Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Hojla!

Že več kot teden dni sanjam tipe, ki jih ne poznam. vsak dan je drugi, ali pa jih je več. V njih čutim močne zaveznike. Nimamo fizičnih-spolnih stikov, so pa čustva zeeelooo močna. Zbudim se ker se moram, se pa raje ne bi, ker se počutim varno x:)x xsrcx

fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Hojla!

Že več kot teden dni sanjam tipe, ki jih ne poznam. vsak dan je drugi, ali pa jih je več. V njih čutim močne zaveznike. Nimamo fizičnih-spolnih stikov, so pa čustva zeeelooo močna. Zbudim se ker se moram, se pa raje ne bi, ker se počutim varno x:)x  xsrcx

:eek:

da nista, ki z Mickom vkup, a? x:Dx x;)x x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz pa se ne spomnim preveč dobro današnjih sanj.... pretty wierd v bistvu..... mela sem nek moder pulover al trenerko al neki takega.... bil mi je podarjen, gor pa je imel nalepljene črke, kao neka najnovejša modna muha, iz voska delano.... na desni rami se spomnem je pisalo eno moško ime..... sem potem se počutla malo wierd, da me ne bi folk spraševal, kaj imam to, kdo je to....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa se ne spomnim preveč dobro današnjih sanj.... pretty wierd v bistvu..... mela sem nek moder pulover al trenerko al neki takega.... bil mi je podarjen, gor pa je imel nalepljene črke, kao neka najnovejša modna muha, iz voska delano.... na desni rami se spomnem je pisalo eno moško ime..... sem potem se počutla malo wierd, da me ne bi folk spraševal, kaj imam to, kdo je to....

Če se spomniš imena, je zelo dobro, kajti kmalu boš imela nekaj opraviti s tem človekom! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

z eno miško sva se neki mečkala pa me je pohvalila kolk dobro da se poljubljam x:px
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>z eno miško sva se neki mečkala pa me je pohvalila kolk dobro da se poljubljam x:px

Pomisli kaj čutiš do te osebe v realnem življenju. Si želiš, da bi te ta oseba poljubila ali pa gojiš do te osebe izredno nežne čustva? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Dobrodošla Kjara! x:)x

Tvoje prve sanje se nanašajo na strah pred izgubo lastne identitete in verodostojnosti. Vprašaj se, kdo so tiste osebe, ki jih želiš tako prepričati kdo si? Ali pa želiš prepričati samo sebe.

Druge sanje se nanašajo na tvoj videz oziroma fizične lastnosti. Želiš si izstopati od povprečja, pa vendar ne toliko, da bi s prstom kazali za teboj. Ti pozornosti manjka ali je imaš preveč? Včasih se je dobro zliti z okoljem,ker ko povzdigneš glas naletiš na toliko večje presenečenje in si s tem pridobiš veliko prednost. x:)x

Contesa hvala, bo kar držalo...

Danes sem imela spet en kup sanj.

najprej sem sanjala, da sem imela en ful hud rumen športni avto in je moj šef nekako prišel zraven, si ga ogledal in me vprašal, če ga lahko mal pelje. Potem sva se kar skupaj peljala in on je kar dal na gas. Sem rekla, da še dobro, da mu zaupam, čeprav ne vem, kak voznik je drugače...

Potem sem sanjala dojenčka (ne vem ali je bil moj ali ne), ki je bil ful simpatičen in mi ga je bilo res lepo držati v naročju in opazovati. Potem se je tamal kar sam skobacal iz svoje majhne posteljice v mojo veliko in se kar sam pokril. Jst sem sedela tako, da sem ga videla direkt in mi je bilo prav lepo...

No, potem so sledile še ene hecne sanje: bila sem v enem baru in dve punci sta me ful opazovali. Potem me ena pokliče po imenu. Jst se obrnem in pravita, da me že nekaj časa opazujeta in ju zanima, če bi šla z njima. Nista bili direktni, samo jst sem vedela da gre za povabilo "v troje".... :O: :O: :O: Svašta! Zdelo se mi je prav hecno in sem rekla, da nadaljujem igro, če sta jo že začeli. sem rekla, da grem, čeprav sem vedela, da bom morala kmalu povedat, da ne mislim resno. x?x x?x

Pol sem se pa znašla v eni hiši, kjer je bilo na eni strani stanovanje na drugi pa bazen in neke kopeli... Sva se s fantom namakala in potem se samo spomnim, da je on šel že dol po stopnicah in rekel, da ima dost za danes teh kopeli...vem da so bili še neki ljudje tam okrog, a se ne spomnim dobro, kaj in kako...

Ufff, vam rečem-pestra noč x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Contesa hvala, bo kar držalo...

Danes sem imela spet en kup sanj.

najprej sem sanjala, da sem imela en ful hud rumen športni avto in je moj šef nekako prišel zraven, si ga ogledal in me vprašal, če ga lahko mal pelje. Potem sva se kar skupaj peljala in on je kar dal na gas. Sem rekla, da še dobro, da mu zaupam, čeprav ne vem, kak voznik je drugače...

Potem sem sanjala dojenčka (ne vem ali je bil moj ali ne), ki je bil ful simpatičen in mi ga je bilo res lepo držati v naročju in opazovati. Potem se je tamal kar sam skobacal iz svoje majhne posteljice v mojo veliko in se kar sam pokril. Jst sem sedela tako, da sem ga videla direkt in mi je bilo prav  lepo...

No, potem so sledile še ene hecne sanje: bila sem v enem baru in dve punci sta me ful opazovali. Potem me ena pokliče po imenu. Jst se obrnem in pravita, da me že nekaj časa opazujeta in ju zanima, če bi šla z njima. Nista bili direktni, samo jst sem vedela da gre za povabilo "v troje".... :O:  :O:  :O:  Svašta! Zdelo se mi je prav hecno in sem rekla, da nadaljujem igro, če sta jo že začeli. sem rekla, da grem, čeprav sem vedela, da bom morala kmalu povedat, da ne mislim resno. x?x  x?x

Pol sem se pa znašla v eni hiši, kjer je bilo na eni strani stanovanje na drugi pa bazen in neke kopeli... Sva se s fantom namakala in potem se samo spomnim, da je on šel že dol po stopnicah in rekel, da ima dost za danes teh kopeli...vem da so bili še neki ljudje tam okrog, a se ne spomnim dobro, kaj in kako...

Ufff, vam rečem-pestra noč x:)x

V času raznih nebesnih sprememb so sanje bolj pogoste in intenzivnejše!

To, da je druga oseba vozila tvoj avto, pomeni, da velikokrat zaupaš ljudem, ne glede na to ali so tega zaupanja vredni ali ne. Poskušaš in se včasih tudi opečeš, na srečo ne preveč pogosto.

Otrok pomeni pestovanje nekih novih načrtov, glede na občutke, jih boš verjetno kmalu tudi realizirala.

Jasno izražena števila v sanjah lahko pomenijo dan, uro ali zaporedje. Malce preveč si potopljena sama vase in velikokrat ne opaziš kaj se dogaja okoli tebe. Poslušaj intuicijo in bodi pozorna na dogodke okoli tretje ure, če boš kje tretja po vrsti, tretji dan v mesecu(kakšen sestanek ali kaj drugega pomembnega) x:)x

HONORE DE BALZAC

hehe...

jaz v sanjah pogosto vozim avto...

pa se iz solidne mašince spremeni v kripo in kadar se mi v sanjah kam mudi pa še naprej - v bicikel, skejt pol pa na lasten pogon laufam...

aja, pa še to...

peš pa tako ali tako skorajda ne morem z mesta; le kadar to al hodim al ne ni pomembno se premikam... če pa hočem hodit/laufat pa ne gre :(

Sanjala še nekega mucka, ki je bil kt en cirkusant, vse je znal kot pes in so me vprašalil če bi ga želela imeti, sem rekla da ja takoj in potem so rekli da imajo še enega kužka ki se je kar takoj pojavil zraven in....čeprov je bil mešanček so me očke grozn spomnile na mojo kužico ki je nimam več, odločila sem se da vzamem oba ker sta bila oba zlo vesela, še clo mislim da me je psička na veliko oblizala itd...

Zgolj pogrešanje ali bi lahko to kaj drugega pomenilo...kak novi prišlek ali kaj takega?! x:Dx

---

Kasneje kar me malo bolj zanima je leglo kužkov - vbistvu nazadnje ko sem jih sanjala sem šla potem iskat razlago in našla da baje pomeni, kolikor kužkov si videl, v tolkem času (dnevih, tednih, mesecih...) se bo zgodilo nekaj, nek dogodek ali kaj takega.

No in danes sem sanjala spet leglo mladičev, ampak najprej jih je bilo zlo velik, kasneje dva, ki sem jih pred nekom skrila oz. smo se skrivali skupaj nekje da jim nebi tista oseba kaj naredila / jih odnesla ali kaj vem kaj, potem pa so se kar naenkrat v sobi kjer smo bili pojavili štirje te mladiči in se med seboj prav luštno igrali.

Na vratih sobe so bile neke roletke, ki so bile kasneje ko so se kužki igrali kar odgrnjene in mimo so hodili ljudje, špegali not in jih opazovali, se smejali...mislim cirkus x:px takrat sem začela izgubljat strah da bi se jim kaj zgodilo.

Zanima me pa bolj, kaj bi pomenilo nihanje števila teh kužkov?! Zdaj mi ni jasno več, če je to še zmeraj isti pomen o nekem prihajajočem dogodku ali kaj drugega?!

Kaj bi pomenilo to da sem jih hotela na vsak način zaščitit in to da so bili oni zelo brezskrbni, igrivi, na koncu izguba straha....

---

Sanjala sem tudi tri osebe, dve kar dosti pomembni v zadnjem času v mojem življenju sta bili bolj zanemarljivih in pasivnih vlog, tretja, ki pa se je pojavila v nekem drugem sklopu sanj pa je po neki glasbeni trgovini na veliko iskala nek mali boben, točno specifičen mali bobenček - no in našla ga je saj je v trenutku ko sva vstopila v trgovino prodajalec igral nanj :inocent: x:Dx

Kak namig?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

danes ponoci: sredi noči se zbudim - mora me tlači in nelagoden občutek da nekdo (temna moška postava) stoji ob postelji in me gleda xNNx.... uf, odprem oči in se dvignem - gledam :eek: :eek:

.... tista senca še kar gleda.... mene ful strah, že hočem nekaj na glas zakričat, zbežat x:Ox.... pa kar sedim.... no in čez čas se razblini.... Jaz pa sem vesela, da se moj dragi enkrat za spremembo ni zbudil (vedno pravi, da ga "kap zadane" ko takole ponoci zmerom nekej vstajam in me tlaci mora, pol me mora pa nazaj polagat x:Dx ).

takele "osebe" (vedno so temne, ne vidim obraza, samo cutim, da nekej ni v redu, prisotnost necesa ne ravno dobrega....) kar pogosto sanjam.... in se sprasujem..... kaj bi me lahko tako mucilo....???? xnckrivx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

<{POST_SNAPBACK}>hehe...

jaz v sanjah pogosto vozim avto...

pa se iz solidne mašince spremeni v kripo in kadar se mi v sanjah kam mudi pa še naprej - v bicikel, skejt pol pa na lasten pogon laufam...

aja, pa še to...

peš pa tako ali tako skorajda ne morem z mesta; le kadar to al hodim al ne ni pomembno se premikam... če pa hočem hodit/laufat pa ne gre :(

To pomeni, da se velikokrat zgodi, da ne moreš priti v življenju do določenega cilja, ki si ga želiš doseči. Omejujejo te različni dejavniki, ki se jim stežka izogneš, s tem je tvoje napredovanje onemogočeno ali pa zelo upočasnjeno! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>danes ponoci: sredi noči se zbudim - mora me tlači in nelagoden občutek da nekdo (temna moška postava) stoji ob postelji in me gleda xNNx.... uf, odprem oči in se dvignem - gledam :eek: :eek:

.... tista senca še kar gleda.... mene ful strah, že hočem nekaj na glas zakričat, zbežat x:Ox.... pa kar sedim.... no in čez čas se razblini.... Jaz pa sem vesela, da se moj dragi enkrat za spremembo ni zbudil (vedno pravi, da ga "kap zadane" ko takole ponoci zmerom nekej vstajam in me tlaci mora, pol me mora pa nazaj polagat  x:Dx ).

takele "osebe" (vedno so temne, ne vidim obraza, samo cutim, da nekej ni v redu, prisotnost necesa ne ravno dobrega....) kar pogosto sanjam.... in se sprasujem..... kaj bi me lahko tako mucilo....???? xnckrivx

Se po takih sanjah zgodi kaj čudnega? Si priča kakšnemu nenavadnemu dogodku ali nesreči? x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanjala sem papeža (R.I.P.), da mi je govoril, da mam eno posebno nalogo v življenju in da ne smem zanemariti svojih sposobnosti....

Kaj nej bi to pomenilo??????? x?x x?x x?x

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem papeža (R.I.P.), da mi je govoril, da mam eno posebno nalogo v življenju in da ne smem zanemariti svojih sposobnosti....

Kaj nej bi to pomenilo??????? x?x  x?x  x?x

Verjetno nič drugega kot to, da si v zadnjih dnevih veliko razmišljala o njegovi smrti! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Se po takih sanjah zgodi kaj čudnega? Si priča kakšnemu nenavadnemu dogodku ali nesreči? x:)x

Hm, ne... hvalabogu.... ce ne, bi se morale te nesrece oz. cudni dogodki odvijati skoraj vsak drugi dan :o|o: ta bi bla pa kar mal prehuda x;)x

ne, sej v bistvu si kar mislim kaj je to - prevec rada grozljivke in srhljivke gledam

bi se morala bolj na rozice pred spanjem osredotocit x;)x

xflowx :flowerface: :flower:

SI SAPIS SIS APIS.

Uh, jaz pa sem sanjala zasedbo iz lnf.... xDDx Aakhuta sem srečala na eni žurki, pri Selene sem bila doma, s tabo Contesa sem se pogovarjala neki, pa neki Sončne je blo videt, pa Mick je bil nekje....

......I'm an addict ane? x:o)x x:Dx x;)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Uh, jaz pa sem sanjala zasedbo iz lnf....  xDDx Aakhuta sem srečala na eni žurki, pri Selene sem bila doma, s tabo Contesa sem se pogovarjala neki, pa neki Sončne je blo videt, pa Mick je bil nekje....

......I'm an addict ane? x:o)x  x:Dx  x;)x

Mogoče se kmalu obeta kakšno srečanje, na katerem se bomo res videli! x;)x x:)x

HONORE DE BALZAC

spet si bila pri meni, a? A bi se ti že pripeljala do nas :D

jaz sem pa sanjala nekoga, ki je bil obkrožen z zlato barvo, auro... vem samo da je bila nežna zlata barva, ki me je umirjala ter da sem se pogovarjala z njim, ko s papežem... halo???? kot prvo, nisem verna v smislu krščanstva, kot drugo sem malce iz strani spremljala vse dogajanje okog njega - recimo kot vsako drugo novico (poklicna deformacija)... vem samo to, da me je prevzela njegova zlata barva, ter stavka: Ja to govori tako, kot čuti. " moj stavek" :eek:

<{POST_SNAPBACK}>Uh, jaz pa sem sanjala zasedbo iz lnf....  xDDx Aakhuta sem srečala na eni žurki, pri Selene sem bila doma, s tabo Contesa sem se pogovarjala neki, pa neki Sončne je blo videt, pa Mick je bil nekje....

......I'm an addict ane? x:o)x  x:Dx  x;)x

Hecno, tut jest sm sanjala dons LNF zasedbo xDDx x8Dx

bili smo nekje na enem pikniku, oz. srecanju nekje v alpskem svetu, okrog so bile gore, soncek je sijal.... pridem jaz tja in najprej me pozdravi Marsa x:)x Nekateri lunatki so imeli s sabo cele druzine - otroke, ki so šibali po terenu.... Spomnim se, da sem se vsedla k eni lunatki (sedaj se ne spomnim imena, v sanjah pa sem vedela, katera je) in to na rob travnika, potem pa - groza - vidim pod robom en totalno navpičen prepad, tako globok, da še na dno nisem upala pogledati... No, tista lunatka (dobesedno x:Dx ) pa kar sedi tam in vsa začudena sem nad dejstvom, da nic ne rece eni mali puncki (ki je hcerka od nekoga z LNF), ki sedi na robu in z nogami binglja v prepad x:Ox ... (no, v naslednjem trenutku sem tamalo kar jaz napotila malce bolj nazaj x^x )

potem smo kramljali še z drugimi... kar na travi smo sedeli in bilo je fletno.

ceprav sem bla z enim očesom vedno pri prepadu in se spraševala, pa kako, da to ni zavarovano -ker lahko brez problema kdo not čmokne xrolleyesx :xx!:

največji hec pa je, da se nikoli nisem bla na lnf srecanju x;)x

SI SAPIS SIS APIS.

<{POST_SNAPBACK}>spet si bila pri meni, a? A bi se ti že pripeljala do nas :D

jaz sem pa sanjala nekoga, ki je bil obkrožen z zlato barvo, auro... vem samo da je bila nežna zlata barva, ki me je umirjala ter da sem se pogovarjala z njim, ko s papežem... halo???? kot prvo, nisem verna v smislu krščanstva, kot drugo sem malce iz strani spremljala vse dogajanje okog njega - recimo kot vsako drugo novico (poklicna deformacija)... vem samo to, da me je prevzela njegova zlata barva, ter stavka: Ja to govori tako, kot čuti. " moj stavek" :eek:

Selene, ali poznaš to osebo? Če jo, zna igrati zelo pomembno vlogo v tvojem življenju. Drugače pa pričakuj v roku desetih dni dokaj veliko spremembo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Contesa, v sanjah sem jo poznala, vsaj njeno energijo, danes ne vem.

Sem imela pa spet nočno moro, potres, iskanje prijateljice, mrzlično razmišljanje če je mala sama doma... sanje so se prepletale z resničnimi osebami in zanimivo se mi zdi, da ko sem v sanjah mrzlično razmišljala kako bo Tami prenesla ta potres, me ona prebudiiz sanj, ker me očitno ona v svojih sanjah išče...ter me kliče. nato zaspim nazaj in sanjam naprej.... osebe popolnoma neznane v sanjah, samo skrb za osebe iz tega življenja... še vedno sem sesuta, utrujena...

Sem sanjala, da sem se ful trudila okoli moža(fizično ni bil on) on pa me je pa hladno zavračal in govoril, da je to samo moj film in da on mene ne rabi.
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Haha :D gledal sem kako nekdo pleše, divjel uštno pa zabavajoč se ;) hihi zelo lep prizor se kr vprašam kaj bi to pomenilo?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...