Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Sanjal, sem da smo se s familjo odpravljali v kolosej, en film gledat, pol pa se je krnaenkrat še Marsa, povabila na tole ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Hehehe....smešne sanje.... x:Dx no vsaj meni....

Se je kao en kolega, ki sem mu bla všeč, preko chata oglasil, za mojim računalnikom pa je bil moj dragi, ki se je delal, da sem jaz.... x:Dx In je un kolega nekaj začel namigovat na ene maile, kao vsebina, kako bi bla rada skupaj s tem kolegom..... in mojemu ni blo nič jasno, uno, kakšna vsebina?! Pa je kolega (še vedno mislil, da govori z mano), ja sej veš kaj sva si pisala! Pa je moj dragi napisal: Kaj se zdej neki važiš! x:Dx x:Dx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Ja torej sanjala > zlate ribice, najprej v akvariju potem pa sta se dve po nekem čudnem spletu okoliščin pojavili na krožniku skupaj z mojo najljubšo hrano - kuhanim rižem (nikol ne bom več na riž enako gledala :xx!: ) ...bli sta pa full čudno veliki in jst sm celo reševalno akcijo nardila da sem ju spravila v bližnji akvarij - pomoje je bla to bolj nočna mora kot kaj drugega.

Potem ko sem ju spravila v akvarij se je prostor kar narenkrat spremenil v nekakšno tajno pisarno (ALIAS like) in vsi so bli zatopljeni v delo, vse polno hrupa in potem sem začela čutit prisotnost nečesa, ena full močna energija je bla okoli nekoga, ki ga na videz poznam. Kar naenkrat je vse utihnilo ko sem rekla da je "nekaj" v sobi poleg tega človeka in da če noben drug ne čuti tega, da imam tak grozen občutek, da je ta energija ki se sprehaja okoli njega povezana z njegovim sinom ki naj bi umrl :sori: nakar je nek drugi sodelavec rekel, da to ni res in če zdaj čutim da ta stvar hodi okoli mene ker on to vidi in da je to neka moja teta?

V zadnjem dejanju sem postala pasivni del tega "prizora" in videla sebe kako stojim na sredi tiste pisarne okoli mene pa se premika neka energija rdeče barve. Pa njeno prisotnost sem zlo močno čutila, vbistvu sem imela občutek da me je kar stisnilo, kot da bi blo neko zlo močno sevanje ali kaj podobnega.

Kakšne ideje kaj bi to utegnil pomenit xrolleyesx ?

Diana Fredija si sanjala v taki obliki? Oh...moje sožalje x:Dx čeprav je čist prijazen pa vse samo, v sanjah kot mojo boljšo polovico pa ne vem če bi ga ravno rada videvala x8Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:D uh jeba, ene 4 sanje sem meu v glavi, pol pa vstanem iy postelje... pridem pred rač... pa se ne spomnim več nobenih :(... hm čak čak, ene pa le, neka oseba se mi je izgovarjala, z najboljbrezveznimi izgovori, čeprav je imela pri roki velik boljše...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

[ quote=FLEGMA,20. Feb 2005 ob 01:50]

<{POST_SNAPBACK}>a se teb sanje dostkrat uresničjo??????????????? xrolleyesx

pa LEPO sanji o men xwizardx xlove2x xsrcbumx xflowx xcheersx

:palec: meni se sanje uresničijo al pa ne ...odvisno kaj sanjam x^x

x:px sanjala bom pa gotovo o nekomu,ki mi je pri srcu xDDx x;)x x8Dx :palec:

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Kupoval cinele :inocent: ali paiste al pa zldyan? nism se se odlocu kere, pa sm sel probavat, ceprav sm vedu ako, da so zldyan bolj kvalitetne. Probavam paiste cinele, neki tolcem, pa kar naenkrat zacnem spilat z se 2 tipoma, mal jazz-i varianto ala pat metheny x:Dx x;)x kao. in to je to kar se spomnim. ki naj bi pomenilo?

Tokrat sem imela pa res nenavadne sanje....sanjalo se mi je, kako sem rodila, in sicer lepega črnega fantka, pa to z lahkoto:), ena poleg mene v bolnici pa se je ful mučila pa ni mogla rodit...nisem se počutila slabo, ampak ful dobro...

Potem sem ga ves čas pestovala in ga nisem spustila z oči, zanimivo mi je to, da se ni pojavil noben moški zraven.

Bi mogoče lahko kdo kak komentar prosim?

hvala, hvala

....tudi jest sem imela pred kratkim podobne sanje...da sem bila noseča...pa tud ne vem ,kaj bi to pomenilo?

Lepo nedeljsko popoldne,D.

LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD.

Diana sem si dovolila prispevati nekaj, da boš še v nadaljne prav lepo mirno in sladko spala >> http://www.fredymiler.com/images/smiles/fredy.gif hihi!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

sanju nemcijo, pa da sva z punco bla u nemciji pa sm neki sou posvoje pa sm se z 2 zenskama in njunima otrokoma pelal v vlaku in sem gledal okolico, naravo.

(s punco kot da bi se nekak skregala al kaj... ona je vedla kako in kam gre).

potem smo prisli na cilj in me nista kaj dosti obrajtali. potem sem se obrnil in sem sel nazaj proti velikemu mestu (munich menda) in razmisljal ker na ker vlak morm it?? potem sem se spomnil, da lahko punco poklicem, ker sva imela mobitele. kmalu sem se zbudil.

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa sanjala, da se je spustila velika vesoljska ladja na zemljo in nas je hotela pokriti  :o|o:

Verjetno gledaš Ugrabljeni! x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>sanjala sem da sem se pogovarjala z veliko siamsko macko.oziroma ona se je pogovarjala z mano,kot bi bila clovek.celo s tacami je ravnala kot bi imela roke in tud smejala se je,ko sem se ji cudila....

hm,nic mi ni bilo jasno ne v sanjah ne zdej....

sicer nisem nikoli imela macke in tudi nimam namena je imeti.

conti,kaj mislis...

Neka tvoja prijateljica je malce zahrbtna do tebe. Pazi kaj in koliko ji zaupaš, ker te zna izneveriti! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Groza... sanjala sem, da je bil potres, pa meteorji so padali z neba, pa s fantom sva bežala, pa kamorkoli sva prišla, sva le za las ušla... pa pol prideva kao do moje bajte, pa nama jo je en  meteor pred nosom odnesu, kr posnel je bajto stran...  :eek:  :xx!:  :sori:  :C:  Še zdej se tresem.... Mislim, da sva midva preživela... sploh s ekonca ne spominjam dobro.... Kaj to pomeni? Help?

Sanje v katerih za las uideš naravnim katastrofam, ponavadi prinašajo mirne dogodke in nič razburljivega! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Sanjal, sem da smo se s familjo odpravljali v kolosej, en film gledat, pol pa se je krnaenkrat še Marsa, povabila na tole ;)

Ja Nino, verjetno pogrešaš kakšen party! x;)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Fredija Millerja 2 krat xrolleyesx xcivx xDDx nocoj sva bla par :D pol sem ga pa zalotla pri božanju ene rdečlične rdečlase bajse po imenu Karmen :grin: x?x xDDx (glede na to da sem natur blond to ne more bit projekcija mene :madpro: ...je  ime od ene druge primorske ex- bajse x:px )...je blo še precej kolobocij*...mislim da tokrat nisem nikogar umorila. strange... :huh: včasih bi lahko dala duška svoji jezi : xinnox

U kakšna mora, zjutraj si bila sigurno zelo utrujena! x:Dx

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Hehehe....smešne sanje.... x:Dx no vsaj meni....

Se je kao en kolega, ki sem mu bla všeč, preko chata oglasil, za mojim računalnikom pa je bil moj dragi, ki se je delal, da sem jaz....  x:Dx In je un kolega nekaj začel namigovat na ene maile, kao vsebina, kako bi bla rada skupaj s tem kolegom..... in mojemu ni blo nič jasno, uno, kakšna vsebina?! Pa je kolega (še vedno mislil, da govori z mano), ja sej veš kaj sva si pisala! Pa je moj dragi napisal: Kaj se zdej neki važiš! x:Dx  x:Dx  x:Dx

Katja, če sediš na dveh stolih hkrati ponavadi ni preveč zdravo! x;)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ja torej sanjala > zlate ribice, najprej v akvariju potem pa sta se dve po nekem čudnem spletu okoliščin pojavili na krožniku skupaj z mojo najljubšo hrano - kuhanim rižem (nikol ne bom več na riž enako gledala :xx!: ) ...bli sta pa full čudno veliki in jst sm celo reševalno akcijo nardila da sem ju spravila v bližnji akvarij - pomoje je bla to bolj nočna mora kot kaj drugega.

Potem ko sem ju spravila v akvarij se je prostor kar narenkrat spremenil v nekakšno tajno pisarno (ALIAS like) in vsi so bli zatopljeni v delo, vse polno hrupa in potem sem začela čutit prisotnost nečesa, ena full močna energija je bla okoli nekoga, ki ga na videz poznam. Kar naenkrat je vse utihnilo ko sem rekla da je "nekaj" v sobi poleg tega človeka in da če noben drug ne čuti tega, da imam tak grozen občutek, da je ta energija ki se sprehaja okoli njega povezana z njegovim sinom ki naj bi umrl :sori: nakar je nek drugi sodelavec rekel, da to ni res in če zdaj čutim da ta stvar hodi okoli mene ker on to vidi in da je to neka moja teta?

V zadnjem dejanju sem postala pasivni del tega "prizora" in videla sebe kako stojim na sredi tiste pisarne okoli mene pa se premika neka energija rdeče barve. Pa njeno prisotnost sem zlo močno čutila, vbistvu sem imela občutek da me je kar stisnilo, kot da bi blo neko zlo močno sevanje ali kaj podobnega.

Kakšne ideje kaj bi to utegnil pomenit xrolleyesx ?

Diana Fredija si sanjala v taki obliki? Oh...moje sožalje x:Dx čeprav je čist prijazen pa vse samo, v sanjah kot mojo boljšo polovico pa ne vem če bi ga ravno rada videvala x8Dx

Zlate ribice-uresničila se ti bo neka želja. Prijatelja pa mogoče lahko opozoriš,da naj bo v tem mesecu previden pri sklepanju kakršnih koli poslov. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>:D uh jeba, ene 4 sanje sem meu v glavi, pol pa vstanem iy postelje... pridem pred rač... pa se ne spomnim več nobenih :(... hm čak čak, ene pa le, neka oseba se mi je izgovarjala, z najboljbrezveznimi izgovori, čeprav je imela pri roki velik boljše...

To pomeni, da se ti tudi v realnosti neka oseba izgovarja z najbolj neumnimi izgovori! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Kupoval cinele  :inocent:  ali paiste al pa zldyan? nism se se odlocu kere, pa sm sel probavat, ceprav sm vedu ako, da so zldyan bolj kvalitetne. Probavam paiste cinele, neki tolcem, pa kar naenkrat zacnem spilat z se 2 tipoma, mal jazz-i varianto ala pat metheny  x:Dx  x;)x  kao. in to je to kar se spomnim. ki naj bi pomenilo?

Javno nastopanje,kmalu boš doživel neko presenečenje, od tvoje reakcije pa je odvisno kakšen bo razplet! x;)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Tokrat sem imela pa res nenavadne sanje....sanjalo se mi je, kako sem rodila, in sicer lepega črnega fantka, pa to z lahkoto:), ena poleg mene v bolnici  pa se je ful mučila pa ni mogla rodit...nisem se počutila slabo, ampak ful dobro...

Potem sem ga ves čas pestovala in ga nisem spustila z oči, zanimivo mi je to, da se ni pojavil noben moški zraven.

Bi mogoče lahko kdo kak komentar prosim?

hvala, hvala

Rojstvo vedno pomeni nek nov plan,neko novo stvar. Ker je bil porod lahek,je vse toliko bolj pozitivno,torej, lepi obeti za naprej! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>sanju nemcijo, pa da sva z punco bla u nemciji pa sm neki sou posvoje pa sm se z 2 zenskama in njunima otrokoma pelal v vlaku in sem gledal okolico, naravo.

(s punco kot da bi se nekak skregala al kaj... ona je vedla kako in kam gre).

potem smo prisli na cilj in me nista kaj dosti obrajtali. potem sem se obrnil in sem sel nazaj proti velikemu mestu (munich menda) in razmisljal ker na ker vlak morm it?? potem sem se spomnil, da lahko punco poklicem, ker sva imela mobitele. kmalu sem se zbudil.

Vajina veza nekoliko škriplje ali s tvoje ali pa z njene strani. Pogovor lahko pomaga, da ne bo prevelikih presenečenj! x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...