Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Uh kašn triler sem sanjal danes... smo v vipavi cela družina, vključno z babico, pri babici doma, vdrejo trije oboroženi tipčki, ful nekega prerivanja, pol nas vse zberejo na kup, (pobijejo vse stanovalce bloka, razen naše družine)... zberejo nas vse, nekaj pizdijo, češ kje je tista reč... ki jo iščejo, bojda neki zakladi na Braču, pol jih probam nategnt češ da so neki zakladi tud v južni afriki da točno vem kje so, (v bistvu sem točno vedu, sam nihče mi ni verjel) hja pol so nas zbasali v avto, dva avta sta bla, v enga sta šla dva njihova, v druzga pa cela naša familja, in en njihov... fotr je vozil, lepo kamor smo bli namenjeni, na brač najbrž... js sem se začel prerivat, zgrabil za njegov pištoljet, fant sploh ni mogu verjet, je reku daj da ne boš koga poškodoval, pol neki je meru naokrog, ampak ni mogu, pol sem obrnil pištolo prot njemu, še v njegovi roki, en strel v njegova prsa, pol se je pazmer manj upiral, pol sem nekak obvladal pištolo dva šusa v glavo, kok zanimivo se mu je kri ulila z ust.... pol smo vzeli njegov mobi, babica je poklicala policijo, za nami so bli tisti tipčki, načrt je bil da se peljemo kamor je treba, in krnaenkrat naj bi nas počakala zaseda kjer bi prjeli še tista dva....

pol sem se pa zbudu

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Nisem ti odgovorila, ker sem videla, da je svoje mnenje že podal en forumovec. Če pa sanjamo odrezane ude in nesreče ponavadi pomeni,da bomo kmalu pred neko težko odločitvijo za katero še ne vemo, kako bi se ravnali. x:)x

Hvala Contesa, sem spregledala xrolleyesx x:Xx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa sanjalo, da sem zvedela za novico, ki me je prizadela, čutila sem "bolečino" in jasno, čisto, mirno morje polno delfinov je postalo razburkano. Bolj je bolelo, bolj je bilo razburkano in več delfinov se je pojavilo. Videla sem tudi očeta, kako je šel v morje.

Tvoje sanje ponavadi pomenijo neko veselo novico in dogodek! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem sanjala zanimive sanje, spominjam se samo delčkov. Da poizkusim spraviti sem gor. potovala sem z avionom, čez ocean. Sedla v avion in pristala. živela pri neki družini, čeprav se mi zdi, da so bili dve ženski, ena od njih otrok, ali pa trejta otrok. Gledala sem naravo in razmišljala o tem, da se pokrajina sploh ne razlikuje od naše... odgovor, saj se ne more, če smo vzporedno z vami. Opazovala sem češnje, drugačne kot pri nas - bolj bujni cvetovi. pa pravim a celo leto cvetijo... odgovor, ne, pri nas se čas meri drugače, ko češnja cveti je jutro, ko zori je dan in ko dozori je večer. Vem da sem primerjala z našimi letnimi časi, vendar mi ni šlo skupaj s češnjo. nato sem stala na dežju in opazovala zlat sončni zahod. upala sem da se bom vrnila. Zanimivo se mi zdi, da sem v nedeljo, na turi se pogovarjala o vzporednem času in kraju, pa češnje mi že nekaj časa dišijo, prav vidim jih med seboj, ampak včeraj nisem razmišljala o teh stvareh, sigurno ne... kot bi dobila nek odgovor na svoja razmišljanja

Tvoje sanje govorijo o velikih spremembah, ki te čakajo! Določene stvari so se že zgodile, ki napovedujejo te spremembe. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hoj Contesa!

Jst si pa ne morem razložit, kaj bi lahko pomenilo pokvarjeno dvigalo v sanjah - se mi je že dostikrat zgodilo da sem sanjala kako sem v dvigalu in se pokvari, začne kot pobesnjeni bikec gor in dol vozit jst pa panično pritiskam po gumbih in ga na tak način "obvladujem" da ne gre s prostim padom v nulo (torej klet).

Največkrat se mi uspe rešit in včasih se mi zdi kot da bi ponesreči zadela kombinacijo dveh števil gumbov (nadstropij) ki bi izničila premikanje in tko potem le ustavila dvigalo na nekem nadstropju da lahko uidem ven.

Zanima me če števila, na katerih se ustavi tut kaj pomenijo? Tokrat sta se pojavili dvojka in štirica ampak prepričana pa nisem za ziher na katerem sem izstopila čeprav me občutek bolj vleče k dvojki.

Včasih sem to kar pogosto sanjala, zdaj pa po dolgem času danes spet in me res zanima, kaj bi lahko to pomenilo?!

Huje bi bilo, če ne bi mogla iz dvigala. Potem bi lahko pokopala svoje ambicije. Tako, pa moraš samo počakati na pravi trenutek. Potrebuješ samo veliko potrpljenja. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Uh kašn triler sem sanjal danes... smo v vipavi cela družina, vključno z babico, pri babici doma, vdrejo trije oboroženi tipčki, ful nekega prerivanja, pol nas vse zberejo na kup, (pobijejo vse stanovalce bloka, razen naše družine)... zberejo nas vse, nekaj pizdijo, češ kje je tista reč... ki jo iščejo, bojda neki zakladi na Braču, pol jih probam nategnt češ da so neki zakladi tud v južni afriki da točno vem kje so, (v bistvu sem točno vedu, sam nihče mi ni verjel) hja pol so nas zbasali v avto, dva avta sta bla, v enga sta šla dva njihova, v druzga pa cela naša familja, in en njihov... fotr je vozil, lepo kamor smo bli namenjeni, na brač najbrž... js sem se začel prerivat, zgrabil za njegov pištoljet, fant sploh ni mogu verjet, je reku daj da ne boš koga poškodoval, pol neki je meru naokrog, ampak ni mogu, pol sem obrnil pištolo prot njemu, še v njegovi roki, en strel v njegova prsa, pol se je pazmer manj upiral, pol sem nekak obvladal pištolo dva šusa v glavo, kok zanimivo se mu je kri ulila z ust.... pol smo vzeli njegov mobi, babica je poklicala policijo, za nami so bli tisti tipčki, načrt je bil da se peljemo kamor je treba, in krnaenkrat naj bi nas počakala zaseda kjer bi prjeli še tista dva....

pol sem se pa zbudu

Nino, tole pa sploh ni dobro. Preberi si, kaj pomeni, ko sem razlagala umor. Nisi čutil obžalovanja, samo zanimivo se ti je zdelo! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Tvoje sanje ponavadi pomenijo neko veselo novico in dogodek! x:)x

Hvala za razlago!

Toda tokrat ne drži. Ponavadi? Morda! Tokrat se mi pa srce trga.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Bela vrtnica, moje sožalje! :V: Za vas je to res žalosten dan, zanj pa je verjetno pomenil srečo, da se je odrešil bolečin. Drži se! x:Xx

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hvala za razlago!

Toda tokrat ne drži. Ponavadi? Morda! Tokrat se mi pa srce trga, ker se je oče končno odrešil neznosnih bolečin.

Tudi z moje strani sožalje. Vem kako se počutiš. Zdaj moraš biti močna, zdaj ga nič več ne boli. :palec:

It's better be dead and cool than alive and uncool

(popravljeno)
<{POST_SNAPBACK}>Nino, tole pa sploh ni dobro. Preberi si, kaj pomeni, ko sem razlagala umor. Nisi čutil obžalovanja, samo zanimivo se ti je zdelo! x:)x

nvem men se je zdelo čist naravno, noben umor, bolj obramba... naša življenja so bila v nevarnosti, ni blo šans da nas pol spustijo, nvem, nobenega posebnega dobrega občutka ali slabega nisem imel, nekak nujno se mi je zdelo, hm...

kje nej najdem zdaj to :D hihi se grem mal učit uporabljat iskalnik... če si kje blizu in če ti slučajno pade vsaj prbližno kera stran bi blo to? :D umor hm hm hm...

:( ne najdem zdej me pa skrbi.... olajševalna okoliščina dan prej sem gledal cellular film no ja zvečer prej... :D kjer ugrabijo to družino pa probajo jih pobit zato ker so zalotili s kamero nepridiprave pri delu...

Moja razlaga je taka.Umor nekoga pomeni, da hočeš v svojem resničnem življenju nekaj odstraniti.To je lahko odnos ali značajska poteza.Oseba, ki sem jo umorila, je morda ključ za odgovor, česa se moram znebiti v resničnem življenju.

Samomor lahko pomeni, da je neka moja trenutna poslovna zadeva samomorilska ali pa, da moram narediti nekaj pomembnih sprememb v življenju. Saj simbol smrti pomeni v sanjah povdarek na spremembi.

aha :D widim :P hihi hm hm hm ampak kaj probam spremenit če sem fental kr enga x tipa, xrolleyesx

Popravljeno -> El Nino
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Danes sem spet sanjal, ugrabitev, tokrat sta bila samo še dva :D (hehe enga sem fental) no ugrabili so nekoga drugega, čist x, sam gledal sem bil sem izventelesno prisoten, gledal sem stvar tko z distance, osebe se mi zdijo povsem nepovezane z mano razen seveda da so bile v mojih sanjah....

sanje #2 sanjal sem nogometno tekmo, Slovenija prot neki x državi, hehe gledal sem dol z enga drevesa mislim da hrast, komaj sem parkiral, uspelo mi je tko da sem stlačil kar z roko avto notr... čist zaparkiral.... sebe pa sosednja dva... hihi pol pa gledam pa vidim kako ma zahovič kr neko srajco za dres, pa se mi zdi smešno pa tko, pa igrali so v snegu, na majhnem igrišču, nobenga resnega stadiona, dolgo igrišče kakih 20 metrov, tekma čisti dolgčas, mislim da nisem bil sam..

sanje #3 blondica spet...

Contesa in Milf hvala.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Huje bi bilo, če ne bi mogla iz dvigala. Potem bi lahko pokopala svoje ambicije. Tako, pa moraš samo počakati na pravi trenutek. Potrebuješ samo veliko potrpljenja. x:)x

O :O: sej to je pa kar olajšanje ker se mi je ravno pred kratkim neko delo, za kar sem se full žrtvovala in se trudila da bo uspelo dobesedno porušilo/ušlo iz rok in ne po moji krivid ampak če praviš da ni vse zamujeno potem je treba it naprej in verjetno bom mogla kar sama poselekcionirat na kaj bi se lahko sanje nanašale, mogoče je pa kaka manjša ambicija na katero nisem pomislila da bi lahko bila v povezavi s sanjami :inocent:

Res hvala še enkrat x:Dx :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Spet dvojne sanje... v prvih, sem rešil svet, pred neko naravno ali človeško katastrofo, nvem kt neka vojna kaj pa vem, in sveda kot pravi heroj, je prtekla k meni v objem ena bejbika, in mi dala tak lep cmokec...

druge sanje, sanjal sem kako sem prebral celo tisto knjigo ki jo imam ob postelji pa je res "špeh" 500 strani minimum pa veliki listi ornk knjiga, o modrosti življenja...

Uhja... danes pa sem sanjal, v bistvu že zvečer nvem zakaj sem se zbudil, kmalu tik pred polnočjo, sem bil obrožen z nekimi noži.... pol zjutraj pa sam še bolj... čist do zob, tam ene 20 nožev sem meu na sebi :D čist prpravlen na akcijo :D hihi

Hej hoj,

jaz pa sem dve noči zaporedoma sanjala potovanje - prvič v avstralijo z mojo prijeteljico in sodelavcem. Imeli so zadnje karte, glih za glih, pa je želel še en tip it zraven (bivša ljubezen) pa sem rekla da sorry - ni kart. Drugo noč pa smo šli v Švico - spet jaz, taista frendica in njen brat. Pa ful je blo fajn (midve sva imele d best obleke, vecerje....), v glavnem dobri filingi. x:)x

a bova kam šle? x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

<{POST_SNAPBACK}>Spet dvojne sanje... v prvih, sem rešil svet, pred neko naravno ali človeško katastrofo, nvem kt neka vojna kaj pa vem, in sveda kot pravi heroj, je prtekla k meni v objem ena bejbika, in mi dala tak lep cmokec...

druge sanje, sanjal sem kako sem prebral celo tisto knjigo ki jo imam ob postelji pa je res "špeh" 500 strani minimum pa veliki listi ornk knjiga, o modrosti življenja...

<{POST_SNAPBACK}>Uhja... danes pa sem sanjal, v bistvu že zvečer nvem zakaj sem se zbudil, kmalu tik pred polnočjo, sem bil obrožen z nekimi noži.... pol zjutraj pa sam še bolj... čist do zob, tam ene 20 nožev sem meu na sebi :D čist prpravlen na akcijo :D hihi

Nino preveč se boriš sam s seboj in skušaš doseči nedosegljivo. Seži po tistem, kar dosežeš in ne po nedosegljivem,če ne želiš ostati praznih rok! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ziv

Jaz pa sem danes sanjala, da sem se pogovarjala z "bogom", in me je spraseval če sem pripravljena. Celo dvakrat. In jaz sem mu odg. da sem.

x:Dx

Za "tisto" še nisi pripravljena, verjemi mi! Morala pa boš odgovarjati za neka svoja dejanja iz preteklosti, kar ti ne bo preveč ljubo! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hej hoj,

jaz pa sem dve noči zaporedoma sanjala potovanje - prvič v avstralijo z mojo prijeteljico in sodelavcem. Imeli so zadnje karte, glih za glih, pa je želel še en tip it zraven (bivša ljubezen) pa sem rekla da sorry - ni kart. Drugo noč pa smo šli v Švico - spet jaz, taista frendica in njen brat. Pa ful je blo fajn (midve sva imele d best obleke, vecerje....), v glavnem dobri filingi. x:)x

a bova kam šle? x;)x

Čaka te nekaj novega, pa ni nujno, da je prav potovanje. Lahko je tudi nek nov projekt ali nekaj kar še nisi pričakovala, vsaj ne še zdaj! x:)x

HONORE DE BALZAC

sanjala sem da sem se pogovarjala z veliko siamsko macko.oziroma ona se je pogovarjala z mano,kot bi bila clovek.celo s tacami je ravnala kot bi imela roke in tud smejala se je,ko sem se ji cudila....

hm,nic mi ni bilo jasno ne v sanjah ne zdej....

sicer nisem nikoli imela macke in tudi nimam namena je imeti.

conti,kaj mislis...

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Čaka te nekaj novega, pa ni nujno, da je prav potovanje. Lahko je tudi nek nov projekt ali nekaj kar še nisi pričakovala, vsaj ne še zdaj! x:)x

Juhu x:)x te sanje zadevajo le mene, ne? oseb prisotnih v sanjah pa ne?

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Groza... sanjala sem, da je bil potres, pa meteorji so padali z neba, pa s fantom sva bežala, pa kamorkoli sva prišla, sva le za las ušla... pa pol prideva kao do moje bajte, pa nama jo je en meteor pred nosom odnesu, kr posnel je bajto stran... :eek: :xx!: :sori: :C: Še zdej se tresem.... Mislim, da sva midva preživela... sploh s ekonca ne spominjam dobro.... Kaj to pomeni? Help?
Scio mi nihil scire

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...