Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Kaj pa vem, mislim da personal best 5 sanj v eni noči... hjao zdaj pisat vse to... uah hm no pa dajmo

New York, železniške postaje gore dole, neko tekanje naokrog, en problem zdravstveni ki se ga je dalo odpravit zgolj z seksom... js sem bil stvarno zdravilec in pomagal tej meni bližnji osebi... ;)

Moja soba, gledam kako se mi je del kitare odlomil, tam kjer mam pritrjen pas, ehja, privijem vijak, mal višje, pol pa se mi zlomi na prvem magnetu, popi.... tri dni čakam, nvem kaj bi, pol pokličem fotra, da gremo v italijo po novo kitaro, in se veselim nove....

Zbudim se, ugotovim da sem samo sanjal, da je moja kitara v bistvu čist cela, da sem to le sanjal,

Prjatli iz Oš, nekaj smo se pogovarjali neke zadevce, nič pametnega, in dvomim da pomembnega,

Ta posebna oseba je bila pri meni doma nekaj sva se pogovarjala... lepo prijetno, ultetita še mami pa ati... predstavim pa tko ... ehja,

mislim da je blo to to, več se ne spomnim ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Nino, thanx, ko si 'mi' osvezil sanje, vsakic pozabim...

Zadnjic, v soboto ali kdaj, se mi je sanjalo, da sem bila na nekaksnem vrtu ali v gozdu, na nekaksnem travniku s ful rozami no in na teh rozah pa so bile (kot so recimo v resnici metuljcki) take cisto majckene srnice. xsrcx

Pa ful jih je bilo, poln travnik majckenih srnic na rozah. x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa vem, mislim da personal best 5 sanj v eni noči... hjao zdaj pisat vse to... uah hm no pa dajmo

New York, železniške postaje gore dole, neko tekanje naokrog, en problem zdravstveni ki se ga je dalo odpravit zgolj z seksom... js sem bil stvarno zdravilec in pomagal tej meni bližnji osebi... ;)

Moja soba, gledam kako se mi je del kitare odlomil, tam kjer mam pritrjen pas, ehja, privijem vijak, mal višje, pol pa se mi zlomi na prvem magnetu, popi.... tri dni čakam, nvem kaj bi, pol pokličem fotra, da gremo v italijo po novo kitaro, in se veselim nove....

Zbudim se, ugotovim da sem samo sanjal, da je moja kitara v bistvu čist cela, da sem to le sanjal,

Prjatli iz Oš, nekaj smo se pogovarjali neke zadevce, nič pametnega, in dvomim da pomembnega,

Ta posebna oseba je bila pri meni doma nekaj sva se pogovarjala... lepo prijetno, ultetita še mami pa ati... predstavim pa tko ... ehja,

mislim da je blo to to, več se ne spomnim ;)

Nino, tole z zlomljenim delom kitare pa sploh ni dobro! Pazi na cesti,tole si sanjal včeraj. Izredno bodi previden vse dni, do 2 januarja, če se kam odpravljaš. Ne pozabi se privezati, preveri, če je z avtom vse o.k. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Nino, thanx, ko si 'mi' osvezil sanje, vsakic pozabim...

Zadnjic, v soboto ali kdaj, se mi je sanjalo, da sem bila na nekaksnem vrtu ali v gozdu, na nekaksnem travniku s ful rozami no in na teh rozah pa so bile (kot so recimo v resnici metuljcki) take cisto majckene srnice. xsrcx

Pa ful jih je bilo, poln travnik majckenih srnic na rozah. x:Xx

Rože se nanašajo na na tvoj pogled na lastno osebnost in potek samozavedanja.Sanje o rožah upodabljajo ljubezenski ali spolni odnos.Srna je simbol krotkosti in nežnosti. Komentar na tvoje vedenje ali odnos do koga drugega. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>se mi je sanjalo, da sem plavala v eni taki lepi vodki... ko iz kakšne reklame za Maldive al kej tazga... svetlomodra, čista, jaz tam čofotam in uživam... potem pa zagledam, da na vodi plava en gromozanski sršen... debelo gledam tega velikanskega sršena sredi te lepe vodke ... pogledam naokoli in vidim, da jih je polno...  folk v vodi... ki je postala kar črna od vseh sršenov...
<{POST_SNAPBACK}>medtem, ko si ti pisala o 5-tih na novo rojenih muckah, sem jaz brala Mihaelovo zadnje sporočilo, kjer pravi, da se prav zdaj rojeva nova kristalna struktura...
<{POST_SNAPBACK}>... da nehaj! jaz pa sem bila ob neki hiši... in ful dež lije, vse razmočeno in poplavljeno  in sedim na stopnicah in gledam dol in vidim enega, kako leži v vodi in ljudje so samo gledali vsi prestrašeni...  ga zvlečem iz vode...
<{POST_SNAPBACK}>:eek:  x!x  neverjetno, kako podobno!!  :eek:  :eek:  :O:  x?x  :OO!:
<{POST_SNAPBACK}>... se mi bo ze se pojavil kaksen odgovor oz. povezava, morda je slo za sprejet impulz iz cesa, ker je tudi mateja nekaj zelo odstekanega, pa podobnega sanjala...

Nekaj dni ali dan pred vojno v Sloveniji sem sanjala... pac, sem nekaj sanjala, sem ze tolkrat govorila, da se mi ne da...

Hocem pa reci, da so bile zelo simbolicne sanje, nekaj, kar se je v koncni fazi 'zgodilo' vsem nam...

Zadnjic pa sem sanjala grlice in stevilke 5, ko pa se je razvijal nek pentagram ljubezni ali cesa ze...

ne spomnim se podrobnosti, vendar pa vem da je bilo nekaj takega.

Hocem reci, vcasih se v sanjah lahko tudi preklopimo na kaj takole, visje...

... tudi meni se zdi, da sva z Marso nekak začutli tale žalostni dogodek... sicer verjamem, da bo to velika sprememba za vse nas (marsine sanje - o št. 5, kar je časovno točno sovpadlo s sporočilom o rojstvu nove kristalne strukture), toda... že sanjati te sanje o utopljencu (obe z Marso sva isto noč sanjali te sanje) je bilo mučno, ... kako žalosten zaključek leta za tisoče ljudi, ki so izgubili svoje najdražje :C: xrainbowx

E :P nove sanje lepo in nice :) bil sem pri tej osebi, v tej ogromni hiši, parkirat sem mogu ferarija... vse nice, mal poledice je blo na cesti, kdo bi si mislil da ma ferari vitl spredi :D :D ampak vse se je uredilo, vzdušje prijetno praznično.... in to grem sanjat za tem ko pogledam das experiment, swašta...

bom kar temo mal popravil, namest da bi novo odpiral...

torej zgoraj je od včeraj, tlele je pa od danes (pondelk) zjutraj

:( hm sem lih pozabil ka sem sploh sanjal, hm hm nč grem naprej pisat spodi

pondelk popoldne, sanjal sem da sem šel na obisk k babici v vipavo, da bi organiziral neki plac za jogo, pa tam sva mal kramljala, zelo vesela je bla da me je videla..., ;) mal sem še strica videl, (njen sin), pravzaprav samo slišal da je tam... pol sem bil pa v LJ, najbrž sem se peljal taja, da bi se srečal s tatom, pač mal sva se dobila, mrbit sva celo neki šport uganjala, neki bloki so bli počas je padla ideja, da se skp zapeljeva dol v ajdovščino da je že čas za it domov, da mam danes zvečer jogo (ahja zgornji del pri babici se je dogajal v sredo, ta del v četrtek) in pol meni nič tebi nič sprehajava se po neki čudni zadevi ob zidu, neki drati, fotr pade vmes dol pa tko ene 10m prepad pa neki vrtički nič luštnega za past dol, mal krikov pa tega, ampak sem ga spravil nazaj gor, mal se potrepljava in greva v ajdovščino... ;) rešil očiju life skratka, in manj bencina sva pokurila kot bi ga sicer.... k sva šla sam z enim avtom dol... (pa nimam pojma kaj je počel v LJ, ampak zdelo se mi je čist obično da je tam)

aha zdej sem se spomnil, zjutraj sem sanjal, v bistvu en dogodek iz preteklosti, eno kosilo v šolski kuhinji v gimnaziji, js pa ena ovnička, jedel sem nekega piščanca takrat še nisem bil vegi....

---

danes nasledn dan ? :P bom kar pod isto pisal....

en kolega iz mladih let se je ful hvalil kako fejst avto ma pa to ... neki pred blokom sva se menla pa to, pol sem mal razmišljal kako mu gre mal me skrbi za njega, že ene 8 let nimava stikov, mal je zašel v slabo družbo že zdavnej...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ojla!

en znanec je sanjal, da je bil s svojo šefico v pisarni na podstrešju, kjer sta urejala papirje, naenkrat pa je vletel noter šefičin mož in jo pred njegovimi očmi zabodel z nožem, tako da je umrla. Zanima me tvoje mnenje contesa. Hvala

Prosim za razlago sanj.

1. pred dnevi sem sanjala, da sem z še eno osebo, mislim, da je bil moj brat bila v neki sobi(ne spomnim se podrobnosti in ne bi mogla definirati sobe) in kr na enkrat pride oče z ročno pištolo in jo hoče nabit. ( z pištolo ni meril v nobeno osebo niti v sebe). Jaz stopim do njega in mu brez težave vzamem pištolo. On je videti precej zmeden... takrat se sanje končaajo

2. danes pa se mi je sanjalo, da se je po cesti pripeljal avto (jeap). v njem sta sedela dva možakarja in tisti, ki je sedel zraven vodznika je bilo videt, da je pijan. Tega sem poznala, voznika pa ne.

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Guest SaTurNina
Jst se pa u sanjah ful dostkrat smejem..in to tok močno da se zavem da se morm nehat ker če ne se bom zbudila..to je zanimiu, ker se zavedam da se morm nehat čutm prov k trebuh utripa k se smejm u sanjah xDDx

<{POST_SNAPBACK}>ojla!

en znanec je sanjal, da je bil s svojo šefico v pisarni na podstrešju, kjer sta urejala papirje, naenkrat pa je vletel noter šefičin mož in jo pred njegovimi očmi zabodel z nožem, tako da je umrla. Zanima me tvoje mnenje contesa. Hvala

Oseba, ki je umrla, je ključ za odgovor, česa se mora znebiti v svojem življenju ali pa narediti neko spremembo v tej smeri. Mogoče tudi menjava službe. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Prosim za razlago sanj.

1. pred dnevi sem sanjala, da sem z še eno osebo, mislim, da je bil moj brat bila v neki sobi(ne spomnim se podrobnosti in ne bi mogla definirati sobe) in kr na enkrat pride oče z ročno pištolo in jo hoče nabit. ( z pištolo ni meril v nobeno osebo niti v sebe). Jaz stopim do njega in mu brez težave vzamem pištolo. On je videti precej zmeden... takrat se sanje končaajo

2. danes pa se mi je sanjalo, da se je po cesti pripeljal avto (jeap).  v njem sta sedela dva možakarja in tisti, ki je sedel zraven vodznika je bilo videt, da je pijan. Tega sem poznala, voznika pa ne.

1. Pištola je eden najbolj zloglasen falični simbol Ali je bila nabita s slepimi naboji, ali se ni hotela sprožiti.....

2.Mogoče ta oseba tudi v relnem življenju beži pred resničnostjo.kakšen je njegov odnos do drugih in njegovo obnašanje? Pijanost lahko resno žali družbo in ljudi s katerimi se druži.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>v sanjah je bil kondom, neka tabletka, imela sem darilo za nekoga xduhx pa starši razpizdnjeni, in napol prazen hladilnik. x?x

Nečemu se odrekaš proti svoji volji in to odrekanje, ti gre močno na živce. Prazen hladilnik lahko ponazarja tudi to, da si lačna,da ješ premalo! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Jst se pa u sanjah ful dostkrat smejem..in to tok močno da se zavem da se morm nehat ker če ne se bom zbudila..to je zanimiu, ker se zavedam da se morm nehat čutm prov k trebuh utripa k se smejm u sanjah xDDx

Kot si rekla, če se v sanjah smejemo se ponavadi od tega zbudimo. Če pa se sanj spomniš verjetno v resnici niso prav nič smešne. Pomenijo pa nič. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>E :P nove sanje lepo in nice :) bil sem pri tej osebi, v tej ogromni hiši, parkirat sem mogu ferarija... vse nice, mal poledice je blo na cesti, kdo bi si mislil da ma ferari vitl spredi :D :D ampak vse se je uredilo, vzdušje prijetno praznično.... in to grem sanjat za tem ko pogledam das experiment, swašta...

bom kar temo mal popravil, namest da bi novo odpiral...

torej zgoraj je od včeraj, tlele je pa od danes (pondelk) zjutraj

:( hm sem lih pozabil ka sem sploh sanjal, hm hm nč grem naprej pisat spodi

pondelk popoldne, sanjal sem da sem šel na obisk k babici v vipavo, da bi organiziral neki plac za jogo, pa tam sva mal kramljala, zelo vesela je bla da me je videla..., ;) mal sem še strica videl, (njen sin), pravzaprav samo slišal da je tam... pol sem bil pa v LJ, najbrž sem se peljal taja, da bi se srečal s tatom, pač mal sva se dobila, mrbit sva celo neki šport uganjala, neki bloki so bli počas je padla ideja, da se skp zapeljeva dol v ajdovščino da je že čas za it domov, da mam danes zvečer jogo (ahja zgornji del pri babici se je dogajal v sredo, ta del v četrtek) in pol meni nič tebi nič sprehajava se po neki čudni zadevi ob zidu, neki drati, fotr pade vmes dol pa tko ene 10m prepad pa neki vrtički nič luštnega za past dol, mal krikov pa tega, ampak sem ga spravil nazaj gor, mal se potrepljava in greva v ajdovščino... ;) rešil očiju life skratka, in manj bencina sva pokurila kot bi ga sicer.... k sva šla sam z enim avtom dol... (pa nimam pojma kaj je počel v LJ, ampak zdelo se mi je čist obično da je tam)

aha zdej sem se spomnil, zjutraj sem sanjal, v bistvu en dogodek iz preteklosti, eno kosilo v šolski kuhinji v gimnaziji, js pa ena ovnička, jedel sem nekega piščanca takrat še nisem bil vegi....

---

danes nasledn dan ? :P bom kar pod isto pisal....

en kolega iz mladih let se je ful hvalil kako fejst avto ma pa to ... neki pred blokom sva se menla pa to, pol sem mal razmišljal kako mu gre mal me skrbi za njega, že ene 8 let nimava stikov, mal je zašel v slabo družbo že zdavnej...

Joj Nino tole je pa čista zmeda! :wacko: Daj raje piši vsake sanje posebej, tako kot ostali.....

Pred tabo je en projekt, nekaj novega, kar si trenutno sploh ne moreš predstavljati, da boš realiziral. Ampak boš, uspelo ti bo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Jaz pa sem sanjal 4/5 mesecev nazaj, nekaj groznega !! :O:

V glavnem, ko sem se zbudil...prvič v življenju sem začutil ( dobesedno ) strah v kosteh ! :0:

Sem bil v neki Cerkvi in so bili poleg mene še ene osebe z mano...( nevem in mislim, da prej jih nisem še nikoli videl ), nato smo se spuščali po stopnicah iz zgornjega nadstroplja Cerkve. Sem imel občutek, da se nekaj dogaja...( v sebi, pač sem si sledil v sanjah in začutil, da se dogaja nekaj nenavadnega ), kot da bi bežali od nečesa ali iskali...!? Ko smo prišli dol po stopnica smo se nahajali v prtličju tam, kjer so klopi za sedet, ko je maša, pač...in tam je sedela ena oseba z eno knjigo v roki in tej, ki so bili z mano so se ozirali na to knjigo...nato sem stopil zraven in zagledal v to knjigo in jo prijel v roke ! Kr naenkrat se je v meni sprožla neka sila, enrgija ( negativna ) in me v istem trenutu ta sila dvignila v zrak ( kot da bi letel ), s tem da nisem mogel kontrolirat tega letenja...vem samo to, da sem se bal, da me nebi zabilo v strop...in v trenutku tik pred stropom sem se ustavil in začel metat ene čudne glasove...pol sem začutil v mojem telesu nekaj čudnega, kot bi imel potrebo sprožit neko silo in nato sem imel občutek, da bi lahko s to silo prebil strop od Cerkve...in to sem tudi nameraval !! Hotel sem sprožit eno energijo ( podobno streli, ko udari iz neba ) v ta strop potem samih mojih rok, ker tam sem jih usmeril...in mi ni zneslo...pol se mi je začelo kr nekaj dogaja...kar se ne spomnem v podrobno...in vem samo to, sam se zbudil in tisti strah, kljub temu, ko sem se zbudil, je ostal z mano !! :switz:

In sem se kr oziral okoli sebe v postelji, ker sem imel občutek, kot da bi bilo to realno...oziram se na to energijo !! :wacko:

Kaj mi kdo lahko kaj več pove o tem kar sem sanjal...ker imam občutek, da nekaj pomeni...sam nisem še zvedel, kaj !!? :8):

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Nečemu se odrekaš proti svoji volji in to odrekanje, ti gre močno na živce. Prazen hladilnik lahko ponazarja tudi to, da si lačna,da ješ premalo! x:)x

:O: :palec: :inocent: hm, jem premalo... potem ne vem od kod...eeem...na zivce odrekanje? no ja nekaj bi bilo v tem stilu, hmmm ne vem pa.....zeeeeeh. o šit 5.30. grem še malo v posteljo :inocent: hmm če bolje premislim, raje ne xDDx xDDx o šit kaj spet pišem.

thx Conti x:)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem sanjal 4/5 mesecev nazaj, nekaj groznega !! :O:

V glavnem, ko sem se zbudil...prvič v življenju sem začutil ( dobesedno ) strah v kosteh  ! :0:

Sem bil v neki Cerkvi in so bili poleg mene še ene osebe z mano...( nevem in mislim, da prej jih nisem še nikoli videl ), nato smo se spuščali po stopnicah iz zgornjega nadstroplja Cerkve. Sem imel občutek, da se nekaj dogaja...( v sebi, pač sem si sledil v sanjah in začutil, da se dogaja nekaj nenavadnega ), kot da bi bežali od nečesa ali iskali...!? Ko smo prišli dol po stopnica smo se nahajali v prtličju tam, kjer so klopi za sedet, ko je maša, pač...in tam je sedela ena oseba z eno knjigo v roki in tej, ki so bili z mano so se ozirali na to knjigo...nato sem stopil zraven in zagledal v to knjigo in jo prijel v roke ! Kr naenkrat se je v meni sprožla neka sila, enrgija ( negativna ) in me v istem trenutu ta sila dvignila v zrak ( kot da bi letel ), s tem da nisem mogel kontrolirat tega letenja...vem samo to, da sem se bal, da me nebi zabilo v strop...in v trenutku tik pred stropom sem se ustavil in začel metat ene čudne glasove...pol sem začutil v mojem telesu nekaj čudnega, kot bi imel potrebo sprožit neko silo in nato sem imel občutek, da bi lahko s to silo prebil strop od Cerkve...in to sem tudi nameraval !! Hotel sem sprožit eno energijo ( podobno streli, ko udari iz neba ) v ta strop potem samih mojih rok, ker tam sem jih usmeril...in mi ni zneslo...pol se mi je začelo kr nekaj dogaja...kar se ne spomnem v podrobno...in vem samo to, sam se zbudil in tisti strah, kljub temu, ko sem se zbudil, je ostal z mano !!  :switz:

In sem se kr oziral okoli sebe v postelji, ker sem imel občutek, kot da bi bilo to realno...oziram se na to energijo !! :wacko:

Kaj mi kdo lahko kaj več pove o tem kar sem sanjal...ker imam občutek, da nekaj pomeni...sam nisem še zvedel, kaj !!? :8):

xsrcx xsrcx xsrcx :palec:

(ne bom nč komentirala, je prezgodaj)

no ja... bom malo. te je bilo strah lastne moči? da bi koga razbil. misliš da nečemu nisi kos?...sicer pa so zanimive sanje. ko sem prvič letela, xDDx mislim izkusila astralno projekcijo... me je bilo tudi STRAH :O: klicala mamo! x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>.. .sem danes sanjala, da je imela Mimi mladicke in to 5 (mislim da jih nikoli ni bilo 5) . en crn in dva bela (x?x) - ostali mi niso prisli pred oci, samo vem, da jih je bilo 5 in se je tako hitro zgodilo in kar pojavili so se, Beli mucki, cist mehki.... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....
danes, že proti jutru se mi je tako živo sanjalo, da sem imela na dlani tako mičkeno, snežno belo, mehko živalco... kot kakšna mala kozica ali majhen kužek, ...s spodvitimi tačkami je bila čisto zadovoljna v moji dlani in radovedno gledala okoli x:Ix :2src: xsrcx ... spomnim se še, da sem jo držala kot zelo dragoceno in ljubo živalco (in nekak pomembno) in ljudje so gledali vanjo kot v majhen čudež, posebej se spomnim, da je nekdo (hmmm, mislim, da je bil v tistih haljah, kot kakšen dalajlama ali nekaj) pristopil, pogledal to malo, belo živalco, se priklonil in me pogledal globoko v oči :eek: x;)x xDDx

Mateja,zelo lepe sanje. Pomeni,da imaš nek skriti adut, ki ga boš kmalu uporabila in si s tem zagotovila nekaj, kar si želiš že dolgo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx  xsrcx  xsrcx  :palec:

(ne bom nč komentirala, je prezgodaj)

no ja... bom malo. te je bilo strah lastne moči? da bi koga razbil. misliš da nečemu nisi kos?...sicer pa so zanimive sanje. ko sem prvič letela, xDDx  mislim izkusila astralno projekcijo... me je bilo tudi STRAH :O: klicala mamo! x:Dx

Hvala za humor...!! :o|o: :palec:

Ko sem sanjal, da letim v drugačni obliki seveda, brez kakih negativnih energij in podobno...itak, da me ni bilo strah...obratno saj se nisem hotel zbutit, ker je bilo tako lepo !! xppx

Želim lepe sanje naprej ! xzobkox :horro-cb:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:palec: pozdravljeni vsi na forumu.tudi jaz bi prosila conteso za razlago svojih danasnjih sanj.

sanjala sem pokojnega dedka.sedel je za mizo in me gledal.vsi ki so bili zraven so mi rekli da se je vrnil med zive...on pa me je samo gledal in gledal in nic ni spregovoril.kaj bi to pomenilo,contesa?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...