Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah nč v garaži sem meu 4 motorje... vsi enaki, mrbit drgačnih barv, drgač pa isti model, pa vse... pa sem reku jebat ga zajahal enga izmed njih in pobegnil na cesto vum vum čista svoboda... jiphaaaaa ti si noooor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti si noooor What else is new Jst sem imela pa danes spet hude sanje pa čist adijo dogodke not - vse sanje (torej vsako noč) so med seboj povezane, kot bi bile vse isti film samo razdeljen po kadrih...kot bi eno zgodbico sanjala, z nadaljevanji, že tretjič zapored! Mi je pa žal da jih nisem začela zapisovat, ker jih zelo hitro pozabim, samo včerajšnje za razliko, sem si zapomnila zelo zelo do potankosti Hudo Hja pa opazila sem, da kadar intenzivno sanjam oz. kadar se zavedam svojih sanj ko se zbudim, sem totalno koma - utrujena, po možnosti me glava boli al pa sem zelo "dizzy" ko vstanem, tut dostikrat vrat čutim oz. me v ramenih boli...Ko sem bla mejhna sem bila sleepwalker (hudi) zdaj pa sem pomoje samo še sleeptalker, sploh kadar se zjutri tkole zbudim kot sem opisala se mi zdi da sem mogla zelo "telovadit" al pa govorit No pa me zanima, baje so govorili da se sanj zjutri spomneš če spiješ kozarec vode predno zaspiš - jst vodo tako pijem celo noč, nadoknadim dnevno dozo ampak ravno da bi rekla da se kaj spomnim zaradi tega zjutri.....bolj ne! Je čisto odvisno od dneva.A je kak drug način, da se svojih sanj spomneš zjutri razen tega da se z vodo nacejaš?! 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Carol 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 dans ni blo pa nč s sanjami....hehe- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 jaz pa zadnje case ful sanjam, ampak ker me prec izstreli, se nic ne spomnim, kakih insertov sam...zadnjic enkrat, pred kratkim, sem sanjala, da sem v karte gledala, in so namest simbolov prisli kar smeskoti. Recimo tale in tale A ni odstekano? Dons se mi je pa sanjal, da mi nekdo nekaj tako prijetno in nezno sepeta na uho, sploh ne vem kaj, a bilo pa je ful prijetno. (*morda je fajn povedat, da sicer ne maram kake podobne zaupnosti in blizine, sepetanj na uho ipd. in mi je to po defoltu torej prej neprijetno kot prijetno). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehetole pa iz sanjskega foruma: PrispevekObjavljeno: Sob 12. Mar 2005 3:20 Odgovori s citatomPopravi/Izbriši to sporočiloNazaj na vrhhehe...tole zdele pa ....ma morm napisat....pol pa nazaj u postlo:skratka....mam zram sebe zlo dolocheno osebo s katero se bozhava in vse tisto Winkokspravim jo na vse shtiri, malo pospankam (kar ima jako rada), na to ji ga vtaknem v rit...pochneva vse one ponavljajoche se gibe....v nedogled....nakar ji zachne iz njenega mednozhnega organa lezti DREK....le tega je vse vech....kopichi se in kopichi.....oseba pa se manjsha in manjsha.... in nakoncu mi v rokah ostane le njen tatu, ki ga ima okrog popkaprebujenjepa brez zamere....bile so le sanje _________________Pulling together is the aim of despotism and tyranny. Free men pullin all kinds of directions.Image zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Kdo te je te nabrisal? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Se pa vedno bl manjšaš.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se pa vedno bl manjšaš.... je rekel zhe tako ali tako....mick-eni zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Sam mickeni ni nkol lagal, da je velickeni......... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Zato pa si tak zgubljen, ker jo v bistvu ne pokavsaš ti, ampak tist drug za katerga se predstavljaš.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Misli kako hočeš, bil sam dobronameren namig. Se pa premal, sicer..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Sanjala sem, da me je hotela napasti gorila, ampak ji ni uspelo, ker je med nama bila neka ovira. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ok prve sanje... s tole bejbiko sva počela vsemogoče neumnosti po moji posli hihi uh druge sanje... šla na kosilo al nek tazga mrbit je bil zajtrk... tretje sanje... pol sva še neki ni mi čist jasno kt bi nekam šla oba četrte.... ahja pol mi je pa pisala .... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Men se je pa dons sanjal, da sem bila noseča, pa da sem vsakič, ko sem trebuh pogledala padla v jok, ker se ful bojim rodit. In take sanje mam večkrat in vsakič ko se zbudim me oblije olajšanje da nisem zares noseča. In že prov mal me straši vse skupi, ker nimam nobenega namena zanosit. No way! A kdo ve, kaj to pomeni? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Nosečnost pomeni ponavadi neke plane ali načrte, ki jih imaš. Verjetno te je strah kako jih boš izpeljala... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Tnx Trinity, sem mal potolažena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ujej torej pač nekaj sem v LJ furam se okrog nekaj sem se zgubil nekaj me je zadržalo pač nisem šel pravočasno domov, ko sem prišel domov me obvestijo, sosed al kaj pa vem kdo da so vlomili v našo hišo pa me iskali pol da so vzeli le računalnik... ampak da so iskali tudi mene, pol sem šel k sosedom spat naslednjo noč, in pol pride meni tebi nič spet ta dva lopova k meni iščeta še zmer mene, tokrat pa jih grem mal pogledat skupaj z "manpower" dedijem pa sosedom, in zalotimo dva starejša piflarčka, kako se podita po kleti, tik ob delavnici mojga dedija... ju zalotimo, in en tale brihtnež je imel pištolo ampak jo je tako nerodno držal da sem mu jo kr vzel, sicer z veliko prerivanja ampak nobenga dvoma ni blo da bom js zmagal hja pol je bil tadrugi čist trd, ko smo ju razorožili, taprvi brihtnež pa je začel bežat... a se je spametoval po opozorilnem strelu, ki ga je pa dokaj zalas a namerno zgrešil... pol smo poklicali policijo... in pač itak se ful vleče preden pridejo policaji... nvem točno razpleta ampak kazalo je da je vse urejeno pol sem se zbudil.. Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 POZDRAVLJENI. TUDI JAZ POGOSTO SANJAM, A SE DRUGI DAN NE SPOMIM VSEGA. ZANIMIVO PA SE MI ZDI TO, DA POGOSTO SANJAM STVARI, KI SE MI OTEM ZGODIJO DRUGI DAN. IN ZATO SE MI ZDI, DA TO DOŽIVIM DVAKRAT. ZANIMIVO A NE. DOSTIKRAT SANJAM TUDI O OSEBAH, KI MI V ŽIVLJENJU GREDO "NA ŽIVCE", A V MOJIH SANJAH IMAJO ČISTO DRUGAČEN KARAKTER. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 God damn figthing dreams.... prve sanje, sem bil udeležen v velikem boju vojna kaj pa vem, figth je bil ornk, ljudje so umirali, hell js sem preživel nedotaknjen ampak bitka je bila silovita.... druge sanje, vozil sem eno petko, ornk predelano nvem ful je zgledala tko zanimivo, pa neki sem jo mogu premaknit, pol pa nisem videl skoz vzvratne špeglčke in jo parkiram direkt v enga pežojčka 307cc ampak direkt bi se reklo tko da je šla moja petka notr, tist avto pa se je zložil okrog kt kartonasta škatlca, hja, js sploh nisem nič opazil, nič ni blo slišat ne nič... kar skoz sem zapelal in pol tud odpeljal, ampak avto je bil ruined, pol so me policaji mal lovili zarad tega, sam to z enim velikim kamjonom, tko da niso bili uspešni... pol sem pa zapeljal mal po enmu odcepu kjer so začeli delat avtocesto, skozi eno puščavo, in dobesedno poletel ko sem šel čez en hribček, pol sem letel, mislim da krnaenkrat nisem bil več v avtu in sem letel, v sončni zahod, samo js .... nothing else vum vum swosh in pol sem se najbrž zbudil... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 jaz pa zadnje case sanjam o fantu moje najboljse prijateljice, ki je cisto pucukrano prijazn do mene in mi gre v realnem zivljenju na zivce in se ga izogibam, v sanjah pa je tak fajn.. kaj pa vem, mogoce pa le ni tak slab... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Fick mich... si misli človek da če gre spat popoldne ima mir ampak ne..... sanjal še bol ko ponoči takorekoč sredi belga dneva.... hjoj edine ki se jih še podrobno spomnim so tiste o tem kako sem prišel na en sestanek z še 4imi lunatkami, Marsa je ustanovila komisijo, zaradi nedavnega bannanja v eni temi na današnji dan al neki sj nvem, v komisiji nas je blo pet, in naj bi odločali od zdej naprej, koga bannat in koga ne in take zadeve no hitro smo sklenili da ne bannat tzadnega primerka, koga to in začeli gledat kaj bi prejšne sanje pomenile, sanjal sem namreč da sem lih mel sanje od prej pa prišel na ta sestanek s polno glavo tizga ... čist noro Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 JOJ, TUDI JAZ SEM IMELA PREJŠNJO NOČ HUDE SANJE. PA NE VEM KAJ BI TO POMENILO. SANJALA SEM, DA SEM BILA NA NEKEM SESTANKU V NEKI ZGRADBI, ČE SE NE MOTIM, JE BIL TO BLOK. NATO SMO VOLILI KANDIDATE IN SE NISEM MOGLA OPREDELITI. NA KONCU SO IN NEKE LUKNJE ZAČELE LEZTI PODGANE IN MIŠI. MI PA SMO SE VSI TAKO PRESTRAŠILI IN NAS JE BILO STRAH, DA NE BI DOBILI KAKE KUGE. JOJ, JE BILO GROZNO, VSE TE MIŠI IN PODGANE, KI SO LEZLE :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Prebudit se v sanjah lahko. Gre se za konkretiziranje izkušnje in zelo realne # sanje # vidi CCastaneda news:alt.dreams.castaneda V O5 treningu se srečamo v # sanjah # z tehniko O5 Bogeyman Lahko otipaš, vidiš in greš v # sanajah # katere so realne. Seveda porabiš nekaj ENERGIJE, hehehe. Ta ki sanja je DOUBLE, dvojnik ( nekaj kot duša, pa ni duša ). O5 vidi http://neodruid.tk in newsgroup groups.google.com http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Sanjal sem da smo igrali nogomet tko v mali telovadnici z malimi žogami z malimi goli hihi pa ful vredu mi je šlo še ene brazilce smo meli pa smo se mal zabavali z žogami fintice pa take zadeve uživancija čista... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 jz sem dons ful sanjala... pa take krasne sanje... no bom še mal sanjrala o njih... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts