Michelle 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>-Rada bi razčistila določene odnose, saj imaš rada vse tako kot je treba, brez dvomov in ugibanj. -Nasilje nad drugimi in lastna smrt ponavadi pomenita strah pred nekim odkritjem, mogoče tudi dejstvo, ki ga veš, vendar še vedno zavračaš. -Nekdo v tvoji bližini ti vztrajno meče polena pod noge z željo te čimbolj očrniti in prizadeti. Ne pusti se (mu) ji. Neverjetno prav imas. Res hvala Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katja, pod nobenim pogojem ne smeš zamuditi party-ja! I wish I could.... ...pa mam izpite zdej... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Sanjal si picnic Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Jaz pa že dogo nisem nič sanjala,mislim se ne spmnim ničesar,kaj pa to pomeni? Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Mogoče si preveč utrujena, premalo spiš al pa kej... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 to bo ja,preveč obremenjena,utrujena in.....................ma ja bo boljše hvala ribica,velik sončka ti želim danes Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Hm, no tkole je blo:Bil sem z neko bivso sodelavko in se nekdo. Potem sem moral na wc. Tezil sem nekako ker sodelavka ni hotla stran in se je pogovarjala z nekom, da bi imel intimo dokoncati moje sranje . Hkrati sem mel problem, ker se nism mogu do konca :xx!: (mislm kake sanje... ); ocitno neki dogaja na korenskem nivoju a? Sel naj bi do znanca. Telefoniran 1 frendu, ki je prevezal do tega znanca, tako da smo se vsetrije naenkrat pogovarjali in rekel sem, da pridem do njega. Zivel je v obcini Moste-Polje. Grem do koncne avtobusne postaje busa in tam so bili tudi eni cefurji na busu. (2 sa se pogovarjala). Ko sem bil na avtobusni sem vmes telefoniral eni punci (eni drugi bivsi sodelavki) na RTV , da jih informiram o tem, da bo slovanostna otvoritev slovenskega trga podjetja GOH. Med tem je ona kar jedla in bila malo arogantska in ji sploh ni blo jasno kaj ji govorim. Bil sem jezen in ji zabrusil, da bom uredil, da leti iz joba :xx!: Se vedno sem hodil okoli avtobusana koncni postaji in se vedno sta se tista dva cefurja pogovarjala in sedaj jih je bilo ze vec cefurjev. Med tem smo si bili skoraj v napoto. Potem nisem tocno vedel kje naj grem, da pridem do tistega frenda. Spomnil sem se priblizno in sel po intuiciji in spominu nekako. Vmes sem pri neki stavbi videl otroke z ucitelji (morda sta bila ucitelja indijca), ki so se pri stavbi igrali, smejali in zabavali in skratka bili veseli. Cisto drugacno energijo so imeli kakor jaz, 0 niso skrbeli. Kmalu nato sem med nekimi bloki tekel po zelenicah, da bi prisel do tistega frenda. Videl sem tudi starejse zenske, ki so se pogovarjale in tudi mene. Nato sem bil spet na tisti avtobusni postaji kakor prej in tisti cefurji so me zaceli loviti, me hoteli ujeti in tista dva sta dala spaho okoli mene.Potem sem se raj zbudu :xx!: gulp... To je tko. Da tistega tipa naj ne bi vzel kot prispodobo za to, kako naj bi izgledala zdrava korenska cakra!? Naj ga nebi dojemal kot dober model cloveka z zdravo korensko cakro!? a je tko?? Tudi se vedno mi kazejo stvari, da imam neke opravke v medijih. povezava mene z mediji in moja vloga pri tem, kar se tice moje korenske cakre!? kajne!? free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>to bo ja,preveč obremenjena,utrujena in.....................ma ja bo boljše Če pa krokaš po internetu cele noči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ah, ma ne, to je zato, ker premal soli je free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah, ma ne, to je zato, ker premal soli je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 hehehehe ja sevede de.....lumpa sta oba:)))))) Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 ja, lump 1 in lump 2. v bistvu sploh ne veva ker je bl lump od naju dveh lumpov. vcasih je on mal bl lump, vcasih ap jst bl lump. v bistvu pa ti kazeva sam tvojo sliko (zrcalo) lumpa v tebi hi hi no, pa sej mal sm lump, mal pa tut nism. lumposlav free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Sanjal, da sem sedel pri babici v Vipavi, za mizo, velik družine je blo naokrog nekaj sem delal na računalnik, ajd počasi so šli, prišla je Desa Muck, ful je pržgala naglas neko muziko sva se komaj kaj pogovarjala, mah pol sem tist mal utišal, in sva se lepo po domače pomenila o aktualnih ljubezenskih problemih... hja pol pa je pršla babica domov, in dala na mizo eno joto, tako dobro, notr je bla še ena slanina pa to... dost nenavadno sem kr pojedu, ponavadi v sanjah se ne "pregrešim"... hehja... very inspiring dreams... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 juhuuuuuuuu dons sem sanjala...po dogem čas jupieeeeeee čeprav sanje niso bile tolk prijetne...nekje v veliki stavbi (bila je šola) sem tavala gor in dol...V tej hiši so bile še trgovine pa miljon ljudi se je gnetlo.Od tistih nakupovalcev,do šolarjev skratka vse pomešano...Potem naenkrat ne najdem torbice svoje ( v njej imam vse mobitel, dokumente,denar...) Sploh se ne spomnem,kje sem jo odložila al s mi jo ukradli,skratka nič.. :xx!: .Pa iščem kot nora pa nikjer n. torbice....No na koncu ugotovim,da imam torbico le na rami,le čutila je nisem. .GROZA skratka..V tisti agoniji veliko zmede,strahu,češ kaj zdaj še poklicat ne morem,nezneno okolje, nikogar,.... neznam ne domov ne nikamor...NO to je bilo to...Zbudil me je mačkon,ki me je veselo s svojem predenjem in božanjem s tačkami prebudil..heheh kot da bi vedel....Potem sem vstala in ga spustila ven,saj me je tako lepo prosil..hehehe ima namreč sojo lubico,k pravkar pričakuje mladičke..samo on ni očka.....vam rečem živali..marsikaj bi se lahko od njih naučili.. Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Danes sem sanjala, da sem tekla po travniku, pa je bil nek hribček, kar strm, pa sem se odločila, da ga pretečem.... torej uspelo mi je priteči do vrha in potem sem na drugi strani tekla dol.........hmmm..... bi lahko pomenilo ali to, da bom nekaj rešila, ali pa to, da izbiram težje poti za dosego ciljev... ker lahko bi šla okoli hriba, samo kaj bi od tega imela... En dan nazaj pa kar hude sanje no, moj dragi je bil kar naenkrat nezavesten, ležal na hrbtu na tleh, pa sem mu preverila dihalno pot, umaknila jezik, ga postavila na bok.... potem pa nazaj na hrbet, ker sem ga morala oživljat... ...sem mu dala umetno dihanje, pa se spomnim, da je po tistem bruhnil neko belo tekočino.... ...in mi je blo grozno, pa nekdo mi je pomagal pri oživljanju.... mislim da neka ženska... (mogoče sem pa bila obakrat jaz)... ni oživel, oz. je bilo potem konec teh sanj... What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, no tkole je blo:Bil sem z neko bivso sodelavko in se nekdo. Potem sem moral na wc. Tezil sem nekako ker sodelavka ni hotla stran in se je pogovarjala z nekom, da bi imel intimo dokoncati moje sranje . Hkrati sem mel problem, ker se nism mogu do konca :xx!: (mislm kake sanje... ); ocitno neki dogaja na korenskem nivoju a? Sel naj bi do znanca. Telefoniran 1 frendu, ki je prevezal do tega znanca, tako da smo se vsetrije naenkrat pogovarjali in rekel sem, da pridem do njega. Zivel je v obcini Moste-Polje. Grem do koncne avtobusne postaje busa in tam so bili tudi eni cefurji na busu. (2 sa se pogovarjala). Ko sem bil na avtobusni sem vmes telefoniral eni punci (eni drugi bivsi sodelavki) na RTV , da jih informiram o tem, da bo slovanostna otvoritev slovenskega trga podjetja GOH. Med tem je ona kar jedla in bila malo arogantska in ji sploh ni blo jasno kaj ji govorim. Bil sem jezen in ji zabrusil, da bom uredil, da leti iz joba :xx!: Se vedno sem hodil okoli avtobusana koncni postaji in se vedno sta se tista dva cefurja pogovarjala in sedaj jih je bilo ze vec cefurjev. Med tem smo si bili skoraj v napoto. Potem nisem tocno vedel kje naj grem, da pridem do tistega frenda. Spomnil sem se priblizno in sel po intuiciji in spominu nekako. Vmes sem pri neki stavbi videl otroke z ucitelji (morda sta bila ucitelja indijca), ki so se pri stavbi igrali, smejali in zabavali in skratka bili veseli. Cisto drugacno energijo so imeli kakor jaz, 0 niso skrbeli. Kmalu nato sem med nekimi bloki tekel po zelenicah, da bi prisel do tistega frenda. Videl sem tudi starejse zenske, ki so se pogovarjale in tudi mene. Nato sem bil spet na tisti avtobusni postaji kakor prej in tisti cefurji so me zaceli loviti, me hoteli ujeti in tista dva sta dala spaho okoli mene.Potem sem se raj zbudu :xx!: gulp... To je tko. Da tistega tipa naj ne bi vzel kot prispodobo za to, kako naj bi izgledala zdrava korenska cakra!? Naj ga nebi dojemal kot dober model cloveka z zdravo korensko cakro!? a je tko?? Tudi se vedno mi kazejo stvari, da imam neke opravke v medijih. povezava mene z mediji in moja vloga pri tem, kar se tice moje korenske cakre!? kajne!? Free, vidim, da te zelo skrbijo neke osebne težave, ki pa niso nerešljive. Drugače si naredil dobro interpretacijo sanj! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjal, da sem sedel pri babici v Vipavi, za mizo, velik družine je blo naokrog nekaj sem delal na računalnik, ajd počasi so šli, prišla je Desa Muck, ful je pržgala naglas neko muziko sva se komaj kaj pogovarjala, mah pol sem tist mal utišal, in sva se lepo po domače pomenila o aktualnih ljubezenskih problemih... hja pol pa je pršla babica domov, in dala na mizo eno joto, tako dobro, notr je bla še ena slanina pa to... dost nenavadno sem kr pojedu, ponavadi v sanjah se ne "pregrešim"... hehja... very inspiring dreams... Nino, kaj pa v realnosti? Pred kratkim si se pregrešil, pa ne mislim hrane! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes sem sanjala, da sem tekla po travniku, pa je bil nek hribček, kar strm, pa sem se odločila, da ga pretečem.... torej uspelo mi je priteči do vrha in potem sem na drugi strani tekla dol.........hmmm..... bi lahko pomenilo ali to, da bom nekaj rešila, ali pa to, da izbiram težje poti za dosego ciljev... ker lahko bi šla okoli hriba, samo kaj bi od tega imela... En dan nazaj pa kar hude sanje no, moj dragi je bil kar naenkrat nezavesten, ležal na hrbtu na tleh, pa sem mu preverila dihalno pot, umaknila jezik, ga postavila na bok.... potem pa nazaj na hrbet, ker sem ga morala oživljat... ...sem mu dala umetno dihanje, pa se spomnim, da je po tistem bruhnil neko belo tekočino.... ...in mi je blo grozno, pa nekdo mi je pomagal pri oživljanju.... mislim da neka ženska... (mogoče sem pa bila obakrat jaz)... ni oživel, oz. je bilo potem konec teh sanj... Prvi del sanj bi rekla, da izbiraš nemogoče poti za dosego ciljev, zato si velikokrat razočarana. Drugi del, pa lahko pomeni umiranje veze ali pa nelagodje pri obstoječi vezi. Mogoče je čas za spremembe. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 sanje 01: nekdo me je posiljeval z necem, mi hotel nekaj vtaknit v ritko potem sem odlocno rekla ne in je nehal ( v bistvu se ni nic zgodilo, in sem sele, ko sem ze rekla NE, HVALA! ugotovila, da so me skoraj 'posilili' (slo se je za predmet, ne kaksno seksualno igro)ni bolelo, samo sokirana sem bila. stvar je bila rumena, mislim. sanje 02: moj prijatelj se je preselil na islandijo (?!) in naenkrat sem bila tam. v kuhinjo je prisel nekdo, zahteval od mene kisle kumarice, izkazalo se je, da je v bistvu otel vlozene paprike, jaz sem mu rekla, da ni problema, ampak, da je rekel kumarice in jih je zato dobil, nakar je ves jezen in skregan odvihral proc, jaz sem se sla pa kopat v morje/jezero...ne vem, eno veliko vodo, dokaj temno sicer, ampak kot nek tople zdravilni grelec, iz vulkanskih kamnin. Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Dlesni so mi "odstopile" od čeljusti... oz. nekaj takega... Nič me ni bolelo, le nekak občutek zatečenosti sem imela in sem se pogledala v ogledalo, pa sem mela res zatečeno pa kr modro, kor od modric ampak veliko bolj!! Zobje me niso nič boleli, z njimi je bilo vse v redu, le dlesni in ta koža okrog ustnic....Je pa grozno zgledalo. Vem, da sem nekomu rekla, da bi blo najboljš, da me pelje na Urgenco, sam ne vem komu...... To je to... kaj to pomeni??? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanje 01: nekdo me je posiljeval z necem, mi hotel nekaj vtaknit v ritko potem sem odlocno rekla ne in je nehal ( v bistvu se ni nic zgodilo, in sem sele, ko sem ze rekla NE, HVALA! ugotovila, da so me skoraj 'posilili' (slo se je za predmet, ne kaksno seksualno igro)ni bolelo, samo sokirana sem bila. stvar je bila rumena, mislim.sanje 02: moj prijatelj se je preselil na islandijo (?!) in naenkrat sem bila tam. v kuhinjo je prisel nekdo, zahteval od mene kisle kumarice, izkazalo se je, da je v bistvu otel vlozene paprike, jaz sem mu rekla, da ni problema, ampak, da je rekel kumarice in jih je zato dobil, nakar je ves jezen in skregan odvihral proc, jaz sem se sla pa kopat v morje/jezero...ne vem, eno veliko vodo, dokaj temno sicer, ampak kot nek tople zdravilni grelec, iz vulkanskih kamnin. Nekdo v tvoji bližini ima zahrbtne namene,katerih še nisi spregledala. Mislim, da gre za osebo iz službe, ki ima določen interes se polastiti tvojih dosežkov. zato bodi skrajno previdna. Velikokrat se zgodi, da pride med teboj in sogovornikom do kratkega stika v komunikaciji,kar pripelje do napačnih odločitev in dejanj. Zelo pomembno zna biti nekaj, kar se bo zgodilo med teboj in ljubljeno osebo. Bodi na preži, da ne bo neprijetnih presenečenj. Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dlesni so mi "odstopile" od čeljusti... oz. nekaj takega... Nič me ni bolelo, le nekak občutek zatečenosti sem imela in sem se pogledala v ogledalo, pa sem mela res zatečeno pa kr modro, kor od modric ampak veliko bolj!! Zobje me niso nič boleli, z njimi je bilo vse v redu, le dlesni in ta koža okrog ustnic....Je pa grozno zgledalo. Vem, da sem nekomu rekla, da bi blo najboljš, da me pelje na Urgenco, sam ne vem komu...... To je to... kaj to pomeni??? Previdnost na vseh področjih. V partnerstvu, poslu, na cesti...... Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 o hvala. tisto interpretacijo mi je nekdo (recimo, da je bil mojster sanjanja) ze povedal pred leti. saj sem taisto osebo tudi takrat sanjal.prav tako, pa sem imel v svoji glavi morda podobne probleme v povezavi z korenskim nivojem, kakor tudi uporabo medijev v sklopu tega. mediji kot grleni in spolni nivo, recimo. res upam, da se mi bodo 'zadeve' razresile. da razumem in sprejmem tisto kar je najbolj primerno. vceraj sem sanjal pravt tako medije, le da naj bi bil LN v medijih. to je vse, kar se spomnim. danes pa, me je uciteljice tantre okregala, da kljub temu, da sem dobil veliko znanja in energije za izvajanje tantre, nisem 0 naredil s tem no ja, nekako ima kar prav. morda bi lahko dosti vec dejansko vidim, da imas tudi ti izgleda nalogo kot delo z spolnim centrom, sj sanje spadajo v to domeno. razlaga sanj pa celo v dodatnost. manekenstvo - imidz, sanje... vse spolni center, podzavest, nova znanost... ------------Free, vidim, da te zelo skrbijo neke osebne težave, ki pa niso nerešljive. Drugače si naredil dobro interpretacijo sanj! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 hvala grofica! je res, da se je v sluzbi razpravljalo o meni te dni! ampak se je srecno koncalo ( ce lahko tako recem), sef se je postavil zame! ( sploh nisem vedela, da je bil kaksen problem, namrec!sem sele danes izvedela!) drugi del pa zna bit res...kratki stiki.... hvala! ( blazno dosti sanjam te dni! in predvsem: vse si zapomnem!) Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
leica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 sanjalo se mi je, da sem zavzeto iskala usi na kolegicini glavi, ampak se ne spmnim, da bi jih naslakaj to pomeni?hvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts