri se temu strahu in se sooči z njim. Morda pa je ta pajek ponazarjal tebe samo, da v resnici nekomu nastavljaš nekakšno zanko. Samo v tem primeru ti ne bo uspelo, ker je bil pajek mrtev. Zato previdnost ne bo odveč! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Malemu I. sem pripravljala posteljo na neki ploščadi na prostem

okrog ploščadi je bila napeta žica, kot nekakšen električni pastir  :eek:

Kar dobro sva se štekala, v resnici je bil najin odnos dosti bolj zapleten.

Preden sem se odločila, ali naj mu dam lupčka za lahko noč,

so me zbudili.

Če se ti sanja o električni žici, gre mogoče za tvoj lasten opis. Toda pazi se visoke napetosti. Videz žice-zarjavela,bodičasta-je lahko pomenljiv in kaže na nevarnost ali zavrtost. Ker si bila znotraj ograje, to kaže na utesnjenost in ti preprečuje, da bi delala nekaj, kar bi rada!? Ali se počutiš fizično utesnjena ali morda ujeta v neprijeten odnos? x:)x

HONORE DE BALZAC

Hvala contesa!

Prva asociacija na podgano mi je gnus in odpor.

Sicer nekako sumim, koga je moja podzavest proglasila za podgano x:Dx , ampak se

mi vseeno zdi tole zelo pretirano od nje.

Ali pa predstavlja del mene, s katerim se ne morem sprijaznit, sem ga zato ubila v sebi, a je še zmeraj tam, latenten in me navdaja z odporom ... brrr x:Dx

Pojma nimam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...