5rca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Moje so ble dans take čudne, mal grozljive, da sem se zarad njih zbudila in se mi je zgodila ena full čudna stvar - sem imela telo kar otrplo ko sem se zbudila, nog skoraj čutila nisem, en tak čuden otrpel občutek Pa vem da sm šla na wc in da me je blo full strah, niti luči nisem prižgala in pol sm bla žejna in sm hotla iz še mal vode spit pa si nisem upala pred ogledalo postavt al pa vanj pogledat >> PRVE SANJEKaj sem pa sanjala...mah ja to verjetn to - s kolegico sva prišli v eno veliko halo kjer naj bi imeli en koncert in medtem ko sva iskali wc (zanimiva povezava ) so začeli ljudje hodit ven iz dvorane pijani v nulo vsi, kot da bi se na tistem koncertu zadeli z nečem! Potem sva iskali ženski wc ki je bil zaseden in moški tudi, vmes je bil pa še en >> wc za otroke *prosim No in potem sva stopli not skozi ena taka nihajoča vrata in tm se je svet skor spremenu, vse je blo full mirno, drugačno od tiste norije zuni in not so ble ene 3 al 4 mame ki so klepetale pa ene par otrok, ena deklica okoli 8 let stara to sem si posebi zapomnla in dva dojenčka, pa še neki otroci ki so kar bli tam potem pa jih naenkrat ni blo več. Neki časa sva stali tam in jih opazovali ko se pogovarjali in tko piskajoče se je slišal v zraku ko so govoril, ampak samo ko so govoril otroci se je slišal tko kt da bi huh...angelčki govoril, tko en tak hipnotičen zvok so oddajal, kot da bi bli v kakem svetišču al cerkvi.Nato sem eni od mam omenila to in je rekla, da ve in dvignila rokav svoje majce da bi mi pokazala, da ji gredo kocine pokonci od tega. Vidl se ji se full nelagodno počuti tam not....Potem sva se vsedli vsaka na eno stran nekega polkrožnega fotelja, tista 8-letna deklica je pestvovala enega otročka, meni v naročju pa se je pojavil nek dojenček, obrnjen je bil tako z obrazom proti meni in full stegoval rokce, kr naenkrat se mi je pa okoli vrata ovil in me močno objel, premočno za dojenčka Potem sem se zbudila in, se počutla tko kot sem že opisala na začetku >> DRUGE SANJEPotem ko sem zaspala nazaj sem zgleda sanjala naprej, spet ista hala samo da sem tokrat bila not na nekem klasičnem koncertu. Enako sem bila tam s kolegico, obe v večernih oblekcah, potem sem šla ven z eno gospo ne vem na sprehod al kaj jst vem nekaj sva se sprehajali okoli po hodnikih in mi je tisto večerno oblekco začela popravljat z neko iglo in gor in dol (no full je luštna prišla - popravljena oblekca ) in ko sva prišli nazaj not sem se vsedla na isti prostor in mi pravi kolegica naj pogledam na levo da poleg mene sedi gospa ki je isto oblečena čeprav je bla moja oblekca unikat! Takoj za tem so začeli sijati neki žarometi vame, dobila sem neko nagrado - takrat že ni bil več koncert ampak podelitev nekih nagrad, nekega Oskarčka al neki v tem smislu, Oskar, Viktor whatever neki zlati kipec nič mi ni blo jasno, ni mi jasno niti kako se je vse končalo 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Danes ponoči sem sanjala, da me je ugriznila kača(v roko) in to dvakrat, prav čutila sem te njene strupnike kako so zarili v moje meso, sem se kar zbudila od "bolečine". A bi mi prosim lahko kdo povedal kaj nefajnega me čaka? Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Sanjala sem, da sem se postrigla na kratko in pobarvala na bordo rdeče..... Potem sem se pa gledala v ogledalu in jokala , kako sem si lahko to naredila, pa tako lepe dolge lase sem že imela............Ko sem se zbudila, sem bila prav happy, da sem sanjala...... Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Contesa, Amis in še kdo......nocoj sem izgubil dva sprednja, spodnja zoba brez bolečin.Če se gre po starih izročilih vem kaj to pomeni in ne želim vedeti, mogoče imate kakšno boljšo teorijo , ura ko sem se pa zbudil je pa bila 4:43AM, lepo nedeljo vsem, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 pravijo, da izguba zob pomeni, da se bojimo "ugriznit" v nek problem v življenju....hm...mogoče ti contesa pove še kaj bolj uporabnega in natančnega.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Hvala Amis ....lepo nedeljo FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 tudi tebi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2005 Avtor Prijavi Deli 3. april 2005 ... moram cimrpej napisat, dokler se se mal spomnim. ...danes sem sanjala, da sem bila v enem stanovanju, v enih sobah in od ene so bila priprta vrata, notri pa kot en tiger ali lev, nekako samo z glavo sem imela 'opraviti'...Skratka, vidi oni, da so vrata priprta, pa smukne k meni v to sobo, kjer sem bila jaz, nagonsko se sklonim, da ga bom zacela bozat, a oni me v bistvu malo ugrizne no in kar tko mal grize, a jaz se kar prepustim in si mislim, saj cuti, da mu nic nocem in ga kar bozam.No ampak prav zacutila sem chekane in vlazen gobec, ko me je mal ugriznil, a ni me bilo strah in sem se prepustila, se dalje ga bozhala...(*ceprav sem vmes pomislila, joj, upam da so mu dal kaj za jest, zdaj bo zavohal mojo kri in vse)... Sanjala sem pa se neke maratonce, vsekakor tekache, ki so tekali po Slovenski cesti, tam okol Bavarca... Vozil in drugih prometnih udelezencev ni bilo na cesti... Najprej so tko brez kakega sistema, skupne forme, laufali, nakar se kot v kaki risanki (ali pa recimo v kaksni oddaji o zivalih na discoveryju v hitrem posnetku) nekak zdruzijo v en tak 'kanal', laufajo proti semaforju in se vsi zgrmadijo na pas za zavijanje levo (kot da bodo zdaj vsi skupaj zavijali levo). Maratonci, 'v enem kosu', kot en velik roj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, Amis in še kdo......nocoj sem izgubil dva sprednja, spodnja zoba brez bolečin.Če se gre po starih izročilih vem kaj to pomeni in ne želim vedeti, mogoče imate kakšno boljšo teorijo , ura ko sem se pa zbudil je pa bila 4:43AM, lepo nedeljo vsem, B. Boris,upam sicer da ne, vendar se zna zgoditi, da boš priča smrti dveh neznancev, lahko se bo zgodilo jutri ob treh popoldne, lahko bo oseba samo ena, pa se bo zgodilo 24.4. številke na vsak način lahko pomenijo uro,datum ali oboje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>... moram cimrpej napisat, dokler se se mal spomnim. ...danes sem sanjala, da sem bila v enem stanovanju, v enih sobah in od ene so bila priprta vrata, notri pa kot en tiger ali lev, nekako samo z glavo sem imela 'opraviti'...Skratka, vidi oni, da so vrata priprta, pa smukne k meni v to sobo, kjer sem bila jaz, nagonsko se sklonim, da ga bom zacela bozat, a oni me v bistvu malo ugrizne no in kar tko mal grize, a jaz se kar prepustim in si mislim, saj cuti, da mu nic nocem in ga kar bozam.No ampak prav zacutila sem chekane in vlazen gobec, ko me je mal ugriznil, a ni me bilo strah in sem se prepustila, se dalje ga bozhala...(*ceprav sem vmes pomislila, joj, upam da so mu dal kaj za jest, zdaj bo zavohal mojo kri in vse)... Sanjala sem pa se neke maratonce, vsekakor tekache, ki so tekali po Slovenski cesti, tam okol Bavarca... Vozil in drugih prometnih udelezencev ni bilo na cesti... Najprej so tko brez kakega sistema, skupne forme, laufali, nakar se kot v kaki risanki (ali pa recimo v kaksni oddaji o zivalih na discoveryju v hitrem posnetku) nekak zdruzijo v en tak 'kanal', laufajo proti semaforju in se vsi zgrmadijo na pas za zavijanje levo (kot da bodo zdaj vsi skupaj zavijali levo). Maratonci, 'v enem kosu', kot en velik roj. Soočaš se z nečim,kar ti ni najbolj prijetno in povšeči, pa vendar vse sprejemaš, kot nekaj kar se mora zgoditi in bo minilo brez večjih posledic. Pozitiven zaključek, na vsak način. Izogibaš se množičnemu mnenju, bolj ko je le to usklajeno, bolj se mu ti odmikaš in stvari zaključuješ, kot se ti zdi pravilno. Ne pustiš se zmesti in slediš svojemu cilju. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 no de vdmo zdej razlago za tole:sanjam svoj levi glezhenj, taka krasna makro slika je, v katerega si z injekcijo vbrizgavam adrenalin jasno de sm se kuj zbudu ampak....uboda pa ni blo zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2005 Avtor Prijavi Deli 3. april 2005 O, Contesa, , najlepsa ti hvala, komaj dam prisla, pa prec na tole, cenim res, thanx! (*pa se vsec mi je tvoja interpretacija oz. se mi kar poklopi ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> no de vdmo zdej razlago za tole:sanjam svoj levi glezhenj, taka krasna makro slika je, v katerega si z injekcijo vbrizgavam adrenalin jasno de sm se kuj zbudu ampak....uboda pa ni blo zlomk Potrebuješ "injekcijo", da bi se izvlekel iz nekega dejanskega ali čustvenega stanja, ali, da bi si olajšal bolečino ali srčno bol. Ker si si dal injekcijo sam pomeni,da si moraš pomagati sam. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Contesa, , najlepsa ti hvala, komaj dam prisla, pa prec na tole, cenim res, thanx! (*pa se vsec mi je tvoja interpretacija oz. se mi kar poklopi ) Ni za kaj Marsa! Malo se počutim krivo, ker toliko časa nisem odgovarjala na sanje, samo nekako ni šlo! Zdaj bom poskusila odgovarjati redno, tistim za nazaj pa se opravičujem, ker ne bom odgovarjala, temveč samo sproti! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potrebuješ "injekcijo", da bi se izvlekel iz nekega dejanskega ali čustvenega stanja, ali, da bi si olajšal bolečino ali srčno bol. Ker si si dal injekcijo sam pomeni,da si moraš pomagati sam. fenks zlomk tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris,upam sicer da ne, vendar se zna zgoditi, da boš priča smrti dveh neznancev, lahko se bo zgodilo jutri ob treh popoldne, lahko bo oseba samo ena, pa se bo zgodilo 24.4. številke na vsak način lahko pomenijo uro,datum ali oboje! Contesa najlepša hvala, upam na najboljše FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kjara 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Lep pozdrav vsem! Sem sveže nova na Lunin netu - vsaj po prijavi, drugače pa vas spremljam že kar nekaj časa najprej vse pohvale za dobre teme in res fajn ljudi tukajle gor Sem se pa odločila, da se vam pridružim in se vam priključim pri razpravah:)Zadnje čase tudi zelo intenzivno sanjam, pa bi prosila conteso za kakšno razlago - saj spremljam tvoje razlage že nekaj časa, pa se mi zdijo res dobre... Zanima me, kaj pomeni, če v sanjah ne najdeš svoje osebne izkaznice? Sem jo hotela vzet iz denarnice in ugotovim, da imam namesto svoje sestrino, vprašam sestro in ona ima od staršev, jst pa svoje nikjer... Sem imela prav hecen občutek pri tem. Pred tem pa sem sanjala, da imam na glavi tjulnja - da je kot pričvrščen na moji glavi in kot drugi nosijo klobuke sem jst nosila tjulnja. Pa še prav čutila sem njegovo kožo... Kakšna razlaga? Hvala in lep dan vsem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Kere amazing sanje.... conti kaj praviš... zvil sem se v klobčič in se odrolal kt kšna žuželka.... brum brum in sem se rolal naprej ne spomnim se točno kaj sem videl na poti, ampak kr precej hitro sem šel, nekam.... ne da bi se mi mudilo al kaj sam hitro sem se kotalil... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Lep pozdrav vsem! Sem sveže nova na Lunin netu - vsaj po prijavi, drugače pa vas spremljam že kar nekaj časa najprej vse pohvale za dobre teme in res fajn ljudi tukajle gor Sem se pa odločila, da se vam pridružim in se vam priključim pri razpravah:)Zadnje čase tudi zelo intenzivno sanjam, pa bi prosila conteso za kakšno razlago - saj spremljam tvoje razlage že nekaj časa, pa se mi zdijo res dobre... Zanima me, kaj pomeni, če v sanjah ne najdeš svoje osebne izkaznice? Sem jo hotela vzet iz denarnice in ugotovim, da imam namesto svoje sestrino, vprašam sestro in ona ima od staršev, jst pa svoje nikjer... Sem imela prav hecen občutek pri tem. Pred tem pa sem sanjala, da imam na glavi tjulnja - da je kot pričvrščen na moji glavi in kot drugi nosijo klobuke sem jst nosila tjulnja. Pa še prav čutila sem njegovo kožo... Kakšna razlaga? Hvala in lep dan vsem! Dobrodošla Kjara! Tvoje prve sanje se nanašajo na strah pred izgubo lastne identitete in verodostojnosti. Vprašaj se, kdo so tiste osebe, ki jih želiš tako prepričati kdo si? Ali pa želiš prepričati samo sebe. Druge sanje se nanašajo na tvoj videz oziroma fizične lastnosti. Želiš si izstopati od povprečja, pa vendar ne toliko, da bi s prstom kazali za teboj. Ti pozornosti manjka ali je imaš preveč? Včasih se je dobro zliti z okoljem,ker ko povzdigneš glas naletiš na toliko večje presenečenje in si s tem pridobiš veliko prednost. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kere amazing sanje.... conti kaj praviš... zvil sem se v klobčič in se odrolal kt kšna žuželka.... brum brum in sem se rolal naprej ne spomnim se točno kaj sem videl na poti, ampak kr precej hitro sem šel, nekam.... ne da bi se mi mudilo al kaj sam hitro sem se kotalil... Če smo v sanjah zviti kot fetus, se bojimo nečesa,kar nam grozi. Lahko so to nasprotujoča mnenja ali osebe. V tem položaju se počutiš varen in ti ne more nič do živega. Mogoče bi bilo bolje, da se odviješ iz klobčiča in soočiš z realnostjo. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 eeehja.... pa dejmo... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Men se pa dogaja, da so sanje črno-bele al pa barve zabrisane. Sem pa enkrat imela pa ene tolk mavrične, da nisem mogla verjet. Drugač, pa že kar nekaj časa nisem sanjala ... Men se ponavadi sanja, ko nemirno ali pa malo spim. Pa še to ponavadi odsev tega o čemer sem čez dan vneto premišljevala in se mi je v sanjah ponudila rešitev. Ali pa skrite želje..... V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 meni se pa pogosto sanja, da se mi nekam mudi vmes me začne nekdo preganjati, potem jaz lovim "bed gaje" k morm nekomu (ponavadi sebi iz prejšnjega dela sanj) pomagat, pol je vse brez veze in pol probam vse odvrtet vse od začetka sam se mi na sredi vse sfiži... ....kar naprej se selim iz osebe v osebo - vem katera sem prava jaz v sanjah in vem v kateri od oseb sem trenutno. Običajno vem, da so to sanje v sanjah me kjub vsemu ni strah (tudi ko me lovijo)...in kadar imam "grozne" sanje se ali končajo prehitro, da bi me mogle prestrašiti, ali se izcimi nekaj presenetljivega/dobrega ali pa sama sodelujem, da nimam občutka nebogljenosti/ogroženosti Se iz tega da kaj ugotoviti? lp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni se pa pogosto sanja, da se mi nekam mudi vmes me začne nekdo preganjati, potem jaz lovim "bed gaje" k morm nekomu (ponavadi sebi iz prejšnjega dela sanj) pomagat, pol je vse brez veze in pol probam vse odvrtet vse od začetka sam se mi na sredi vse sfiži... ....kar naprej se selim iz osebe v osebo - vem katera sem prava jaz v sanjah in vem v kateri od oseb sem trenutno. Običajno vem, da so to sanje v sanjah me kjub vsemu ni strah (tudi ko me lovijo)...in kadar imam "grozne" sanje se ali končajo prehitro, da bi me mogle prestrašiti, ali se izcimi nekaj presenetljivega/dobrega ali pa sama sodelujem, da nimam občutka nebogljenosti/ogroženostiSe iz tega da kaj ugotoviti? lp Ja jaz bi rekla, da je to nezadovoljstvo nad seboj, zato se seliš iz osebe v osebo. To, da te pa lovijo, pa da jih potem ti preganjaš, pa kaže na to, da se morda znaš sama spopadati s težavami. V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Uh, nocoj pa sm se v sanjah z eno mačkico tolk nežno in čutno muckal, da sm bil potem, k sem se zbudu, še enih par ur tečn. :xx!: Bi kar spal in spal.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts