Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nečesa te je v realnosti zelo strah. To je lahko strah pred osamljenostjo ali pa strah, da bi ostala brez materialnih dobrin. Praviš, da si vedela, da si ubrala pravo pot. Drži se je tudi v budnem stanju in strahove lahko pustiš nekje daleč zadaj, ker zate ne bodo več obstajali. x:)x

Hvala za razlago :palec:

Drži ja.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Čeprav je v takih sanjah še kako prisotna tendenca samouničevanja, pa za take sanje nikakor ni nujno,da se oseba res ubije, morda so zgolj opozorilo, da je neka njegova trenutna akcija samomorilska ali pa, da mora biti pripravljen narediti nekaj pomembnih sprememb v življenju. Pomenijo pa seveda tudi preobrat zate, Tamara. x:)x

Contesa, malo z zamudo, ampak vseeno: HVALA ZA ODGOVOR! x:)x

Sem čisto pozabila, da sem tukaj spraševala za razlago sanj, zato sem šele danes opazila tvoj odgovor. x8Dx

Ja, smrt najbrž ne pomeni vedno samo smrt, ampak tudi konec nečesa - česarkoli, ....ali pa, kot praviš ti, preobrat. No, upam, da na dobro. x^x x;)x

<{POST_SNAPBACK}>sanjala eno frendico iz predfaksovskih dni, s katero se več *ne poznava*, tako da so mi bile te sanje popolnoma odveč :o|o:

Očitno vseeno kdaj pomisliš nanjo,ljudi ne sanjamo kar slučajno. Lahko pa jo boš nepričakovano srečala! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Js pa sanju Aiwico, zlo konkretn, morm rečt! x:px  x:Dx  Mi je blo ornk vroče k sm se zbudu! x:Dx

To lahko pomeni dvoje-ali delaš to preveč in potem še sanjaš o tem ali pa premalo! x:)x :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

huhu :P js sem sanjal nekaj v zvezi s tem da bom pozen :D da sem vstal šele ob 9.40 :D kar pa ni tolk slabo :P ampak :D :D kot vidim bom res pozen že letim....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>To lahko pomeni dvoje-ali delaš to preveč in potem še sanjaš o tem ali pa premalo! x:)x  :vragec:

al pa še tatretje... Aiwa je sanjska ženska in jo maš lahk le v sanjah...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>hm.

dans čudne sanje sanjau.

kača pičila mamo, pol iskali kačo in jo našli, skupaj smo ju odpeljali v bolnico...

pol zvem da sem dobil novo službo, ampak nisem mogel sprejet ker bi moral že naslednji dan it delat :blink:

Kača predstavlja neko mamino prijateljico ali znanko s katero sta si zelo blizu. Ugriz v tem primeru pomeni, da jo bo izneverila v neki stvari in to bo izredno prizadelo tvojo mamo. Obetajo se ti pozitivne spremembe(kar se tiče sanj o službi) x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>samo to vem, da sem imela spet čustvene sanje, da je bila zraven kri in rdeča barva, ki e je razlila...ampak zbudila sem se ko ovela cunja

Selene, pomen rdeče barve sem že opisovala, če se ti da malo poiskati. Če ne boš našla povej, pa bom napisala še enkrat! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>al pa še tatretje... Aiwa je sanjska ženska in jo maš lahk le v sanjah...

Moje sožalje,Nino! x;)x x:Dx

Aiwica je cukr! x:Xx Cukre pa morš uživat, da ne zgubijo na kvaliteti! x:px x:Dx

A ne Aiwica, lubica moja! x:px x:Xx (sam replika, naprej grem pa v čvekarije) x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Contesa bom preverila, hvala xsrcx

danes sem se pa v sanjah selila, vem, da sva cunje ven iz omar pobirala v neravno prijetnem vzdušju in sem razmišljala če ne bi bilo bolje, da se selim z malo drugam... zanimivo tole

pa ena starejša neprijatena ženska se je v sanjah pojavljala, samo to niso bile iste sanje..

Spremembe, ki si jih dolgo pričakovala so že zelo blizu! Kdo je bila ženska, ki se je pojavljala v sanjah? Jo poznaš? Bodi pozorna, če jo vidiš v realnosti! x:)x

HONORE DE BALZAC

vse kar se spomnim od sanj je to, da je nekdo premaknil moj službeni monitor...pol sem pa v sanjah pomislila, da ga bom morala postavit nazaj na svoje mesto, drugač bo vsak videl, kdaj grem na lnf mal pogledat... :o|o:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Preveri zaščito računalnika(antivirusni program in spremeni gesla za dostop) x:)x

HONORE DE BALZAC

hvala :palec:

sam službenega gesla ne morem spreminjat, ker je to v domeni "serviserjev"...heh, upam, da mamo dober antivirusni program za celo mrežo...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Danes sanjala molje. :eek: (Jih sicer nimamo oz. že dolgo nisem nobenega vidla v stanovanju.) No, pa sem mislila, da so se v mojem čokolešniku zaredili in sem vrgla vrečo stran. :V: x:Dx Potem pa smo po stanovanju ploskali da bi se jih znebili.

Conti, lušna ikonca! x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Koje sanje sm dans mel. Na kratko nekak tak. Z dvema tipom smo šli do enega sumljivega moškega, ki se je ukvarjal s paranormalnimi pojavi. Mi smo mu želeli pokazati nenavadne drevesne vejice (recimo ducat vejic). Navzven niso bile nič posebnega, sam imele so neko nerazložljivo moč, ki pa je neznam opisat, a smo se znašli pri tem tipu, da ga o tem povprašamo. Pa pride model dol, vzame vejice pa eneega kolega vzame k sebi in gresta v stanovanje. Midva z drugim pa čakava doli. Tisti tip je bil sicer dober, ampak kaj se je zgodilo, naenkrat prideta dol, mislim, da sva med tem časom izgubila za nekaj časa zavest in občutek za čas. Potem, prideta modela dol pred vhod in obadva sta postala bogova, pa ne da sta navzven izgledala tako, vendar po božjih sposobnostih. Midva, ki sva pa bila pred vrati pa sva tudi dobila neke nadnaravne sposobnosti, ki pa niso bile tako izrazite kot pri njijudveh. Takšna mala polbogova sva ratala. Potem so še sanje šle naprej, sam se specifično ne spomnim kaj je bilo naprej, morda samo to, da sem se zaljubil v punco, ki pa je bila na horsu in jo je eden od tistih pubecev (bogov) pozdravil v trenutku... vem tudi, da sta v njih bila tudi Kirsten Dunst in Ethan Hawke (he he, kje sta se mi tadva vzela nimam pojma). Kul in malce spooky sanje x:Dx
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Danes sanjala molje. :eek: (Jih sicer nimamo oz. že dolgo nisem nobenega vidla v stanovanju.) No, pa sem mislila, da so se v mojem čokolešniku zaredili in sem vrgla vrečo stran. :V:  x:Dx Potem pa smo po stanovanju ploskali da bi se jih znebili.

Conti, lušna ikonca! x;)x

Ker ste v sanjah ploskali, je tu namig na roko ali roke, ki ti bodo v pomoč ali pa imaš kaj pomembnega pri sebi! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Koje sanje sm dans mel. Na kratko nekak tak. Z dvema tipom smo šli do enega sumljivega moškega, ki se je ukvarjal s paranormalnimi pojavi. Mi smo mu želeli pokazati nenavadne drevesne vejice (recimo ducat vejic). Navzven niso bile nič posebnega, sam imele so neko nerazložljivo moč, ki pa je neznam opisat, a smo se znašli pri tem tipu, da ga o tem povprašamo. Pa pride model dol, vzame vejice pa eneega kolega vzame k sebi in gresta v stanovanje. Midva z drugim pa čakava doli. Tisti tip je bil sicer dober, ampak kaj se je zgodilo, naenkrat prideta dol, mislim, da sva med tem časom izgubila za nekaj časa zavest in občutek za čas. Potem, prideta modela dol pred vhod in obadva sta postala bogova, pa ne da sta navzven izgledala tako, vendar po božjih sposobnostih. Midva, ki sva pa bila pred vrati pa sva tudi dobila neke nadnaravne sposobnosti, ki pa niso bile tako izrazite kot pri njijudveh. Takšna mala polbogova sva ratala. Potem so še sanje šle naprej, sam se specifično ne spomnim kaj je bilo naprej, morda samo to, da sem se zaljubil v punco, ki pa je bila na horsu in jo je eden od tistih pubecev (bogov) pozdravil v trenutku... vem tudi, da sta v njih bila tudi Kirsten Dunst  in Ethan Hawke (he he, kje sta se mi tadva vzela nimam pojma). Kul in malce spooky sanje x:Dx

Verjetno si gledal kakšen tak film ali kaj podobnega,da je v tebi zbudilo takšne sanje.

Drugače pa sanje v katerih "igraš boga" pomenijo trmoglavost in nečimrnost. Vedi pa, da je igranje boga vedno močno nevarno početje, posebno če se tiče tudi drugih ljudi! x:)x

HONORE DE BALZAC

THX Contesa. No, v bistvu, jaz nisem bil bog, imel sem samo neke nadnaravne sposobnosti (npr.: telekineza x:)x ), bogova sta bila druga dava. Polbog ali ne, smo pa bili do drugih dobri in smo pomagali ljudem iz težav. Bolj kot na bogove, pa mislim, da se simbolika nanaša na tiste vejice. x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...