Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

Ja rezultati so dobri, če se seveda v realnosti ne bojimo kač. Drugače je lahko simbolika ravno obratna! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

:eek: Sanjala, da sem se kar naenkrat znašla v poročni obleki (pa kaj je s temi oblekami, ni prvič, da to sanjam xrolleyesx ), da nisem mogla verjet, kako je lepa.... in sem se kar ogledovala v ogledalu, bela in svetlo modra, na vrhu čipkasta, spodaj blago... pa nek pajčolan.... in čipkaste rokavice, ki so mi bile smešno prevelike... x:o)x

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

jaz sem pred nekaj dnevi sanjala ful zmedenesanje - ampak sem se zbudila iz njih in me je bila groza, kot nočna mora.

najprej prostor - bil je kombinacija samostana, lokala s pogledom na morje in še nečesa. Z mamo sva se sprehajali po tistem samostanu, mimo pa so hodili menihi, ki so bili malo umsko zaostali - en se je neumno smejal na ves glas, drugi me je vlekel za obleko itd. šli sva v eno sobo pred tem pa sem videla enega izmed menihov kako se sumljivo smuka po kotih. kar naenkrat je bil pri nama in me začel vlečt (ne vem kaj želel, da grem kaj z njim, nimam pojma, počutila sem se v glavnem ogroženo). vem da sem bila ful v strahu in sem začla kričat "mami daj greva od tu" - in pol sem se zbudila vsa zadihana, pulz je bil na višku in mela sem ful bad filing.

kar se tiče lokala s pogledom na morje pa se spomnim le to da sem stala tam na terasi in gledal v mirni zaliv. (sicer se je pred tem dogajalo nekaj z enimi čolni in ljudmi, sam se ne spomnim).

sem se pred spanjem rahlo sporekla z bratom in sem sama sebi rekla, da zdaj je pa dost in da moram najt službo in stnovanje nekje drugje (najrajši ob morju ha ha - sam po moje sanje ne govorijo tako direktno).

pa lep dan in sanjsko noč x;)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

full spet sanju.

Njaprej sem bil z mojim attachmentom in sva na njeno pobudo sla iz ljubljane nekam v predmestje oz. v nek kraj. tam sva bila (in sedrugi ljudje) v neki hisi. bil je potres in to kar mocen. ona se je prijela za 4 vogalni kvadratast steber, naslonola na 1 stranico, jaz pa tudi nekako ponavljal za njo. malo me je motilo, ker je ona dala za vse pobudo, hkrati, ker sem vedel, da naju je resila, saj je bil menda v mestu dosti hujsi potres in verjetno ne bi prezivela, ce ne bi sla v kraj.

Kasneje sanjal neke sosolce iz OŠ. Neki ene geyevske variante :O: bil je 1 mal smotan sosolc, k me je prjel za rit in sem ga uzgal s celo roko. Kao, jst pa nisem gey., ne mene mesat v tole.

Drugi sosolc (kitarist od BPP) pa je delal in ponujal pirsinge, ki 'rajcajo' x:Dx x;)x (no, namrec prav to skoraj tudi pocne, tetovira v stacuni kjer ponujajo tudi piersinge, etc..). Zanimivo je, da sem kaksne dva tri dni nazaj sanjal njegovo punco (pevko BBP) Ursko, danes ponoci pa njega. Fora je tudi, da prav Sergej, ki dela tetovaze, ne mara tistega prvega sosolca, ki me je prjel za rit. x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}> :eek: Sanjala, da sem se kar naenkrat znašla v poročni obleki (pa kaj je s temi oblekami, ni prvič, da to sanjam xrolleyesx ), da nisem mogla verjet, kako je lepa.... in sem se kar ogledovala v ogledalu, bela in svetlo modra, na vrhu čipkasta, spodaj blago... pa nek pajčolan.... in čipkaste rokavice, ki so mi bile smešno prevelike... x:o)x

Iskanje same sebe. Česa nočeš najti in kaj je tisto,kar se bojiš izraziti in sporočiti okolici! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>jaz sem pred nekaj dnevi sanjala ful zmedenesanje - ampak sem se zbudila iz njih in me je bila groza, kot nočna mora.

najprej prostor - bil je kombinacija samostana, lokala s pogledom na morje in še nečesa. Z mamo sva se sprehajali po tistem samostanu, mimo pa so hodili menihi, ki so bili malo umsko zaostali  - en se je neumno smejal na ves glas, drugi me je vlekel za obleko itd. šli sva v eno sobo pred tem pa sem videla enega izmed menihov kako se sumljivo smuka po kotih. kar naenkrat je bil pri nama in me začel vlečt (ne vem kaj želel, da grem kaj z njim, nimam pojma, počutila sem se v glavnem ogroženo). vem da sem bila ful v strahu in sem začla kričat "mami daj greva od tu" - in pol sem se zbudila vsa zadihana, pulz je bil na višku in mela sem ful bad filing.

kar se tiče lokala s pogledom na morje pa se spomnim le to da sem stala tam na terasi in gledal v mirni zaliv. (sicer se je pred tem dogajalo nekaj z enimi čolni in ljudmi, sam se ne spomnim).

sem se pred spanjem rahlo sporekla z bratom in sem sama sebi rekla, da zdaj je pa dost in da moram najt službo in stnovanje nekje drugje (najrajši ob morju ha ha - sam po moje sanje ne govorijo tako direktno).

pa lep dan in sanjsko noč x;)x

Menih-zelo tipična očetovska figura za veliko ljudi. Sanje ti morda dopovedujejo, da bi se morala posvetovati ali poiskati neko vodilo. Ali pa sama malo preveč pridigaš drugim? x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>full spet sanju.

Njaprej sem bil z mojim attachmentom in sva na njeno pobudo sla iz ljubljane nekam v predmestje oz. v nek kraj. tam sva bila (in sedrugi ljudje) v neki hisi. bil je potres in to kar mocen. ona se je prijela za 4 vogalni kvadratast steber, naslonola na 1 stranico, jaz pa tudi nekako ponavljal za njo. malo me je motilo, ker je ona dala za vse pobudo, hkrati, ker sem vedel, da naju je resila, saj je bil menda v mestu dosti hujsi potres in verjetno ne bi prezivela, ce ne bi sla v kraj.

Kasneje sanjal neke sosolce iz OŠ. Neki ene geyevske variante  :O:  bil je 1 mal smotan sosolc, k me je prjel za rit in sem ga uzgal s celo roko. Kao, jst pa nisem gey., ne mene mesat v tole.

Drugi sosolc (kitarist od BPP) pa je delal in ponujal pirsinge, ki 'rajcajo'  x:Dx  x;)x (no, namrec prav to skoraj tudi pocne, tetovira v stacuni kjer ponujajo tudi piersinge, etc..). Zanimivo je, da sem kaksne dva tri dni nazaj sanjal njegovo punco (pevko BBP) Ursko, danes ponoci pa njega. Fora je tudi, da prav Sergej, ki dela tetovaze, ne mara tistega prvega sosolca, ki me je prjel za rit.  x:Dx  x;)x

Sanje nakazujejo negotovost(psihološko ali materialno)-poskušaj povezati simbole s svojim budnim življenjem. Se ti spodmikajo tla pod nogami?Ne pozabi na možen fizičen vzrok v tvoji okolici(šumi,zvoki, premikanje, so mogoče vzrok tvojih sanj) x:)x

HONORE DE BALZAC

Hojla, jaz sem pa danes spet hodila po bolnišnici, šla sem na pregled-ne vem kakšen. spomnim se samo še tega, da sem iskala wc, ker je hčerko tiščalo lulat in sva šli v najvišje nadstropje in ko sva se vračali sem ob stopnišču zagledala dojenčke, ki so bili mrtvi in so imeli šive po telesu. Ni se mi zdelo grozno, zdaj me je pa kar malo zmrazilo, ko sem to pisala.
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Hvala Contesa! x:)x Verjetno se moram s kom šposvetovat, ker sem zadnje čase totlano na tleh, tako da, mislim vsaj, da ne pridigam drugim...ali pač x;)x je treba mal v sebe pogledat,

x:)x

Ne potrebuješ kril, da bi bil angel...

da, res je! :palec:

:o|o: da, glede na to, da sm se spet seliu nazaj :o|o:

itak, da ni temeljev pravih. temelj je pravzaprav nasa vera v nas same, ker ce jo imamo izrazeno kot zaupanje v naso lastno sposobnost in iznajdljivost, potemtakem imamo vero vase na nek nacin; vsaj kar se tice materilanega recimo.

kaj pa tisto z sergejem?? :inocent:

hvala!! :palec: mas pijaco ob priliki!!

----------

Sanje nakazujejo negotovost(psihološko ali materialno)-poskušaj povezati simbole s svojim budnim življenjem. Se ti spodmikajo tla pod nogami?Ne pozabi na možen fizičen vzrok v tvoji okolici(šumi,zvoki, premikanje, so mogoče vzrok tvojih sanj) x:)x

živijo

Jaz sem pa danes ponoči imel skrajno razburljive sanje.

.....

Bil sem v nekakšni sobi v družbi nekega bitja, ki se ne spomnim kakšno je bilo. Sprva sva se nekaj pogovarjala, a se zopet ne spomnim kaj. :V:

Naenkrat je to bitje postalo agresivno in sem se odločil da izginem. Uspelo mi je in pojavil sem se v neki drugi sobi, a bitje je na žalost prišlo za mano. :C:

Ko sem poizkušal vnovič izginiti mi ni uspelo....Bitje se je pognalo direktno vame v sončni pletež. Zbudil sem se tresoč in čutil sem toploto in bolečino v sončnem pletežu in nekaj, kar se je pogreznilo v mene. :O:

Lep pozdrav Vsem

:inocent:

<{POST_SNAPBACK}>živijo

Jaz sem pa danes ponoči imel skrajno razburljive sanje.

.....

Bil sem v nekakšni sobi v družbi nekega bitja, ki se ne spomnim kakšno je bilo. Sprva sva se nekaj pogovarjala, a se zopet ne spomnim kaj.  :V:

Naenkrat je to bitje postalo agresivno in sem se odločil da izginem. Uspelo mi je in pojavil sem se v neki drugi sobi, a bitje je na žalost prišlo za mano.  :C:

Ko sem poizkušal vnovič izginiti mi ni uspelo....Bitje se je pognalo direktno vame v sončni pletež. Zbudil sem se tresoč in čutil sem toploto in bolečino v sončnem pletežu in nekaj, kar se je pogreznilo v mene.  :O:

Lep pozdrav Vsem

:inocent:

Imaš težave z odločanjem o neki pomembni stvari. Gradi na svoji samozavesti in se poskušaj z bitjem soočiti, ne pa bežati pred njim Lahko ponazarja idejo, katere še nisi pripravljen sprejeti za svojo in jo uresničiti! x:)x

HONORE DE BALZAC

Joj, tolkrat moram pa tud jaz zvedeti, kaj pomenijo :sori:

Sanjala sem da sem bila z bivsim ( do katerga imam se vedno neka custva) v nekem lokalu sama, pa pride ena zenska in on jo tam zasnubi, jaz jokam, onadva se pa poljubljata kot da me ni. Kar neki.

Sem se zbudila, zaspala nazaj in spet sanjala, da sem ukradla avto. Ta avto so zasledili in me lovili, bilo je polno policajev, ki so bili v zasedi, jaz sem povozila enega, sla iz avta in potem je mene en ustrelu, v tistem trenutku sem se zbudila.

Potem smo sli smucat. Neka znanstveno fantasticna rec. Blazno strah me je bilo smucat ( ceprav drugace obvladam), zicnica me je dvignila visoko, sem padla in spet umrla. Umes je bilo se neko dogajanje, ki je prevec zblojeno, da sploh omenjam.

Pa kaj je to? 3 take zoprne stvari v eni noci :sori:

Hvala za morebiten odgovor.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Meni se je pa sanjalo, da sem prišla v lokal, kjer so igrali bilijard, ker sem vedela, da se v tem lokalu ne igra bilijard, sem sunila en paket. V paketu so bile drsalke, ene so bile bele in druge so bile črne.

Nato sem se v tej isti stavbi, ki je spet spremenila svojo resnično podobo, kljub temu, da vem, kaj se dogaja tam, šla po stopnicah navzgor in krožila po zgornjem štuku okoli stavbe, ljudje spodaj so se me na vsak način hoteli spravit dol, ampak sem se njihovim poskusom izmikala. Nato sem sama prišla v spodnjega.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Joj, tolkrat moram pa tud jaz zvedeti, kaj pomenijo  :sori:

Sanjala sem da sem bila z bivsim ( do katerga imam se vedno neka custva) v nekem lokalu sama, pa pride ena zenska in on jo tam zasnubi, jaz jokam, onadva se pa poljubljata kot da me ni. Kar neki.

Sem se zbudila, zaspala nazaj in spet sanjala, da sem ukradla avto. Ta avto so zasledili in me lovili, bilo je polno policajev, ki so bili v zasedi, jaz sem povozila enega, sla iz avta in potem je mene en ustrelu, v tistem trenutku sem se zbudila.

Potem smo sli smucat. Neka znanstveno fantasticna rec. Blazno strah me je bilo smucat ( ceprav drugace obvladam), zicnica me je dvignila visoko, sem padla in spet umrla. Umes je bilo se neko dogajanje, ki je prevec zblojeno, da sploh omenjam.

Pa kaj je to? 3 take zoprne stvari v eni noci  :sori:

Hvala za morebiten odgovor.

-Rada bi razčistila določene odnose, saj imaš rada vse tako kot je treba, brez dvomov in ugibanj.

-Nasilje nad drugimi in lastna smrt ponavadi pomenita strah pred nekim odkritjem, mogoče tudi dejstvo, ki ga veš, vendar še vedno zavračaš.

-Nekdo v tvoji bližini ti vztrajno meče polena pod noge z željo te čimbolj očrniti in prizadeti. Ne pusti se (mu) ji. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Meni se je pa sanjalo, da sem prišla v lokal, kjer so igrali bilijard, ker sem vedela, da se v tem lokalu ne igra bilijard, sem sunila en paket. V paketu so bile drsalke, ene so bile bele in druge so bile črne.

Nato sem se v tej isti stavbi, ki je spet spremenila svojo resnično podobo, kljub temu, da vem, kaj se dogaja tam, šla po stopnicah navzgor in krožila po zgornjem štuku okoli stavbe, ljudje spodaj so se me na vsak način hoteli spravit dol, ampak sem se njihovim poskusom izmikala. Nato sem sama prišla v spodnjega.

Želiš pobegniti v svoj lastni svet,stran od ljudi, ki drezajo vate in želijo stvari,ki jih ne moreš in nočeš izpolniti. Beg ni odgovor, je samo strah pred posledicami, ki lahko sledijo tvojim dejanjem. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Že dve noči zapovrstjo sanjam, da so mi avto razj... :inocent:

Lahko pomeni težave na delovnem mestu, samo nič kritičnega in nerešljivega! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Želiš pobegniti v svoj lastni svet,stran od ljudi, ki drezajo vate in želijo stvari,ki jih ne moreš in nočeš izpolniti. Beg ni odgovor, je samo strah pred posledicami, ki lahko sledijo tvojim dejanjem. x:)x

Hvala za razlago

Ljudje so :devil:

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Jaz pa sem sanjala, da je bla neka reportaza o LNF na TV... x:Dx .....pa da so pokazali eno fotko Soncne, pac da dajemo svoje fotke gor in se spoznavamo in to... in potem je v studiu ena rekla, da bojo zdej govorili z ribico Katjo po telefonu, meni pa nic jasno, halo, nic ne vem o tem, mogoce s kako drugo ribico Katjo... x:o)x x:Dx ....in potem si slisal v etru glas Borisa, pa je obrazlozil, da sicer je ribak, ampak ni ribica Katja.... x:o)x Ful simpaticno. Samo sem se mogla ful osredotocat na to, kaj govorijo, ker sta mi brat in mama neki zraven govorila in sem komaj kaj slisala... xrolleyesx :o|o:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa sem sanjala, da je bla neka reportaza o LNF na TV...  x:Dx .....pa da so pokazali eno fotko Soncne, pac da dajemo svoje fotke gor in se spoznavamo in to... in potem je v studiu ena rekla, da bojo zdej govorili z ribico Katjo po telefonu, meni pa nic jasno, halo, nic ne vem o tem, mogoce s kako drugo ribico Katjo... x:o)x  x:Dx ....in potem si slisal v etru glas Borisa, pa je obrazlozil, da sicer je ribak, ampak ni ribica Katja.... x:o)x Ful simpaticno. Samo sem se mogla ful osredotocat na to, kaj govorijo, ker sta mi brat in mama neki zraven govorila in sem komaj kaj slisala... xrolleyesx  :o|o:

Katja, pod nobenim pogojem ne smeš zamuditi party-ja! x;)x x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...