contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, v sanjah sem jo poznala, vsaj njeno energijo, danes ne vem. Sem imela pa spet nočno moro, potres, iskanje prijateljice, mrzlično razmišljanje če je mala sama doma... sanje so se prepletale z resničnimi osebami in zanimivo se mi zdi, da ko sem v sanjah mrzlično razmišljala kako bo Tami prenesla ta potres, me ona prebudiiz sanj, ker me očitno ona v svojih sanjah išče...ter me kliče. nato zaspim nazaj in sanjam naprej.... osebe popolnoma neznane v sanjah, samo skrb za osebe iz tega življenja... še vedno sem sesuta, utrujena... Ena z drugo sta zelo povezani,to se odraža tudi v tvojih sanjah. Ni pa nič zaskrbljujočega. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem sanjala, da sem se ful trudila okoli moža(fizično ni bil on) on pa me je pa hladno zavračal in govoril, da je to samo moj film in da on mene ne rabi. Je vajin realen odnos tak, kot si ga želiš ali se počutiš neizpolnjeno in prazno? Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Haha gledal sem kako nekdo pleše, divjel uštno pa zabavajoč se hihi zelo lep prizor se kr vprašam kaj bi to pomenilo? Ples izraža naše notranje počutje in želje. Če so te zelo močne potem je ples lahko divji in nekontroliran,saj tako damo iz sebe tisto kar nas tišči k tlom in omejuje! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je vajin realen odnos tak, kot si ga želiš ali se počutiš neizpolnjeno in prazno? . Hvala fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ena z drugo sta zelo povezani,to se odraža tudi v tvojih sanjah. Ni pa nič zaskrbljujočega. sej nisem vzela to za zaskrbljujoče, ampak občutek imam da sem bila nekje vzporedno, da sploh nisem sanjala in bog ne daj da bi se takšen potres resnično pripetil... sem bila v eni cerkvi, pestovala nekega fantka, ki ni našel staršev, in kar naenkrat sem vdiela dogajanje zunaj, stolpnice so se rušile... upala sem da smo varni - nato uf, vlak sredi te cerkve, katedrale... polno mrtvih... jaz pa razmišljala kje so moji iz tega lajfa...ok, samo sanje...Contesa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spela_ 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 To noc sem sanjala, da smo s kvartetom flavt nekje igrali (v moji obcini, ker zdaj zivim samo obcasno). Tja sem prisla z motorjem brez celade - razen v mojih snajah ne vozim motorja - Nekako je igranje s kvartetom odpadlo, zunaj se je ulilo. Moj namen je bil se odpraviti z motorjem naprej na pot (v kraj kjer zivim vecino casa), vendar nisem mogla ker je dezevalo in ker jaz nisem imela celade. Povrh vsega pa je nekdo mojo flavto in note nekam zalozil...skratka igubila sem jo...noste sem nasla - flavte pa ne, ker sem se prej zbudila...Zmeda popolna...kot trenutno v mojem zivljnenju - je to to? HVALA... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 sanju, da sm si z eno iz foruma zamenjal plasc. ona je dala meni njenega, jaz njej mojega. morda ni bilo namerno, ker sva se oba vrnila na mesto, kjer sva si ga izmenjala, da si ga izmenjava (vrneva) nazaj. bilo je tik ob dolenjski cesti mal naprej od vodnjaka, ki stoji zravn skuca. ona je sla potem naprej na fax. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Jaz sem pa danes sanjala sanjsko hiško z bazenom na enem hribčku, ki je imela neznasko lep razgled na sinje morje, obdano s sončkom in prijetno toploto poletja. Božansko, najraje bi se sploh ne zbudila......Zunaj pa tako turobno vreme in dež....GRRRRRR!!! Mislim, da že komaj čakam na poletje?!?! Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Contesa, vem, da si rekla, da ne boš odgovarjala za nazaj, ampak a te lahko prosim za razlago teh sanj.... se mi zdi, da bi bile lahko zelo pomembne zame... <{POST_SNAPBACK}>Uh, kake sanje sm jz mela! Čist sumljivo vse skupi........ da sem ponesreči šla v napačen vhod neke garažne hiše, zmotila neke mafijce........... pol so šli v neko stanovanje, v katerem sem bila, pa so se tepli pa streljali pa ne vem kaj...... in sem se ful ustrašla, sem pobegnila od tam....... naslednja scena......... pridejo ti mafijci so mene, jaz kar naenkrat polna denarja, oni od mene hočejo plačilo za storitve, jaz sem se pa čist strinjala z njimi (v smislu, da sem jih celo jaz nastavla tja! ) Pa eno ameriško obalo sem sanjala, vse grozno onesnaženo...... Pa ljudje so nosili cvetje na obalo (kao pogrebno). Tudi se mi zdi, da vsako noč sanjam, da sem v Luciji, kjer imam sorodnike. A samo pogrešam morje, vročino in poletje? Sicer pa že ful dolgo sanjam, da sem gostja v stanovanju premožnih ljudi - v vsakih sanjah drugje z drugimi ljudmi. In opazujem, kakšno je stanovanje.(včeraj sem bla pr Andreju Šifrerju na Češkem...... ) Včeraj pa sem sanjala enga bivšega strelčka.... hihi... lušen za znoret.... no, sva bla kao frenda (nekako nimava več stikov), celo ljubčka sva si dala (nič takega). Mi je kazal svoj indeks, imel kar lepe ocene, hodil pa je na nek drug faks kot jaz (v resnici pa je (bil?) na istem). In sem se v sanjah spomnila, da sva se pogovarjala po telefonu enkrat po tem, ko sva že nehala, pa sem se spraševala, kako to, zakaj sva se takrat slišala, glede na to da nimava stikov (v resnici se nisva). Kar fajn sanje, čeprav dvomim, da bi se kaj takega res zgodilo. What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To noc sem sanjala, da smo s kvartetom flavt nekje igrali (v moji obcini, ker zdaj zivim samo obcasno). Tja sem prisla z motorjem brez celade - razen v mojih snajah ne vozim motorja - Nekako je igranje s kvartetom odpadlo, zunaj se je ulilo. Moj namen je bil se odpraviti z motorjem naprej na pot (v kraj kjer zivim vecino casa), vendar nisem mogla ker je dezevalo in ker jaz nisem imela celade. Povrh vsega pa je nekdo mojo flavto in note nekam zalozil...skratka igubila sem jo...noste sem nasla - flavte pa ne, ker sem se prej zbudila...Zmeda popolna...kot trenutno v mojem zivljnenju - je to to? HVALA... Nekaj te omejuje pri realizaciji tvojih načrtov. Ne daj se prehitro odgnati ali zaustaviti,ker ti bo kasneje žal. Raje potrpi, stisni zobe in kljub težavam ti bo uspelo! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanju, da sm si z eno iz foruma zamenjal plasc. ona je dala meni njenega, jaz njej mojega. morda ni bilo namerno, ker sva se oba vrnila na mesto, kjer sva si ga izmenjala, da si ga izmenjava (vrneva) nazaj. bilo je tik ob dolenjski cesti mal naprej od vodnjaka, ki stoji zravn skuca. ona je sla potem naprej na fax. Ali se trenutno ne počutiš dobro v svoji koži? V vlogi, ki jo igraš in kar drugi pričakujejo od tebe. Ne daj se motiti, saj veš kaj želiš in kakšen je tvoj cilj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa danes sanjala sanjsko hiško z bazenom na enem hribčku, ki je imela neznasko lep razgled na sinje morje, obdano s sončkom in prijetno toploto poletja. Božansko, najraje bi se sploh ne zbudila......Zunaj pa tako turobno vreme in dež....GRRRRRR!!! Mislim, da že komaj čakam na poletje?!?! Idilično okolje nam velikokrat pričara tisto, kar pogrešamo in kar si želimo. To so notranje želje,ki se izrazijo skozi našo podzavest, ko spimo. Mogoče boš v taki hiši preživela dopust. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Contesa, vem, da si rekla, da ne boš odgovarjala za nazaj, ampak a te lahko prosim za razlago teh sanj.... se mi zdi, da bi bile lahko zelo pomembne zame... Včeraj pa sem sanjala enga bivšega strelčka.... hihi... lušen za znoret.... no, sva bla kao frenda (nekako nimava več stikov), celo ljubčka sva si dala (nič takega). Mi je kazal svoj indeks, imel kar lepe ocene, hodil pa je na nek drug faks kot jaz (v resnici pa je (bil?) na istem). In sem se v sanjah spomnila, da sva se pogovarjala po telefonu enkrat po tem, ko sva že nehala, pa sem se spraševala, kako to, zakaj sva se takrat slišala, glede na to da nimava stikov (v resnici se nisva). Kar fajn sanje, čeprav dvomim, da bi se kaj takega res zgodilo. Glede na to,Katja, da so bile tiste sanje toliko časa nazaj, se je verjetno že kaj uresničilo, zato ne bi o tem! Glede prijatelja pa, kmalu se bosta srečala ali po naklučju ali ne, pa boš ugotovila sama! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Hvala Contesa.... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jaz pa sem danes sanjala ščurke, brrrr in še neke žvali - golazen. nič prijeten občutek, sem se oddahnila, ko sem se zbudila in okoli mene ni nič gomazelo... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa sem danes sanjala ščurke, brrrr in še neke žvali - golazen. nič prijeten občutek, sem se oddahnila, ko sem se zbudila in okoli mene ni nič gomazelo... Okoli tebe so zadnje čase ljudje ob katerih se nelagodno počutiš,ob katerih te spreletava srh, pa sama ne veš zakaj. Pazi se, da se pred njimi preveč ne odpreš in zaupaš! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 js pa sem sanjal da mi je brada nazaj zrasla pa glih sem se pobril ti hudič... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> js pa sem sanjal da mi je brada nazaj zrasla pa glih sem se pobril ti hudič... Potem se daj pa še v sanjah! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 :D nvem sem tud zares že nekam kosmat Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 conti,jst mam spet ene nikakve sanje....in sicer sem sanjala zensko z brki...kaj zdej to pomen....svasta.. vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 jaz sem pa sanjala da je bil moj fant pri meni, pa sta se z ocetom nekaj pogovarjala, potem sva se pa ful dolgo pogovarjala pri meni in se cartala.. take lepe sanje :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Jst sm pa sanjala, da je en na nas strelu....in smo ful tekl...pa enga je ubil, ampak ni bil eden izmed nas - poznanih...psiho... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>conti,jst mam spet ene nikakve sanje....in sicer sem sanjala zensko z brki...kaj zdej to pomen....svasta.. To lahko predstavlja zelo odločno žensko, ki ima vedno zadnjo besedo pri čemerkoli, redkeje pa možačo ima pa pomembno vlogo v tvojem življenju. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem pa sanjala da je bil moj fant pri meni, pa sta se z ocetom nekaj pogovarjala, potem sva se pa ful dolgo pogovarjala pri meni in se cartala.. take lepe sanje :-) Kaj je tisto, kar pogrešaš bolj,njegovo posvečanje tebi ali telesni kontakt. Na vsak način je v tesni povezavi z realnostjo. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst sm pa sanjala, da je en na nas strelu....in smo ful tekl...pa enga je ubil, ampak ni bil eden izmed nas - poznanih...psiho... :xx!: Kaj je tisto, česar se bojiš v realnem življenju? Pred čim se skrivaš in umikaš? Nič se ti ne bo zgodilo, če se boš soočila s svojimi strahovi. Nekoliko neprijetno bo, drugače pa bo vse šlo, kot mora. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts