Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Včasih imaš občutek, da si odveč, pa ne samo v družbi, temveč tudi med ljudmi, ki jih imaš rada. Prikazni lahko pomenijo notranje nelagodje in strah pred samim seboj. Se bojiš vode ali morja? Si že kdaj preživela nevihto na ladji ali čolnu? x:)x

ne,ne bojim se vode,ravno obratno obozujem vodo,morje,reke ,jezera,dez,nalive se posebno.... x:px nikoli nisem dozivela brodoloma xrolleyesx

odvec se tudi ne pocutim v druzbi,se pa bolje pocutim sama s seboj od zmeraj....ker v samoti rada ustvarjam.trenutno mislim ,da me ni strah same sebe.....so pa ze cel mesec cudne okoliscine okrog mene...nekako me z vseh strani napada neki....pa ne ljudje.ta mesec mi ne gre glih najbolje,tezke situacije,ki jih komaj se obvladujem....morda me je pa strah da bi mi usle z rok,morda sem res ze zelo izcrpana od vsega tega....

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

zoprna zadeva ja... :xx!:

ugotavljam, da ti gre full dobro tole s sanjami! :palec:

------------

Zakaj premišljuješ, da bi se odločil za drugo pot, ko veš, da je prva prava. Ali samo odlašaš končno odločitev ali še vedno nisi popolnoma prepričan. Seveda se boš odločil za prvo, saj druga sploh ne pride v poštev. Koga hočeš prevarati sam sebe ali druge? x:)x

<{POST_SNAPBACK}>ne,ne bojim se vode,ravno obratno obozujem vodo,morje,reke ,jezera,dez,nalive se posebno.... x:px nikoli nisem dozivela brodoloma xrolleyesx

odvec se tudi ne pocutim v druzbi,se pa bolje pocutim sama s seboj od zmeraj....ker v samoti rada ustvarjam.trenutno mislim ,da me ni strah same sebe.....so pa ze cel mesec cudne okoliscine okrog mene...nekako me z vseh strani napada neki....pa ne ljudje.ta mesec mi ne gre glih najbolje,tezke situacije,ki jih komaj se obvladujem....morda me je pa strah da bi mi usle z rok,morda sem res ze zelo izcrpana od vsega tega....

Verjetno bo to. Saj so okoliščine zelo čudne(neki strahovi so na delu) Zelo močni bi rekla. x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Verjetno bo to. Saj so okoliščine zelo čudne(neki strahovi so na delu) Zelo močni bi rekla. x:)x

jp...res me heca neki.zelo mocno,jaz pa se kar vztrajam in se borim.....moci pa imam zmeraj manj....valda se bo izboljsalo to stanje,zaenkrat sem se optimist x:)x hvala,contesa x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

meni se tako nore stvari sanjajo...

prve sanje:

pridem do avta (svojega) z par prijateljicami, ki je bil odprt, vsa vrata prtljaznik...vsi se cudijo, mene pa sploh ni motilo, nihce ni nic vzel, avto je bil tam, torej..? no problem. potem pogledam malo okrog, vidim, da sem v enem zelo ghetto--okolju, je zgledalo ful nevarno. nakar mi prijateljica da svoje lase (?!) kar dol si jih je slekla, kot lasuljo, ima pa zelo lepe, fantasticno dolge in sijoce lase.

nekaj se cudim, pa vseeno sprejmem darilo. nalozimo avto z nevem cem, gremo.

druge sanje:

plavam, kot v pristaniscu, vsi so na nekih jahtah, ladjah, jaz pa v vodi in si vse ves cas ogledujem

iz vode ven. bilo je dokaj temno, ali ponoci, nihce drug se ni kopal, ampak meni ni motilo nekako.

po eni strani se mi je zdelo cudno, da sem tam v vodi, ampak sem se pocutila dobro, sem si vse nekako ogledal brez, da bi kdo rinil vame.

tretje sanje:

ful barv, delamo nek mozaik...orazno-modro prevladuje.

potem se z neko punco znajdem na secoveljskih solinah in se odlocim, da kupim hiso tam, ki jo je ona v bistvu mislila (sli sva kao gledat hiso zanjo) ampak ona se medtem zadrogira ( kao v 5 min!!!)

buooo?!

a si ti tu kaj lahko razlozis, contesa? :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>meni se tako nore stvari sanjajo...

prve sanje:

pridem do avta (svojega) z par prijateljicami, ki je bil odprt, vsa vrata prtljaznik...vsi se cudijo, mene pa sploh ni motilo, nihce ni nic vzel, avto je bil tam, torej..? no problem. potem pogledam malo okrog, vidim, da sem v enem zelo ghetto--okolju, je zgledalo ful nevarno. nakar mi prijateljica da svoje lase (?!) kar dol si jih je slekla, kot lasuljo, ima pa zelo lepe, fantasticno dolge in sijoce lase.

nekaj se cudim, pa vseeno sprejmem darilo. nalozimo avto z nevem cem, gremo.

druge sanje:

plavam, kot v pristaniscu, vsi so na nekih jahtah, ladjah, jaz pa v vodi in si vse ves cas ogledujem

iz vode ven. bilo je dokaj temno, ali ponoci, nihce drug se ni kopal, ampak meni ni motilo nekako.

po eni strani se mi je zdelo cudno, da sem tam v vodi, ampak sem se pocutila dobro, sem si vse nekako ogledal brez, da bi kdo rinil vame.

tretje sanje:

ful barv, delamo nek mozaik...orazno-modro prevladuje.

potem se z neko punco znajdem na secoveljskih solinah in se odlocim, da kupim hiso tam, ki jo je ona v bistvu mislila (sli sva kao gledat hiso zanjo) ampak ona se medtem zadrogira ( kao v 5 min!!!)

buooo?!

a si ti tu kaj lahko razlozis, contesa?    :eek:

Zelo zanimivo Tinka!

Prve sanje označujejo, da is izredno pozitivno usmerjena, celo nekoliko naivna,srce imaš na široko odprto, ne da bi bila pozorna, da lahko vstopi kdorkoli. Že ko vstopi, pa se vprašaš ali je v redu ali ni.

Rada imaš stvari pod kontrolo in nadzorom, ne želiš pa biti nadzorovana in predmet preučevanja drugih.

Kmalu boš dobila zelo zanimivo nalogo,ki ti bo prepuščena povsem naključno, ti pa boš lahko iz tega iztržila ogromno, če se boš zadeve lotila na pravem koncu! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Dobro jutro!

Sem sanjala, da sem bila doma s hčerko in je prišel na obisk moški, ki ga ne poznem s svojim otrokom in ta moški se je obnašal do mene kot,da me ljubi-milina, ljubezen :2src: .Potem je prišel domov mož in je rekel, da mora spet od doma, pospremila sem ga do avta, rekel je, da moškemu, ki je prišel na obisk zavida družbo. Potem sem se kar naenkrat znašla na starem delovnem mestu in spet se je tu pojavil on, samo smehljal se je in me ljubeče gledal-imel je živo modre oči, temne lase in močne zobe. No, v glavnem je bilo tako fajn, da se je bilo škoda zbudit x:Ix

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro!

Sem sanjala, da sem bila doma s hčerko in je prišel na obisk moški, ki ga ne poznem s svojim otrokom in ta moški se je obnašal do mene kot,da me ljubi-milina, ljubezen :2src: .Potem je prišel domov mož in je rekel, da mora spet od doma, pospremila sem ga do avta, rekel je, da moškemu, ki je prišel na obisk zavida družbo. Potem sem se kar naenkrat znašla na starem delovnem mestu in spet se je tu pojavil on, samo smehljal se je in me ljubeče gledal-imel je živo modre oči, temne lase in močne zobe. No, v glavnem je bilo tako fajn, da se je bilo škoda zbudit x:Ix

Važno je, da si ga dobro zapomniš, ker bo kmalu prekrižal tvojo pot in imel pomembno vlogo v neki zadevi! x:)x

HONORE DE BALZAC

najprej sanjal, da sem si na levi strani zgornje celjusti izpulil zob, ki se je se komaj drzal dlesni. nic ni bolelo. potem sem ga nekaj casa opazoval in videl da tudi na delih, kjer je bil temnejsi, v jedru nekako ni bil najbolj zdrav.

nisem imel kaksnih posebnih obcutkov ob tem. :eek: :O: - to pomoje ne pomen kej dobrega in zihr kej s svetostjo povezano ali zdravjem v meni, al pa da sm izgubil veliko energije?

no, potem sem sanjam Ursko iz benda BPP (Billy's private parking kjer je pevka). se poznamo glavnem.

bilo je tako, da sva bila v ucilnici nekega razreda in se druzila. ona se je kar dosti smejala, prisrcno, dovolj nevsiljivo. bila mi je vredu in dovolj nezna.

nekja me je sprasevala o 'zivi vodi' oziroma o FHES, jaz pa sem ji samo malo povedal in v svoji torbi ali vrecki raziskoval stvari. v njej sem imel namrec neke tubice, oz. sploh nisem prej vedel povsem kaj je notri, zato sem tudi raziskoval. te tubice so bile kot kaksne tubicez barvami in morda nekako povezane z kozmetiko.

z ursko sva sedela na tleh, ona ob steni in jaz pred njo; bila pa sva nekako za vogalom ucilnice, tako malo odmaknjena od njih, da imava nekako mir.

tudi tukaj nisem imel kaksnih posebnih obcutkov :inocent: mogoce sem se celo prevec ukvarjal s seboj in ji dal premalo pozornosti? kar me mogoce celo preseneca. :inocent:

Joj zobje... to ni nic dobrega... jaz sem tud danes sanjala take cudne, nic dobre sanje... vse sem pozabila, sam vzdusja se spomnim, ki ni bilo fajn...

skoda, pa sem imela par prebliskov zjutraj, pa nisem imela casa za 'miselno obnovo'... pa so se izgubile... no morda se cesa spomnim...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Ponoči sem sanjala 3 ognje. Ena zgradba, kot internat ali študent, prišla je ena banda in začela nekaj požigat in so odšli, jaz pa gledala ogenj in ne vedla, kaj storiti. Pa bivšo profesorico dermatologije, da sta jo eni dve nesli v posteljo, bila je vsa gubasta in termometer zraven postelje. Vse sem samo opazovala.

<{POST_SNAPBACK}>Marsa as prebral 1 stran nazaj, da sm te sanju  :inocent:  :vio:  si bla cool! borka pa too!!  :palec:

a res, nisem vidla? cak grem prebrat...

*hm, no ja, borka... x:o)x s pestmi al kwa... x:Dx xrolleyesx

(morda si tiste dni prebiral teme, kot so, kaj naredis, ce te kdo udari al kaj tacga, ko sem jaz prav modrovala nekaj not.. x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

he he x:Dx :palec: ona je kao vas ucila, pol pa sama... no, tko sm jst zdej to dojel :inocent: x:Ix

-----------

... Pa bivšo profesorico dermatologije, da sta jo eni dve nesli v posteljo, bila je vsa gubasta in termometer zraven postelje. Vse sem samo opazovala.

....sanjala, da sem kadila..... pa se spet spraševala, a sem nehala al ne?? xrolleyesx ...no, nekako mi je ratalo ožgat se s cigaretom, na dlani pod prstancem desne roke vžgan krog..... čeprav desničarka in kadila z desno roko....

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>najprej sanjal, da sem si na levi strani zgornje celjusti izpulil zob, ki se je se komaj drzal dlesni. nic ni bolelo. potem sem ga nekaj casa opazoval in videl da tudi na delih, kjer je bil temnejsi, v jedru nekako ni bil najbolj zdrav. 

nisem imel kaksnih posebnih obcutkov ob tem. :eek:  :O:  - to pomoje ne pomen kej dobrega in zihr kej s svetostjo povezano ali zdravjem v meni, al pa da sm izgubil veliko energije?

no, potem sem sanjam Ursko iz benda BPP (Billy's private parking kjer je pevka). se poznamo glavnem.

bilo je tako, da sva bila v ucilnici nekega razreda in se druzila. ona se je kar dosti smejala, prisrcno, dovolj nevsiljivo. bila mi je vredu in dovolj nezna.

nekja me je sprasevala o 'zivi vodi' oziroma o FHES, jaz pa sem ji samo malo povedal in v svoji torbi ali vrecki raziskoval stvari. v njej sem imel namrec neke tubice, oz. sploh nisem prej vedel povsem kaj je notri, zato sem tudi raziskoval. te tubice so bile kot kaksne tubicez barvami in morda nekako povezane z kozmetiko.

z ursko sva sedela na tleh, ona ob steni in jaz pred njo; bila pa sva nekako za vogalom ucilnice, tako malo odmaknjena od njih, da imava nekako mir.

tudi tukaj nisem imel kaksnih posebnih obcutkov  :inocent:  mogoce sem se celo prevec ukvarjal s seboj in ji dal premalo pozornosti? kar me mogoce celo preseneca.  :inocent:

Free,kar si sanjal ponavadi pomeni, da boš prisoten pri smrti nekoga, ki ti sicer ne bo v sorodu, tako, da ne boš gojil nobenih posebnih občutkov razen nelagodja, ker si prisoten pri dogodku.

Druge sanje ponazarjajo tvojo notranjost, tvoje misli. Še vedno nisi na jasnem kako in kaj, ne veš kaj naj si misliš o svojih občutkih, ali so res tvoji ali so nekoga drugega misli in želje. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>....sanjala, da sem kadila..... pa se spet spraševala, a sem nehala al ne?? xrolleyesx ...no, nekako mi je ratalo ožgat se s cigaretom, na dlani pod prstancem desne roke vžgan krog..... čeprav desničarka in kadila z desno roko....

Ožganina pod tem prstom ne pomeni nič dobrega.Lahko pomeni izgubljen ugled zaradi opravljanja, oziroma zlonamernega vmešavanja drugih! x:)x

HONORE DE BALZAC

Hojla!

Sanjala sem prijateljico in prijatelja, ki sta par.Ona je na pol sedela, na pol ležala na kavču, on pa jo je masiral po hrbtu-od pasu navzgor in jo gledal s pozornostjo in ljubeznijo. Toliko ljubezni sem čutila xsrcx , še ko sem se zbudila sem občutila moč te ljubezni xloveyx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

Meni se je pa danes zjutraj sanjalo, da sem opazovala ljudi, ki so prišli k očetovemu grobu in tiste, ki so hodili k maši, pa tudi mislila sem si nekaj, vendar sem to že pozabila.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Hojla!

Sanjala sem prijateljico in prijatelja, ki sta par.Ona je na pol sedela, na pol ležala na kavču, on pa jo je masiral po hrbtu-od pasu navzgor in jo gledal s pozornostjo in ljubeznijo. Toliko ljubezni sem čutila xsrcx , še ko sem se zbudila sem občutila moč te ljubezni xloveyx

Nežen dotik v sanjah ima močnejše sporočilo kot spolni odnos, če pa gledaš nekoga drugega, da to nisi ti, pomeni, da v realnosti pogrešaš nežnost dotika in ljubkovanja. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa danes zjutraj sanjalo, da sem opazovala ljudi, ki so prišli k očetovemu grobu in tiste, ki so hodili k maši, pa tudi mislila sem si nekaj, vendar sem to že pozabila.

Ker čez dan veliko razmišljaš o očetu, se je to preneslo v tvoje sanje. x:)x

HONORE DE BALZAC

[ quote=contesa, 23. Apr 2005 ob 07:25]

<{POST_SNAPBACK}>Zelo zanimivo Tinka!

Prve sanje označujejo, da is izredno pozitivno usmerjena, celo nekoliko naivna,srce imaš na široko odprto, ne da bi bila pozorna, da lahko vstopi kdorkoli. Že ko vstopi, pa se vprašaš ali je v redu ali ni.

Rada imaš stvari pod kontrolo in nadzorom, ne želiš pa biti nadzorovana in predmet preučevanja drugih.

Kmalu boš dobila zelo zanimivo nalogo,ki ti bo prepuščena povsem naključno, ti pa boš lahko iz tega iztržila ogromno, če se boš zadeve lotila na pravem koncu! x:)x

o conti!

hvala! x:o)x

slisi se dobro :vio:

Kdo lahko spremeni svet?

Helow Conti ! x:Dx

Danes sem imel mal zburkane sanje...v glavnem za konec sem sanjal to, da sem plaval v morju ali vodi..mislim, da je bilo morje in nato sem srečal eno fletno kačo pod mano...jaz pa naprej plaval in pogledam spet v kačo...vaaaaaaaaaaaaaaaaaaljda ta se je zakadila zamano, sam nisem imel občutek, da bi mi grozila...sam za vsak slučaj sem se jaz raje zbudil, da ne bi bilo kakih nevšečnosti...! x:Dx

p.s.se bojim kač :o|o: x:Dx

Kaj to pomeni ? :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

zanimive sanje...jaz sem enkrat kaco sanjala (se jih ne bojim) in je bila pri meni doma, v kuhinjski omari...tisti cas sem ravno cakala na odgovor za ene sprejemce.

ko sem se zbudila, sem se (ne vem zakaj) spomnila na indijsko mitologijo, kjer je kaca simbol modrosti (menda tudi v kitajski), in sem nekako to povezala - da bodo rezultati dobri.

in res so bili! x8Dx

Kdo lahko spremeni svet?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...