Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Mislim......sm nocoj sanjal, da sem na lotu šestico zadel :eek: .......ne sedmico, šestico :inocent: ........Hja, skrom pubec, ne x;)x ....zadel pa sm itak sam trojko x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Mislim......sm nocoj sanjal, da sem na lotu šestico zadel :eek: .......ne sedmico, šestico :inocent: ........Hja, skrom pubec, ne x;)x ....zadel pa sm itak sam trojko  x:Dx

Te še maš tak srečo, jaz ponavadi (sicer špilam samo, ko je huda cifra :inocent: ) ne zadenem niti ene. Če bi se seštevalo, bi blo za eno bogo štirko. Sej ni tak slabo x:)x x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Pojma nimam kaj je to, sanjam in sanjam na veliko zadnje dni xrolleyesx ampak sej nimam nič proti, čist uživam v "dogodivščinah" x^x

Danes sem sanjala zelo zelo obilno žensko, ki se je prenajedala in potem je v sanjah mojega "sanjskega" fanta želela speljat z nekimi sila neokusnimi metodami in se ji seveda ni pustil, potem pa smo jo dost razjezili ko smo ji nekaj hrane vzeli in je čist popenila ampak nazadnje smo ji dali nazaj papico pa sem ji nekaj rekla v sanjah kar je je celo sprejela z odobravanjem, čeprav nas je prej hotela vse razlomit x:px  in se zavedala kaj počne s seboj s tem prenažiranjem, na koncu smo bili čisto prijazni eden do drugega :palec:

Druge sanje pa so bile ena situacija, ki se mi resnično dogaja, naslednji teden naj bi oddala neki plan / predlog za nek "projektek" in v sanjah je bil del tega projekta sprejet z odobravanjem :inocent: celo številko - strošek sem natančno videla ko jo je direktor v sanjah napisal na list papirja in podčrtal, čeprav na koncu, ko so nam razkazovali neko pisarno kjer naj bi delali, so se spet pojavili eni ljudje - bolj rečeno najstniki, v sanjah je šlo za neke najete statiste - ki so se skregali in povlekli še nas not ampak so jih potem varnostniki na silo ven odnesli in je bilo vse zelo kul naprej :palec:

Aaaaaaah ja, no lep dan vsem sanjačem  x:Dx  x:Xx

Prvi del sanj lahko označuje težave na čustvenem področju,kar te izredno moti,saj želiš biti z vsemi stvarmi na jasnem.

Kar se tiče projekta, ti nakazuje, da si mogoče spregledala pomembno zadevo, ki ti zna pokvariti končen dosežek, zato bi bilo dobro, da določene stvari premotriš še enkrat. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Darnit... sanjal sem cel kup stvari, ampak večinoma take "standardne" mi je pa ušlo iz spomina kaj pomeni par ki pleše... i was dancing with somebody... pa precej se je plesalo, čudno da me zjutraj niso nič noge bolele...

Ali koga vodiš pri plesu? Če si ti nadziral korake, se vprašaj ali nisi morda nekoliko nasilen(še posebno če vodiš) Če ti ples veliko pomeni, sanje morda komentirajo tvoja prizadevanja v življenju. Če si plesal v gneči, v nabito polnem disku, se sanje morda nanšajo na tvoj življenski stil, ki ga je treba poživiti ali pa morda poenostaviti. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Dvakrat v kratkem casu se mi je sanjalo o morju. Prvič je blo tko da smo meli en čoln, in smo šli oče, brat in jaz čez en zaliv na drugo stran. Blo je kar razburkano morje, pol smo šli v eno gostilno jest in je blo tam ful enih ljudi, pa se ne spomnim kdo in kaj so pomenili. Potem smo se vrnili in iskazalo se je da jaz živim tam ob morju s cimrami v enem stanovanju in da je ta čoln moj. Pol sem mela problem s tem čolnom ker nisem mela pojma kako naj ga upravljam, pa je prisel moj brat in mi pokazal.

Vceraj pa sem sanjalo totalno modro morje, tako kot se leskata poleti ko je ful soncno. Bli smo v eni hiši, ful nas in moja mama. Mogli bi it nekam na dunaj pa sem jaz klicala mojega fanta, kako dolgo bo se delal in sem se pol odlocila da ostanem tam na morju. In ko sva se nekam peljala je bla ta cesta dejansko morje, po sredini pa  - kot da so namesto črtkane črte - so bile parkirane jadrnice ena zraven druge. No, najbolj se spomnim iz teh sanj da je blo morje božansko lepo, temno modre barve in obsijano s soncem.

Kolk sem jaz brala o simbolih vem da je morje oz. ocean neskončnost...ne znam pa tega povezat...

Lepe sanje vsem! x:)x

Morje nam razkriva neko sporočilo iz naše globoke podzavesti. Zelo lahko gre za odnos do matere ali za lasten materinski instinkt, lahko pa tudi za čustveni, intuitivni in nagonski nivo tvoje osebnosti. Skušaj se spomniti, kakšno je bilo morje v tvojih sanjah:je bilo mirno,toplo, viharno ali ledeno? S temi elementi se lahko lotiš razlage sanj. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Mislim......sm nocoj sanjal, da sem na lotu šestico zadel :eek: .......ne sedmico, šestico :inocent: ........Hja, skrom pubec, ne x;)x ....zadel pa sm itak sam trojko  x:Dx

Igranje pomeni tveganje. Ali si pred kratkim kaj tvegal? Če si sanjal o kakšni številki, raje dvakrat premisli preden staviš nanjo. Morda moraš plačati dvojno ceno za "zadetek" v resničnem življenju. Vprašaj se, če nisi do iger na srečo preveč zaupljiv ali pa premalo. x:)x

HONORE DE BALZAC

Sanjala sem, da sem šla v trgovino, ko sem prišla ven, pa avta nisem nikje našla. Panično sem letala sem ter tja po parkirišču, avta pa nikjer. Panika, jok, groza...... Res je bla kriza...

Kaj naj bi to pomenilo??

Aja, pol sem našla avto...

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>Sanjala sem, da sem šla v trgovino, ko sem prišla ven, pa avta nisem nikje našla. Panično sem letala sem ter tja po parkirišču, avta pa nikjer. Panika, jok, groza......  Res je bla kriza...

Kaj naj bi to pomenilo??

Aja, pol sem našla avto...

Mogoče se bojiš, da bi izgubila nekaj, kar ti pomeni zelo veliko. Glede na vse, imaš ti v rokah vse niti,zato je odvisno samo od tebe. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem sanjala, da sem imela roke polne žuljev, malih sicer, ampak so bile zato roke čisto hrapave in izsušene.... :eek:  :inocent:

Veliko ti pomeni izgled (rok) kakšna težja dela, kjer bi se lahko kakorkoli umazala ali si povzročila telesno bolečino te ne privlačijo preveč! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ali koga vodiš pri plesu? Če si ti nadziral korake, se vprašaj ali nisi morda nekoliko nasilen(še posebno če vodiš) Če ti ples veliko pomeni, sanje morda komentirajo tvoja prizadevanja v življenju. Če si plesal v gneči, v nabito polnem disku, se sanje morda nanšajo na tvoj življenski stil, ki ga je treba poživiti ali pa morda poenostaviti. x:)x

Dancing, Romancing, alone just the two of us... js vodil, korakov pa nisem lih nadziral kar sami so si sledili, hjaja.... ok pol praviš nasilen hm hm xnckrivx

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hm, zanimivo. v bistvu se res nisem. hvala.

dans pa sm sanju, da je borism al nekdo k je tut riba in pise na forumu bil jasnoviden. in venomer je napovedoval prihodnost in to tako, da je venomer omenjal ribe kot astro znak. (mogoce morm it temo prebrat). v glavnem je bil zelo jsnoviden. pozitiven tudi.

mislim, da je bil borism al pa en drug tak nezn clovk, riba kle gor :inocent:

---------

Ali se trenutno ne počutiš dobro v svoji koži? V vlogi, ki jo igraš in kar drugi pričakujejo od tebe. Ne daj se motiti, saj veš kaj želiš in kakšen je tvoj cilj! x:)x

<{POST_SNAPBACK}>hm, zanimivo. v bistvu se res nisem.  hvala.

dans pa sm sanju, da je borism al nekdo k je tut riba in pise na forumu bil jasnoviden. in venomer je napovedoval prihodnost in to tako, da je venomer omenjal ribe kot astro znak. (mogoce morm it temo prebrat). v glavnem je bil zelo jsnoviden. pozitiven tudi.

mislim, da je bil borism al pa en drug tak nezn clovk, riba kle gor  :inocent:

---------

Verjetno v sebi iščeš odgovore za katerew še ni pravi čas! Potrpi, vedel boš, ko bo! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Mogoče se bojiš, da bi izgubila nekaj, kar ti pomeni zelo veliko. Glede na vse, imaš ti v rokah vse niti,zato je odvisno samo od tebe. x:)x

:eek: :inocent: :eek: :eek: Conti, vsa čast! Točno to se mi sedaj dogaja v lajfu... sam nisem si mislila, da mam jaz vse niti v rokah- zdi se mi, da sem jaz naredila vse kar sem lahko, sedaj je pa v drugih rokah, kako bo.... :inocent: x?x

P.S. Huda ikonca!!! Pa osebna slikca tut!!! :palec: :palec: x:Dx

Scio mi nihil scire

Se še nisem zahvalila za zadnjo razlago - jst sem čist impresionirana nad temi interpretacijami http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/13.gif

HVALA!!! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/77.gif

Aja še mimo grede heh >> huda ikonca Contesa x^x :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

že več kot teden dni sanjam mojega moža- z mano, z drugimi ženskami, ko se kregava, se imava rada-vse se dogaja. Ne morm verjet, da lahko tolko dni zaporedoma sanjaš isto osebo.Zakaj?
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Conti, še jaz! x:)x Trikrat v kratkem času sem sanjala dvoboj z meči, z mojim dragim. Prvič sem ga ranila v roko, v drugih sanjah v trup in v tretjih v nogo? Povej mi, kaj to pomeni? Mu moram malo pristrižt perutke? x:px x:Dx
Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust.

<{POST_SNAPBACK}>že več kot teden dni sanjam mojega moža- z mano, z drugimi ženskami, ko se kregava, se imava rada-vse se dogaja. Ne morm verjet, da lahko tolko dni zaporedoma sanjaš isto osebo.Zakaj?

Verjetno je v zadnjem času med vama kar nekaj nesporazumov in neizrečenih besed. Dobro bi bilo, da si vzameta čas samo zase in za pogovor. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Conti, še jaz! x:)x  Trikrat v kratkem času sem sanjala dvoboj z meči, z mojim dragim. Prvič sem ga ranila v roko, v drugih sanjah v trup in v tretjih v nogo? Povej mi, kaj to pomeni? Mu moram malo pristrižt perutke? x:px  x:Dx

V tem kontekstu predstavlja meč simbol agresije ali erotike, včasih oboje. Sanje se lahko nanašajo na nek tvoj star problem,posebno, če v velikih primerih nastopajo ostri predmeti kot so sablje, meči, noži, kopja,sulice in podobno. Je pa vse v povezavi s tvojim partnerjem in odnosom do njega. Svojo privrženost v sanjah izražaš z agresijo. Mogoče te to privlači tudi v resnici! x:)x

HONORE DE BALZAC

Jaz sem pa danes sanjal, da sem si prste na nogah s skarjicami za hohte rezal.Pa nic ni bolelo, niti krvavel nisem.

Zdaj pa razmisljam kaj bi to pomenilo.Glede na to da so prsti na nogu v bistvu pogoj da lahko odskocis, bi to znal pomenit da sam sebe oviram k skoku v sreco.Kakor ptic ki bi si rezal krila.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa danes sanjal, da sem si prste na nogah s skarjicami za hohte rezal.Pa nic ni bolelo, niti krvavel nisem.

Zdaj pa razmisljam kaj bi to pomenilo.Glede na to da so prsti na nogu v bistvu pogoj da lahko odskocis, bi to znal pomenit da sam sebe oviram k skoku v sreco.Kakor ptic ki bi si rezal krila.

Sama poškodba lahko simbolizira duševno ali čustveno rano.Ker si ranil sam sebe, ti morda nek del tvoje osebnosti ni povšeči in bi ga želel zatreti ali oslabiti. x:)x

HONORE DE BALZAC

Narbolj Neverjetne sanje so far... tole je pa vredno zapisat...

Najprej sem sanjal eno tako zgodovinsko stvar, bilo je leto mrbit 2015 dost več ni moglo bit, ma glede na moja leta je blo lahk tud 2065 bila je svetovna vojna, bil sem diktator, pravzaprav sem bil hkrati tudi heroj druge države, ki je počasi propadala, tko da najprej sem bil tale dečko s svojo pomočnico sva reševala kar se je še dalo rešit pobrisala vse tehnološko napredne datoteke iz naših računalnikov, ona je bila nezemljanka in je bilo samo še vprašanje časa kdaj bo izgubila svojo človeško formo in razpadla v energijo in pobegnila zato je ostala zadaj, 8, 9 let je bila že z mano na tem planetu, jaz sem uspešno pobegnil skozi skrivni rov, zatem ko nas je sovražnik napadel do konca, v trenutku ko sem pobegnil, ven po skrivnem rovu, sem se preselil v dušo tega diktatorja prav tako stari stric podobn hitlerju ampak zelo zelo malo podoben bil sem jaz, v bistvu, nobenih telesnih ali psiholških značilnosti, od Hja... hm no torej ravno sem zavzel to deželo bila je zadnja na svetu svet je bil moj takorekoč, mislim da je bila švica ali kaj pa vem alpska država saj smo bili v takih vojaških kompleksih z ogromno rovi pod zemljo dostop v njih pa je bil z gorskih pobočij, zasliševal sem tole nezemljanko ki je pomagala "the good guys" imela sva sproščen pogovor, bila je povsem mirna vedela je da se ji čas izteka na koncu pogovora se je dematerializirala.... pogovor je bil več al manj chit chat, klepetavost pa to ;) ono tretje, nisem lih zasliševal... mal sme še gledal naokrog ponosno kaj sem naredil s sveta, bil je jasno moj, nameraval sem ga uredit po svojih načelih in tko... pol pa sem pogruntal kajšna katastrofa je to zame osebno, šel sem do enega računalnika, mojga gledal ene slikce, ki vem da so bile od mene v preteklih letih, mrbit 2002 2003, imel sem dobro idejo da bi me to lahko popeljalo skozi čas nazaj, preden sem zajebal, in odpotoval sem vum vum karnaenkrat sem se znašel, v mojih zdelo se je kot ene 18 letih, bil sem neverjetno šokiran da je uspelo, gledal sem naokrog kaj za vraga se je vse spremenilo in ta alternativna realnost ni bila tako podobna pravi preteklosti, tata je imel naprimer malo drugačen računalnik kot ga ima danes, bil sem čist iz sebe, posvetil sem zadnjih par minut sanj, temu kako bi odkril določeno osebo da ji rešim njeno čustveno življenje saj je bila ravno na tem da naredi svojo največjo napako v življenju... vem da sem imel njeno telefonsko številko, pol pa en manjši fleš gledal sem televizijo kako so v ukraini ene vojne folk je mel državljansko vojno očitno tanki so šibali gore dole, neki slovenski novinarji so se delali pogumne pa so jih rešetali s helikopterja ampak mislim da so preživeli ;) dost nedotaknjeni,... hjaja, js pa medem ko sem gledal to sem se odločil da napišem en sms tejle osebici, razmišljal sem kako naj sploh razložim da jo poznam, kako naj bi mi sploh verjela da probam pomagat, k očitno takrat se še nisva poznala pa tko... hjaja preden sem poslal sem se zbudil...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ja bi rad vidu contesin obraz ko zaokroži z očmi in mi reče.. a zdej bi rad pa še razlago... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...