Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Mogoče kot podaljšana roka pravice! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Prosim, naj bi kdo razloži kaj pomenijo tele sanje: s fantom sva bila v »intimnem položaju« in ker so mi lasje silili v usta(kot ponavadi) sem si jih začela odstranjevati in teh las je bilo kar več in več, ti lasje so bili taki, kot bi jih s tal pobrala pri frizerju. In kar naenkrat jih je bilo toliko, da sem začela kašljati in se daviti in ko sem močno zakašljala mi je iz ust priletela približno 10 cm velika žival-živa-podobna je bila raku (škampu), le da ta ni imel klešč in take »glave«, bil je v bistvu malo večji škampov repek in bil je popolnoma črn. Spomnim se samo še tega, da me je bilo groza, ko sem pomislila, da je ta žival živela v mojem telesu.

Meni se je pa tokrat sanjalo, da sem se vozila z avtom, pol sem si pa sposodila en motor in šla z njim naprej po hribu navzgor,... sam pol mi je blo čudn, ker motor ni bil moj, zato sem se ustavila in kar naenkrat se pojavi ogromno os in v cesti ena sama majna luknjica v katero je šla polosa, polčebela, kot matica, ki pa je bila ranjena in jaz sem jih hotela pomagati, medtem ko so bile ose normalne, seveda me ni nobena pičila, mislim celo, da sem jih nekaj pospravila.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Prosim, naj bi kdo razloži kaj pomenijo tele sanje: s fantom sva bila v »intimnem položaju« in ker so mi lasje silili v usta(kot ponavadi) sem si jih začela odstranjevati in teh las je bilo kar več in več, ti lasje so bili taki, kot bi jih s tal pobrala pri frizerju. In kar naenkrat jih je bilo toliko, da sem začela kašljati in se daviti in ko sem močno zakašljala mi je iz ust priletela približno 10 cm velika žival-živa-podobna je bila raku (škampu), le da ta ni imel klešč in take »glave«, bil je v bistvu malo večji škampov repek in  bil je popolnoma črn. Spomnim se samo še tega, da me je bilo groza, ko sem pomislila, da je ta žival živela v mojem telesu.

Trenutno te nekdo utesnjuje in preprečuje da bi bila svobodna kot si želiš. Ne pusti prosto pot tvojim idejam in zamislim in tega te je čedalje bolj groza in strah. Žival, ki si jo izkašljala ponazarja to osebo in ti si se telesno že ločila od nje. Pretrgati moraš samo še čustvene vezi. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa tokrat sanjalo, da sem se vozila z avtom, pol sem si pa sposodila en motor in šla z njim naprej po hribu navzgor,... sam pol mi je blo čudn, ker motor ni bil moj, zato sem se ustavila in kar naenkrat se pojavi ogromno os in v cesti ena sama majna luknjica v katero je šla polosa, polčebela, kot matica, ki pa je bila ranjena in jaz sem jih hotela pomagati, medtem ko so bile ose normalne, seveda me ni nobena pičila, mislim celo, da sem jih nekaj pospravila.

To da sama upravljaš-voziš vozilo pomeni, da si vzela vajeti v svoje roke, ne glede na posledice, ki so možne in jih pričakuješ. Ne spremeni svojega namena, ne glede na to, da te bo v to nekdo želel prepričati in bo uporabil vse prijeme, da mu uspe! x:)x

HONORE DE BALZAC

tole je blo pa hitro!

Sem kar malo šokirana glede razlage. Pričakovala sem nekaj drugega-v zvezi z zdravjem!

Kakor so me prej razburile sanje, me je zdaj tvoja razlaga!

ja...in lepa hvala za odgovor!

<{POST_SNAPBACK}>To da sama upravljaš-voziš vozilo pomeni, da si vzela vajeti v svoje roke, ne glede na posledice, ki so možne in jih pričakuješ. Ne spremeni svojega namena, ne glede na to, da te bo v to nekdo želel prepričati in bo uporabil vse prijeme, da mu uspe! x:)x

Hvala Contesa za razlago :palec:

Bom bolj pazljiva,... x:)x

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Zelo zanimive sanje nocoj. Najprej sem se glavnega igralca v njih ful razveselil, pol sm bil mal besen nanj, ko sem se zbudu pa sm bil razočaran. :V:

Skratka, stojim ob šanku na neki zabavi, men se zdi, da je blo v KGB-ju, ko me nekdo od zadaj potreplja po ramenu in ko se ozrem :eek: :eek: ....zagledam mojega ne tako daleč nazaj umrlega prijatelja. Ful se razveselim, ga objamem, juhej x:o)x .....v pogovoru mi pove, da so njegovo smrt izscenirali, ker je zapadel v dolgove xcivx Ko v filmu, bemu x:Dx . Potem postanem mal jezen, da me je tako dolgo pustil v prepričanju, da je umrl, vseen pa sem ful vesel itd itd..........pol se pa zbudim :C: :C: :C:

Me prav zanima razlaga teh sanj..........Eno sem že dobu, hm....... xscratchx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa sem danes sanjala da sem bila z dvema frendicama v Sarajevu, al v Mostarju al v Šibeniku – eno od teh mest je bilo (ki so med vojno dost trpela). Najbolj čudno je to da so imeli organizirano kot nekakšno virtualno vožnjo po znamenitostih mesta. Ampak to je bila taka horor tour vožnja :xx!: . Na mesta kjer so padale granate so aplicirali video wall in ti si sedel tam in doživel tiste napade. V enem izmed hujših prizorov (vedela sem da naj bi bli hujši) sem napela oči in skozi ta video zid, zaveso al kakor koli že to imenujemo sem ugledala frendico in sva se primle za roko – da sva dopovedale svojim čutilom da je vse fikcija. Na koncu se ta najhujši napad sploh ni zgodil in je blo ok. Ampa strange filing…drgač pa se spomnim da so nas izbirali iz večje skupine ljudi kdo bo katero izkušnjo doživel…nimam pojm kaj bi to pomenilo x?x amapk vseh sanj se ne spomnim, sam določene mi čez dan pridejo v zavest...
Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Uuuuuuu, Pixy ti pa maš domišljija.... :palec: :palec:

Zanimiv komentar na moje sanje pa je bil.........kot prvo.....prišel se je poslovit (ta prilika nama na tem svetu ni bila dana :sori: ) in drugo.......ta finta v sanjah z isceniranjem njegove smrti.....bi pa na nek meni ne čist razumljiv način naj potrjevala, da je naredil samomor. :V:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Domišljija dela ja x:Dx no danes sem imela spet ene take sanje.

Moj partner živi v drugi državi v resnici...in jaz sem sanjala da sem šla v bistvu na obisk k njemu, ampak sem tam delala x?x (sanje pač). Ko sva se zjutraj poslovila mi je želel dati moj lap top da naj ga vzamem zraven, pa sem jaz rekla da ne da ga ne rabim in ga bom pustila v avtu. In pol sem imela ves dan čuden občutek da je nekaj narobe. bila sva zmenjena po službi v enem lokalu...amapk njega ni bilo. Ga probam klicat - številka nedosegljiva (odzivnik pa v neki madžarščini ali romunščini). Jaz sem bla cela paf, kaj se te zdaj dogaja. Kličem njegovega brata in je rekel da se lahko dobiva da pa je moj fant pobegnil, da je narkoman in diler in da kako to da nisem tega opazila. da sicer še ni dolgo v drogi - kako leto ampak... pol pa nekako srečam še sestro (ki je v resnici nima) in se dobim z njo. S taxijem sva se odpeljali na en plac na drink, in tam sem srečala enega sodelavca od eneih prejšnjih (resničnih) projektov in mi je težil da naj plačam tam račun za pijačo, ker sem kao še dolžna. in sva se z spričkala, ker sem rekla da ne bom plačala. Sestra od mojega fanta je rekla, da lahko odjavim sobo v hotelu in da naj pridem za nekaj časa k njim...da se pomenimo (bla bla)...ok jaz to naredim, sem čist v šoku zaradi vsega in pol na koncu se moj fant vrne, mi prinese lap top in reče da ni zdržal brez mene in da ni prenesel misli da me je "okrog prinesel" in vzel neke stvari.cela zgodba, ki se je ful živo spomnim...

tak da moja nočna domišljija dela...mogoče je to tud vpliv knjig, ki jih berem pred spanjem, čeprav imam zdaj na sporedu Most na Drini od Andrića, ki je mal drugačna tema...

cau cau xDDx

<{POST_SNAPBACK}>Uuuuuuu, Pixy ti pa maš domišljija.... :palec:  :palec:

Zanimiv komentar na moje sanje pa je bil.........kot prvo.....prišel se je poslovit (ta prilika nama na tem svetu ni bila dana :sori: ) in drugo.......ta finta v sanjah z isceniranjem njegove smrti.....bi pa na nek meni ne čist razumljiv način naj potrjevala, da je naredil samomor.  :V:

Da se je prišel poslovit, si povedal prav, da je naredil samomor, pa ne. Povedati ti je hotel, da ga ni!

HONORE DE BALZAC

Pixy, tole ni nič dobrega. Nekaj lahko pripišeš vplivu knjig, ne pa vse. V službi se nekaj dogaja za tvojim hrbtom. Glede nekega posla, bilo bi dobro, da se pozanimaš kako in kaj. Dostop do določenih podatkov imajo ljudje, ki naj ga ne bi imeli. Bodi pozorna na sodelavce in njihov odnos. x:)x

HONORE DE BALZAC

in jaz vse kar vem o današnjem nočnem potepanju je, da sem sadila drevesa - to se mi je kot ena inf. zapletlo v spomin - drobčkena drevesa, z nekim namenom, mogoče se ga še spomnim...

aja Contesa, da izkoristim - hvala za zadnjič xsrcx

Gre lahko za povezavo z nekim tvojim ustvarjanjem,morda z novo idejo, s katero bi rada prodrla. So bila tla v sanjah plodna ali kamnita? x:)x

HONORE DE BALZAC

Ne dvomim, da ti bo uspelo! x;)x :palec:

HONORE DE BALZAC

Sanjala sem profesorja pri katerem sem imela pravkar kolokvij. Bila sva v eni kleti in jaz sem mogla nekaj narediti, kakor eno rešiti nekoga in v pomoč mi je dal plastično vrečko polno gnezd, v katerih so bli še živi ptički :eek: in so čivkali in hoteli hrano... Bili so ful smešne oblike kot hruške in ful pisanih barv, najbolj mi je bil všeč,čisto črn ki je imel živo roza pikice.... :8): no ja pol naprej pa ne vem več kaj in kako je blo, no razen tega da je moja prijateljica hotela priznati krivdo za umor za enega kriminalca, da ga bo rešila, pa sem jo ves čas prepričevala da naj ne bo neumna. :o|o:

x:Ix x:Ix

Verjetno moraš tudi v realnem življenju kar naprej nekaj ali nekoga reševati in pospravljati za njim. Za rezultate že veš? Po tem sodeč bojo dobri! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Contesa, mene pa zanima, če mi lahko poveš kaj več o mojih sanjah.  x:Ix 

Že večkrat sem sanjala mojo prof. matematike iz srednje šole. Imela sem precej problemov z matematiko (popravni itd.) Pa ne razumem zakaj še vedno to sanjam.

Od konca srednje šole je minilo že 7 let, pa to je krneki.

Ponavljajo se mi predvsem sanje, da bi morala hodit na predavanja iz matematike (ki je na faxu nism imela). Pa sem jih seveda špricala. Potem se pojavi ta prfoksa in mi pove, da moram priti popravljat izpit (wtf???), ker da sem ga porazno pisala.

Mislm ... čudne sanje ... too much

Če se ti te sanje pojavljajo takrat, ko si pred nekim dvomom in odločitvijo, je to popolnoma razumljivo. Strah te je, da se ne boš dobro in pravilno odločila in to povezuješ s stvarjo, ki je v realnosti nisi marala in te je odbijala. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Pixy, tole ni nič dobrega. Nekaj lahko pripišeš vplivu knjig, ne pa vse. V službi se nekaj dogaja za tvojim hrbtom. Glede nekega posla, bilo bi dobro, da se pozanimaš kako in kaj. Dostop do določenih podatkov imajo ljudje, ki naj ga ne bi imeli. Bodi pozorna na sodelavce in njihov odnos. x:)x

contesa hvala :palec: bom malo bolj pozorna

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...