contesa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud zelo slabo spal...prav muke ! :xx!: Glede nato, da prve sanje sem imel kr zanimive...druge pa ne bom sploh omenjal... Sanjal sem, da sem se napotil v svet in v spremstvu sem imel enega kužika, imenoval se je Marfi ( ma je bil kokolo ). Te sanje so imele neke veze z mojim potovanjem in športom, ki na žalost sem moral odpovedat, zaradi finančnih težav... V glavnem med tem potovanjem sem srečal enega dedka, ki se je ukvarjal z mizarstvom ( vsaj tako, kot se spominjam...v glavnem se je ukvarjal z obdelavo lesa ) in ob tem v tem naselju se je nahajal klub, kjer bi jaz moral trenirat...Nato sem vprašal tega dedka, z namenom, da me on zaposli, če je kaj dela v tem naselju...in nato mi je prijazno odgovoril, da lahko delam pri njem in ob tem mi je dal tud delček stanovanja za živet oz. prespat, (saj je bila zima ) in kuža je lahko bil le v delavnici...p.s.kužka sem moral na skrivaj puščat v mojo sobo...! Tako sem začel delat, sem najdel stanovanje in klub, kjer sem treniral vsak dan... Pol pa se je zgodilo še to, sem iskal Marfija ( psa ), in več krat ga klical, saj ni imel navade odidet kaj preveč daleč brez mene...in čez kako urco sem ga najdel, ko je prihajal iz ne vem kje...neke kotline...in ga zagledal mal krvavega...pol pa vidim še ene tri pse v njegovem spremstvu...kar sem imel občutek, da je bil ogrožen in napaden, saj so bili še gospodarji teh psov zraven...sem se razjezil in vzel en predmet nato ga vrgel proti enemu prepadu z upanjem, da bo pes padel not....saj je skočil za predmetom in na srečo, ker pol mi je bilo v hipu žal, saj je predmet padel tik pred prepadom...in pes je ostal živ, pa ta pes je bil tako grd...bljak :xx!: Po tem sem se napotil proti domu in Marfija ( psa ), obrisal od krvi, ki jo je imel na vrati, ni imel velikih poškodb...tako, da sva se spet srečno igrala ! Zanimive sanje ! Conti ? Ljudje okoli tebe, ki se izdajajo za tvoje prijatelje? Dobro premisli, ker jih ni toliko, kot bi si želel. Na enega pa se lahko zelo zaneseš v vsaki stvari najde rešitev in ti priskoči na pomoč, ko jo potrebuješ. Zadnje čase ga nekoliko zanemarjaš, počuti se užaljeno. Posveti mu toliko časa, kot bi želel,da ga on posveti tebi! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 ko je ta oseba v mojih sanjah hodila po namišljenih stopnicah po nebu, je v sobi vibriral moj telefon........ pa kako se je to skladalo on stopi stopnico više, jaz čujem zraven nek glas pa spet stopi više pa spet zraven nek glas.......zdelo se mi je , da je prišel do konca, a takrat me je dokonččno zbudilo vibriranje GSM-a..... HMMMMMM ......... ŠKODA DA NISEM VIDELA KONCA.... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ljudje okoli tebe, ki se izdajajo za tvoje prijatelje? Dobro premisli, ker jih ni toliko, kot bi si želel. Na enega pa se lahko zelo zaneseš v vsaki stvari najde rešitev in ti priskoči na pomoč, ko jo potrebuješ. Zadnje čase ga nekoliko zanemarjaš, počuti se užaljeno. Posveti mu toliko časa, kot bi želel,da ga on posveti tebi! Vidiš, nato nisem niti pomislil...! Sam zdaj vedet za kjerega se gre...saj zadnje čase sem se odklopil od sveta...pa z nobenim se ne družim razen, ko sem na treningu...tukaj se mal posvetim folku. Sam v tej smeri po mojem ni nobeden, ki bi me imel tako rad, da bi me pogrešal ! Bom moral fajn premislit, da vidim za kjerega prijatla bi šlo !! Thanks Conti ! Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Sanjala sem duhovnike.Eden je bil oblečen v črno obleko ,s črno kapo in imel je škofovsko palico.Bil je kot neki vodič celotne duhovniške skupine ,ki se je prevažala s kočijami in konji.Med temi duhovniki naj bi bil veliki duhovni vodja(papež).Jaz pa še nekdo ,moški ,starejši ,nepoznan.Sva pripravljala mize za pojedino in oltar za mašo. Mal pretresljive sanje so bile. Kaj bi to pomenilo? ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Če sanjaš nekaj česar se bojiš je to mora, menda ne Skratka še kar pogosto, ko sanjam - sanjam stvari za katere se mi zdi, da se jih bojim. Nocoj sem sanjal, da mi je umrla stara mama. Bemu......jokal sem v spanju. Potem mi je pa v polsnu, ko sem nekak že na pol skužu, da sem sanjal, šinlo, kaj če je to bilo "sporočilo", kaj če se je res kaj zgodilo...... ........pa se na srečo ni. Bljak sanje. :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Pravijo ,da če sanjaš živega človeka v real ,kako v sanjah umre,da mu podaljšaš življenje. Mogoče pa si ti tvoj stari mami podaril še kakšen delček življenja. ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Jaz pa sem nekaj dni nazaj mela strašne sanje. Najboljša prijateljica je bla v komi, utrip je bil komaj zaznaven oz. srce ji je bilo zelooo počasi. V enem trenutku smo celo mislili, da je umrla, ker nismo zaznali utripa. In sem se vprašala, a to je res al kaj, umrla......! Potem pa smo videli, da je še živa, nas je pa vse slišala, celo roko mi je stisnila, mi jo je držala v prijemu kar nekaj časa, češ, pomagaj mi.... in nekako sem iz tega dobila informacijo, da hoče poslušat en cd.... nekaj časa kasneje se je zbudila iz kome. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravijo ,da če sanjaš živega človeka v real ,kako v sanjah umre,da mu podaljšaš življenje. Mogoče pa si ti tvoj stari mami podaril še kakšen delček življenja. ....ful mi je všeč tvoj koment Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 Hvala ...še meni si polepšal večer. In ,da bo contesa to potrdila:)) ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 jaz sem se pa danes v sanjah odselila z malo... bile so prijetne sanje, upam, da se uresničijo v prijetnem smisluxsrcx Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 Nočna mora!Peljala sem se po avtocesti in na nasprotnem voznem pasu videla konje, ki so prosto tekali po cesti, mislila sem si, gotovo je bila prometna nesreča v kateri je bil udeležen tovornjak, ki prevaža živali. Malo naprej je bilo 6 avtomobilov, ki so čelno trčili, nikjer nobenega tovornjaka, na tleh polno krvi, človeških delov telesa, živalska dlaka...videla sem tudi žensko, hudo poškodovano, bilo jo je le od pasu navzgor, pa tudi roke je imela samo od komolcev navzgor, dvignila se je in rekla, da naj ji kdo prosim pomaga. Policija in reševalci še niso prispeli na kraj nesreče. Naprej so bili avtomobili brez šip, v njih pa konji. Grozno!!!Naslenje sanje, bila sem v neki šoli z mojim kolegom. Ko smo prišli na glava vrata je nekdo začel na nas streljati, vsi smo se vrgli na tla. Mene je zadel dvakrat v nogo, ampak ni bilo hujšega, je pa zadel kolega v nogo, vendar v kost, zato ga je to zelo bolelo. Skupaj so naju oskrbeli v notranjosti šole. Za mano je res težka noč! :xx!: :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunik 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 hoj....a kdu ve, kaj pomen če sanjaš fulll vode.....več dni seveda.....glih dons se mi je spet sanjal, da je fulll ljubljanca narasla, pa pijavke se spomnem, pa da sem z boso nogo stopila v pasji drekec.....pa da sem na obrežju od ljubljanice zlagala čisto ravnokar oprano perilo....pa na predavanjih me je nekdo otipaval...in še ene tri druge sanje smo sanes sanjalai....mislm, skori vsako noč imam tri-5 različnih hanj....večinoma pa se v njih pojavlja enormna količina vode...najboljš je pa talrat, ko se potapljam z kiti al pa z delfini Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 28. januar 2005 Prijavi Deli 28. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>V sanjah se ti je pojavila številka tri, v kombinaciji s sanjami pomeni,da imaš pred seboj določeno preizkušnjo,katere ne veš kako bi se lotila! Prvič in drugič ti bo spodletelo, v tretje bo šlo. Zadnje čase si zelo obremenjena, pazi predvsem na ožilje. Contesa d best sploh nisem opazila te ponavljajoče trojke...uh, sam da bo na koncu ratal.Ožilje, pa visok pritisk - bo držalo, načeloma imam normalen pritisk - včeraj ko sem si ga merila, pa je bil kar nekje v višavah... Hvala, Contesa, tvoje razlage so vedno smiselne! Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. januar 2005 Prijavi Deli 29. januar 2005 To noč sem pred spanjem prosila vodnika, da mi skozi sanje oz. v sanjah pomaga pokazati pot oz. pokazati način, kako naj razrešim en problem, ki semi je pojavil v življenju. Sanjala pa sem, da se, kupovala drsalke oz. sem si jih ogledovala in vse so bile ful drage... Ne razumem popolnoma. MI LAHKO KDO POMAGA?? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 lunik:Voda v sanjah pomeni čustva. pomlad:Nočne more ponavadi nastanejo zaradi skrbi, neprijetnosti, ki jih doživimo čez dan. tinal:Drsalke= sredstvo za hitrejšo hojo po ledu-poti, z njihovo pomočjo lahko hitreje hodimo obenem pa tudi uživamo (v drsanju).Drage-Če hočeš uživati v tem, kar ti drsalke ponujajo si jih moraš najprej kupiti, kar je pa večji strošek, napor, a potem ti bojo dobro služile. Upam, da vam bo kaj v pomoč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 sanjala se ,da sem bila noseca in da sem se z nekimi ljudmi vozila na manjsi barcici.blizu nas je bila se ena.naenkrat sem videla na gladini mirnega morja da se nekaj velikega priblizuje.mislila sem da je morski pes in glede na to da je bil vecji od barcice,sem predvidevala da jo bo prevrnil.skocila sem v vodo in hitro odplavala do kopnega in tam pocakala ostale.kaj bi to pomenilo?sem poskusala sama najti odgovor a bi rada slisala se contino interpretacijo. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Prvi! Najlepša hvala.... mislim, da se vse to prav v tem dnevu po sanjah pričenja uresničevati.......... Prav tako, kot si mi interpretiral. Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Tokrat se mi je sanjalo, da sem opazovala, kako so trije volkovi hoteli napasti eno tujo osebo, katera se jih je branila. Napada nisem videla, niti poškodb, toda kasneje so to osebo vrgli v jezero. V drugem delu sanj pa sem videla nekaj belih konj. V tretjem delu pa sem videla očeta pod ledom, medtem ko sem bila jaz na ledu, prebila sem led in takrat sem se do pasu pogreznila v vodo, led pa je pričel pokati. Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. januar 2005 Prijavi Deli 31. januar 2005 neverjetno ampak sanjal sem da sem pojedu najprej eno kosilo in pol še eno kosilo... skratka nažru sem se no čeprav nisem mel filinga da bi pojedu "preveč" (ala boleč trebuh pa taki simptomi) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 Zadnje čase sanjam krokodile... zadnjič sem enemu prijaznemu krokodilu iskala dom (če je bil sploh krokodil)... danes pa sanjam, da nekaj čistim z neko kislino in ko se pogledam v ogledalo, vidim pol obraza belega, razjedenega. Sicer mal neprijeten občutek, ampak sem razmišljala o tem, da mora tko to odmret... kažin... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 1. februar 2005 Prijavi Deli 1. februar 2005 ---------v sanjah se mi je prikazala pokojna sestra, v roki pa je imela veliko rdeče srce, z njim mi ej ves čas mahalaa in se mi smejala, ni mi dala miru, še takrat, ko sem se zbudila, sem jo vedno videla s tistim ogromnim rdečim srcem, kako mi mahanekakoo nenavadne sanje, mogoče ve kdo kaj to pomeni hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanjala se ,da sem bila noseca in da sem se z nekimi ljudmi vozila na manjsi barcici.blizu nas je bila se ena.naenkrat sem videla na gladini mirnega morja da se nekaj velikega priblizuje.mislila sem da je morski pes in glede na to da je bil vecji od barcice,sem predvidevala da jo bo prevrnil.skocila sem v vodo in hitro odplavala do kopnega in tam pocakala ostale.kaj bi to pomenilo?sem poskusala sama najti odgovor a bi rada slisala se contino interpretacijo. Vedno se odločaš sama in brez pomoči. Mogoče včasih nekoliko prehitro. Če želiš nekaj realizirati,te okolica ne zanima.Ko je stvar za teboj,takrat opaziš ostalo, prej ne! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tokrat se mi je sanjalo, da sem opazovala, kako so trije volkovi hoteli napasti eno tujo osebo, katera se jih je branila. Napada nisem videla, niti poškodb, toda kasneje so to osebo vrgli v jezero. V drugem delu sanj pa sem videla nekaj belih konj. V tretjem delu pa sem videla očeta pod ledom, medtem ko sem bila jaz na ledu, prebila sem led in takrat sem se do pasu pogreznila v vodo, led pa je pričel pokati. Če vidiš drugo osebo umreti,pomeni, da moraš pri sebi obrniti nov list,začeti nekaj novega. Bela je barva čistosti in nedolžnosti, če so konji galopirali, imaš visokoleteče ideje,če so se pasli,si spokojna, ker veš, da se ti ne more nič zgoditi.Oče naj pazi na svoje zdravje,ti pa preveri kakšni ljudje te obdajajo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> neverjetno ampak sanjal sem da sem pojedu najprej eno kosilo in pol še eno kosilo... skratka nažru sem se no čeprav nisem mel filinga da bi pojedu "preveč" (ala boleč trebuh pa taki simptomi) Ne bodi preveč velikodušen, ker te lahko to drago stane. Ne potrdi vsake stvari, ki jo nekdo reče,raje zanikaj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadnje čase sanjam krokodile... zadnjič sem enemu prijaznemu krokodilu iskala dom (če je bil sploh krokodil)... danes pa sanjam, da nekaj čistim z neko kislino in ko se pogledam v ogledalo, vidim pol obraza belega, razjedenega. Sicer mal neprijeten občutek, ampak sem razmišljala o tem, da mora tko to odmret... kažin... Selene, čas je, da uresničiš svoje želje. Ne pusti, da začnejo umirati v tebi, ker se bo to kmalu pokazalo tudi na ven, ne samo znotraj tebe! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts