Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>buuaaaa kaj sem sanjala!!!! še nikoli se mi ni zgodilo da bi sanjala koga iz lnf ekipe in ne vem...in naenkrat grem sanjat Ninota x:px  x:Dx sanj ne bom opisovala ker je tolk tega še zraven... Nino je imel eno blond starejšo, se mi zdi da je bla poročena x:Dx x:Dx po enem hotelu smo se podili :inocent: pa po enih travnikih premetavali...em se več ne spomnim detajlov. x:)x bolj kot se skušaš spomniti sanj, bolj jih pozabiš.

ps- Nino je bil jebač x:Dx :palec:

Mogoče pa si želiš, da bi se tvoje sanje realizirale! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>....sanje o triglavem volku.....preganja po hiši, ki razpada ....kamorkoli stopiš se tla posipajo in bežiš pred njim....

...sanje osemletnega otroka x?x

... :eek:  kako bi se ga ubranil? sem mu predlagala, da z ognjem, kaj mislite....

x^x

Rešiti se mora določenih strahov, ki ga obdajajo v realnosti. Nečesa se zelo boji! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Rešiti se mora določenih strahov, ki ga obdajajo v realnosti. Nečesa se zelo boji! x:)x

Hvala Contesa....res je... :o|o: samo kako ...sem upala, če ga bo v sanjah, predelal pa z ognjem požgal....mali plutonovec, da bo tudi v realnosti boljš...

Pa je ta plutonovec še v budnem stanju naprej naložil, da potem pa njegove kosti vstanejo :vio:

xwizardx bo zgleda treba čarat, da se teh strahcev otrese.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Pomeni, da imaš v realnosti kar nekaj težav s samozavestjo in javnim nastopom. Če je množica prevelika, te preganja občutek, da se moraš nekam skriti,pa čeprav veš,da se boš morala slej kot prej soočiti s svojim strahom! x:)x

hvala contesa..se mi je dozdeval neki tazga..gre pocas na bolse

..le krila misli me neso..

<{POST_SNAPBACK}>buuaaaa kaj sem sanjala!!!! še nikoli se mi ni zgodilo da bi sanjala koga iz lnf ekipe in ne vem...in naenkrat grem sanjat Ninota x:px  x:Dx sanj ne bom opisovala ker je tolk tega še zraven... Nino je imel eno blond starejšo, se mi zdi da je bla poročena x:Dx x:Dx po enem hotelu smo se podili :inocent: pa po enih travnikih premetavali...em se več ne spomnim detajlov. x:)x bolj kot se skušaš spomniti sanj, bolj jih pozabiš.

ps- Nino je bil jebač x:Dx :palec:

x^x that's me alrigth, od kje si pa za bjondo zvedla? :inocent: x:Ix :D nč poklič še tvojo sestrco ;);) travnikov je polno... zaenkrat vsaj še k je slovenija taka lepa zelena dežela...

ahja p.s. js sem pa že spet sanjal o bjondici... sej vsako noč sanjam še kaj druzga tko da mi ni preveč dolgčas zmer isto.... danes sem sanjal še o tem kako smo se z nekimi hudimi metalci dobili, tle nekje pr rakeku, pa da v neki vasici kjer sta 2 hiši, še celi, da bomo naredili bend, da 3je že so rabjo pa še 1ga kitarista 3je pa se ponujajo... :D pa da naj se mal pomuvam...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes sem imela hecne sanje... da sem imela ta zeleno minico in sem se gledala v ogledalo, pa nisem bila zadovoljna z zelenkastosinjimi nogavickami zraven... pa sem nekaj roza zraven dajala in pomerjala in primerjala...

No pol sem bila pa ze zunaj, pa opazim, da imam eno nogavico roza in drugo sinjo... in pomislim, ojoj, zdaj sem pa pozabila, butasto pa bi bilo nazaj dam zarad nogavice...

Potem pa odprem torbico in notri ta druga nogavica (ki pa sem zdaj pozabila, ali je bila sinjkastozelenkasta ali rozkasta), ces, OK, sem jo vseen vzela s sabo oz. se je nenadoma in nepricakovano smooth pojavila. xDDx

Bedast, a ne?

Minice in stumfi... xDDx

Zadnjic (v tem tednu, se mi zdi) pa se mi je sanjalo, da sem na neki blazni njivi, polju... rdeckaste barve, plodno, rodovitno, rdeckasta jesenska svetloba oz. atmosfera...

V sredi te njive pa je bil en tak pas, kot bi bil zacrtan, ki je bil sestavljen iz kilometrskega kupa nekaksnih konzerv, a praznih, novih, srebrnih, blescecih... vzdolz cele njive...

Recimo 2m sirok pas in km dolg... kot bi ga zacrtala - na vsako stran in povsod okol pa je bila rdeckastorjava njiva... preorana, rahla, plodovitna.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz sem sanjala smrt mojega očeta - celotni pograb. in potem se identične sanje samo da je umrla mama.

(v resnici sta oba se živa)

zanima me kaj pomenii, če sanjas da varas fant oz da se poljubljaš z drugim fantom :)

lep dan x;)x

Danes sem imel prav čudne sanje ! :eek:

Najprej sem sanjal, da se mi je prijatelj ubil z motorjem! Pol pa sem začel sanjat, da sem se ustavil na črpalki in srečal dve osebe z avtom, ki naj bi bile mrtve...nato sem se napotil na pokopališče, da bi si razjasnil situacijo...in tam sem videval folk, ki je mrtev, da se kr ustaja iz grobov in se šeta po mestu...in vrača nazaj v svoje krste. S temi dvemi sem se celo pogovarjal...! Nisem pa se počutil ogroženega ali, da bi začutil nek strah...!! x:Dx

Conti ! x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:D vsi neke mrtve? hm ehja js sanjam pa sam take stvari k se mi zares tud podnevi dogajajo :sleeping: me kr mal... :D po drugi strani pa lahko rečemo da živim sanjsko... ;) torej spet sanjal to miško.. eh
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Contesa a moje od zadnjič si pa zgrešila  x?x  :sori:

Nisem ti odgovorila, ker sem videla, da je svoje mnenje že podal en forumovec. Če pa sanjamo odrezane ude in nesreče ponavadi pomeni,da bomo kmalu pred neko težko odločitvijo za katero še ne vemo, kako bi se ravnali. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem imela hecne sanje... da sem imela ta zeleno minico in sem se gledala v ogledalo, pa nisem bila zadovoljna z zelenkastosinjimi nogavickami zraven... pa sem nekaj roza zraven dajala in pomerjala in primerjala...

No pol sem bila pa ze zunaj, pa opazim, da imam eno nogavico roza in drugo sinjo... in pomislim, ojoj, zdaj sem pa pozabila, butasto pa bi bilo nazaj dam zarad nogavice...

Potem pa odprem torbico in notri ta druga nogavica (ki pa sem zdaj pozabila, ali je bila sinjkastozelenkasta ali rozkasta), ces, OK, sem jo vseen vzela s sabo oz. se je nenadoma in nepricakovano smooth pojavila. xDDx

Bedast, a ne?

Minice in stumfi... xDDx

Zadnjic (v tem tednu, se mi zdi) pa se mi je sanjalo, da sem na neki blazni njivi, polju... rdeckaste barve, plodno, rodovitno, rdeckasta jesenska svetloba oz. atmosfera...

V sredi te njive pa je bil en tak pas, kot bi bil zacrtan, ki je bil sestavljen iz kilometrskega kupa nekaksnih konzerv, a praznih, novih, srebrnih, blescecih... vzdolz cele njive...

Recimo 2m sirok pas in km dolg... kot bi ga zacrtala - na vsako stran in povsod okol pa je bila rdeckastorjava njiva... preorana, rahla, plodovitna.

Marsa zelo lepe sanje!

Različne barve nogavic ponazarjajo tvojo željo po raznolikosti in pestrosti,ne maraš enoličnega in monotonega. Odločaš se po intuiciji in ponavadi ne zgrešiš,vedno imaš pripravljen odgovor, težko te je spraviti v zadrego.

Njiva,preorana,plodna zemlja rdečkaste barve,strast in ljubezen sta zelo povdarjena, a vseeno ostro začrtana samo za redke izbrance. Meje se ne da prestopiti, edino, če jo prestopiš sama. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem sanjala smrt mojega očeta - celotni pograb. in potem se identične sanje samo da je umrla mama.

(v resnici sta oba se živa)

zanima me kaj pomenii, če sanjas da varas fant oz da se poljubljaš z drugim fantom :)

lep dan x;)x

Ne pusti neizrečenih besed med tabo in svojimi starši. Pogovori se,ker pogovor reši veliko.

Poljubljanje z drugim-med vama ni vse tako kot bi moralo biti! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem imel prav čudne sanje ! :eek:

Najprej sem sanjal, da se mi je prijatelj ubil z motorjem! Pol pa sem začel sanjat, da sem se ustavil na črpalki in srečal dve osebe z avtom, ki naj bi bile mrtve...nato sem se napotil na pokopališče, da bi si razjasnil situacijo...in tam sem videval folk, ki je mrtev, da se kr ustaja iz grobov in se šeta po mestu...in vrača nazaj v svoje krste. S temi dvemi sem se celo pogovarjal...! Nisem pa se počutil ogroženega ali, da bi začutil nek strah...!! x:Dx

Conti ! x:)x

Take sanje se pojavijo pogosto takrat, ko nekoga zelo pogrešamo ali pa si želimo pogovor z določeno osebo! x:)x

HONORE DE BALZAC

danes me je med sanjami nekdo poklical po imenu...tako prepričljivo, kot bi me res in sem se pri priči zbudila...ter jasno pozabila, kaj sem sanjala...pol pa nisem mogla več zaspat....sam zakaj se je blo treba zbudit ob 5h pa tud ne vem....vem samo, da je bil moški glas, ki ga ne poznam...pa tud nobene posebne intonacije....

...a se moram v življenju kje zbudit al kaj?....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Praviš, da glasu nisi poznala, ali je možno, da je bil glas zašepetan in ga nisi prepoznala? Nekdo je v stiski, ampak ta oseba, te pozna zelo dobro, torej tudi zate ni popoln neznanec! x:)x

HONORE DE BALZAC

Contesa, x:Xx :vio:, najlepsa hvala za razlago in sploh ukvarjanje. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

contesa, hvala!

glas ni bil zašepetan. bil je popolnoma jasen in miren.

je pa res, da sem imela danes en telef. klic, ki bi lahko bil s tem povezan, če sklepam po tvoji razlagi....hm....

thx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem nekaj dni nazaj mela strašne sanje. Najboljša prijateljica je bla v komi, utrip je bil komaj zaznaven oz. srce ji je bilo zelooo počasi. V enem trenutku smo celo mislili, da je umrla, ker nismo zaznali utripa. In sem se vprašala, a to je res al kaj, umrla......! :O:  :V: Potem pa smo videli, da je še živa, nas je pa vse slišala, celo roko mi je stisnila, mi jo je držala v prijemu kar nekaj časa, češ, pomagaj mi.... in nekako sem iz tega dobila informacijo, da hoče poslušat en cd.... nekaj časa kasneje se je zbudila iz kome.

<{POST_SNAPBACK}>Pravijo ,da če sanjaš živega človeka v real ,kako v sanjah umre,da mu podaljšaš življenje.

Mogoče pa si ti tvoj stari mami podaril še kakšen delček življenja. x;)x

Uporabim to za odgovor.... ampak ona ni umrla, samo mislili smo.... kaj bi to pomenilo?

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Meni se je pa sanjalo, da sem zvedela za novico, ki me je prizadela, čutila sem "bolečino" in jasno, čisto, mirno morje polno delfinov je postalo razburkano. Bolj je bolelo, bolj je bilo razburkano in več delfinov se je pojavilo. Videla sem tudi očeta, kako je šel v morje.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Danes sem sanjala zanimive sanje, spominjam se samo delčkov. Da poizkusim spraviti sem gor. potovala sem z avionom, čez ocean. Sedla v avion in pristala. živela pri neki družini, čeprav se mi zdi, da so bili dve ženski, ena od njih otrok, ali pa trejta otrok. Gledala sem naravo in razmišljala o tem, da se pokrajina sploh ne razlikuje od naše... odgovor, saj se ne more, če smo vzporedno z vami. Opazovala sem češnje, drugačne kot pri nas - bolj bujni cvetovi. pa pravim a celo leto cvetijo... odgovor, ne, pri nas se čas meri drugače, ko češnja cveti je jutro, ko zori je dan in ko dozori je večer. Vem da sem primerjala z našimi letnimi časi, vendar mi ni šlo skupaj s češnjo. nato sem stala na dežju in opazovala zlat sončni zahod. upala sem da se bom vrnila. Zanimivo se mi zdi, da sem v nedeljo, na turi se pogovarjala o vzporednem času in kraju, pa češnje mi že nekaj časa dišijo, prav vidim jih med seboj, ampak včeraj nisem razmišljala o teh stvareh, sigurno ne... kot bi dobila nek odgovor na svoja razmišljanja

Hoj Contesa!

Jst si pa ne morem razložit, kaj bi lahko pomenilo pokvarjeno dvigalo v sanjah - se mi je že dostikrat zgodilo da sem sanjala kako sem v dvigalu in se pokvari, začne kot pobesnjeni bikec gor in dol vozit jst pa panično pritiskam po gumbih in ga na tak način "obvladujem" da ne gre s prostim padom v nulo (torej klet).

Največkrat se mi uspe rešit in včasih se mi zdi kot da bi ponesreči zadela kombinacijo dveh števil gumbov (nadstropij) ki bi izničila premikanje in tko potem le ustavila dvigalo na nekem nadstropju da lahko uidem ven.

Zanima me če števila, na katerih se ustavi tut kaj pomenijo? Tokrat sta se pojavili dvojka in štirica ampak prepričana pa nisem za ziher na katerem sem izstopila čeprav me občutek bolj vleče k dvojki.

Včasih sem to kar pogosto sanjala, zdaj pa po dolgem času danes spet in me res zanima, kaj bi lahko to pomenilo?!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Take sanje se pojavijo pogosto takrat, ko nekoga zelo pogrešamo ali pa si želimo pogovor z določeno osebo! x:)x

Hmmmmmmmmmm...mal sem v dvomih :o|o:

Thanks Conti. ! xsrcbumx :wub:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...