metuljcek 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Lahko pa letenje ponazarja željo,otresti se vseh vsakdanjih težav.Rad bi se oddaljil od obremenjujočih problemov, ki te zadržujejo pri tleh. Če se ti sanje velikokrat ponavljajo, bi moral poiskati nove načine zapolnitve svojega življenja in nove interese. Hvala. Hmm...zanimivo...bom moral malo okoli sebe pogledat Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Danes se mi je po dolgem času sanjalo. In sicer sem bila ob jezeru. Na njej je plavala neka ptica, ne vem točno kaj. In ob njej je plavalo jajce iz katerega se je izvalila ptica. Nekako se mi je zdelo, da če me prvo vidi, se me bo navadila. Ptica se me je res navadila in komaj iz jajca je že začela leteti okoli mene. Ko je ptica krožila po nebu, bilo je jasno sem začutila prvič valovita tla, nekakšen potres, vendar me ni nič prizadelo, nato pa se je pojavil še en potres (valovita tla), tokrat daljši, vendar sem se tudi tokrat prilagodila, tko da ni vplival name.Drugi del sanj pa sem bila preveč intuitivna za nadrejene, zato so me prestavili za dve mesti nazaj. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Men se je danes sanjalo, da smo z mojim , njegovor hčerko in njenim fantom skupaj praznovali novo leto oz. smo nameravali. Iskali smo dvorano oz. enkaj podobnega, kjer se proslavlja, naj bi bilo veliko ljudi, ampak nismo srečali nikogar, mogoče smo bili tudi prepozni. Jaz sem bila v devetem mesecu nosečnosti in nisem mogla po stopnicah več hodit, vsi so bili do mene prijazni, posebej moj. In bilo je tako, da nisem vedela, ali bo prej novo leto al bom jaz prej rodila. Pa tud dvigala ni bilo od nikoder ful časa... Čudno, ponavadi imam take sanje, če se v njih pojavlja moj fant, da je tak, ko si sploh ne želim, da bi kdaj bil. Najbolj jezen, sploh ni fer do mene itd., v resnici je bil sam enkrat tak v realnosti. Mogoče je to kaj pomagalo, že tiak imam ful dober občutek v zadnjem času, pa danes sem imela pod blazino ametist. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Js sm pa sanju,da sm se poču dol z eno iz foruma,blo je mega,ona pa stop dol z mene, me pogleda in reče-a to je to,al kaj? Me je blo tok groza, da sm se prec zbudu! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 joj danes pa so bile res zblojene sanje.ne spomnim se glih dobro.spomnim se da sem v nekem labirintasto urejenem parku seksala z ljubimcem(ga poznam in je bil moj ljubimec doolgo casa nazaj)pol pa sem iskala neko zensko ki je bila socialni problem in me je potrebovala da bi pazila na njenega otrocicka.to zensko sem nasla v majhni sobici stisnjeno z otrokom.oba sta bila na tepihih na tleh prestrasena.prosila bi conteso za obrazlozitev. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sm pa sanju,da sm se poču dol z eno iz foruma,blo je mega,ona pa stop dol z mene, me pogleda in reče-a to je to,al kaj? Me je blo tok groza, da sm se prec zbudu! hehe pismu kake neumne sanje ja ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Mora,matr! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Kva se pa ti režiš? Boš že vidla! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Režim se pa še lahko menda ja ni obdavčeno ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 Te bom jz obdavču! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mora,matr! Hehe tripl ja tud najboljšim se zgodi... v morah seveda... me pa zanima kaj to pomeni nas bo contesa razsvetlila... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes se mi je po dolgem času sanjalo. In sicer sem bila ob jezeru. Na njej je plavala neka ptica, ne vem točno kaj. In ob njej je plavalo jajce iz katerega se je izvalila ptica. Nekako se mi je zdelo, da če me prvo vidi, se me bo navadila. Ptica se me je res navadila in komaj iz jajca je že začela leteti okoli mene. Ko je ptica krožila po nebu, bilo je jasno sem začutila prvič valovita tla, nekakšen potres, vendar me ni nič prizadelo, nato pa se je pojavil še en potres (valovita tla), tokrat daljši, vendar sem se tudi tokrat prilagodila, tko da ni vplival name.Drugi del sanj pa sem bila preveč intuitivna za nadrejene, zato so me prestavili za dve mesti nazaj. Izvalitev ptice,letenje okoli tebe in potres, ki te ne prizadane,vse to ponazarja tvoja čustva in napredek. Mogoče so tvoje ideje zaenkrat samo v tvojih mislih,vendar jih boš in nameravaš uresničiti. Izpeljala boš zadevo do konca, ne glede na okolico in njihova mnenja. Tudi drugi del sanj se navezuje na prve, pomeni pa napredek in ne nezadovanje. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se je danes sanjalo, da smo z mojim , njegovor hčerko in njenim fantom skupaj praznovali novo leto oz. smo nameravali. Iskali smo dvorano oz. enkaj podobnega, kjer se proslavlja, naj bi bilo veliko ljudi, ampak nismo srečali nikogar, mogoče smo bili tudi prepozni. Jaz sem bila v devetem mesecu nosečnosti in nisem mogla po stopnicah več hodit, vsi so bili do mene prijazni, posebej moj. In bilo je tako, da nisem vedela, ali bo prej novo leto al bom jaz prej rodila. Pa tud dvigala ni bilo od nikoder ful časa... Čudno, ponavadi imam take sanje, če se v njih pojavlja moj fant, da je tak, ko si sploh ne želim, da bi kdaj bil. Najbolj jezen, sploh ni fer do mene itd., v resnici je bil sam enkrat tak v realnosti. Mogoče je to kaj pomagalo, že tiak imam ful dober občutek v zadnjem času, pa danes sem imela pod blazino ametist. Verjetno se pripravljaš s partnerjem na zelo pomemben korak, ki bo spremenil tvoje in njegovo življenje. Sanje so velikokrat preroške, le ključne posebnosti je treba razbrati iz njih. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj danes pa so bile res zblojene sanje.ne spomnim se glih dobro.spomnim se da sem v nekem labirintasto urejenem parku seksala z ljubimcem(ga poznam in je bil moj ljubimec doolgo casa nazaj)pol pa sem iskala neko zensko ki je bila socialni problem in me je potrebovala da bi pazila na njenega otrocicka.to zensko sem nasla v majhni sobici stisnjeno z otrokom.oba sta bila na tepihih na tleh prestrasena.prosila bi conteso za obrazlozitev. Nisi prepričana, da se boš pravilno odločila, saj je pred teboj neka sprememba, kjer bo ključni dejavnik, kako se boš odločila. V sebi še vedno nihaš, ne veš katero stran izbrati. Odločitev bo prava, pa katerokoli boš izbrala,saj odgovor že poznaš, poišči ga v sebi! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Js sm pa sanju,da sm se poču dol z eno iz foruma,blo je mega,ona pa stop dol z mene, me pogleda in reče-a to je to,al kaj? Me je blo tok groza, da sm se prec zbudu! Malo manj tovrstnih aktivnosti, pa bodo tudi take sanje izginile! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Bom moru mal razjahat,pol,hm! Hvala Conti! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Izvalitev ptice,letenje okoli tebe in potres, ki te ne prizadane,vse to ponazarja tvoja čustva in napredek. Mogoče so tvoje ideje zaenkrat samo v tvojih mislih,vendar jih boš in nameravaš uresničiti. Izpeljala boš zadevo do konca, ne glede na okolico in njihova mnenja. Tudi drugi del sanj se navezuje na prve, pomeni pa napredek in ne nezadovanje. Hvala za razlago! Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 bivša landlorka mi je zmetala vse iz stanovanja in potem je bila blazno zrajcana zaradi ene fotke od neke blond pevke Izziv za Conti ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Sanjal sem dvakrat isto, da sem šlogal najprej enmu kolegu pol še enmu drugmu kolegu ... hehe s kartami... tist kar sem lih odnehal, ... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Verjetno se pripravljaš s partnerjem na zelo pomemben korak, ki bo spremenil tvoje in njegovo življenje. Sanje so velikokrat preroške, le ključne posebnosti je treba razbrati iz njih. Vse je nekak v zvezi s tem povezano... Imam obdobja, ko se mi dolgo nič ne sanja, potem pa se mi in pride do kakih večjih sprememb. Danes se mi je sanjalo, da se je moj prijatelj zaljubil vame, in da je naredil res vse, pa sem ga zavrnila, ker sem zvesta samo enemu. Kaj pol to pomeni... poglobitev veze? Enkrat se mi je sanjalo, ko je šel moj na dirko, da me je pred dirko objel in mi rekel, da naj ne skrbim, da bo prišel nazaj. Tisti dan se je v resnici tud tekmovanje začelo, in on ni prišel do konca, nisem pa poznala nikogar, da bi klicala za informacije, in sem mislila, da se je kaj hudega zgodilo. Cel dan sem bila čist panična, zvečer pa končno sms, da je vse v redu. Če bi poslušala sanje, bi lahko bila brez skrbi, sam ko nikol nisi čist prepričan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 sem bila ne nekem koncertu in ful krvavela ( menstruacija kao, ampak too much!!!)me ni bolelo, ampak sem zelela domov, pa me ni nihce resno jemal.po celi noci sem nekako prisla domov, iskala hlace, jih nasla v hladilniku, poleg ful enih narezkov, sunke, slanine, svega i svasta...sem se nabasala tega mesa in potem sem se pocutila v redu. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Jaz pa sem bla na nekem roj. dnevu, ne vem kdo je praznoval, ni nas blo ful velik, nekaj srednjega, ljudi nisem poznala, vedla sem samo, da so poznali mojega bratranca, ki se je pred tremi tedni ustrelil. Tudi njegova sestra je bla tam. In sem se pogovarjala z njegovo najboljšo prijateljco, pa mi je hotla pokazat en sms od njega, pa se je skoraj zrušla, sem jo ujela, sva obe jokali, smo potem vsi jokali... Ma očitno res močno pogrešam svoje, ki so umrli.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>bivša landlorka mi je zmetala vse iz stanovanja in potem je bila blazno zrajcana zaradi ene fotke od neke blond pevke Izziv za Conti ? Nekaj se ji bo zgodilo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjal sem dvakrat isto, da sem šlogal najprej enmu kolegu pol še enmu drugmu kolegu ... hehe s kartami... tist kar sem lih odnehal, ... To pomeni, da ne smeš nehati,ti tudi sanje to govorijo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts