Skoči na vsebino

Moje sanje

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Previdnost na vseh področjih. V partnerstvu, poslu, na cesti...... x:)x

Hvala... to sem sanjala par dni nazaj... danes pa, da sem bila v neki trgovini in kr neki gledala, pa sem vedela, da moram kavbojke kupiti in iti na ženski oddelek, ampak ga kar nisem in nisem našla. Pa pogledam dol in vidim, da imam kavbojke, ki sem jih mela na sebi, že čisto potrgane.... :eek: In sem si rekla, da zdej je pa skrajni čas, da grem na oddelek z žensko konfekcijo, pol sem pa tja prišla, ampak nič konkretnega........... kr neki... :eek:

Kaj pa TO?? x?x

Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>sanjalo se mi je, da sem zavzeto iskala usi na kolegicini glavi, ampak se ne spmnim, da bi jih nasla

kaj to pomeni?

hvala

Prevečkrat iščeš pri ljudeh njihove napake in včasih spregledaš dobre lastnosti,katere bi bilo bolje opaziti! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Zdaj sem bila 3 tedne na potovanju, kjer sem imela le sanje o krvi, bojih, pretepih in obračunih. V vseh sanjah sem se kregala, bila skrajno pogumna in včasih nasilna. Če je bilo potrebno fizično s kom obračunati mi ni bil problem, ko je bilo treba komu kaj povedati sem to rekla.

V vseh sanjah sem imela ego večji od same sebe, kot bi imela v lasti cel svet! :vragec:

Izjemno čudno je da imam na vseh potovanjih podobne sanje! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Hvala... to sem sanjala par dni nazaj... danes pa, da sem bila v neki trgovini in kr neki gledala, pa sem vedela, da moram kavbojke kupiti in iti na ženski oddelek, ampak ga kar nisem in nisem našla. Pa pogledam dol in vidim, da imam kavbojke, ki sem jih mela na sebi, že čisto potrgane....  :eek: In sem si rekla, da zdej je pa skrajni čas, da grem na oddelek z žensko konfekcijo, pol sem pa tja prišla, ampak nič konkretnega........... kr neki...  :eek:

Kaj pa TO?? x?x

Tisto kar iščeš, je bližje kot si misliš, vendar moraš najprej rešiti nekaj svojih težav! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Zdaj sem bila 3 tedne na potovanju, kjer sem imela le sanje o krvi, bojih, pretepih in obračunih. V vseh sanjah sem se kregala, bila skrajno pogumna in včasih nasilna. Če je bilo potrebno fizično s kom obračunati mi ni bil problem, ko je bilo treba komu kaj povedati sem to rekla.

V vseh sanjah sem imela ego večji od same sebe, kot bi imela v  lasti cel svet!  :vragec:

Izjemno čudno je da imam na vseh potovanjih podobne sanje!  :vragec:

Verjetno se tvoje telo obnavlja in pripravlja na nove "boje" ki te čakajo v realnem svetu. Saj iz vsakega odideš kot zmagovalka, samo z nekaj praskami, ki pa se hitro zacelijo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Hjaja imel sem dvojne sanje... v prvih sem sanjal da sem pisal fiziko 4.5 točk od možnih 3eh... (150%) hehe pa pol je profesor reku da je to goljufija, ma pol sem ga le prepričal da sem pošteno rešil...

Druge sanje pa sem sanjal da sem sedel v sobi z eno psihologinjo nekaj sva poskušala premikat predmete z mislimi in mi je dost nenavadno uspelo, sprva težko, potem pa vedno lažje, in postopoma sem prišel vse do tega da sem lahko premikal splave po rekah... :P rešil par ljudi s tem, pa tko :P hjaja ful hude sanje :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Nino, kaj pa v realnosti? x;)x  Pred kratkim si se pregrešil, pa ne mislim hrane! x:)x

xrolleyesx :P nimaš pojma kako zelo sem se pregrešil....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Po mojem sem bil v kakšnem od prejšnjih življenj težek nebodigatreba (konc koncev - tud u tem lajfu nism kj prida). Spet so se mi ponovile ene bedaste sanje (šestič ali sedmič v zadnjih nekaj letih). Situacija: Nekoga sem ubil, skril truplo in cvikam, da bodo truplo našli. U bistvu nikoli ni prizora, ko ubijem, niti ne vem, koga naj bi frderbal. Samo zavest, da sem pač skril neko truplo, da sem morilec in panika, da ne bo najdeno. :xx!:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

<{POST_SNAPBACK}>Hjaja imel sem dvojne sanje... v prvih sem sanjal da sem pisal fiziko 4.5 točk od možnih 3eh... (150%) hehe pa pol je profesor reku da je to goljufija, ma pol sem ga le prepričal da sem pošteno rešil...

Druge sanje pa sem sanjal da sem sedel v sobi z eno psihologinjo nekaj sva poskušala premikat predmete z mislimi in mi je dost nenavadno uspelo, sprva težko, potem pa vedno lažje, in postopoma sem prišel vse do tega da sem lahko premikal splave po rekah... :P rešil par ljudi s tem, pa tko :P hjaja ful hude sanje :P

Vse je v občutkih,čeprav ti intuicija govori drugače. Poslušaj kar ti pravi notranji glas in zagotovo boš ravnal pravilno. Če ne pravi nič,potem odločitev še ni zrela za realizacijo. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Po mojem sem bil v kakšnem od prejšnjih življenj težek nebodigatreba (konc koncev - tud u tem lajfu nism kj prida). Spet so se mi ponovile ene bedaste sanje (šestič ali sedmič v zadnjih nekaj letih). Situacija: Nekoga sem ubil, skril truplo in cvikam, da bodo truplo našli. U bistvu nikoli ni prizora, ko ubijem, niti ne vem, koga naj bi frderbal. Samo zavest, da sem pač skril neko truplo, da sem morilec in panika, da ne bo najdeno. :xx!:

Verjetno se vsakič po takšnih sanjah dogajajo večje spremembe v tvojem življenju. Umor ponazarja, da želiš v svojem življenju nekaj odstraniti. To zadeva morda kak odnos ali kakšno tvojo značajsko potezo, ki je ne maraš. Oseba, ki si jo umoril, je morda ključ za odgovor, česa se moraš znebiti v resničnem življenju. Če se v sanjah pojavi simbol smrti, je povdarek na spremembi! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Verjetno se vsakič po takšnih sanjah dogajajo večje spremembe v tvojem življenju. Umor ponazarja, da želiš v svojem življenju nekaj odstraniti. To zadeva morda kak odnos ali kakšno tvojo značajsko potezo, ki je ne maraš. Oseba, ki si jo umoril, je morda ključ za odgovor, česa se moraš znebiti v resničnem življenju. Če se v sanjah pojavi simbol smrti, je povdarek na spremembi! x:)x

Hvala lepa. Sam zdi se mi, da ni poudarek na smrti sami, ampak "bojazni, da me bodo odkrili preko najdenega trupla". Ali drži, da slabe sanje v bistvu pomenijo ravno nasprotno (dobro) znamenje. S tem se namreč nisem nikol ukvarjal, sem pa enkrat to nekje prebral. Konec koncev - nimam občutka, da se mi dogaja kaj slabega oz. da nosim v sebi kaj, kar bi rad pred javnostjo na vsak način prikril.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Povdarek je na spremembah,kar pa nikakor ni slabo! x:)x

HONORE DE BALZAC

Ni kaj! x;)x

HONORE DE BALZAC

Nekaj ste že tu pisali o izgubi zob, pa se ne spomnim-je to nujno slabo? Sem izgubila dva zoba,en kotnik na levi zgoraj in enga na desni zgoraj, samo sta se dala nataknit nazaj-kot da bom počakala, da grem do zobozdravnika.
fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Nikoli nisem prerasla strahu pred temo, tako da sem imela nočno moro. Sanjalo se mi je, da sem bila v popolni temi in nisem mogla prižgat luči, kljub temu, da sem pritiskala na stikalo  :xx!:

Strah pred temo odraža naš notranji strah pred samim seboj, pred našimi strahovi in določenimi travmami, ki ponavadi izvirajo še iz otroštva. x:)x

HONORE DE BALZAC

u,jst sm pa danes sanjala ,da sem sedela na eni leseni klopci s frendicami in vsaka od njih je imela po enega dojencka.enega dojencka se spomnim prav v obraz....ful je bil nasmejan in vesel.polsem pa naenkrat stala na eni leseni terasi,taki lepi ,tud s frendi in opazovali smo morje in obcudovali pogled s te terase...

conti,pomagi,prosim x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>A moje sanje pomenijo kaj, al je tu mač? x:Ix  xsrcx

Lahko pomenijo izgubo nečesa dragega, glede tega, da si jih lahko vrnila na njuno mesto, pa pomeni nepopolno izgubo, torej nekaj popravljivega. x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>u,jst sm pa danes sanjala ,da sem sedela na eni leseni klopci s frendicami in vsaka od njih je imela po enega dojencka.enega dojencka se spomnim prav v obraz....ful je bil nasmejan in vesel.polsem pa naenkrat stala na eni leseni terasi,taki lepi ,tud s frendi in opazovali smo morje in obcudovali pogled s te terase...

conti,pomagi,prosim x:)x

Želiš živeti svoje sanje in uresničevati načrte, pa ti ne gre čisto tako, kot si si zamislila? Malce potrpljenja ali pa malo več zagnanosti lahko reši ta problem! x:)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Želiš živeti svoje sanje in uresničevati načrte, pa ti ne gre čisto tako, kot si si zamislila? Malce potrpljenja ali pa malo več zagnanosti lahko reši ta problem! x:)x

thanks x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

sm se z 1 bejbo lusno crnolaso ponoc osvajal :2src: x:Ix

pa ugotovil, da je zena ali punca od 1 moja clana, k je kriminalist :inocent:

auch... pa me je ona se kr naprej osvajala in neki hotla sexat.. x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>sm se z 1 bejbo lusno crnolaso ponoc osvajal  :2src:  x:Ix

pa ugotovil, da je zena ali punca od 1 moja clana, k je kriminalist  :inocent: 

auch... pa me je ona se kr naprej osvajala in neki hotla sexat..  x:Ix

Občutek pomanjkanja nežnosti včasih v nas sproži določene čustva, katerih odziv so takšne sanje. x:)x

HONORE DE BALZAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...