contesa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ojla vsem, danes imela grozne sanje. Mi lahko prosim kdo razloži pomen. Vlomilec oblečen v črno ( ga videla) vlamlja v moje stanovanje skozi vrata. Ker se pripravljam da uredim nekatere stvari zvezi stanovanja sem miselno zelo prisotna. Ima to kakšen pomen? Hvala! Lep dan! Preveri kako dobro je zavarovan tvoj dom. Po drugi strani pa ti mogoče sanje govorijo, da jemlješ preveč od drugih ali pa obratno. Kaj bi lahko izgubila? Je v sanjah nastopal še kdo? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si pa ne znam razložiti sanj izpred par dni. Sanjala sem, da je umrl moj bivši (oče od moje hčerke). Za smrt so mi povedali njegovi prijatelji šele po pogrebu. Povedali so mi tudi, da je naredil samomor. Počutila sem se zelo slabo, ker nisem bila na pogrebu (ker se nisem poslovila), poleg tega pa me je mučilo vprašanje, zakaj je sploh naredil samomor. Nihče mi ni znal tega pojasniti. Ko pa sem se tako pri sebi spraševala, zakaj neki je naredil samomor, sem nekako prišla v stik z njim (ne vem kako, kar pojavil se mi je pred oči) in mi rekel: "Nisi ti nič kriva za to, da sem naredil samomor..." Potem sem se hvalabogu zbudila iz teh morastih sanj, ampak ni mi jasno, kaj bi lahko te sanje pomenile. Mi jih zna kdo razložiti? Contesaaaa, please! Sem pa slišala, da če sanjaš, da nekdo, ki je še živ, umre, mu "podaljšaš življenje". Čeprav je v takih sanjah še kako prisotna tendenca samouničevanja, pa za take sanje nikakor ni nujno,da se oseba res ubije, morda so zgolj opozorilo, da je neka njegova trenutna akcija samomorilska ali pa, da mora biti pripravljen narediti nekaj pomembnih sprememb v življenju. Pomenijo pa seveda tudi preobrat zate, Tamara. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Jaz sem pa danes sanjala Natrixa ...da je prišel v mb...in me silil, da grem z njim na eno goro na planinski izlet...men pa niti malo ni bilo do tega...on je pa kar vztrajal... in mi ponujal planinske čevlje, pa okrepčila je imel s seboj... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Predvidevam torej, da se nisi vzpela nanjo, torej te sanje opozarjajo na bližajoče obveznosti in naloge v zvezi s tvojimi cilji. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 No, pa bom nekje zacela ...sem se vedno samo mimogrede ustavila na tej strani - danes pa sem se prijavila - torej sem vsa zelena in se bom sele pricela pojavljati tu gor ...SANJE...moja priljubljena tema in misticna obenem...Najlepse si jih zna res razloziti vsak sam...z veliko angaziranosti seveda...vcasih pa vendarle naletis na nemogoco analizi...To noc sem sanjala, da sem tankala svoj avto in gorivo je, ko je bil tank ze poln teklo cez...nekaj malega ga je steklo cet in mene je bilo strah, da ne bo kaj narobe...hmmmm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Sanjala sem, da me je poklical tip, ki ga že nekaj časa skušam zradirati iz svoje glave.....U glavnem, me je poklical in potem prekinil...in sem ga klicala nazaj. Potem me je okregal, zakaj ga nič ne pokličem. Da jest lepo uživam, na njega se pa sploh ne spomnim... je še rekel, če nisem razumela grožnje... odsekano pasjo glavo pred hišo. In sem se res spomnila, da je bila pred hišo ena pasja glava... Ni mi pa bilo jasno... kakšna grožnja.... Kaj bi to pomenilo? Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Mistique! Kakšen je siceršnji odnos do psov in sploh teh dveh pasem? Se jih bojiš? Realni strah se namreč velikokrat prenese v našo podzavest. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Leilania, mogoče se počutiš krivo za kaj v vajinem odnosu, četudi v resnici nisi bila. Dovolj je, da na to pomisliš ali se sprašuješ in sanje so tukaj. Mogoče je tudi, da je ostalo preveč neizgovorjenega med vama. Pogovor vedno pomaga. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To noc sem sanjala, da sem tankala svoj avto in gorivo je, ko je bil tank ze poln teklo cez...nekaj malega ga je steklo cet in mene je bilo strah, da ne bo kaj narobe...hmmmm... Tvoje reakcije so včasih preveč burne in čustvene, ko pa želiš stvar potlačiti, je ponavadi še slabše. Poskusi kontrolirat strasti in najprej premisli, potem ukrepaj. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Contesa, tnx Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Danes se mi je sanjalo, da smo šli po očeta v bolnico in potem sem morala pospraviti za njim iz omaric. Iz dveh majhnih omaric sem dobila tri velike škatle,... okoli postelje je bilo polno ljudi, potem pa je on prišel nazaj do mene in rekel, da ne bo šlo vse v avto, jaz pa sem rekla, da bo, ker mamo 3 avte. V drugem delu pa pride ženska z ulice do mene in reče, če kupim 3 krompirčke, pa sem jih. Takrat ko sem plačevala mi je padelo del denarja ven. V tem času pa pride tretji in vzame krompirček. Ko sem nato pogledala kje je preostali denar ga ni bilo več. Takrat pa mi je natakar rekel, da mi je medtem, ko sem plačevala tisti tretji izmaknil denar in on ga je potem izmaknil njemu in ga dal pod en listek ter mi ga vrnil. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 V sanjah se ti kar naprej izrisuje število tri. Pomeni, da ima to število nek posebn pomen,lahko pomeni tretjo uro, datum tretji ali pa samo, da boš nekje tretja zapovrstjo. Opazuj okolico in dejanja drugih, posebej bodi pozorno, če se to število pojavi tudi v realnosti,saj ti nekaj sporoča! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 kaj se jaz spomnim danes iz sanj, občutek pripadnosti nekomu, izpoved čustev te osebe, velik prostor, kamor naj bi selili določene zadeve, ta prostor je imel modre stene, tega se full spomnim, pravzaprav zaradi te modrine tule sedajle "klobasam", pogeld nanje mi je dajal eno potrditev... aja bilo je na podstrešju, vem, ker sem gledala navzdol...ma skoz ena podstrešja sanjam... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pomeni, da ima to število nek posebn pomen,lahko pomeni tretjo uro, datum tretji ali pa samo, da boš nekje tretja zapovrstjo. Hvala Contesa Zaenkrat nimam še nobene asociacije, sporočim, ko se pojavi,... Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Se ljubila danes v sanjah.... Ne vem, s kom, obraza nisem videla, ampak energija mi je bila pa tako domača... Pa še to se spomnim... da je bil ob eni ženski, fizično.... povsod drugje pa z mano... pa tudi fizično občasno in sva vedela, da bova enkrat drug ob drugem ... popolnoma... Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 V čvekarijah so me spodili sem.. Znova:Občasno imam v sanjah srečanja z nezemljani oz vesoljci Ti stiki so dokaj mučni, ker se jih nekako bojim, včasih jih poskušam ubit, včasih utečem.. hehe vse živo. Kako bi vi to interpretirali? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Se ljubila danes v sanjah.... Ne vem, s kom, obraza nisem videla, ampak energija mi je bila pa tako domača... Pa še to se spomnim... da je bil ob eni ženski, fizično.... povsod drugje pa z mano... pa tudi fizično občasno in sva vedela, da bova enkrat drug ob drugem ... popolnoma... Sončna Sanje so lahko odraz želje po izpolnitvi ljubezni ali pa kažipot za naprej. Lahko pa je to namig, da imej sama sebe malo raje. Če imaš lastnosti, ki ti niso všeč, pomisli, kako bi jih malo izboljšala. S pomočjo drugih simbolov v sanjah boš odkrila pravi pomen ljubezni, ki ga je zelo težko razložiti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V čvekarijah so me spodili sem.. Znova:Občasno imam v sanjah srečanja z nezemljani oz vesoljci Ti stiki so dokaj mučni, ker se jih nekako bojim, včasih jih poskušam ubit, včasih utečem.. hehe vse živo. Kako bi vi to interpretirali? Morda v resnici potrebuješ samo malo več prostora, dejanskega ali psihičnega-morda prostor v nekem tvojem odnosu. Če si bil sam in prestrašen, si morda tudi v resnici trenutno osamljen, ali pa si izgubil občutek za smer v življenju. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>kaj se jaz spomnim danes iz sanj, občutek pripadnosti nekomu, izpoved čustev te osebe, velik prostor, kamor naj bi selili določene zadeve, ta prostor je imel modre stene, tega se full spomnim, pravzaprav zaradi te modrine tule sedajle "klobasam", pogeld nanje mi je dajal eno potrditev... aja bilo je na podstrešju, vem, ker sem gledala navzdol...ma skoz ena podstrešja sanjam... Z modro barvo so od nekdaj povezovali notranjo duhovitost, pravico, resnico, intelekt, mir, krepost, plemenitost, pobožnost. Zato je tudi znak zvestobe, vere in večnosti. Sanje v katerih modra prevladuje, spodbujajo k umirjanju, sproščanju in večjemu razmišljanju! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanje so lahko odraz želje po izpolnitvi ljubezni ali pa kažipot za naprej. Lahko pa je to namig, da imej sama sebe malo raje. Če imaš lastnosti, ki ti niso všeč, pomisli, kako bi jih malo izboljšala. S pomočjo drugih simbolov v sanjah boš odkrila pravi pomen ljubezni, ki ga je zelo težko razložiti! Zapik. Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 sanjala sem, da sem likala, pred hiso (hisa moje none je bila, kjer sem prezivela otrostvo in kamor hodim, kadar grem domov) ogromno enega materijala, skupaj s svojim mozem (ki ga sicer nimam, niti nisem v sanjah videla njegovega obraza). no, sva likala, nakar se je pripravljalo na neko ogromno hudo nevihto, grmelo in treskalo, zelo dramaticno, skoraj filmsko.sva spakirala in sla noter, on je hodil pred mano po cesti, jaz pa pogledam gor in vidim roza prasicke in krave v zraku (?!) kot v ameriskih filmih, spet, ko tornado dvigne zivali in jih nekje drugje odlozi. so plavali v zraku, jaz sem se cudila, ampak nihce drug ni opazil, oz. ni reagiral. so bili pa zivi, nic narobe drugace z njimi...nore sanje! Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Danes se mi je pa sanjalo, da sem iskala neko pot, ker sem sledila smerokazom, podzavestno sem vedela, kateri je pravi. V bistvu sem prodala stanovanje in si kupila novega, pa še cel kup denarja mi je ostalo. Nekaj mi je vzel posrednik, nato pa so me opazovali, ker so me hoteli oropati, vendar sem imela na drugi strani zaščitnike, ki so me tudi opazovali, da bi me zaščitili. Nato pa se dva tatova prikradeta na stopnišče a ju varnostnik prestreže in zaslišim streljanje. Grem gledat kaj se dogaja na stopnišču in vidim mrtvega varnostnika in ranjena tatova oba v nogo, ki sta odhajala. Pogledam ju in rečem, umrla bosta, ker sta morilca in v tistem hipu sta se mrtva zgrudila po tleh. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misko 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Morda v resnici potrebuješ samo malo več prostora, dejanskega ali psihičnega-morda prostor v nekem tvojem odnosu. Če si bil sam in prestrašen, si morda tudi v resnici trenutno osamljen, ali pa si izgubil občutek za smer v življenju. Hvala, zna biti vse skupaj. Najprej se moram otresti preveč dela in se osredotočiti na bistvene stvari.Bom probal.. samo se bojim, da se bodo še kdaj pojavili Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sanjala sem, da sem likala, pred hiso (hisa moje none je bila, kjer sem prezivela otrostvo in kamor hodim, kadar grem domov) ogromno enega materijala, skupaj s svojim mozem (ki ga sicer nimam, niti nisem v sanjah videla njegovega obraza). no, sva likala, nakar se je pripravljalo na neko ogromno hudo nevihto, grmelo in treskalo, zelo dramaticno, skoraj filmsko.sva spakirala in sla noter, on je hodil pred mano po cesti, jaz pa pogledam gor in vidim roza prasicke in krave v zraku (?!) kot v ameriskih filmih, spet, ko tornado dvigne zivali in jih nekje drugje odlozi. so plavali v zraku, jaz sem se cudila, ampak nihce drug ni opazil, oz. ni reagiral. so bili pa zivi, nic narobe drugace z njimi...nore sanje! Tvoje sanje so znak, da res samo nebo predstavlja mejo za neko tvojo trenutno zamisel, morda sanje kažejo na to, da bi morala bolj odpreti svojo osebnost in pustiti, da se stvari odvijajo bolj same od sebe. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Danes se mi je pa sanjalo, da sem iskala neko pot, ker sem sledila smerokazom, podzavestno sem vedela, kateri je pravi. V bistvu sem prodala stanovanje in si kupila novega, pa še cel kup denarja mi je ostalo. Nekaj mi je vzel posrednik, nato pa so me opazovali, ker so me hoteli oropati, vendar sem imela na drugi strani zaščitnike, ki so me tudi opazovali, da bi me zaščitili. Nato pa se dva tatova prikradeta na stopnišče a ju varnostnik prestreže in zaslišim streljanje. Grem gledat kaj se dogaja na stopnišču in vidim mrtvega varnostnika in ranjena tatova oba v nogo, ki sta odhajala. Pogledam ju in rečem, umrla bosta, ker sta morilca in v tistem hipu sta se mrtva zgrudila po tleh. Nečesa te je v realnosti zelo strah. To je lahko strah pred osamljenostjo ali pa strah, da bi ostala brez materialnih dobrin. Praviš, da si vedela, da si ubrala pravo pot. Drži se je tudi v budnem stanju in strahove lahko pustiš nekje daleč zadaj, ker zate ne bodo več obstajali. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts