Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Sanjala sem HUDIČA! Ne me spraševat kako in kaj, ker ne vem, samo vem, da je bilo grozno. Pol me je p aše krč prijel v nogo, ko sem se zbudila in razmišljala o sanjah... Kriza....
Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem HUDIČA! Ne me spraševat kako in kaj, ker ne vem, samo vem, da je bilo grozno. Pol me je p aše krč prijel v nogo, ko sem se zbudila in razmišljala o sanjah... Kriza....

Sanje lahko predstavljajo del tvoje osebnosti in nemara bo pripravljen celo delati v tvojo korist. Lahko predstavlja tudi katerokoli od plati tvojega življenja: očeta ali mater, delodajalca, partnerja, pa tudi tvojo seksualnost, poroko, tvojo staro teto ali celo tvojo smrt....Toda naučiti se ga moraš nadzirati. Med takimi poizkusi boš kmalu ugotovila,da v sanjah začneš uživati, ne glede na to, kako zelo vznemirjale in strašile so te na začetku! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Sanje lahko predstavljajo del tvoje osebnosti in nemara bo pripravljen celo delati v tvojo korist. Lahko predstavlja tudi katerokoli od plati tvojega življenja: očeta ali mater, delodajalca, partnerja, pa tudi tvojo seksualnost, poroko, tvojo staro teto ali celo tvojo smrt....Toda naučiti se ga moraš nadzirati. Med takimi poizkusi boš kmalu ugotovila,da v sanjah začneš uživati, ne glede na to, kako zelo vznemirjale in strašile so te na začetku! x:)x

Hvala Contesa! Bilo je nekaj v zvezi s partnerstvom glede tega hudiča v sanjah..... lahk da ma res veze kej s seksualno platjo mojega življenja... x;)x x:px

Scio mi nihil scire

Zlo čudne mal težke sanje, take :xx!: pa me zanima če kej pomeni?!

Sanjala sem pa da so se nam v dnevno sobo ujele žabe, namreč ena krota in njeni bojda mladiči - štiri micene žabice, eno sem pohodila *ups :inocent: eno ranila, potem sem jih pa lovila ker smo se jih na vsak način hotli znebit, sm jih že ujela in vrgla čez balkon pa je veter tako zapihal da so priletele nazaj not x:px

No medtem ko sva se z mamo ubadale z žabicami (nastavljala jim je neko sol da bi jih ujel al kaj vem :xx!: ) sem tam poleg teh žabic not našla še kačico, čist črno, dost kratko....ne vem ne maramo kač :sori: in potem smo se jo tut hotele nekak rešit, vse čez balkon x:Dx ne vem nakoncu mi jo je uspelo čez vreč, zbezat iz nečesa...tut žabic se mi je uspel rešit, razen krote, tiste nismo nit lovil še v času mojih sanj - je kr bla tam neškodoželjna čist, mirna xrolleyesx

Brrrr :xx!: :xx!: :xx!:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Zlo čudne mal težke sanje, take :xx!: pa me zanima če kej pomeni?!

Sanjala sem pa da so se nam v dnevno sobo ujele žabe, namreč ena krota in njeni bojda mladiči - štiri micene žabice, eno sem pohodila *ups :inocent: eno ranila, potem sem jih pa lovila ker smo se jih na vsak način hotli znebit, sm jih že ujela in vrgla čez balkon pa je veter tako zapihal da so priletele nazaj not  x:px

No medtem ko sva se z mamo ubadale z žabicami (nastavljala jim je neko sol da bi jih ujel al kaj vem :xx!: ) sem tam poleg teh žabic not našla še kačico, čist črno, dost kratko....ne vem ne maramo kač :sori: in potem smo se jo tut hotele nekak rešit, vse čez balkon x:Dx ne vem nakoncu mi jo je uspelo čez vreč, zbezat iz nečesa...tut žabic se mi je uspel rešit, razen krote, tiste nismo nit lovil še v času mojih sanj - je kr bla tam neškodoželjna čist, mirna xrolleyesx

Brrrr :xx!:  :xx!:  :xx!:

V tvoje življenje so se prikradle neželjene osebe,ki ti gredo močno na živce. Preden pa jih potisneš iz svojega življenja nekoliko počakaj, ker ti prinašajo določeno sporočilo, ki ti bo koristilo vnaprej,če ne drugega boš pridobila nove izkušnje. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jutrček x:o)x

Ej, to me pa res zanima......sem sanjal, da sem nekje na poti in z ne preveč denarja zalutal v neko tako sila drago slaščičarno s samimi vrhunskimi in posebnimi sladicami.......in pol sem si le nekak prvošču neko slaščico....pol pa sem se zapletu v pogovor z lastnikom in mi je ponudil, da si lahko izberem dve slaščici, ki sta mi najljubši po videzu pač.... :8): :inocent: x?x Kar sem seveda tud storil, njamsi x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Z možem sva bila na dopustu, nekje ob morju, sprehajala sva se ob obali. Pot je peljala čez visok most, ki pa ni bil narejen čez morje, ampak ob obali.Naenkrat so začeli butat visoki valovi, tako da smo najprej mislili, da se ne bo dalo čez. no in sem šla prva, ograja je bila rdeče in modre barve-po mostu si moral bolj plezat, se prepogibat, kot pa normalno hodit.Imela sem občutek, da je mož takoj za mano, ko pa sem mu hotela nekaj rečt sem ugotovila, da je za mano nekdo drug, ki pa ni razumel moje govorice.Ko sem prispela čez, sem se znašla na lepem otoku in naenkrat je bil ob meni še mož. k nama je pristopila starka in rekla, da naju je že čakala in da imava sobo pripravljeno, tam čez pa lahko loviva ribe x:o)x .Voda je bila lepa, čista, v njej je odsevalo sonce. No in sem se zbudila. xDDx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Contesa full hvala - še res je tole o prikradenih osebah / osebi, verjetno prinaša zelo dobro sporočilo nasploh za življenje, previdnost ni odveč :palec:

Me pa mučijo še današnje sanje - bazen, voda, sprva spet strah pred njo potem potapljanje kjer je bilo vse ok nato pa zelo pristen občutek "dušenja" pod vodo. Šlo je za neko nepomembno nalogo, pregledati neke ventilčke v bazenu potem pa ko smo se odpravljali ven iz bazena oz. tiste hale, ker smo bili v skupinici, so se pojavili neki ljudje, delovali so zelo škodoželjno, močno, v sanjah se jih spominjam samo kot neke temne sence nič obrazov vendar so bili ljudje in so nas hoteli ulovit, tako po dva / trije na enega od nas xrolleyesx :eek:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Jutrček  x:o)x

Ej, to me pa res zanima......sem sanjal, da sem nekje na poti in z ne preveč denarja zalutal v neko tako sila drago slaščičarno s samimi vrhunskimi in posebnimi sladicami.......in pol sem si le nekak prvošču neko slaščico....pol pa sem se zapletu v pogovor z lastnikom in mi je ponudil, da si lahko izberem dve slaščici, ki sta mi najljubši po videzu pač.... :8):  :inocent:  x?x Kar sem seveda tud storil, njamsi  x:px  x:Dx

Prišel boš do nečesa,kar si nisi upal niti predstavljati, da ti bo uspelo. Pomenilo ti bo zelo veliko, pa ne toliko sam uspeh kot to, da si dobil željeno! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Z možem sva bila na dopustu, nekje ob morju, sprehajala sva se ob obali. Pot je peljala čez visok most, ki pa ni bil narejen čez morje, ampak ob obali.Naenkrat so začeli butat visoki valovi, tako da smo najprej mislili, da se ne bo dalo čez. no in sem šla prva, ograja je bila rdeče in modre barve-po mostu si moral bolj plezat, se prepogibat, kot pa normalno hodit.Imela sem občutek, da je mož takoj za mano, ko pa sem mu hotela nekaj rečt sem ugotovila, da je za mano nekdo drug, ki pa ni razumel moje govorice.Ko sem prispela čez, sem se znašla na lepem otoku in naenkrat je bil ob meni še mož. k nama je pristopila starka in rekla, da naju je že čakala in da imava sobo pripravljeno, tam čez pa lahko loviva ribe x:o)x .Voda je bila lepa, čista, v njej je odsevalo sonce.  No in sem se zbudila. xDDx

Si na poti do nečesa novega kar si že dolgo želela. Ne bo te ustavila nobena ovira, pa naj zgleda še tako nemogoča. Kljub boju in težavam bo zmaga sladka in zaslužena, saj boš dobila natančno tisto, kar si zaslužiš! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Contesa full hvala - še res je tole o prikradenih osebah / osebi, verjetno prinaša zelo dobro sporočilo nasploh za življenje, previdnost ni odveč :palec:

Me pa mučijo še današnje sanje - bazen, voda, sprva spet strah pred njo potem potapljanje kjer je bilo vse ok nato pa zelo pristen občutek "dušenja" pod vodo. Šlo je za neko nepomembno nalogo, pregledati neke ventilčke v bazenu potem pa ko smo se odpravljali ven iz bazena oz. tiste hale, ker smo bili v skupinici, so se pojavili neki ljudje, delovali so zelo škodoželjno, močno, v sanjah se jih spominjam samo kot neke temne sence nič obrazov vendar so bili ljudje in so nas hoteli ulovit, tako po dva / trije na enega od nas xrolleyesx  :eek:

Poskusi kontrolirati strah v realnosti, ker se pojavi vedno takrat, ko to najmanj želiš in pričakuješ. Ti pa se potegneš vase in umakneš, kar je najslabše v tem primeru. Dokončaj začeto, ne glede na posledice, saj ne bodo tako slabe kot si sprva mislila! x:)x

HONORE DE BALZAC

Uh...jaja, to bo zgleda kar "to" ... hvala x:Xx

In moje sanje. Odločila sem se, da grem iz enega mesta v drugega in sicer kar peš, hodila sem dokaj hitro, vendar mi je sredi poti padlo na pamet, da bi šla pa lahko z avtobusom,... ampak samo, če ga bom srečala na poti. In res pripelje mimo avtobus, mislim, da je bla številka 1, jaz stečem do avtobusa, vendar mi šofer noče odpret vrat in odpelje,... nato sem videla, da sta tam še dve drugi ženski, ki tečeta za avtobusom, zato sem začela teči še jaz, da ga ujamem na naslednji postaji. No tam je bil vlak. Drugi dve ženski pred mano je ženska, ki je stala ob vratih spustila na vlak, kljub temu, da me je videla, da hočem na vlak, je tik pred menoj zaprla vrata.

No, ko sem te sanje pripovedala,... sem dobila nasvet, drugič pejt na avion pa v drugo mesto x;)x

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Prišel boš do nečesa,kar si nisi upal niti predstavljati, da ti bo uspelo. Pomenilo ti bo zelo veliko, pa ne toliko sam uspeh kot to, da si dobil željeno! x:)x

Odlično x:px Sicer si še zdaj ne znam predstavljati kaj bi naj to bilo, sam me to ne moti, če bo tako, se ne bo dalo spregledati, mar ne. x:)x xDDx

Bemu, take sanje rabim.... x:px x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>In moje sanje. Odločila sem se, da grem iz enega mesta v drugega in sicer kar peš, hodila sem dokaj hitro, vendar mi je sredi poti padlo na pamet, da bi šla pa lahko z avtobusom,... ampak samo, če ga bom srečala na poti. In res pripelje mimo avtobus, mislim, da je bla številka 1, jaz stečem do avtobusa, vendar mi šofer noče odpret vrat in odpelje,... nato sem videla, da sta tam še dve drugi ženski, ki tečeta za avtobusom, zato sem začela teči še jaz, da ga ujamem na naslednji postaji. No tam je bil vlak. Drugi dve ženski pred mano je ženska, ki je stala ob vratih spustila na vlak, kljub temu, da me je videla, da hočem na vlak, je tik pred menoj zaprla vrata.

No, ko sem te sanje pripovedala,... sem dobila nasvet, drugič pejt na avion pa v drugo mesto  x;)x

Imaš občutek, da si izigrana, da nisi dobila tisto kar ti po pravici pripada. Pa si res napela vse sile, da bi dobila tisto ali si se ustavila pred prvo oviro, pred prvimi zaprtimi vrati. Ne daj se odgnati zlahka,saj začne okolica to vseprerada izkoriščati. x:)x

HONORE DE BALZAC

Pojma nimam kaj je to, sanjam in sanjam na veliko zadnje dni xrolleyesx ampak sej nimam nič proti, čist uživam v "dogodivščinah" x^x

Danes sem sanjala zelo zelo obilno žensko, ki se je prenajedala in potem je v sanjah mojega "sanjskega" fanta želela speljat z nekimi sila neokusnimi metodami in se ji seveda ni pustil, potem pa smo jo dost razjezili ko smo ji nekaj hrane vzeli in je čist popenila ampak nazadnje smo ji dali nazaj papico pa sem ji nekaj rekla v sanjah kar je je celo sprejela z odobravanjem, čeprav nas je prej hotela vse razlomit x:px in se zavedala kaj počne s seboj s tem prenažiranjem, na koncu smo bili čisto prijazni eden do drugega :palec:

Druge sanje pa so bile ena situacija, ki se mi resnično dogaja, naslednji teden naj bi oddala neki plan / predlog za nek "projektek" in v sanjah je bil del tega projekta sprejet z odobravanjem :inocent: celo številko - strošek sem natančno videla ko jo je direktor v sanjah napisal na list papirja in podčrtal, čeprav na koncu, ko so nam razkazovali neko pisarno kjer naj bi delali, so se spet pojavili eni ljudje - bolj rečeno najstniki, v sanjah je šlo za neke najete statiste - ki so se skregali in povlekli še nas not ampak so jih potem varnostniki na silo ven odnesli in je bilo vse zelo kul naprej :palec:

Aaaaaaah ja, no lep dan vsem sanjačem x:Dx x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Imaš občutek, da si izigrana, da nisi dobila tisto kar ti po pravici pripada. Pa si res napela vse sile, da bi dobila tisto ali si se ustavila pred prvo oviro, pred prvimi zaprtimi vrati. Ne daj se odgnati zlahka,saj začne okolica to vseprerada izkoriščati. x:)x

Hvala za razlago. Ko jaz ne bom izigrana, bo to čudež.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

bela vrtnica a ti si tut ena izmed tistih ki je zmeraj izigrana x:Dx

Jst bi pa rada enkrat nekoga izigrala namesto da ljudje zmeraj mene :inocent: :xx!:

Upam da se boš dobro pripravila na izkoriščevalca pa mu dala vetra :palec:

Darnit... sanjal sem cel kup stvari, ampak večinoma take "standardne" mi je pa ušlo iz spomina kaj pomeni par ki pleše... i was dancing with somebody... pa precej se je plesalo, čudno da me zjutraj niso nič noge bolele...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dvakrat v kratkem casu se mi je sanjalo o morju. Prvič je blo tko da smo meli en čoln, in smo šli oče, brat in jaz čez en zaliv na drugo stran. Blo je kar razburkano morje, pol smo šli v eno gostilno jest in je blo tam ful enih ljudi, pa se ne spomnim kdo in kaj so pomenili. Potem smo se vrnili in iskazalo se je da jaz živim tam ob morju s cimrami v enem stanovanju in da je ta čoln moj. Pol sem mela problem s tem čolnom ker nisem mela pojma kako naj ga upravljam, pa je prisel moj brat in mi pokazal.

Vceraj pa sem sanjalo totalno modro morje, tako kot se leskata poleti ko je ful soncno. Bli smo v eni hiši, ful nas in moja mama. Mogli bi it nekam na dunaj pa sem jaz klicala mojega fanta, kako dolgo bo se delal in sem se pol odlocila da ostanem tam na morju. In ko sva se nekam peljala je bla ta cesta dejansko morje, po sredini pa - kot da so namesto črtkane črte - so bile parkirane jadrnice ena zraven druge. No, najbolj se spomnim iz teh sanj da je blo morje božansko lepo, temno modre barve in obsijano s soncem.

Kolk sem jaz brala o simbolih vem da je morje oz. ocean neskončnost...ne znam pa tega povezat...

Lepe sanje vsem! x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...