Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aakhut, verjetno veliko premišljuješ o njej, potem pa se ti prikrade še v sanje! x:Dx

:vragec:

pa sej sm napisu de ne una ....ena druga....mlajsha....lepsha....bl fejst..... x:)x :inlove:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

pa sej sm napisu de ne una ....ena druga....mlajsha....lepsha....bl fejst..... x:)x  :inlove:

666 zlomkou....tralala

Pa sej Astra je mlajsha.......lepsha......bl fejst! x;)x A ne de je, Sstane?? xDDx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Tokrat se mi je sanjalo o pokojni babici, da je dala dojenčka očetu (ampak že dolgo nazaj), potem pa je oče spustil dojenčka na tla in jaz sem prihitela tja zraven in ga vzela v smislu, da bom zanj skrbela.

V drugem delu sem imela sobo v razkošnem hotelu in v tretjem sva šli s kolegico na morje,... dobile sva neke poceni sobe ob mostu in vsaka je imela svoj umivalnik, ki pa sta si bila popolnoma enaka. Najprej sva obe umivali umivalnika, na koncu sva pa ugotovile, da imata oba na istem mestu zeleno piko.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Pred tabo je nek posel,ki ta ga bo uspelo zelo uspešno opraviti. S teboj sodelujoči ni najbolj zanesljiv, zato se zanesi samo nase in uspeh je tvoj! x:)x

Matr :eek: tole pa čist tko! :palec: Pol morm partnerja skenslat, je že narjen! x:Dx

Hvala! x:)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Men se je pa dons ful dobro sanjalo, odstekano... Po dolgem cajtu spet promet, le da sem bila s kolesom... Sla sem nekak na morje al kaj tacga in znasla sem se nenadoma kot na ogromni avtocesti, na ogromnem kriziscu, da sem se pomislila, joj a lohk tu sploh s kolesom, pa potem opazim, da je tako super oznaceno, ne vem ce niso bile celo puscice, vse je bilo urejeno, nekako kot na kaksni sliki v ucbeniku za solo voznje. :)

In potem sem ko sem to videla, kar pogumno sla po teh smerokazih in se spomnim, da sem zavijala levo in sem zelo lahkotno pol zavila...

Pot je bila kar navzgor, kar zoprno za s kolesom, sme pomislila, a ko sem sla in so tiste oznake se pojavile, je bilo cisto lahko gonit.

... pa se en insertek... bila sem v neki koci, povsod je bilo okoli ful snega, zameteno, shtala v bistvu, a direkt samo potka do bajte je bila cista, kot nekaksen 'kanjoncek' sredi snega, koscek zemlje in narave znotraj vse tiste beline. da sem pomislila, o, kul, a daj nehaj, tocno takole je hecno zapadlo al kaj... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zivjo x:Ix men se je pa danes sanjalo, da sem bila noseca, vendar nikakor nisem mogla ugotoviti kdo je oce :inocent: zato sem bila cele sanje ful zivcna in se zbudila prav slabe volje :xx!: kr neki...
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

Hm, nekaj zori v tebi, pa se ne znas opredelit, al pa hoces nekak skenslat en motec dejavnik, pa ga ne vidis dobro, sam slutis? :inocent:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, zelo mogoce, da je kej takega :o|o: bo treba mal razmislit :unsure:
Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO

saj bo kdo se kaj povedal morda... najbrz, skoraj ziher...

meni je sam padla asociacija, ko sem zagledala, pa ko sem bila glih na broju, 'zasilno', x;)x

Tako da - to ni merodajno, nisem nikakrsen expert, imam prav posebno mnenje o sanjah&Co, sam kdo bi iskal komentarje, jaz pa nisem v stosu spet razlagat...

Skratka, pac, ena asociacija. :palec:

Picasso

lepo, da si se odzvala x;)x meni je vse skupi precej logicno, tako, da je povsem mogoce, da imas prav x;)x hvala xokkx

Mene pa zanima ali je možno da kraj kjer spimo povzorča določene sanje. Dostikrat ko kam grem sanjam izjemno pomešanje, grozne, zmedene in utrujajoče sanje. :o|o:

Ali je mogoče to zaradi tega ker nisem v svoji postelji, ker se mogoče ne počutim najbolj varno ali kraj sploh nima vpliva na sanje? xrolleyesx

Hvala!

Že od mnogih sem slišal da so sanjali kako so varali parterja ali pa kako jih je partner varal? Je to mogoče kakšna bojazen, čustvena prevara, ljubosumje, dolgočasje monotonost, mogoče samozavest? A kdo ve? Contesa kaj ti misliš?
Ja sam ka mali pao s lipe

Hm, po moje je dost že to, da čist neobremenjeno pomisliš na seks 1x na dan...

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

<{POST_SNAPBACK}>Men se je pa dons ful dobro sanjalo, odstekano... Po dolgem cajtu spet promet, le da sem bila s kolesom... Sla sem nekak na morje al  kaj tacga in znasla sem se nenadoma kot na ogromni avtocesti, na ogromnem kriziscu, da sem se pomislila, joj a lohk tu sploh s kolesom, pa potem opazim, da je tako super oznaceno, ne vem ce niso bile celo puscice, vse je bilo urejeno, nekako kot na kaksni sliki v ucbeniku za solo voznje. :)

In potem sem ko sem to videla, kar pogumno sla po teh smerokazih in se spomnim, da sem zavijala levo in sem zelo lahkotno pol zavila...

Pot je bila kar navzgor, kar zoprno za s kolesom, sme pomislila, a ko sem sla in so tiste oznake se pojavile, je bilo cisto lahko gonit.

... pa se en insertek... bila sem v neki koci, povsod je bilo okoli ful snega, zameteno, shtala v bistvu, a direkt samo potka do bajte je bila cista, kot nekaksen 'kanjoncek' sredi snega, koscek zemlje in narave znotraj vse tiste beline. da sem pomislila, o, kul, a daj nehaj, tocno takole je hecno zapadlo al kaj... xDDx

Želiš si uresničiti nekaj, kar še nisi povedala na glas, zaenkrat o tem samo premišljuješ. Vendar vse govori v prid tega projekta. Pred teboj se zarisuje pot, po kateri moraš in čeprav se vzpenjaš, točno poznaš pot in svoj cilj.Zato ne bo problema, ko boš enkrat začela.Načrt imaš v mislih že izrisan.

Kar se tiče ozke poti do hiše,pomeni, da te mnogi ne bodo razumeli,stali bodo ob strani, pa ne v smislu ovire,podpore pa tudi ne. Ampak pot je jasna in čista,cilj pa že na dlani, ne glede na ostale dejavnike. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Mene pa zanima ali je možno da kraj kjer spimo povzorča določene sanje. Dostikrat ko kam grem sanjam izjemno pomešanje, grozne, zmedene in utrujajoče sanje. :o|o:

Ali je mogoče to zaradi tega ker nisem v svoji postelji, ker se mogoče ne počutim najbolj varno ali kraj sploh nima vpliva na sanje? xrolleyesx

Hvala!

Kraj ima lahko vpliv na naše sanje, sploh če si čustveno bolj občutljiva oseba. Fino je, da si zapomnimo sanje, ki jih sanjamo,ko prvič spimo nekje drugje. Ponavadi se uresničijo! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Že od mnogih sem slišal da so sanjali kako so varali parterja ali pa kako jih je partner varal? Je to mogoče kakšna bojazen, čustvena prevara, ljubosumje, dolgočasje monotonost, mogoče samozavest? A kdo ve? Contesa kaj ti misliš?

Take sanje lahko nakazujejo, da v budnem življenju nekoga varaš ali pa si iščeš najlažjo pot iz težavnega položaja. Morda izkoriščaš prednost pred drugimi tako, da sebi v prid izrabljaš njihove težave. Morda pa v podzavesti sumiš, da nekdo vara tebe- v tem primeru so sanje lahko uporabno opozorilo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Contesa: Take sanje lahko nakazujejo, da v budnem življenju nekoga varaš ali pa si iščeš najlažjo pot iz težavnega položaja. Morda izkoriščaš prednost pred drugimi tako, da sebi v prid izrabljaš njihove težave. Morda pa v podzavesti sumiš, da nekdo vara tebe- v tem primeru so sanje lahko uporabno opozorilo!

Ahaa gre za opozorilne sanje? Samo najbrž ni nujno da gre za prevaro v klasičnem stilu, mogoče kakšno prikrivanje nečesa (ni nujno drug ljubček ali ljubica x:Dx ), kaj pa vem bolezen, finančna stiska, čustvena zadržanost, nezaupljivost, mogoče da je partner obremenjen s kakšnimi zadevami iz preteklosti.???

Ja sam ka mali pao s lipe

Hojla, sicer spet kar dobro spim (v tednu pre polno luno me je dajala totalna nespečnost) ampak sem danes ponoči sanjala ful bad sanje, ki mi sicer niso pustile neprijetnega občutka, ampak čudenje.

In sicer, sanjala sem , da sem ubila svojo mamo! :xx!: Grozno. V sanjah je bila že stara ženica, kar v resnici ni. Jaz sem se delala da spim v svoji postelji in sem imela v roki nož. Ona je stopila v mojo sobo, jaz tudi vstanem, in ko je ona pogledala skoti okno sem jo jaz zabodla, ojej :xx!: ! In potem je počasi umrla. Ampak ptem mi je v moji sanjski osebi šlo skozi glavo, da nisem prav storila, da tudi če je nekdo bolan (kar moja mama v realnosti ni, upam no) mora umret ko pride njegov oz. njen čas in da to kar sem naredila ni bilo dobro. Zdaj ko pišem mi je prav skeri…

in potem še en odlomek današnje "sanjske" noči – da imam umetne zobe in mi jih zobozdravnica ni dobro naredila ker se mi ta sprednji hočejo ven odlomit, ampak sem jih nekako nazaj spravila in bila kako previdna da počakam do obiska pri zobozdravniku. Te sanje so bile take fuj, ker sem prav vidla kri v ustih.

Kaj to pomeni? Mamo mam ful rada in se tud d best razumemo…

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Kar se zob tiče pomeni ponavadi nesrečo ali smrt,vsaj v takem kontekstu kot si napisala.

Kar se tiče umora, pa želiš v resničnem življenju nekaj odstraniti.To je lahko odnos ali pa značajska poteza, ki je ne maraš. Oseba, ki si jo umorila je morda ključ za odgovor, česa se moraš znebiti v resničnem življenju. Simbol smrti v sanjah daje povdarek na spremembi, ki jo moraš narediti. x:)x

HONORE DE BALZAC

Sprememba bivališča - to 100%. Rada bi že šla na svoje in to je smiselno v povezavi s sanjami, pretrgati popkovino, ki me veže na dom, verjetno.

Nesreča :xx!: upam da ne bo kaj groznega.

Hvala Contesa! x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Ojla vsem,

danes imela grozne sanje. Mi lahko prosim kdo razloži pomen.

Vlomilec oblečen v črno ( ga videla) vlamlja v moje stanovanje skozi vrata.

Ker se pripravljam da uredim nekatere stvari zvezi stanovanja sem miselno zelo prisotna. Ima to kakšen pomen?

Hvala!

Lep dan!

Jaz si pa ne znam razložiti sanj izpred par dni.

Sanjala sem, da je umrl moj bivši (oče od moje hčerke). Za smrt so mi povedali njegovi prijatelji šele po pogrebu. Povedali so mi tudi, da je naredil samomor. Počutila sem se zelo slabo, ker nisem bila na pogrebu (ker se nisem poslovila), poleg tega pa me je mučilo vprašanje, zakaj je sploh naredil samomor. Nihče mi ni znal tega pojasniti. Ko pa sem se tako pri sebi spraševala, zakaj neki je naredil samomor, sem nekako prišla v stik z njim (ne vem kako, kar pojavil se mi je pred oči) in mi rekel: "Nisi ti nič kriva za to, da sem naredil samomor..."

Potem sem se hvalabogu zbudila iz teh morastih sanj, ampak ni mi jasno, kaj bi lahko te sanje pomenile. Mi jih zna kdo razložiti? Contesaaaa, please! x:)x

Sem pa slišala, da če sanjaš, da nekdo, ki je še živ, umre, mu "podaljšaš življenje". :vio:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...