Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ne skrbi, tinka . Tak hudo kot moje sanje zgleda kažejo ziher ne more bit...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 mah...mi gre na zivce, zadnje kar rabim, je da me kdo bljizni zafrkne. pa sanjam tole za dva dni.kr neki! ampak hvala za tolazbo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Sanjal sem da kuham kosilo... vendar v času za zajtrk hihi in sem hotel pojest pol mojo pašto con gorganzola kar za zajtrk hihi (v sanjah vse to) Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hm, sploh ne vem kako naj tole zdej... sm sedu za mizo in nasprot mene je bla, sedela ena blont bejba.ona me je gledala.jst sm se pa zacel skor jokat. v bistvu sm se v sebi, sam nism se cist, oz. v meni je blo, ni pa slo na plano.- pomoje potlacena custva la kej tazga!? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sem sanjala ta forum ,res.postajam odvisna? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz sem pa imela spet take odštekane sanje... Sanjala sem, da sem sedela skupaj s sošolkami in sošolci iz OŠ in to pred OŠ, pa smo debatirali kdo je vse noseč-pazi, noseče niso bile ženske, ampak moški In potem kar preklop, sva se z enim sošolcem poročila; prav vse v lepih oblekah, s šopkom itd... in šla domov mojim povedat. Stopiva k moji babici in je bila ful vesela, da sem prišla, nisva pa nič povedala, da sva poročena, ampak so bili veseli, da sva v poročnih oblekah, kao da igrava taka v neki igri Potem, pa sem šla ven, do poštnih nabiralnikov in je naš bil do konca poln, pa sem se mogla vrnit po ključ, da vzamem pošto, v tistem pa sta prihitela vsa jezna in zoprna moški in ženska, ki sta pa bila kao moj bivši fant in od ženina bivša punca. Evo pa konc sanj, sam še pol en pogled na polni poštni nabiralnik Jao, kr neki...kake sanje. Lahk kdo razbere kaj iz te štrene? Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 aja! (butec)... che koga zanimajo odshtekanosti.....klele je link: http://www.lucidnesanje.com/ pa obilo sanjanja zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 madonca kwa se maš ti fajn u sanjah... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>madonca kwa se maš ti fajn u sanjah... hehehvalabogu de sam u sanjah si predstavljash de u.... zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 rajš si ne de u.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Kje je Contessica, da mi razloži včerajšnje sanje? Conti, pleeeeeaseeeee Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 tko...sanje sm pobrisumi ni glih de jih vsaka kuharca razlaga zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 hja... sanjal sem da je moja frendica odprla trgovino... tako moderno lepo urejeno velik stekla, prodajala pa je vsomogočo kozmetiko... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 sem sanjala, da sem prilezla iz tal v cerkvi in komaj šla do vhoda, ko so se pa vrata malo odprla sem zagledala pogrebce, ki so šli proti meni in so imeli vsi enak obraz, bronaste barve, vsi so imeli na glavah rute (črne)- bili so nezemeljski-no, njihov obraz je bil ...čuden, a hkrati znan. . Ni me bilo strah, samo v trenutku, ko sem zavestno začela razmišljat, kaj sanjam sem se zbudila fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Contesa hvala za razlago o avtomobilu..... ja moje skrivnosti... :xx!: te noči sem pa sanjala........Sanjala sem o intimnem odnosu z osebo, čeprav se natanko ne spomnim obraza, sem čutila, da je "on"... sem uživala..... na trenutke umirjeno pa spet strastno, divje.... ...hmmm, kak pomen pa bi naj imelo to??? Prosim za tolmačenje... Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 sem imela lepe sanje. hodila sem po peščeni plaži z deklico staro tam ok.10let.Bil je topel, sončen dan, povsod je bilo pisano-otroci, baloni, papirnati trakovi, pač živ žav...Približali sta se mi dve punci in mi podarili "dreamcatcher", bele barve in mi rekli, da so to naredili danes, ko je vse usmerjeno k delovanju družine. kakšna ideja? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 hihi, tri al štir sanje, na pismu pred kako urco sem jih še vse vedu... zdej pa koma šmrc no čak prve sanje sem sanjal da sem sanjal ful žuželk sred noči komarji pa tako, ne preveč mrbit eden komar pa par hroščev... lih tolk da so me motli med spanjem, pol sem pa se zbudil, šel na faks, in kolegico rešil pred komarjem ki ji je letal okrog njenih las... Z eno drugo sem debatiral o barvi las, mislim ej kr neki... Sanjal sem še eno pošast, kako se je sprehajala po naši hiški, zasledoval sem jo, k je puščala take grozne sledi, blatne pa to... po celi hiši, in jo našel... bil sem kao na tem da jo bom pač ujel, nvem zakaj zbudil sem se pol ves prestrašen... s precej povišanim pulzom pa tko hihi akcija torej.... Pa še nek... sem sanjal, o eni miški, ma niti ne vem kera je... tolk bežno se spomnim... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Danes sem sanjala, da sem šla k vedeževalki in vprašala kako kaj kaže z mano in enim fantom, ki že nekaj časa buri mojo domišljijo. Odpirala je karte, ki so bile vse temno zelene in temno modre barve s precej groznimi figurami na njih. In je rekla da če odpre 3 možne izzide kaj z nama bo da nama pokaž celo otroka in ful lep razplet in da je on celo moja usoda ... U glavnem fuuuulll lepa napoved, razen zadnje karte ( na njej je bil leteči lev, ki v vsaki roki/nogi drži naju) in strmoglavi proti razburkanemu morju... Ta karta nakazuje mojo smrt Ampak da tako pač je in to moram sprejeti ker je to višji namen Prosim za razlago! Pa še da sem se peljala z mojim šefom v limuzini in me je kregal zakaj se z njim peljem in ne delam, ker me ful dela čaka, jst sem se pa začela smejat in suvereno govort da je vse urejeno , pol sem ga celo začela objemat :xx!: :xx!: pol se je le omehčal in se je začel tudi on smejat , Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Uh, kake sanje sm jz mela! Čist sumljivo vse skupi........ da sem ponesreči šla v napačen vhod neke garažne hiše, zmotila neke mafijce........... pol so šli v neko stanovanje, v katerem sem bila, pa so se tepli pa streljali pa ne vem kaj...... in sem se ful ustrašla, sem pobegnila od tam....... naslednja scena......... pridejo ti mafijci so mene, jaz kar naenkrat polna denarja, oni od mene hočejo plačilo za storitve, jaz sem se pa čist strinjala z njimi (v smislu, da sem jih celo jaz nastavla tja! ) Pa eno ameriško obalo sem sanjala, vse grozno onesnaženo...... Pa ljudje so nosili cvetje na obalo (kao pogrebno). Tudi se mi zdi, da vsako noč sanjam, da sem v Luciji, kjer imam sorodnike. A samo pogrešam morje, vročino in poletje? Sicer pa že ful dolgo sanjam, da sem gostja v stanovanju premožnih ljudi - v vsakih sanjah drugje z drugimi ljudmi. In opazujem, kakšno je stanovanje.(včeraj sem bla pr Andreju Šifrerju na Češkem...... ) What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 A mi lahko please nekdo razloži? Bi bila zeloooo hvaležna.Zadnje par dni sem zelo pod pritiskom, ampak vseeno sanjat kaj takega.... Sanjala sem, da mi je fant rekel, da nej nehava za 1 leto, pol bova pa spet skupi kao.Vem, da sem samo tam stala in ga gledala... sva bila v nekem lokalu (al klubu), sej ne vem..... Nč jasno.... Help! Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 em...ali je res da če sanjaš sneg potem nekdo od bližnjih umre?? to se je zgodilo moji sosedi...ali je bil to samo slučaj?? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Jst sem pa danes v sanjah posodo pomivala! VErjetno zato k jo moram res! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Bila sem na potovanju z eno žensko(kao moja prijateljica) in njenim tipom. V hotelu smo bili v isti sobi.S tipom sva se ves čas gledala in čutila sem miočno privlačnost...No in sva šla iz sobe v Wc in ....no , potem sva se vrnila po stopnicah(dol) v sobo, jaz sem ostala pred vrati...Onadva sta se začela kregat...(oba sem "vidla" prvič)...Kar naenkrat se znajdem v trgovini xx in kupujem spodnje perilo, ki pa je preveliko in strgano... . Mi lahko kdo kaj več pove? fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 JAZ SEM DANS SANJALA DA JE MOJ DEDI BIU KRALJ IN MI NJEGOVI SUŽNJI!! MORALI SMO IT POTOVANJE OKOLI SVETA...MI LAHKO KAJ POVESTE O POMENU SANJ?? :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Ah nč v garaži sem meu 4 motorje... vsi enaki, mrbit drgačnih barv, drgač pa isti model, pa vse... pa sem reku jebat ga zajahal enga izmed njih in pobegnil na cesto vum vum čista svoboda... jiphaaaaa Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts