lilija 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 ... takšnih "smešnih "sanj pa še nisem imela........prosim za razlago ..kot da bi bilo pri babici, nekaj se je prostorsko ujemalo, nekaj pa ne...v tistem prostoru zraven hleva, so se pekli "ŽIVI PRAŠIČI" IN VSI SO GLEDALI proti meni... jaz jih opazujem in se mi zdi zelo čudno, le zakja pečejo "žive" plašiče, ja kako pa jih bodo potem jedli-oz. kaj bodo z njimi?...točnega števila ne vem...eden izmed njih pa je bil zelo nemiren, kot da se želi rešiti in kr na enkrat skoči preko tiste pregrade in tistega prostora[/color].......sem se že ustrašila da bo šel proti meni, a se je odpravil naravnost v hlev..... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala za humor...!! Ko sem sanjal, da letim v drugačni obliki seveda, brez kakih negativnih energij in podobno...itak, da me ni bilo strah...obratno saj se nisem hotel zbutit, ker je bilo tako lepo !! Želim lepe sanje naprej ! Ti, sem mislila da ti bo Conti kaj pametnega povedala. Nikoli nisem sanjala da letim, ampak sem letela v budnem stanju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. januar 2005 Prijavi Deli 9. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti, sem mislila da ti bo Conti kaj pametnega povedala. Nikoli nisem sanjala da letim, ampak sem letela v budnem stanju. Jaz sem tud mislil, da bo Conti kaj pametnega povedala !? Kljub temu, no problem...bom že sam razrešil to uganko...!! Kar se pa tiče letenja, sem večkrat sanjal celo 3x, da letim po zraku kar to pomeni ( sreča in upapolna bodočnost ) ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Contesa ni komentirala, ker je bila off line! Drugače pa tvoje sanje izražajo nesigurnost in strah, kar se tiče nekega tvojega početja in cilja. Če ne moremo kontrolirati letenja, pomeni,da se bojimo, da nam ne bo uspelo kar smo si zadali ali se bomo le nemočno trudili, ko bomo ugotovili, da nismo kos nalogi.Potrebuješ strateški načrt,izvedbo in dosežek bo tak kot si želiš. V nasprotnem primeru, boš končal začeto nekje na sredini in se nemočno vdal! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pozdravljeni vsi na forumu.tudi jaz bi prosila conteso za razlago svojih danasnjih sanj.sanjala sem pokojnega dedka.sedel je za mizo in me gledal.vsi ki so bili zraven so mi rekli da se je vrnil med zive...on pa me je samo gledal in gledal in nic ni spregovoril.kaj bi to pomenilo,contesa? Pomeni,da je želel govoriti s teboj,pa mu ni uspelo,ker ga je smrt prehitela! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 10. januar 2005 Oh, prejle sem se spomnila v temi fredy miler.danes se mi je sanjalo, da sem imela obrvi cist skupaj, no kar dlake sem imela tudi vmes, med obrvema, tam kjer jih jaz nimam, eni, npr. fredy, pa jih imajo...In sem razmisljala v sanjah, o, shit, pa akko, joj, zdaj bom morala pa to brit al kaj, pa se bo videlo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 hvala ti contesa,si mi prav polepsala dan.mislim da imas prav .umrl je nenadoma in res je bil sok. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh, prejle sem se spomnila v temi fredy miler.danes se mi je sanjalo, da sem imela obrvi cist skupaj, no kar dlake sem imela tudi vmes, med obrvema, tam kjer jih jaz nimam, eni, npr. fredy, pa jih imajo...In sem razmisljala v sanjah, o, shit, pa akko, joj, zdaj bom morala pa to brit al kaj, pa se bo videlo! Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa ni komentirala, ker je bila off line! Drugače pa tvoje sanje izražajo nesigurnost in strah, kar se tiče nekega tvojega početja in cilja. Če ne moremo kontrolirati letenja, pomeni,da se bojimo, da nam ne bo uspelo kar smo si zadali ali se bomo le nemočno trudili, ko bomo ugotovili, da nismo kos nalogi.Potrebuješ strateški načrt,izvedbo in dosežek bo tak kot si želiš. V nasprotnem primeru, boš končal začeto nekje na sredini in se nemočno vdal! Hvala Conti za tvoj odgovor ! V bistvu si potrdila moje mišljenje...( to drži ) !! V tem času, ko sta Saturn in Mars bil v trigonu z mojim ascendentom...so mi hodle muhe po glavi...in to je bilo le eno opozorilo..., tako da se kr držim tistega kar si zgoraj navedla...je prišel čas za spremebe ( tiste, ki sem si jih zadal, ko sem začel pred leti - šport, tujina in uspeh ) !! Thanks Conti, zlata si ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Spomnim se enkih sanj, ki so mi v bistvu ful spremenile življenje... Ena stvar, ki ji nisem posvečala posebne pozornosti in me ni toliko zanimala, me je potem začela zanimati in je sedaj sestavni del mojega življenja, zanimivo, vse je povezano s tem, tud moj partner... Ni v skladu s temo, sam so pa ahhh prijetni spomini, vesela, da je tako Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Uh, kaj jaz grozno sanjam zadnje čase... Npr. zadnjič: sedim za mizo, pa prideta moja mama pa ena soseda, pa se pogovarjata, da bo treba enga exorcista poklicat...pa jaz rečem,v redu, ni problema, pa se ful smejem zraven, pol pa onidve rečeta, da ja, ampak kokr zame, ker se je v meni naselil en hudič, pol pa jaz butnem kokr v smeh, ampak iz mene pa nobenega človeškega glasu... temveč eni grozni zvoki in tuljenje kot iz kakšne grozljivke in jaz v grozi spoznam, da je v meni res hudič, ali da sem jaz to....in tisto grozno tuljenje...uha, še zdaj mi gredo lasje pokonci. In pri tem sem se zavedala svoje grozne moči, da naredim vse, da uničim vse, ... Seveda sem gledala Izganjalca hudičeve, ene 10 let nazaj.Pred kakim mesecem pa brala Temno stran iskalcev svetlobe, kjer govori o našem temnem jazu.. hm, se mi zdi da sem ga srečala. MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 :xx!: Potem pa dva dni nazaj spet ista štorija s podvariacijo... Gledam tamalega in je v njem neko zlo, neka temna energija, ki jo je treba spravit ven... in se hudo resno lotim tega.... z enim učem tko hudo hipnotizersko gledam in ...vlečem tisto hudobno energijo ven in vlečem ...toliko časa... da v njem ne ostane več niti za zrnce zavesti... :xx!: BTW tamali je otrok s posebnimi potrebami in je zelo napredoval v zadnjem času, no potem pa takele sanje, ko mu v bistvu škodujem.... MucaMaca Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Zelo lušten otrok v rumeni oblekci, mi prinaša listek. Toda jaz ne morem vzeti listka od njega, kot da mi nekaj brani.Potem vzame listek nek drug otrok, ki je poleg mene.Na listku je sporočilo in otroška risbica. Nek glas mi pove,da bo ta ki bo bral tale listek živel večno. Otroci "mu sporočajo" naj se ima lepo in da čakajo na njega.Kot bi mu bilo sporočilo namenjeno. Žive barve in krasen otrok.... Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 verjetno se she kdo spomni, ko sem pisal o svojih orgazmih in popotovanj med njimi dons se zgodil obratno (brez orgazma )sanje grejo pa tkole:najprej ena blazna toplota (prijetna), pol pa vuuuuuushshshsh....skos temo; tako brzinsko letenje; pol pa cela blazhenost okol mene, sam sred zvezd....pa farbice (tko k na onih posnetkih)....pa she kr letenje.....pa bumf v neki nevidnga....kokr ovira....nemogoche skos prit (cheprou nej bi se v sanjah to menda dalo)...od zadi pa glas Sonchne: "Pa kam bezlash, nortz!" 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Potem pa dva dni nazaj spet ista štorija s podvariacijo... Gledam tamalega in je v njem neko zlo, neka temna energija, ki jo je treba spravit ven... in se hudo resno lotim tega.... z enim učem tko hudo hipnotizersko gledam in ...vlečem tisto hudobno energijo ven in vlečem ...toliko časa... da v njem ne ostane več niti za zrnce zavesti... :xx!: BTW tamali je otrok s posebnimi potrebami in je zelo napredoval v zadnjem času, no potem pa takele sanje, ko mu v bistvu škodujem.... MucaMaca Muca maca- a nisi nekje zapisala, da imaš Saturna v 12. hiši...menda je to značilno za vse, da nimajo prav nice sanj.... Imam salomonsko rešitev, če že nimam beauty sanj ponoči,sanjam pač z odprtimi očmi podnevi, se splača ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Hoj! Že nekajkrat sem v zadnjem času sanjala stolpnice... Danes sem sanjala, da se je ena stolpnica v Lj zrušila, pa da so bili vsi stanovalci doma in jih je ubilo... in sem videla kakor posnetek nadzorne kamere na enem hodniku, kako ena družina hodi po hodniku, naenkrat padejo po tleh in se tla vdrejo in strop pade na njih.... v glavnem, zrušila se je... V drugem delu sanj sem bila v hiši starega ata (po očetovi strani), noter sta bila pokojna stari ata in stara mama, gledala sem kakšen prostor imata, bilo mi je hudo, pogrešala sem... že zelo dolgo me ni bilo tam. Potem pa je skozi vhod prišla še pokojna nona (po mamini strani) in sem bla FUL vesela, da jo vidim, njo nekako najbolj pogrešam... je umrla nazadnje. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Sama stolpnica ponazarja napredek,vzpon(se vzpenja v nebo), če pa vidimo rušenje stavbe, pomeni, da bodo porušeni neki naši ideali, želje ali sanje. Ker nisi bila v njej, je nekoliko boljše,saj se boš pravočasno umaknila, da bi te ta padec osebno prizadel. Če imaš možnost obišči hišo, sprehodi se skozi prostore, vdihni mir in tišino in če se boš dovolj poglobila boš videla stare starše.Potem ti bo veliko lažje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: Potem pa dva dni nazaj spet ista štorija s podvariacijo... Gledam tamalega in je v njem neko zlo, neka temna energija, ki jo je treba spravit ven... in se hudo resno lotim tega.... z enim učem tko hudo hipnotizersko gledam in ...vlečem tisto hudobno energijo ven in vlečem ...toliko časa... da v njem ne ostane več niti za zrnce zavesti... :xx!: BTW tamali je otrok s posebnimi potrebami in je zelo napredoval v zadnjem času, no potem pa takele sanje, ko mu v bistvu škodujem.... MucaMaca Očitno sei se odločila narediti določene spremembe, za katere drugi mislijo, da so neprave in te skušajo v tvojih hotenjih ustaviti. Ti pa veš, da imaš prav in si navkljub vsem drugim pripravljena vztrajati do konca! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zelo lušten otrok v rumeni oblekci, mi prinaša listek. Toda jaz ne morem vzeti listka od njega, kot da mi nekaj brani.Potem vzame listek nek drug otrok, ki je poleg mene.Na listku je sporočilo in otroška risbica. Nek glas mi pove,da bo ta ki bo bral tale listek živel večno. Otroci "mu sporočajo" naj se ima lepo in da čakajo na njega.Kot bi mu bilo sporočilo namenjeno. Žive barve in krasen otrok.... Rumena barva pomeni sončno svetlobo, intuicijo in popolno dobroto. Take sanje pa se navadno nanašajo na splošno zdravstveno počutje. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> verjetno se she kdo spomni, ko sem pisal o svojih orgazmih in popotovanj med njimi dons se zgodil obratno (brez orgazma )sanje grejo pa tkole:najprej ena blazna toplota (prijetna), pol pa vuuuuuushshshsh....skos temo; tako brzinsko letenje; pol pa cela blazhenost okol mene, sam sred zvezd....pa farbice (tko k na onih posnetkih)....pa she kr letenje.....pa bumf v neki nevidnga....kokr ovira....nemogoche skos prit (cheprou nej bi se v sanjah to menda dalo)...od zadi pa glas Sonchne: "Pa kam bezlash, nortz!" 666 zlomkou.....tralala Določene stvari globoko v sebi premisli in analiziraj. Je vse tako kot si želiš ali bi kaj spremenil, storil drugače? Odgovor nosiš v sebi! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sama stolpnica ponazarja napredek,vzpon(se vzpenja v nebo), če pa vidimo rušenje stavbe, pomeni, da bodo porušeni neki naši ideali, želje ali sanje. Ker nisi bila v njej, je nekoliko boljše,saj se boš pravočasno umaknila, da bi te ta padec osebno prizadel.Če imaš možnost obišči hišo, sprehodi se skozi prostore, vdihni mir in tišino in če se boš dovolj poglobila boš videla stare starše.Potem ti bo veliko lažje! Hvala za odgovor! Nameravam it obiskat tiste konce, ko bo malo topleje! What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 ............Cotesa, na mene pa si pozabila... ...prosim, prosim....da poveš nekaj o teh sanjah, ker me rres zanime, ker so take mal "čudne"... .opisala sem jih na na tej strani čisto zgoraj... Prosim in hvala v naprej.. Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Oprosti Lilija, sem te zgleda res spregledala! Tvoje sanje ponazarjajo nek odpor, ki ga čutiš do mesa,lahko je to do vsega mesa ali pa samo do svinjine,ker si sanjala ravno prašiče. To, da so bili živi na ražnju lahko določa, da vidiš meso, kot nekaj živega tudi potem, ko se že znajde na tvojem krožniku in ti to vzbuja odpor, ki si ga prenesla v svoje sanje. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Večkrat sanjam, da v različnih situacijah, katere so lahko prijetne, ali pa tudi ne, enostavno razširim roke in se dvignem v zrak. In potem letim. Nikoli me ni strah, da ne bi mogel pristati ali kaj podobnega. Enostavno dvignem se nad ljudi, pokrajino. Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 O letenju sem že pisala, pa vseeno, da ne boš iskal nazaj! Radost pri letenju je blizu preprosti radosti dobrega spolnega izražanja in sanje o srečnem poletu, bi lahko resnično razložila kot odraz želje po dobri spolni zvezi, po spominu nanjo ali praznovanju takšnega odnosa.Lahko pa letenje ponazarja željo,otresti se vseh vsakdanjih težav.Rad bi se oddaljil od obremenjujočih problemov, ki te zadržujejo pri tleh. Če se ti sanje velikokrat ponavljajo, bi moral poiskati nove načine zapolnitve svojega življenja in nove interese. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts