contesa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ker si zabil gol, so sanje zelo verjetno potrditev nekega osebnega uspeha ali pa nakazujejo izjemno veliko zaupanje. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Danes sem imela namesto sanj kar grozljivko. Najprej vidim žensko, nato pa ji odrežejo glavo, noge in roke, vsa je bila popacana od krvi. Ampak potem se je sestavila po delih nazaj in celo nekaj govorila, cel masaker... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Zaradi neke tvoje reakcije in dejanja boš postavljena pod lupo in vsi bodo ugotavljali ali si ravnala pravilno ali napačno. Ti pa se boš preveč obremenjevala z njihovim mnenjem, namesto, da bi stala za svojimi dejanji! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Sploh nisem mogel verjeti od kod so se vzele moje današnje sanje, k sploh nisva v nbenem kontaktu. Mogoče njeno telepatsko darilo Fuuuuul so ble dobre sanje, nekaj res posebnega, brez seksa sam pa silno erotične .......in ona tak zlo posebna, divja, izzivalna, nagajiva je bla ........mah, ludnica. Saj ne vem, če naj povem o kom sem sanjal........je pa mal prej prišla gor, zato nism mogu, da ne bi napisal to. Res, zlo zlo posebne sanje.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Mick, to pomeni, da razmišljaš o njej, kljub temu, da nista v kontaktu! Sanje izražajo tvojo željo po realizaciji! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zaradi neke tvoje reakcije in dejanja boš postavljena pod lupo in vsi bodo ugotavljali ali si ravnala pravilno ali napačno. Ti pa se boš preveč obremenjevala z njihovim mnenjem, namesto, da bi stala za svojimi dejanji! Hvala Contesa :palec: Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mick, to pomeni, da razmišljaš o njej, kljub temu, da nista v kontaktu! Sanje izražajo tvojo željo po realizaciji! Zanimivo. Sam nisem tako razmišljal. Sama dogajanja v sanjah, bolje rečeno same sanje, pa so bile res nekaj posebnega. Tako mistično, skrivnostno in vznemirljivo je bilo. Sam menim, da pa je bila vsebina sanj tista, ki bi jo želel realizirati, doživeti, doživljati........ Ni bilo prvič, da sem sanjal o nekom iz lnf. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 današnje sanje - opazujem morje, spokojna, pred menoj se pojavi ogromen val, ampak res ogromen, vidim sliko, kakšno bo opustošenje, blato, mulj, vem, da morava z malo čimvišje, tečeva v hrib, v eno hišo in samo to razmišljam, da je potrebno čimvišje, pred menoj se pojavijo stopnice za na podstrešje, tam pa presenečenje - polno klobučkov, oblek, trakov iz prejšnjih časov, nove, popolnoma nove, veličastne...in kar naenkrat se zavem, da je val mimo, stečeva ven, ničesar, niti sledu, pogledam na levo, sivina, desno - umazanija... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Sanjal sem da bom dobil SMS, prijateljice, ne vem točno katere, da se ne more odločit med 4imi tipi, naj ji mal pogledam, al razmislim nevem kako točno, zjutraj pa sem dobil sms zares... ampak mal drugačen, pravzaprav je bil čudovit, ampak moja reakcija nanj je bila katastrofalna, očitno mi je tak usojeno... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>današnje sanje - opazujem morje, spokojna, pred menoj se pojavi ogromen val, ampak res ogromen, vidim sliko, kakšno bo opustošenje, blato, mulj, vem, da morava z malo čimvišje, tečeva v hrib, v eno hišo in samo to razmišljam, da je potrebno čimvišje, pred menoj se pojavijo stopnice za na podstrešje, tam pa presenečenje - polno klobučkov, oblek, trakov iz prejšnjih časov, nove, popolnoma nove, veličastne...in kar naenkrat se zavem, da je val mimo, stečeva ven, ničesar, niti sledu, pogledam na levo, sivina, desno - umazanija... Selene, pred teboj je nov list življenja. Vse grdo in slabo boš pustila za seboj in se podala v novo življenje.Sanje ti sporočajo,da kljub slabemu v preteklosti je še veliko lepega v prihodnosti. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanjal sem da bom dobil SMS, prijateljice, ne vem točno katere, da se ne more odločit med 4imi tipi, naj ji mal pogledam, al razmislim nevem kako točno, zjutraj pa sem dobil sms zares... ampak mal drugačen, pravzaprav je bil čudovit, ampak moja reakcija nanj je bila katastrofalna, očitno mi je tak usojeno... Nino,loči realnost od sanj. In če se zgodi kaj lepega in pozitivnega to sprejmi, ne pa premišljevat, kako boš to zakompliciral! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Danes sem sanjal, da sem diplomiral, pa fešto smo imeli, potem pa sm se zbudil :xx!: It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Ja pa še nekaj si govoril skoz Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Contesa, hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja pa še nekaj si govoril skoz Ja normalno, da sm govoril, če pa sm mel zagovor It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 x:Dx x:Xx (vsakemu enga ) Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Zadnje čase imam nočne more,... upam, da se bo to obdobje čimprej končalo, danes zjutraj še hujše kot včeri,... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Bela vrtnica, slabe sanje ali more nimajo vedno negativne razlage. Glej tako na to! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Jaz sem pa sanjal, da sem na dnu vodnjaka (globokega), ki pa je imel le toliko vode, da mi je segala do kolen! In vsake toliko časa se je spustila vrv z vedrom za vodo in ko sem pogledal gor, sem videl dve stari ženski (oziroma samo obraza), ki sta kramljali in se mi nasmihali! Ko pa sem zaklical na pomoč in naj mi pomagajo ven, se je ena samo prijazno nasmehnila in mi rekla; ti samo napolni vedro in bodi tiho!Moreče..... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Globok, temen, napolnjen z vodo, je zelo verjetno močan simbol tvoje podzavesti, najglobjih čustev.Vlečenje vode iz vodnjaka pomeni, da v življenju črpaš iz najglobjih čustvenih izvirov. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Meni se pa nič ne sanja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Ja, Sstane, kaj pa zdej? Js sm pa sanu dolgo peščeno plažo. Sm se sprehaju po njej, nakar se prpele moja lubica v črnem dvosedu in se odpele mal naprej kt da me ni opazla na čist prazni plaži pol se pa le ustav, me najprej mal grdo gleda,pol se pa zasmeje, js se usedm k njej in se odpeleva naprej. Ja, pa zlo lep vreme je bil, tik pred sončnim zahodom, brez oblakov, mirno morje,oglašanje galebov..... Kaj bi to pomenil? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Pred tabo je nek posel,ki ta ga bo uspelo zelo uspešno opraviti. S teboj sodelujoči ni najbolj zanesljiv, zato se zanesi samo nase in uspeh je tvoj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 men pa zadnje cajte neki hudo ena lunatka u sanje hod (pa de si astra naush kej domishljala ) 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. december 2004 Prijavi Deli 4. december 2004 Aakhut, verjetno veliko premišljuješ o njej, potem pa se ti prikrade še v sanje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts